Igoa o le Korea: o latou foliga, faʻataʻitaʻiga o lona uiga

Anonim

O se tasi o fesili muamua e manaʻo ai tagata e suʻe le aganuu o Korea Pource i le atunuʻu igoa ma faaigoa. O au fai Korea e ese mai lava ia i tatou e tusa ma a latou gagana ma aganuʻu uiga, le gagana, lea, o le atagia mai i igoa o tagata nonofo i lenei setete.

I lenei mataupu, ou te manatu e feagai ma uiga autu o Korea igoa ma faaigoa foi, ma mafaufau foi i igoa o le au pasona tamaitai ma la faigofie.

Mafuaʻaga Vaega o Korea igoa

Foliga iloga o le Korea igoa

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

O se tulafono, o igoa o Korea e fausia e ni vaega taua e tolu:

  1. O le vaega muamua o le igoa igoa;
  2. Ma le lona lua ma le tolu vaega o igoa patino.

Faapea pe a fai o se faʻataʻitaʻiga e ave le igoa o le faʻaupufai o le Pupuni KitA King Jong Yana, lea:

  • Kim o lona igoa o lona igoa;
  • Ma chen ma yun - igoa.

E matauina o le Korea e i ai se tamai "laina" o igoa - atoa i le setete latou te le mafai ona faia sili atu nai lo 250 suiga. Ma e tusa o le 45 pasene o le atoa atoa e faia le sili ona lauiloa Korea o Korea - Lee, Pak ma Kim.

Ae o le tulaga e matua iloga pe a oʻo mai i igoa oi latou lava - ua tele naua taimi uma. Ma o lea, o le ono mafai ona e feiloai i Korea o lou matai e toetoe lava le taua.

Manaia le taimi. O le Korea ua i ai le masani a latou igoa o latou tamaiti o loʻo faʻamatalaina uiga lelei. E talitonu tagata o le a fesoʻotaʻi le leo tele o le igoa o le a fesoʻotaʻi ma le malosi o le pepe ma o le a fesoasoani ia te ia i le ola.

I le faʻaopopo i le igoa ma faʻaigoa, e i ai sea manatu o le Ponsel - o le folasaga o le faʻafanua itulagi o loʻo iai ni olaga fatu. Mo se faʻataʻitaʻiga, i le faʻaopopo foi ile igoa ole Kim, e faʻaaoga le Poni Kimamo, Mijan, Kongju ma isi.

Korea e tatau ona suʻesuʻe ma le totoʻa i le latou laina o le ala. Ma o le mea e faigofie ona mafai e tagata uma ona nonofo i lalo e mafai ona maua i lalo ona tuaa i le 10 seneturi.

Manaia le taimi. Afai e lua tagata eseese i faalavelave mama o le tasi Jameame

Korea aganuu - manaia ma matua uiga ese

Talafaasolopito faamatalaga

O igoa o Korea o aliʻi ma tamaʻitaʻi i ai se vavalalata vavalalata ma le aganuu Saina. Tusa ma le 16 senituri i lenei Malo, i mataupu faale-Mataupu, E leai se mau. Ma i le faʻamaumauga aloaʻia, o mea uma na faʻamauina ma le fesoasoani a Saina Hieroglyphs. Na filifilia le mulimuli mai, tulei atu mai o latou uiga ma lelei.

E pei ona e iloa, o Korea ua vaevaeina i le lua setete - i le itu i saute ma e ui lava, tulafono, tulafono ia e matua ese lava.

  • Tagata nofomau o North Korea - E le toe fiafia i tusitusiga Saina, lea na faasaina ai iinei. Nai lo lea, o Hasuingel ua faʻaaogaina - o lona uiga, o le korean alafapi.
  • Tagata o nonofo i Korea i Saute, Saina Hieroglyphs faaauau pea ona faaaogaina. E tusa o le 5000 mataʻitusi e ave e faʻatumu ai pepa aloaʻia.

A o le faaiu, na i ai muamua le aia tatau e ofuina ai ni tagata faʻapitoa o tagata leaga. Ma faifesa e tatau ona faamalieina i le lava igoa.

