Turquoise Stone: meatotino i ai le faʻailoga o le zodiac

Anonim

Turquoise o se matagofie mineral o se paolo le masani ai, mai lea o le igoa o le lanu "turquoise" na tupu " O teuteuga ma ia e lauiloa tele i sui o le fola matagofie. Ou te momoli atu i totonu o lenei mea e iloa ai le staquoise Stone: o meatotino e sau i luga o le hroscope, o loʻo i ai ni mea aoga.

Phycio-Chemical foliga turquoise

Turquoise (mai Perian فی ف - ف - "Faasao" - "Sean o le Fiafia", poʻo Peresia پی پی پی (Pyzoed Comeral ma Asminid Copper. Talu ai talu ona tupu i aso anamua, ma aso o aso nei, ua fiafia i le manaʻomia o le manaʻoga i le alamanuia.

Stones Turquoise ata

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

O le igoa o le gem e sau mai le Farani faʻamatalaga "Turquoise: Pierre Starquoise" i le faʻaliliuga o le aoga "turkey". O le turquoise na matua fiafia lava i Iran, i Kharasan - O se tasi o itumalo iloga i le lotoifale, mai i le mea na tupu ai i Europa Reapon i le sili o le vaipuna e ala i le sili ona lelei. O le mea mulimuli na faʻamautosia i le teritori a Turkey, o le mafuaʻaga lea o le maʻa ma amata ona fai o ia.

I le natura, e mafai ona e feiloaʻi i lanu eseese o le turquoise - amata i maʻa pupula o ata o le lagi lanumoana, lanumoana, faʻapea foi ma le vaivai o tamaiti lanumeamata.

Turquoise e matua taua tele ma talisapaia o se tasi o sili ona lauiloa matagofie o minerale. Ae e tele mea teu i le lalolagi, e ui i lea, e le tele naua mea mataita ia i latou. I le tulaga lea, o le faʻagaioiga o faʻatau faʻataʻitaʻiina o tau o maʻa tau lea.

O nisi o vaega o minerane o loʻo galue ai i aso nei i le aso, o loʻo avea pea talu mai taimi anamua. Ae o le tele tele o le vevesi o le lalolagi o le togaquoise o loʻo teutusi i le tele o 'apamemea o se-oloa, mo se faʻataʻitaʻiga, pei o le Iunaite Setete o Amerika.

O le mea malie, o le toʻatele o tagata faʻatuatua i atunuʻu eseese o le lalolagi e fesoʻotaʻi ma turquoise. Mo se faʻataʻitaʻiga, i Sasaʻe, o le Izum's Brothers e manaʻomia le faʻamalosia o le ofu o le teine ​​faʻaipoipo ma ni fasi lanumoana. O iinei o turquoita o le migao le mama, e le mafai ma ia folafolaga se fiafia ma le umi le faaipoipo.

Ma mama ma le taamilosaga i atunuu i sasae - tagata fiafia ia le tasi le isi i le aso o le faaipoipoga. Oloa ua fuafuaina e faʻatusa e faʻatusa e faʻatusa e faavavau ai lagona o le Memaloloina e Faʻavavau.

O mea e tatau ona malupuipuia o le turquoise maa

Tele mea taua ma faʻamalologa. O lea, e talitonuina o le turquase o se malu lanumoana paʻepaʻe o lo o faʻatuina gaioiga o gaioiga uma. E moni, e fautuaina le faʻaaogaina i foliga o se paie auro, lea e mafai ona tuʻuina i le lima taumatau.

Ma ia faʻateleina ai le vaʻai alofa, e manaʻomia le taulia i le tioata o turquoise mo ni nai minute. O le isi maa faamaneta e maua ai se moliaga o le malosi malosi, faʻateleina le alofa mo le olaga.

Ua fautuaina e Lithothousts ma lona fesoasoani e aveese ai nei mea o nei:

  • maʻi faʻamaʻi;
  • afaina o tali atu;
  • Punou fatu;
  • O faʻamaʻi mama, ua aʻoaʻo ai;
  • Taologa Faigamalaga;
  • tiga, spasms;
  • Faatosina.

Na sili ona manuia togafitiga, o le minerale e tatau ona ofuina latalata i se loto tiga. Mo se faʻataʻitaʻiga, afai e te mafatia i le faʻamalosi - tuʻu se maa poʻo se oloa faʻatasi i lalo o le aluga.

Turquoise mulimuli ata ata

Taua le ofoofogia. O mea uma o le faʻamalologa o loʻo i ai i le leo o le lanumoana minerale. Ma o le Togafiti a le Grey Growde ua manatu o le "maliu", e tatau ona lafoaia mai lona ofuina. Latou te talitonu foi o le mea e mafai ai ona suia le laufanua pe faʻafuaseʻi ona suia lona lanu i le lanumeamata - o le pule o loʻo faʻatali mo le faʻamaʻi.

E oʻo lava i le turquoise uiga e puipuia ai meatotino e mafai ai ona tau malulu, faʻapea foi ma le poto masani. Ia puipuia oe lava mai poʻo nofo - Faʻapipiʻi se tagata taʻitoʻatasi ma le maʻa i le pito i luma o le ua.

