O le aafiaga o le masina i le tagata - Faʻafefea ona faʻaalia ia lava

Anonim

E tele faʻamatalaga e iloa e uiga i le faʻatosinaina o le masina i se tagata i aso nei. O nisi vaega o ia e mautinoa e faʻatatau i taumatemate, ae o se mea ua uma ona faʻamaonia le saʻo. Tatou tagofia pe o le a le po popo lumerire e aafia ai lo tatou olaga, i eseese vaega.

Aafiaga o le masina i le lalolagi

O le masina o loʻo feoai pea i tafatafa o lo tatou paneta, tumau i lona ata ma atagia ai le malamalama o le la lea o le la e tasi ma le vaega lona lua o lana disk. E faʻapea foi, o le po o Lumeinasis e aʻafia ai le tai ma le tele o vai i le lalolagi o le sami - o le laufanua o le fanua e tosina ai le tele o le vai o le vai.

O le faatosinaga o le masina i luga o le tai ma tafe i luga o le eleele

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

Afai tatou te talanoa mai i le itu o le aoga, aua nei i vaega o le po gogoribile, eseese ituaiga o la e malosi e lafo i le lalolagi, e afaina ai mea olaola uma i auala eseese.

Faatosinaga o le masina e fai i le tagata

Seʻi o tatou manatunatu pe faʻapefea i vaega taʻitasi o le aoauli o le taamilosaga o le taamilosaga e aafia ai lo tatou soifua maloloina, gaioiga ma o le mea lea - mo le olaga atoa atoa.

Waxing crescent

I lea vaitaimi, o le felagolagomai e faʻaalia lagona faʻapitoa, faʻapea foi ma le auai i le olaga faʻaletagata. O le malosiaga i le tino faʻaputuputu ma faʻateleina.

Ua fautuaina fetuunaiga i le faatuputeleina o le masina e auai i le fausiaina o soʻo se fuafuaga, amata ni mea fou na tutupu, ia foia fesili matuia, ia mafai ona faia galuega totogi mo lenei taimi.

Ua le fiafia le masina

A o ifo i le po, e iai le lagona taofiofi, o se faaitiitia i le mafaufau ma le faigofie. O nei aso e manaʻomia le agavaʻa o le malosi o le malosi. Aua le amataina se mea fou, ae faʻaauau ma maeʻa mea tuai.

I le faʻaopopoga i le faʻateleina o le faʻatupulaia o le vaega ma faʻaititia i le Lunar disk e i ai 4 sili atu vaitaimi. Le umi o tutusa taʻitasi tusa ma le 7 aso. Mafaufau ia latou foliga i isi auiliiliga.

Masina fou

O le masina fou o le taimi pe a le mafai ona tatou vaʻai i le masina i le lagi aua e nofo i le laina tutusa ma le la. Ona liliu atu lea o le lumanis ia tatou "pogisa" poʻo le "toe faʻaofuina" e le mafai ona vaʻai i le susulu o le la.

O le faatosinaina o le masina fou ua faʻaalia mo le tele o aso - i le aso muamua, i le taimi ma le aso ina ua maeʻa.

I le taimi faʻatulagaina taimi, faʻanoanoa lagona e faʻaalia, malosi le malosi o le malosi, o loʻo tupu soo aʻe o aiga. I lea tulaga, o le faiga o le totoina o lo o faʻagaioia soʻo se vaipanoa mai le tino e faʻagaioia ma metabolism ua atili ai. Tele i le masina fou e le maua ai le faʻateleina o faʻamaʻi o le mafaufau, faʻaaliga o Phobias.

I le masina fou o le taua o gaioiga e matua maualalo

Na fautuaina e le au atamamai e taofiofi i le masina fou mai soo se faiga fou, faapea foi ma faʻafesoʻotaʻiga ma tagata e masalosalo.

O le fesuiaʻiga o le masina e vaega e tutusa lava aʻafiaga i olaga o tagata, faʻapea foʻi ma le suiga o lakela o lakela.