Faʻapea foʻi, o tagata mauoa ma mea e tatau ai i tagata na i ai se filifiliga sili atu le lelei o a latou lava, o lea na mafai ai ona mauaina ni filifiliga sili ona manaia mo i latou lava. Mo se faʻataʻitaʻiga, latou te mafai ona faʻaaogaina le igoa tauvalaʻau poʻo le SSadugams. O le mea mulimuli na tuu ai i luma o le faaigoa ma faaleaogaina i latou ina ua uma ona togafitia se tagata.

Faatosina a Saina, Iapani ma Monkolin Farps

Masalo o le sili ona taua i luga o le Korea igoa o teine ​​ma tama na saunia e le aganuu a Saina. Mo se faʻataʻitaʻiga, o faaiʻuga amata ona faʻamaumau ai Khanch - o le Korea o le igoa o le igoa o le au Saina.

I le taimi lava e tasi, o le Hereroglyphs o lona uiga o le tasi upu. O igoa o le atunuu i Korea. E mafai ona e feiloai i ni suiga se lua i igoa, ae ua leva ona le itiiti ifo - itiiti nai lo le 10.

Manaia le taimi. Korea pe a filifilia se igoa mo se tama tama tama fou poʻo se afafine e mafai ona taʻitaʻia e na o le lesitala faʻapitoa e tusa o le 5000.

A o e masani ona e filifilia soʻo se igoa mai le lisi, tuʻuina mai a tatou tu ma aga masani a tatou tu maʻuaʻiga. A latou mafaufau pe faʻapefea ona valaʻau le pepe, ona latou taumafai lea e faʻaaoga le lanu lanu pe taulai atu i na uiga e fiafia e vaʻai i Chad.

Tele igoa Korea i le faʻaliliuga o ni mea faitino mea (uʻamea, maʻa), o elemene faʻalenatura (firiry), o manu).

Ma mai le iʻuga o le seneturi ua leva, o le lomiga a Korea faalua e faaluaina, o ituaiga o iyyl, hanal, arrym ma isi.

E le tatau ona galo ia i tatou le faʻaosofia o le aganuu o Mongolian i le gasologa o le igoa i Korea (e uiga i le vaitaimi o loʻo nofoia e Montan i Korea Penissula ma pule ia te ia).

E moni, i ai pea le taimi, i luga o le masani ai, ae leʻiloloa mongolian Tualuseta, ae E sili atu nai lo le 100 tausaga i le 100 tausaga i le laina o Korea e lua o igoa ma Mongolian.

I le afa muamua o le 20th seneturi, o Korea o loo i le mana o Iapani. Ma, i le 1939, Dziro Mumiro - O le kovana Aoao tuuina atu se tulafono, tusa po o fea tagata e mafai ona suia o latou igoa i le Iapani lomiga.

E tutusa foliga o le galuega fou na faia fua, ae i le taimi lava na te mafaia. Ma o mea moni, na faamalosia Liada e tatau ona faaigoaina e le faamalosi. E tusa ai ma le 6 masina talu ai, e toeititi atoa le 80 pasene o tagata na faʻamalosia e lafoai o latou igoa muamua. Talu mai le 1945, a vaeluaina Korea i ni vaega se lua, o lenei faiga ua suia.

I saute ma North Korea - o aso nei e lua

Fesootaiga o igoa ma aga masani faaleaganuu

Ia tatou liliu i le aganuu. Korea e usitaʻia i le faiga o le gaioiga a le amio, faʻaaogaina o latou lava igoa.

