Lilith i 3 fale i se fafine ma se tamaloa

Anonim

O le a fesoʻotaʻi i le itu i le itu i le itu i le itu pogisa o na mafaufauga - o na mafaufauga ma mea lilo e faigata ai le popole i ai lava ia lava, ae le o isi tagata. Ma na ia "talitonu" uma le le upu na galue ai Karma, sa galue loa mo le tele o olaga. Faapefea ona faʻaalia le lilith i le 3 fale o le horoscope? Tatou saili.

Ua faaalia e Liliuth uma le pogisa, leaga, malamalama

O le a le 3 fale e nafa?

O le lona tolu o le lona tolu o le faʻamoemoe faʻafanua o le aiga o faʻamatalaga, tusitusiga, malaga, agaʻi, suʻesuʻe, gaioiga faʻasaienisi.

Lilith i 3 fale: foliga

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

Afai o le uliuli masina liliu atu i le fale lona tolu - o se tagata e foliga mai o le i ai ni fili. Na ia mafaufau i ona aiga, o tuaoi, e mafaufau pea ia i latou i faʻanaunauga leaga. Aemaise lava i se talavou talavou.

Na mafai ona ia feagai ma polofiti a le gagana a tamaiti aʻoga poʻo ia lava e nofoia se taʻitaʻi i se kamupani leaga e faʻaleagaina atoa. Amata ona tupu i le olaga se tamaititi mo le malosi mai le iva-tausaga le matua. I le lumanaʻi, o suʻega o le toe faia faʻatasi ma le tele o taimi.

E masani lava, o le tagata moni o le le aoga mai uo, o loʻo faiaoga ai tamaiti aʻoga o loʻo aʻoaʻoina i latou i le leaga - gaoi, lalagaina tagata fiafia. Peitai, afai na ia faapolopolo i faaosoosoga sese, e lamatia ai e tigaina i manuaga eseese, faalavelave ma tuufaatasiga.

A ou mauaina le lilith i le 3 fale, ua amata loa ona fiafia le tamaititi i feusuaiga. Mai le mafuaʻaga o mafuaʻaga: O loʻo talanoaina leotele autu o autu, e faʻaaoga ai faʻamatalaga talafeagai. Na te le matamata i lona laulaufaiva i tagata uma, e aunoa ma le mafaufau i mea na ia taʻua o loʻo faʻailoa atu i le faʻanoanoa, faitatala.

E ui i le le mautonu i fafo, i totonu o se tamaloa ma se masina uliuli o miti o le i ai o ni uo moni, uo ma le aiga fiafia. Ae peitai lona sa i ai sona malamalama, pe faʻapefea ona ausia lenei mea, o lea na ia gaoioi ai ia le tele o tetee - o le a le faitioina ma vevesi o latou miti uma e iai i le mea moni.

Gagana - o le fili autu o sea tagata

O tagata faapena i le 1937 o le tele o faʻateʻaʻaga na tusia, le igoa mai lea, na matua faaumatia ai le olaga o le mama atoatoa. E moni, tusa ma le tulafono a Karma, e lei umi ae o mai i le falepuipui i na aafia ai.

Le uiga o le feagai ai ma ia vala o le tagata (i le eseese o tikeri o le faʻaalia):

  • o le manaʻoga e faʻaleleia lo latou mafaufau, o le poto o le failauga;
  • Faigata i fegalegaleaiga ma isi tagata: I se tulaga sili atu - ao tauemu, ita tele, le popole tele, le fefe i le maliu o "uo", pe a le le malilie ia i latou;
  • Faaopoopo le talatalanoa, mafaufauga leaga;
  • ia aua neʻi umi se tagata pe a latou faʻaumatia o ia;
  • o puapuaga ma tuafafine ma uso;
  • Mafai felauaiga felauaiga, faalavelave, tuai ma tuai ona le aofia ai.

Lilith i le lona lua fanua i eseese feololo

  • I le faapuupuuga o Aries, Leo, Sagittarius - Le malosi le mitamita e tu ma le le lelei gaioiga, e le mafai ona iloa o latou tomai. E masani ona latou ula ia lagona o latou e alofa ia i latou. A latou mananaʻo - e aunoa ma le tele o faigata e sili atu le poto i lo latou loto vaivai, faaosofia i latou i gaioiga faʻaleaga. E masani ona fesuiaʻi tamaiti ia mo le lumanaʻi;
  • I faʻailoga o Taurus, Virgo ma Caprickorn - Manaʻomia le taofia o matou tagata faigaluega ma le malo ona o le latou pule, malosi poʻo le malosi silisili. Ma o le a "taimi" i luma o tagata mauoa, ma o isi na vave ona agaʻi atu i mea laiti taʻitasi. Afai e le mafai ona iloa oe lava ia i le sosaiete - avea ma mea leaga i le lotoifale. E iloga i le tiga tiga;
  • I le faaputuga o masaga, o fua ma le aquarius - O le siosiomaga ua filifilia faapitoa mai le vasega lautele lautele. Latou te fiafia e fesootai ma i latou na mauaina le manaia, manuia. Ae i tagata masani o le sili atu le lelei, ae le maasiasi e le maasiasi e faʻaaoga le latou galuega. E manaʻomia le manatu i se isi tagata, atonu e mafua ona o latou faitatala ma le faʻailoga e fai i luga o le nofoa faʻamasino;
  • I faailoga o le kanesa, Ita ma le Ccorpion - Faʻalapotopotoga faʻapitoa, faʻaletonu, faʻapea o ni faʻafiafiaga matautia. O o latou mafaufau e mafai ona o ma le malosi. O le metotia mataʻutia lava pe a mafai ai ona latou faʻagalo e uiga i le tiute i luma o lo latou aiga. Afai o sea sea tagata o le a faʻaleagaina ai le maitaga o le 3 fanua, o lona lamatiaga e faʻataua ai sauaga ma se amio saua foʻi ia te ia lava. Le le lelei le karma e masani ona aveʻesea i se paʻaga atoa.

O se fafine faapena e matua loloto lava

I se fafine ma se tamaloa

I totonu o le au pese, o le masina uliuli uliuli i le lona tolu fanua o le a talanoa i le tele o le loto faʻamoe ma le manaʻo e faʻatautaia le tagata filifilia. E faʻapea foi, o le tagata na te latalata mai i le faʻaosoosoga e suia, i fegalegaleaiga e tele lagona, le lelei o lagona, e ui lava o latou feusuaiga olaga ua i le maualuga. Faateleina le vevesi, o le le mautonu e latalata ma o latou faʻaaogaina i a latou tausi maoaʻe.

A o fafine, o le tamaʻitaʻi ma lilith i 3 fale o se anotusi o le galuega. O loʻo faʻaalia le manaia, loto maʻaleʻale, ei ai se gagana sili ona tiga ma teisi - vave ona possengs hysters. Faaleoina i le taufaasese ma le faʻaaogaina o na tamaloloa e fiafia iai, le saʻo.

Faitau atili