1 Vaega, e iai le fesoʻotaʻiga ma le lalolagi elemene

O ia o le amataga o le taimi e faia ai se masina laitiiti i le lagi. Ma o le a mulimuli ane o le a tutusa ma le 'afa o le vaitaimi o pasi mai le masina fou ma le masina atoa.

O le muamua vaega e iloga i le faamalosia o le mafaufau mafaufau. E sili atu ona fiafia i ai i lona lumanaʻi i lona lumanaʻi, ia faia ni fuafuaga - o le a e faia gofie, aunoa ma le tele o taumafaiga ma ausia le iʻuga manaʻo. Ae aua le faatopetope - e taua le mafaufau lelei ma fuafua.

I le tulaga lautele, e i ai le faʻaopoopoina o gaioiga, malosi, faʻaoso fua mai folafolaga.

Astrologers fautuaina i luga o le 1 vaega o le portar taamilosaga e faatino ai mata ma le ulu o le ulu. E lelei foi le faʻatinoina ile galuega faʻa-faʻatoʻaga. Afai e te totoina laʻau o laʻau i lenei vaitau o le taamilosaga - o lo latou ola tuputupu aʻe o le a galulue, ma o le faʻatoʻaga o le a olaola ma tamaoaiga.

I le taimi lea, o se paleni o lo o ausia. E tatalaina e le tagata le tele o avanoa avanoa e suia ai lona olaga mo le sili atu. Aua le misia i latou!

2 Vaega - o loʻo iai se fesoʻotaʻiga ma elemene

O le vaega lona lua i le taimi mulimuli mai i le 1 kuata i le masina atoa (mai le 8 i le 15 masina o le masina). Ma le vaega lona lua, afa o le masina e mafai ona vaaia i le lagi. O lenei taimi ua manatu e sili ona aoga i le taamilosaga atoa pe a sili ona malosi le malosi.

Ua manuia lava lea e suʻe se galuega fou, alu i se malaga manaia pe fuafua se faʻatino taua. I lenei vaega, o tu o nuu e pei o le lima o lima, ate ma se 'ava malosi e lelei tele. E mafai ona e auai i le totoina pe toe setiina laau, rooting clattings.

Ae i le isi itu, o lagona o loo iai nei i le tapulaa. O le tamaloa e le manao i le lagona o le mafaufau o le mafaufau, o lea e tali mai ai lava i le faaaliga o le le tagolima ia te ia lava.

I le 2 vaega o le faataamilosaga o malama, ua manuia foia tulaga feteenai, fesili tiga, tausia feutagaiga faigata, fonotaga manaia - e mafai ona e ausia le taunuuga manaomia.

Masina atoa

O lea ua faʻaalia le masina i le lagi faʻamalama. O le aafiaga o le pouliuli malamalama i le masina atoa e eseese ai mo tagata. O le vaitau lea o le maualuga o le taumafaina o le malosi tele. Uiga o le moe moe, faʻaopopoina le faʻamalosi, lagona tiga.

Ma le faʻaeteete tele e te manaʻomia le faʻaaogaina o le 'ava malosi, aua o le masina atoa - o se tusi faamaumau - o se faʻamaumauga o faʻalavelave, faʻapea foi ma le faʻalavelave tele masani ona ona o tagata).

E mafai ona fuafua mo le masina atoa masina faʻagaioia faʻalavelave, faʻapea foi ma le tolopoina o le toe setiina o laʻau. E mafai ona e faia se tatau ma le eleele.

i le masina atoa e tele

3 Vaega masina, e iai le fesoʻotaʻiga ma le ea ea

E amata i le taimi atoa pe a uma le masina atoa pe a faʻaititia le masina. O le umi e fesuisuiai mai le 16 i le 22 masina i aso.

Mo le 3 fasi e masani ona lagona. Na maeʻa le faʻataunuʻuina o mataupu na amata muamua. O lenei vaitau e iloga e se sili atu le malosi o le malosi o le malosi, faʻapea foʻi ma le faaitiitia i le tuʻinanau. O lea la, ua aoga tele o meaʻai poʻo le tau faasaga i moli paʻu i le taimi nei.

O tagata e sili ona pupula e faʻafesoʻotaʻi, faʻaalia tuusao o latou aafiaga ma lagona. Ae o loʻo i ai se tulaga lamatia i le ova atu i ou lava avanoa. Ma, aua le amata vave ona iloa le mafutaga.

