Eclipse i le 2020 la ma le Lunar: O le a ma afea

Anonim

O le faalatalata atu i le 2027 Folafolaga e Tonu uma faamaumauga i luga o pili, aua o le a matou feola ma le 6 aloese mai ai le taimi muamua! I mea nei, ua ou sauni e suʻea mea o loʻo paʻu mai ai nofoaga e tafe mai ai ile 2020 i le Scish ma le Lumana ma pe faʻapefea ona mulimuli mai i lenei taimi.

O le a le eclipses o le la ma le masina

Gasetoto - Vaʻai i le Astronomical Thenonomical Shenomena e leʻi itiiti ifo ma le fa taimi i le tausaga. Ae mo le 12 masina e le sili atu nai lo le 7 eclipses e tupu, sili atu nai lo a latou numera o manatu o le matapeʻapeʻa.

Eclipse i le 2020 la ma le fiafia

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

La ma le fiafia o le la e tupu i paga, e tusa ma le latalata atu i le masina atoa ma le masina fou.

O le a le mea e tupu i le taimi o Eclipses?

  • Ma le Lunar Eclipse - O le masina e faatofuina i totonu o le komiti o le paolo o le lalolagi, ma o lo tatou paneta o loo i lenei taimi i se laina sao, e fesoʻotaʻi faʻatasi ai le aso ma le po.
  • I le tulaga o le sorlar eclipses - O le laʻei disk e faʻapipiʻiina i le masina tisiki mo sina taimi puʻupuʻu o le taimi, ma le masina o paolo chane pa'ū i le eleele luga. Mafaufau i le faitaulia o le la e mafai ona nonofo ai tagata o loʻo nonofo i le teritori e oʻo ai i le ata o le pateni faalelalolagi.

Lunar ma le larlar Eclipses i le 2020

Ia tatou toe foʻi mai i le tausaga a sau ma saili aso o le o loʻo o le aoauli ma le la, faʻapea foʻi ma le taimi tonu.

La etelapse 2020.

Aofai 2020 o le a tupu ai le lua attronomical pohnomena.

  1. O le muamua eclipse o le la e pa'ū i le 06/21/2020 - o lona uiga, i le aso o le taumafanafana solices. O lenei mea a le tagata tetee o le a tupu i le 09:41 i le (Moscow taimi). Ona i ai lea o le la i le 1 tikeri o le kanesa o le kanesa. O le a mafai ona mafaufau i ai mai itumalo o Aferika, mai le itu i saute o Asia, i Sisifo o le Konepan Europetan.
  2. O le a pa'ū le lona lua la le lona lua o le a pa'ū i le 14.12.2020 . O le a taunuu i lona maualuga maualuga i le 19:17 (i le taimi o Moscow) ma i le 16:17 (e tusa ai ma Greenwich). I le taimi faʻapitoa, o le a oʻo mai le ao i le 23 tikeri o le coupricton stresslation. O a vaega o le lalolagi o le a malamalama atoatoa ai lenei eclipse? Mai le itu i saute o Amerika, Anetictica. Ma o le a mafai ona e maitauina o ia i Atenitina ma Chile.

Lunar Eclipse 2020.

Mauaina o le taimi e i ai se la le la le paʻu i le 2020, matou te liliu atu i le vaega lona lua o le Astronomical Phenomema - Laur. Aofai o latou mo le isi 12 masina o le a tupu i le 4!

  1. O le muamua eclipse o le masina e pa'ū i le 10.01.2020. O le a avea ma semi-velated ma o le a tupu i le 22:10 (i Moscow taimi), i le 20 tikeri o le kanesa kanesa. O le a avanoa mo le vaʻaia i tagata uma o loʻo ola ai i le teritora o le konetineta o Europa, faʻapea foi ma Asia, Ausetalia ma Aferika.
  2. O le Lua Lunar Eclipse o le a pa'ū i le amataga o le taumafanafana ma o le a tupu 06.06.2020 Faapitoa i le 22:12 (Moscow). O le masina o le a i le 15 tikeri faailoga o le zodiac sagitirius. Ma o Europa, Peresia, o le a mafai e tagata talaʻi ma tagata talaʻi, ona vaai i le tulaga o le asnonan o le astronomy.
  3. O le lona tolu eclipse o le masina tala mo le taimi tonu i le masina talu ona maeʻa le lua - i le 07.07.2020. O le a avea ma afa-o le a tupu i le 07:44 i le taeao (i Moscow taimi). Ae na o Amerika ma Aferika o le a mafai ona mulimuli ia te ia. O le masina o le a i ai i le 13 tikeri faaputuga subricorn.
  4. O le lona fa ma faaiu eclipse o le a tupu i le faaiuga o le tausaga - 30.11.2020. O le a tupu i le 12:30 (Moscowy taimi) i le 8 tikeri o le faaputuga o masaga. O le nofoaga o le a maitauina o le a sili atu ona tele - faʻapea foi, o le a vaʻai ai Asiasia, Ause of Larans, faʻapea foi ma ni tagata o Amerika Amerika.

Lunar eclipse weady masina

Iloaina o aso o Eclips mo le isi tausaga, ou te manatu e maua nisi faʻamatalaga e uiga i le aʻafiaga o nei tagata ma le ola atoa o se tagata atoa.

