Jupiter i le Virgo i Natal Faafanua i se tamaloa ma se fafine

Anonim

E lagona e le Jupiter le faailoga o le taupou le mautonu, latou te talimalo ai i le tasi ma le isi. O le mea lea o le amataga o le loto maʻamuli ma le loto maʻaʻa. Peitaʻi, i se siosiomaga masani, o le jupiter e mafai ona tauia ona uarota i se mafaufau loloto, i suʻesuʻega faasaienisi. O le uso o loʻu uso e na o le le fiafia i le taupou i le faʻafanua faʻafanua. Na ia aʻoaʻo i le inisitituti o faatufugaga o ata i le faiʻai faʻaʻoleʻole. O le a se isi mea e ese ai foliga o Jupateria?

Jupiter i le VID.

Jupiter i Virgo: Tulaga lautele

Mo le faailoga o le taupou, faʻapitoa viiga ma le tamaoaiga o uiga lelei, faʻapea foʻi ma le aga e faʻaalia ai mea uma i le lalolagi i le auiliiliga auiliili. O lena aotelega, o le mea tulaga ese e tulaga ese ai Jupiter, aua o le taupou e le o le mafaufauina. O Virgo e malulu ma taofia le lalolagi o lagona ma lagona i lalo o le pule faamalosi. Jupiterian Maduds e iloga i le tausiga ma le naunautai, tele e le egecentrism. Peitai, e le o ese i latou i le lagona agaalofa, aua e maitauina lelei le tulafono taulealea - lona taupou ua maitauina lelei.

O mea taua nei e le mafai ona faia e tagata faigata le faia o le atavali ma e le o le le fiafia i le onosai. O taimi uumi e umi lava e tau ai i le manuia, lea e tatau i lona lava faigata. I totonu o le sui o lenei mea faʻatele o le faʻamalosiʻau o le tele o faiaoga talenia, faʻatupe ma atunuʻu. O le tomai e mafaufau loloto i mea taua e fesoasoani i tagata solitulafono i le puleaina o le tau o tupe, lea e faia ai le au faigaluega a le faletupe mai ia i latou.

I se tusi! Virgo Faia galuega mo le lelei o le galuega ia te ia lava, ma le faʻaaloalo ma le faʻaeteete ma le faʻaeteete. O nei tagata faʻapipiʻi le uiga o mea laiti uma, mafai ona aumaia mea uma i le atoatoa.

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

O le taupou e tasi le maelega e tasi e pei o le matafaioi a le ulu ma pei o se puletane. Na tuuina atu e le Jupiter ia latou taleni o le faalapotopotoga ma le tusiata - lua i le tasi. O nei tagata faigaluega faamaoni o le a le fefefe i faigata: e faʻamalosia ai le galuega, o le sili atu o le tali lelei na mafua ai.

Lelei Amio:

  • Maualuga uiga lelei;
  • Faatulaga a le Faalapotopotoga;
  • Faitio ia te oe ma isi;
  • male filiga, galue malosi;
  • Alofa mo le suesue.

I se tusi! O nei tagata foi ma mea mamai i totonu o le fale, ma ua teu ma le faaeteete lavalava. O le pefu i luga o le fata e iloa e avea ma se mala le lalolagi.

Maea itu le lelei:

  • āfua
  • faitioga;
  • amio malosi;
  • Faitisticaictics;
  • faatamala.

Ma se faaleagaina o le tuufaatasiga o le taupou fetuunai i le soona faimai faasolitulafono, solia o amioga amio lelei ma faasalaga, o se suiga o le tapuaiga. Atonu foi latou te manaʻomia le faʻaipoipoga ma se paʻaga ua sili atu le leaga nai lo latou lava: o le solia o aganuʻu ma le gagana.

Jupiter i Virgo i se tamaloa

Jupiter i Virgo i se tamaloa

Lea ua matou vaʻai i le faʻavae o le kaliti o le kalave ma le naunau i le alofa. O le taupou e faʻaalia ai le fiafia tele i ai, ae i le taimi e tasi o le a ia lagona ai le agalelei o mamanu. E faʻapea foʻi ona faʻaauau ai Jupiterian i le galuega ma le amio lelei mai le manaʻo o le tuaoi.

E toʻatele sui o fitafita a le Juiterine taupou, e tele faʻafiafiaga a tagata atamamai, ma le galulue malosi, matematika, fomaʻi ma faiaʻoga. O loʻo latou avea foʻi ma ofisa ma ofisa o le au faigaluega (paʻepaʻe collars).

I se tusi! E le mafai ona o ese le taupou i le taupou i le talafeagai ma le loto fuatiaifo.

O le popu falo e le faʻatagaina e le au faʻatau le faʻateʻaina i soo se aʻoaʻoga faalelotu, na latou tuʻua ai i le vaitafe o faʻasaienisi aʻiaʻi. Ae i mea leaga, e mafai ona e vaʻaia se isi ata: ma le loto faʻanatura faʻatuatuaga. Faʻapea foi, o le le lelei o le le masani ona fatuina mai i le mafaufau-mafaufau, faitioga ma oe lava-masses e taʻalo ai i le subordinates.

Jupiter i Virgo i se fafine

Jupiter i Virgo i se fafine

O se fafine manatu faapito ma le popole i le loto malulu. Latou te laki i Pisinisi, faʻafetai i le tomai e faia ai se auiliiliga auiliili. O mea uma nei e le masani ai ona fai matupe, atoa foi ma le laki i le laki. E tatau ona latou mauaina le poto masani galuega, ae e le mafai e le taupou ona galue.

O nei fafine e matua naunautaiga, latou ua sauni e avatu mea uma i galuega ma le manuia. Faatasi ai ma le le mautonu vaega o le mafaufau, e avea ma manu feita ma filifili, faapologaina ma inosia. Afai o le taupou ma le le lelei o le vaega e maua ai se tulaga taʻitaʻi, e faʻasusuina ai le 'au atoa o Pettle Picles ma lona taua e le taua tele.

I totonu o se tulaga le lelei, o le teine ​​Jupatator na lagona ai ni soʻoga o se tasi e taumafai e sasaa i isi. O le a le mafai ona avea o se berevable frere, mafai ona aveʻesea e oʻo i se tagata toʻafilemu mai le paleni. O loʻo latou le fiafia pea, e ui ina ua le o toe manaʻomia mo le a.

Faatasi ai ma se tuufaatasiga o le tuufaatasiga o sui o le Tautiga o Taulaga, o le a aoga ma faʻamasinoga lelei ua fausia. Latou te iloa le auala e faʻamalieina ai ma aga malie, ma nai lo le mea e faʻaaoga ai taupou e aoga faʻamalamalamaga. O LE A LE ATUA O Le Tagata Fiafia i le Faamafanafanaga ia Elee, taumafai e aoga ma faaaloalo.

Faitau atili