Masalo e mafai ona e faʻafeagai lelei lagona, le lava o le faʻaaogaina o le mea o loʻo tupu - faʻataʻitaʻiga o ni togafiti, ua manatu o ni mea taua ma le tele.

4 Vaega, e iai le fesoʻotaʻiga ma le afi elemene

O le amataga o le 4 vaega pa'ū mo le vaitaimi mai le 2 vaiaso pe a uma le masina atoa ma faaauau pea i le masina fou (mai le 23 i le 30 masina o le taeao). O le vaitaimi ua lauiloa o se mea sese pe faaitiitia vaega o le masina. O loo i ai le malosi malosi i le malosi.

I le taimi lea, o le vaivai e lagona ai le malosi sili atu nai lo le mea moni e manaʻo e faʻagaioi le itiiti, faʻaʻoleʻole, vaivaiga tuputupu aʻe. O le tino e faʻaititia le le soifua maloloina ma le ola o nei.

Tefoi i 4 Vaega mai soʻo se gaioiga, aua e le maua le taunuʻuga o le taunuʻuga. I le faaiuga o lenei vaitau, o aso sili ona faigata na o mai ai masina fou e o mai. Ae o le 4 vaega o le a maeʻa ma o le masina fou o le a aliali mai i le lagi ua aliali mai, faʻatumuina uma mea ola i le malosi ma le malosi.

Manatua! E aoga le lelei e mulimuli i le latou lelei i le taimi o le sifi o vaega o le Lunar taamilosaga, talu ai o le le atoatoa o le psyche ma lagona e matauina.

Aafiaga o le Masina i le tagata saieni nusiienisi

O le taimi nei o loʻo iai pea mea lilo ma soʻo se tasi e faʻatatau i le aafiaga o le Satelite i le olaga o le lalolagi. Se mea ua uma ona faʻamaonia le faʻasaienisi (pei o, mo se faʻataʻitaʻiga, o loʻoti ma fugalaau, o loʻo aʻafia i tulafono faʻaletino).

Isi mea (faʻataʻitaʻiga, o le faʻauiga o mauga poʻo le faʻamaloloina o le faʻaleagaina) e le faʻamaonia le faʻamalosi. Ma le isi, o loʻo ou manaʻo e avatu ni faʻataʻitaʻiga o suʻesuʻega faʻasaienisi i le mataupu a le po na susulu mai i olaga o tagata ma o latou iʻuga.

  1. I Initia, o tagata faʻapitoa o se falemaʻi tele mo le 2 tausaga o loʻo auai i le resitalaina o mataupu o le tala o le tala o le tala o le tala o le tala o le faʻaupuga. Na latou mauaina o le masina fou na faamauina mo le averesi o le 20% sili atu gasegase nai lo isi vaega o le masina.
  2. O Swiss tagata suʻesuʻe na faatulaga se tasi faataʻitaʻiga fiafia ma le auai o 33 volenitia, lea na e maua ai le po saunia. O tagata volenitia na momoe i se fale suesue faapitoa, o le mea na faia e le electrodiclom o le faiʻai. Sa mai fomai o le faaiuga o le moe na matua afaina ai: lona toʻa na faʻaitiitia i le 20 minute, ma o le taimi na siʻitia ai le taimi faʻamuamua. Ma le, o le umi o le ata o le de lita-leiloloa le moe na moe i le 30%.
  3. Ma o faʻamatalaga tele e masani ona tuʻuina atu ile tusitusiga e saie saiepani mai Ausetalia. O i latou na auiliiliga mataupu o le falemaʻi o gasegase e ala i le falemaʻi i Kalvari Gronic Hornic Descance ma maua o loʻo i le masina atoa. Ma i latou e faʻavasega le counds ma le aufaigaluega, amio le le atoatoa ma matua faʻamalosi.

Talitonu Leai E leai se mea i le malosi o le masina ia i matou - o le mea patino a tagata uma.

Ma ou te fautua atu ia te oe lava le Vitio o le ata:

Faitau atili