  1. Mo se faʻataʻitaʻiga, e valaauina ai se tagata ua ia te ia e agavaʻa mo ona matua ma uo vavalalata pe oa latou tupulaga. I le 20 tausaga talu ai, ona o le malosi o le aganuu a sisifo, o lona toʻalua o loʻo talanoa tele le tasi i le isi, o lenei mamalu e leʻi maua tele.
  2. I le apili e faʻaaoga naʻo le igoa mulimuli - o se faʻailoga o le valea sili.
  3. O aiga o loʻo iai i le tasi augatupulaga e tutusa ma le uiga muamua o igoa. Mo se faʻataʻitaʻiga, o uso ulufale mai i le faʻaiuga o le Dyul Dynasty i North Korea Kimov i igoa e tasi le faʻasologa. O le taʻitaʻi o le Republic o tagata Korea o Korea's Republic - Chen Yun, ma ona uso - Chen Hot ma Chen.
  4. A o le au Korea i Saute, o iinei le mea na faamatalaina o gaioiga masani e le gata i tagata vavalalata aiga. E i ai ni tausoga ma tuagane tulaga lua ma tuafafine e tutusa o ia vaega o igoa.
  5. I Korea, i mataupu faavae, e leai se eseesega i le va o alii ma tamaitai igoa. O igoa iinei e faʻaaoga i tuʻufaʻatasiga eseese, e aunoa ma le togiina o ni oʻu fouga. Ae saʻiʻi i le aotelega o uiga o le igoa. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le "Hanech" fasimea (Matagofie, Chasaty) e sili atu ona faʻaaogaina e vaetamaina pepe, ma "dager" e faʻaaogaina e tama.
  6. E iloga lava seia oʻo i le amataga o le 20th seneturi, e leʻi iai ni igoa o le Korea, e leʻi iai igoa. Na latou faʻaigoaina na o le faʻamasino ma le Pon. Ma e latou o le "taua" i se tagata toʻatasi o le aiga, o le "afafine o lea" poʻo le toʻalua o na mea '.

A avea Keana ma tina, o lana, lea, faʻaopopo le igoa o le pepe. Ma le galuega faitulafono, e pipii faatagata o tagata o le malo o Korea, ua faamalosia le suafa ma faaigoaina aloaia, sa faamaonia aloaia i le 1909.

Manaia le taimi. E tusa ai ma le Korea Chanlelet, e tusa ma le 20 fetufaaoga i igoa ma faaigoa. Latou te le fesoʻotaʻi ma le matua poʻo le agafesootai o se tagata.

O le a le igoa o teine ​​Korea?

O igoa o le Korea o le Korea ma o latou uiga

Ma o lenei ou te fautua atu ia te oe e faamasani i oe lava i le lauiloa Korea: o le mea moni o le mea na latou tusia.

