Mercury i le 11th fale i se fafine ma se tamaloa

Anonim

O Mercury i le 11th House e iloa ai le mafaufau o tagata. E faʻaalia ai le masani ona fesoʻotaʻi, mafai ona fausia fesoʻotaʻiga ma tagata ma fausia mafutaga. Afai o le paneta o loʻo i le fale sefulu ma le 7. E mafai ona fai mai o le e ona o le tagata o le a naʻo le tagata na laki.

Lautele uiga

O le nofoaga o Mercury i le fale sefulu ma le nofofua, mai le manatu o vaitau masani, ua matua manuia. O le Plane Tutusa: O lenei tagata o le a tele aʻiaʻi uo ma e uiga-mafaufau-mafaufau, ma o le a pa'ū ola tagata ia te ia i lona olaga atoa.

Mercury i le 11 fale o le fafine

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

Na te leʻi uma se le lava o ni uo masani ma ni tagata mamana e sauni e sui le tauau i tulaga faigata o le olaga. O lē e ona o se faʻafanua moni, foliga mai e faʻatupu ai se siosiomaga o se lelei, pe a faʻatuai tagata i mea tutusa, talitonuga ma saili mo le ola.

E masani lava ona fesoʻotaʻi ma ia, ma e mafai foi ona e fefaʻasoaaʻi masani ai manatu, o le le masani ai o le tulaga, ma ia ausia le lagolago, ae le malemo.

Mercury i le 11th fale i se tamaloa

O le tagata faapena e eseese lava i le le talafeagai o le le fiafia ma fatuina o le manava o le mafaufau. E fia iloa e le fiafia, faʻafetai i taimi e le o ai ni faʻafitauli, faʻafetai pe a mafai ona e maua le manuia e toetoe lava o soʻo se pisinisi lea e manaʻomia.

Mercury i le 11th fale i se tamaloa

O le a se isi mea o amio ia te ia:

  1. Mo ia, e leai ni faʻatapulaʻaina ma le faʻavaʻaloga. E le i ai i le steredotypes ma lautele "tulaga lautele" oe faʻailoa atu i tagata o loʻo siomia ai tagata. E i ai pea ona lava finagalo mausali ma le masani ai vaaiga i le i ai nei.
  2. E matua tutoʻatasi ma, a leai, e ono mafai ona tele ni tulaga, ona atiaʻe le amio tulaga ese ma talafeagai, o le a le mea e suia ai olaga o tagata mo le sili atu o le tele o tagata mo le sili atu.
  3. E mafai ona avea ma faʻapitoa moni, o lea ua manatu e lelei tele faʻaoga le aʻafia i le saienisi, o se saienitisi. E mafai ona taʻu le gauai atu ia te oe, faʻatupeina o poto faʻasalalauga, Suesuega Galuega. O ona manatu folafolaga e alualu i luma, leai, faʻamoemoega mo le faʻaleleia atili o le lelei o le ola o tagata.
  4. E masani ona ia fiafia i ai ma i mea e le masani ai. Mo se faʻataʻitaʻiga, o feoleni, NLP, o mea uma lava e fesoʻotaʻi ma le avanoa, fetu, fasilaaiga uma ma le malamalama, o le mea moni e leʻi maeʻa le saienisi aloaʻia.

Mercury i le 11 fale o le fafine

O se teineitiiti lea e tatala ma faʻafesoʻotaʻiga teine ​​e fiafia i se gagana masani ma tagata, iloa faʻalogo ia te ia lava ma popole i faʻatuatuaga. Faʻafetai i lenei tala faʻafetetepela, e masani ona siosiomia e fesoasoani ma tagata faʻatulagaina e popole ia te ia.

Mercury i le 11 fale

O le a le uiga lava o iai:

  1. E i ai sana potu potu e taʻitaʻi, ma o lea e iai i polokalame lautele ma faʻaupufai ma faʻapolokiki. I vaega ia, e mafai ona ia faia se galuega lelei. O le mea moni, na fausia ai se lapoʻa, "peresetene" tulaga faatonuina. Ma o le tulaga o le a nofo ai i fafo i le tulaga atoa le umi o le a faʻaalia ai lenei mea.
  2. Ia sili atu lagona o mea e fiafia i ai, tagolima ma au mautotogi o tagata siomia, o lea na mafai ai ona avea ma magagana poʻo se faʻatau oloa. Ma le gata i lea, fatufatulalo tele ma le taʻutaʻua ma le faʻapipiia faʻasalalauga faʻasalalauga.
  3. E fiafia o ia e aoga ma fesoasoani i tagata e tusa lava ma talitonuga. I lenei mea na ia lafoa ai le malosi. Na manatu o ia i tagata ma le filemu i lo latou manatu autu. O le mea autu mo ia e le tatau ona alu i le setete o le ua aafia, avatu le mea mulimuli. E taua le i ai i le punaoa ae e te leʻi amataina i latou e faʻasoa atu i se isi tagata.
  4. Na te le vaeluaina tagata i tulaga, agaii faafaletua, tagatanuu ma lotu. Ua autasi mea uma mo ia, o ia lava e mafaufau ia te Ia o le tagata o le toafilemu. Fua fua mai stereotypes, faʻavasegaina ma faʻatapulaʻaina talitonuga e uiga i lenei mea. O le mea lea, atonu e faaipoipo i se tagata pito i luma po o se tagata o se isi lotu.
  5. E i ai le naunautaiga i le suʻesuʻeina o gagana ese, malaga, o lea e fetaui lelei mo galuega, e fesoʻotaʻi ma malaga tumau pisinisi ma gaioiga i le lalolagi atoa.

Siaki le vitio i luga o le autu:

faaiuga

  • Native ma le mencury i le fale sefulu ma le sefulutasi ua faʻaalia i ai: O le poto masani i luga, o foliga le masani ai, o se vaʻaiga tulaga i le lalolagi, pisinisi, saoloto mai le faʻavaʻa ma le stereotypes mafaufau.
  • E masani ona fiafia i se mea lilo, le masani ai, le faamaonia le saienisi faaletulafono. E mafai ona avea ma se tagata saienitisi sili ona lelei ma faia le aveeseina o le a liua olaga o tagata mo le sili atu. Ina ia faia lea mea, e tatau ona ia talitonu lava ia te ia ma faatupuina ana taleni.
  • E lelei tele na te ala faʻatasi ma tagata, o lea e le o ai ni uo, pei-mafaufau-mafaufau ma i latou o loʻo saunia e o mai e laveaʻi le

Faitau atili