O le a le soua ma le lunar eclipses e afaina ai le tagata

Luna

O le Lunar Eclipses e tupu pe a oʻo le malamalama o le po o le a atoa le malamalama, ma o le mea e tupu i le va o le la ma le masina e tupu i tafatafa o le Lunana Nodes. Tetee - i le maistology, o se mea sili lea ona faamamafa. O le mea lea, e talitonu ai o le lagona manaʻomia, agaleaga, o le le toʻasā faʻamalosia e maualuga atu i le masina atoa.

A o le aoauli e faitau ai le aoauli, latou te taʻitaʻia e sili atu le malosi o le mafaufau: o le faʻaopopoina o le popole, faʻaaloalogia, malosi lagona. O le iʻuga, e tele taimi e gata ai nai lo faʻafitauli masani, iʻuga iʻuga na tutupu, e amio le le agavaa tagata, pe feagai ma le naunautai o le naunautai o tagata.

Ono oso foi i le lotoleaga. Uiga o le moe moe, faʻataʻitaʻiga, faʻataʻitaʻiga. A lava le tele o tagata e faitioina o le tiga o le ulu, vai tuai i le tino.

O le numera o le mea oona faateleina i le pito o le faʻateleina o le faʻamalosiʻau o le manava. Ma vailaʻau, ava malosi ma mea faʻamaʻimau i lenei taimi gaioiga faʻapitoa.

E iloga lava ona o le aoga o le Lunar Astronomical Shenomen e sili atu nai lo ni sui o le itupa o le itupa nai lo alii.

Susulu

O lenei vaega o le astronomy sheanomena pa'ū i luga o le masina fou masina. I le taimi lava e tasi, o loʻo i ai se fesoʻotaʻiga o le po ma le ao timlities tuaoi latalata i se tasi o nonoa o le masina. O le la e faʻaalu le taimi o le la e valaʻau ai "aso 'potu" - O iina na fesoʻotaʻi ma Eleni, sa fesoʻotaʻi ma le malosi mai le po, le lelei o le po.

Lalaga aclipse o ata

I aso o lalaga a le lalaupa, antctaged ma strokes tupu soo. Ma tagata e le toʻalea, na nutimomoina, o loo i le tino, o loo i le mafaufau lelei.

E masani ona leai se manaʻoga e faʻataʻitaʻi ai gaioiga malosi. O le agalelei agai i le popole, luʻitau, o le faigofie o le taamilomilo ua faateleina.

Manaia le taimi. O le eclipses o le la i le sun disk e matua lagona e sui o le tino malosi, ae o le - e taʻitaʻi ma le fatufatuga o tagata uma e lua o tagata uma.

O le aafiaga o le Astronomical Phenomena i le setete o mea nei

Tusa lava poʻo le a le mea e tuʻuina ai se eclipse, o lona aʻafia o le a faʻaalia i ni tagata vaivai, lagona-iloa. A faʻaaoga ni 'ava malosi, e masani ona tupu se osofaʻiga faʻafuaseʻi. Ma le isi, o le faʻaalia o eseese fuainumera, o le mafaufau e le aofia ai.

I aso ia, e taua tele le mataala i faalavelave o faalavelave. E faigata tele le pulea o aʻu, o le mafaufau foʻi o le mafaufau ua faʻalavelavea.

Afai o mea uma e faʻatulaga ma le soifua maloloina ma le mafaufau, ona e le mafai lea ma aua neʻi e lagona le malosi o le leo o le gatete. Tutusa, matau le lapataiga ogaoga.

O le a le mea e le mafai ona faia i lenei taimi?

  • Faʻalauiloa faʻagaioiga faʻagaioiga pe a na o latou e le naʻo latou e le o faanatinati;
  • Amata ni gaioiga taua;
  • Mulimuli i lagona, lagona i le pisinisi pisinisi.

O le a le mea e afaina ai le tagata

E tofu le mastronomical phenomena o se aafiaga leaga i le ola o le tagata. Ae i le taimi lava e tasi e moni lava e le o se mea e leaga ai. O le mea taua o mea uma na tutupu i le polokalama o se mea faʻapitoa attronomical i le faʻatupuina o le le maalofia.

Peitai e le o le aoga o le faʻaaogaina - o le faatosinaga i se tagata taʻitoʻatasi o le a mafai ona malosi i le mataupu pe a oʻo mai se ituaiga faʻafanua faʻafanua, mo nisi faʻataʻitaʻiga o le fale po o le paneta.

Tagata na Tulai na Tulai mai i taimi o taimi e masani ona feagai ma se isi mea faigata io latou olaga. Peitai, o le a i ai ni vaega lelei pe leaga o le matagofie i luga o isi paneta ma lo latou tulaga i le horoscope.

I se aotelega, e le o se mea e manaʻomia ai le fefe i ai. Latou te fai ma sui o se taimi sili e mafai ai ona maua ai le faatonuga. E manuia tele le lafoaʻi o le faʻasatauroina o vaisu, e foia ai faʻafitauli o le mafaufau, e faʻamaeʻaina sootaga le talafeagai ma galue esea isi mea leaga.

Faitau atili