Lilith i le 12 fale i le fafine ma tamaloloa

Anonim

O le masina uliuli i le Horoscope o loʻo aumaia ai uiga o le temoni Totonu o se tagata, le faʻanaunauga o le tuʻinanau e sili ona le fiafia i ai. Ma e matua faigata ona faamalieina lenei temoni, ae faigata e feagai ma ou vaivaiga ma auupega. Peitaʻi o le mea moni, mo lenei mea e tatau ona e iloa le fale ma le faʻailoga o le zodiac, lea na i ai le masina uliuli. Sei o tatou mafaufau i le aafiaga o lilith i le fale 12 o le NATIN card.

Uliuli masina i le horoscope

O le a le 12 fale e nafa ma?

O le lona lua fanua o le Horoscop o loʻo taʻua o le fale faʻatapulaʻaina ma e fesoʻotaʻi ma fili faalilolilo. Fai mai i lenei fale, tatou te malamalama pe o le ai ai se itulagi poʻo se moga o le a faʻatapulaʻaina ai o ia i le fili.

Lilith i le 12 fale: foliga

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

O le tulaga o le temoni o le sili ona maualalo le alofa i le 12 o le horoscope fanua e manatu o se mea faigata ma lilo. I lea tulaga, e faʻapea mai Navititi o loʻo faia le taua o le "Taufuga", "Alofaʻaga", i fesoʻotaʻiga ma lea mea, faʻailoa mai le loto malie. Atonu o loʻo i ai se fefe mataʻutia ina ua le maua le saolotoga - pe a iai i le falepuipui poʻo le taimi umi i le falemaʻi.

I se taumafaiga e faʻataua lou fefe, e amata ona faʻatino ma faʻalauteleina le tagata: Faʻaaleina aga lautele, ma afi. E masani ona filifili e avea ma tagata faigaluega o se faʻavae tapunia: o se falemaʻi, falepuipui, falemaʻi.

O se lamatiaga tele o loʻo i ai i le auai i le vaega, o loʻo fesoasoani i le lagona faʻaseseina o le amioletonu.

E i ai i matua lana fanau se vaega o le masina uliuli, e tatau ona pulea ma le faaeteete ana amio, mea fiafia ma se lio o fesootaiga. Ma o le alii i tagata matutua e matua manaʻomia le fiafia i fetu o le mafaufau ma mafaufau e malamalama i o latou vaivai manatu ma galulue ia i latou.

Filifili se numera o uiga uiga o le lilith i le sefulu ma le lua o le horoscope:

  • Na i ai o loʻo auai i le tagata lava ia - poto, suʻesuʻe ai ana Phobias ma agavaʻa i luga o sosaiete nofoaga (HUT i le vaomatua, falemaʻi, falepuipui);
  • Ua tigaina i le fefe e sili atu le fefe, fefefe mafaufauga mataga, fefe i le pouliuli;
  • O se tasi mai ona pele e i ai lagona o le mafaufau pe latou te amio malosi;
  • O le na faoa o loo miligi i le va o se avega mo atinae faaleagaga ma faaosoosoga;
  • Mai lea taimi i lea taimi e fiafia e na o ia ma ia, e mafai ona alu i le natia;
  • E faigofie ona aofia ai i le vaega;
  • E fiafia e faʻamafanafana oe lava i meaʻai inu ava, fualaau faasaina;
  • ua i ai i le pule i le ola.

Alofa nofo toatasi

Lilith i le 12 fanua i eseese feololo

  • Aries, Lion, Sagittarius - E nana foʻi le maelega o le Matai muamua, ei ai le manu mai le osofaʻiga, mitamita, Hytery, o le taupulepulega. O le faaponafino i mataupu o fatufatuga, toe sailia ai tamaiti. E matauina lelei, taʻutaʻua, e ui lava e te fefe lava e avea ma ogatotonu o le gauai. Lagona le ita ia i latou na ausia atili manuia i le olaga. E Tatau Ona Faafosui Ia Manatunatu I Ai Lava Ia, Taʻutaʻu atu foi o ia lava, aua le tuuaia isi i ona lava tulaga faʻaletonu.
  • Masaga, scales, aquarius - Mo i latou, e mataʻutia le palapala - ma ua mafai ai ona latou faʻamalosia se isi tagata, o se manatu sese. Latou te le tosina i faʻaputuga maiseʻe, ma faigofie latou te taʻu atu i isi tagata mea lilo, e tele mea na latou fai mai ai, latou te faʻateʻa foʻi i talapaʻu. E masani ona oʻo mai i le lua faʻaipoipoga ma paʻaga pagatia. Ona o le tumau i totonu o le agaga ma feeseeseaiga ma mafaufauga, latou te mafaia ona atiaʻe se tagata vaeluaina. Tatau ona amio lelei i se mea e mafai ai, pepelo, e tausisi ai le alofa i le afa lona lua.
  • Taurus, Virgin, Capricorn - Lauʻi, faasausili, faʻaalia lo latou maualuga i luga o isi, ona o lo latou masani ona liliu atu i ai i le loto faʻamaualuga tuʻua. Vaʻaia tagata uma o loʻo nonofo i le tulaga le atoatoa ma le le agavaa e mafuta ma latou. O lona tuuatoatasi o loʻo "togafitiga" e ala i le galuega ma le teuina - alofa - alofa e aoina ni mea taugata, atavali. I le taimi lava e tasi e faʻaali ai matapeʻapeʻa, aua le tuuaʻia o tupe. E tatau ona auai i le atinaʻeina o le faʻaleagaga, ia tuʻuina atu le faʻalavelave i isi tagata, e faʻataʻitaʻi ai le alofa moni.
  • Kanesa, scorpio, iʻa - tele le mafaufau e faigofie ona mafaufau. Latou te fefefe i faigaumu, faaletonu o le malamalama. E masani ona i ai mea lilo i totonu o le aiga. Lilith stimuts e faʻatino le uliuli togafiti poʻo le faia o gaioiga solitulafono i le eleele o le loto faʻamoe poʻo le tauimasui, e taua le taofia i ai i itu uma. E mafai ona avea i latou ma tagata sulufaʻi, e aafia ai tupe taumamafa, latou ono ono lafoai ese, pogisa nofoaga, pe a latou le tau le leaga o latou foliga.

Lilith i fale 12

I se fafine ma se tamaloa

Sui o le itupa malosi, lea e i ai se tulaga o le uliuli masina, e manatu o latou lava sese: latou te le o faʻatino, ae latou te aʻoaʻo atu i isi,

O teine ​​e faitio e uiga i le olaga, amio le fiafia, faʻalelei, ae o le mea faʻaola e sili ona lelei nai lo mea uma.

Faitau atili