O le Terquoise i le pito o auro e faʻaosofia ai le teteʻa o le tino i siama, pipisi, ogatasi, ogatasi i le galuega a itu uma o totoga. Faʻafetai i le malosi sili ona malosi o le minerale faʻanoanoa, manava o le pathontology.

Maxral maneta tomai

I sasaʻe, tuʻuina atu teuteuga ma le turquoise - o se faʻailoga o le alofa feololo. Ae afai e fai le maʻa, o lona uiga o le paga o le a le umi na ou faʻatali mo se vaega.

Ma le, o tagata i sasae e mautinoa o tagata asoa o le asoa ma turquoise o le a le iloa le mativa. O lo o faʻaalia i tagata uma e manaʻomia le fesoasoani i le maa.

Talu mai aso anamua, na maua le maa a o le pulu e tosina ai le fiafia. O le a le isi tundotise o meatotino faamaneta ma ai?

  • tosina mai vailaau tau tupe;
  • saofaga i le naunautai lelei o le faʻaeteeteina o feteenaiga;
  • faaleleia le lototele, o loo faatupulaia lea o le mafaufau ono;
  • o le a fesoasoani e faatuina se olaga faale-tagata, ma faamaumau fiafia i le faaipoipoga;
  • Ma le fesoasoani malosi o le malosi o le gem, e mafai ona e maua le pule mai leoleo;
  • turquoise e tatau ona maua ai ni fafine mafatia mai le le mautonu ma le faasolitulafono;
  • E faʻamifia lava minerale i soʻo se aʻafiaga leaga, sa faʻafefe, e le faʻaaloalo, alofa.
  • Tagata faimalaga o le a sefe mai le faigata i le ala.

Ae ou te vave ona e vaʻai atu i lena mea, e tusa ma le talitonu, o le turquoseous o le a fesoasoani naʻo le maualuga o tagata ma mafaufauga lelei. Ae o tagata leaga o le a faʻamaonia le faʻasalaga, toso le toʻatele o faʻafitauli ma faanoanoaga io latou olaga.

Aztecs Blue Milleral Mirades A o se mea e paia, o ia na mafaufauina i tafatafa o loimata masani o le atua o le lagi. O talisās i le Tarquoise sa faʻaaogaina, i le faʻamoemoe o le mauaina o le lagolago mo le malosi sili ona maualuga, e faʻaosofia ai le ola maloloina ma tosina le fiafia io latou olaga.

O le autu autu o le turquoise o le faʻamalosia le malosi o le malosi o lona pule. A malosi se tagata malosi, e le atoa lava ona faigofie ona faʻamaʻi i maʻi, le mafiafia ma isi faʻafitauli.

O le a mataala ai le maa "ma lona pule, o se aia tatau. Faʻafetai i aʻafiaga o lana malosi faamaneta i se tagata, o se malamalamaaga ma isi tomai ua tuuina atu, ae mo nisi mafuaʻaga latou te leʻi atiaʻe.

Asoa ma le turquoise ata

O a faʻailoga o le zodiac e mafai ona faʻaaogaina asoa ma le turquoise

I le lautele, o le turquoise e talafeagai mo faailoga uma o le zodiac, ma le tuusaunoaga o Leo. Ae tatou vaʻai atu i ai o le a fesoasoani tele lava ia malosi.

  • Tala - O lenei faaputuga o loʻo te faʻamaloloina ai le paneta venus, o le lanumoana minerale o le a malosi ai ona malosi i luga o tamai povi. O na mea e mafai ona faʻamoemoe i luga o lona lagolago i soʻo se mataupu.
  • Ovans - O le mulimuli mulimuli e faʻafetai i le malosi o le tioata o le a faʻamalosia i mea taua, faʻapea foi ma le faʻateleina o la latou tulaga lautele.
  • Sagitsev - Faatasi ai ma le fesoasoani a Tarquoise, o le a faʻateleina lo latou talitonuga o ia lava, ma e mafai lava ona manuia o latou galuega.
  • Scorpaons - Atonu e le popole pe a fai o latou abetlet ma le turquoise. E talafeagai lava mo i latou e aʻiaʻi, o le a mafai ona latou feagai ma soʻo se faʻafitauli o le olaga, e faʻaalia ai lo latou tomatua ma mea moni.

Ae o le leona fiva o le Toga o le Thequoise o le a le aoga ma e sili foi, ma e malosi foi lenei mo ia.

O nisi tagata atamamai e talitonu o loʻo feololo ai le tasi poʻo le isi maʻa e le mafai ona faʻaaogaina. Ae o Parapsyychologists fautua pe a fai o se tagata sili ona manaia lagona lelei i minerale, e leai se mea le le fiafia i totonu, ma e aoga foi. O le mea lea, aua le galo ia te oe lava lagona pe a filifilia ai teuteuga.

Sa matou vaavaai lelei i le mea tupua. O loo i ai i le faailoga o le Zodiac, ma e leai. Mulimuli ane, vaʻai i le ata manaia e uiga i lenei minerale:

Faitau atili