  • Amone - i le tele o mataupu, o lenei syllable ua faʻaaogaina e taʻu ai ni teine ​​laiti.
  • O Bao o se mea masani a Bat, e masani ona maua i igoa Korea. Pei o se tulafono, ua faʻaaogaina mo tamaloloa, e ui ina mafai foʻi ona faʻatagaina e tagata igoa o tamaʻitaʻi. Faʻaliliuina, o lona uiga o le puipuiga.
  • E le fiafia le matafaga, o sea teine ​​e matua le masani ai, Jevey moni.
  • Taele - o le igoa e iloa ai lona pule e pei o le agamalu ma faigofie.
  • Jung - O lenei syllable e masani ona masani ai i le gagana Korea. I le faaliliuga, o lona uiga "Alofa." O le igoa o le igoa e lelei mo le agamalu ma le manaia sui o le matagofie o feusuaiga.
  • Dung - O lē e ona le igoa o le a lototele, aua le iloa le fefe.
  • Duk o le isi filifiliga o le lauiloa Korea igoa. Uiga moni o le "manao."
  • GIN-Ho - I le Faaliliuga E Faʻailoa le "Lauga Tele". O le igoa ua mamanu e taulaʻi i le tuufaatasiga o ma le mama faaleagaga le faaleagaga.
  • O le Yung o le na o loo vaivai, o le a ola e faavavau.
  • Yong - lototele.
  • EN - o lenei igoa o lona uiga "toafilemu".
  • Yanam - folo papa. O lenei igoa e manatu e uiga ese ma manaia.
  • Mataupu - drops o le taeao susu. O se upu malulu tele i le aoauli, lea e masani ona faʻaaogaina o se vaega o lona lava igoa.
  • Kim o se lauiloa lauiloa o le igoa Korea ma i le taimi lava e tasi le igoa. Faʻaliliuga Faʻaliliuga - "Golden" poʻo "mea teuteu". O se igoa o le igoa ua fuafuaina e faʻamamafa ai le mea moni o matua e alolofa tele i le la tama teine.
  • Kui o se faaupuga o le igoa muamua.
  • Lan e filemu. O le igoa e fetaui ma le toʻafilemu o le Korea.
  • Lin - i le faaliliu o lona uiga "Spring" po o le "tautotogo".
  • Pepelo - saʻo faaliliuga mai Korea - "Lotus fugalaʻau". E iloga ona matauina o le Lotus na faia taua i le aganuu ma tala faatusa o Asias, ua manatu o se mea e seasea ma lelei laau.
  • Mei - fugalaau sakura. O lea e taʻu ai se teine ​​agamalu.
  • Mounulla - Afai e te faia se faʻaliliuga moni, ona o lenei igoa o lona uiga o le "feat i tusitusiga." O se filifiliga e matua masani lava ma le seasea lava igoa.
  • Nung - velvet. O le igoa matua aulelei, e masani ona faʻaaogaina e Korea o Aso Nei.
  • Ngos - o lea i le Korea e taʻua o soʻo se mea o loʻo 'eseʻese. O le igoa e matua lauiloa.
  • Nits - po susulu. E masani lava, o Korea e fiafia i upu matagofie e fai ma igoa, faʻaolaina mea faitino, fetu. O le masina o le mea sili ona taatele.
  • Ua lelei o se va eseese o mea teuteu teuteu. Moni, o se igoa e seasea lava.
  • Pakpao - pepa gata. E i ai le malosi malosi le igoa.
  • Pung - Phoenix, o le fouvale mai le lefulefu. Ia taua tele vaega o le leaga itupa.
  • Sunn - I le faaliliuga moni, o lona uiga o le "upu lelei" poʻo le "faʻamanuiaga". E talitonu o le a tuʻuina atu lana pule i se faʻaiuga manuia.
  • Sua - i le Faaliliuga o lona uiga "maa".
  • Peitai, "agaga agaalofa", o le le saʻo lea faʻamatalaga o le faʻaliliuga o le faʻaliliuga. O le mea moni, o lenei igoa e loloto lona uiga loloto.
  • Tien - "Faiva" po o le "loto lilo". O le igoa o le a fetaui ma teineitiiti e le masani ai i le fiafia, mafaufauga ma le fiafia.
  • Tu - fetu. Uiga atoatoa mo se teine ​​pupula ma muamua.
  • Thai - faauo, o le a le faigofie o fesoʻotaʻiga uo. O le igoa e maeʻa faʻatasi ma se amio lelei, talafeagai mo le aulelei o tamaʻitaʻi Korea.
  • TCH - I le Faaliliuga o lona uiga "solo", "Matagofie le Malaga o tusitusiga".
  • Tuan - "Malamalama". E tusa ai ma fuainumera faʻamaumauga, o lenei igoa o loʻo i le tumutumu o le lauiloa i Korea.
  • Thuang o se tala o le tala o le tusitala (o le igoa o le tutoʻatasi ma le malosi o paka).
  • Hoa - fugalaau. O tagata Korea i mataupu e faaaoga e uiga i igoa e faatatau i le natura, o laau, lanu.
  • Hong - faaeeina mai ma le poto sili ma le matagofie.
  • Hong - rose. I le taimi lava e tasi sa i ai se foliga manaia, ae e lamatiaga.
  • Zyzyn - taua. E pei ona masani ai, o lenei igoa ua tuʻuina i le fanau pele, o le faʻaaliga o le faʻatali i se taimi umi.
  • Chow - penina. O le isi igoa o le igoa e fesoʻotaʻi ma se matagofie matagofie elemene.
  • Chi - lala lala. Faatusa o fesoʻotaʻiga ma le malo o le natura.
  • Shin - i le igoa o loʻo i ai se uiga lelei o le natura o lona pule o le agavaʻa e talitonuina.
  • Jong o se teine ​​e matua lototele, leai se mea ma e leai se tasi e fefe, e iai lona uiga lotomaualalo.

Ma le mea mulimuli, suʻesuʻe le lautele vitio. Vatuge:

Faitau atili