Fafine Iapani igoa (uiga

Anonim

O igoa Iapani Iapani o matua o teineiti e le filifilia e pei ona tatou masani ai. E mafai ona latou manatu e moni lava o se upu a le latou lava gagana, tusa lava poo le a le vaega o le upu, ma faʻailoa i se tusi aofai pei o se igoa ole tamaititi. O lea, i le atunuʻu o le la oso aʻe i luga, e mafai ai ona e faʻataunuʻuina sea ia ituaiga.

Igoa Iapani igoa ma o latou uiga

O le faʻaupuga o Iapani igoa e masani ona aofia ai naʻo le igoa ma le igoa - Parronmic, masani Lusia, e le o saunia. E le gata i lea, o le faaigoaina e tuu i le amataga. E eseese le manogi e taua tele mo le Iapani.

Igoa Iapani igoa ma o latou uiga

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

Faataitaiga:

  • "-Eme" - lona uiga o le teine ​​e sau mai se aiga pereseble, e iloa mai i le tagata matala, ae le o nisi maʻaʻa.
  • O le igoa faaipoipo lenei, ua faailoa ai se fafine faaipoipo, ua maimoaina lona igoa o Shenira moni, o lona igoa aloaia lea. Ma o isi tamaitai e masani ona taʻu le tulaga ma umi o le tane, ma o le igoa saʻo e le o masani ai.
  • "-I" - O lenei iʻuga e taʻu mai ai o le teine ​​tautua o se niun ma e iai i se ituaiga o aiga tamalii.

Ae o le lofituina o le tele o teineiti a Iapani teine ​​ua na o le tuuaia "-Ko", latou te faalumaina mai i la latou taumafaiga.

Le isi, o le a matou iloiloina le igoa sili ona lauiloa o tamaʻitaʻi Iapani ma o latou uiga.

Ioe

O se tasi lea o igoa sili ona lauiloa tamaitai i le aganuu a Iapani. O teine ​​ma le igoa lava e tasi, o se tulafono, e matua malosi ma malolosi, e le fiafia lava e nonofo filemu ma e pisi pea.

Igoa o fafine Iapani

O le a se isi mea o uiga ia i latou:

  1. Latou te loto toa, talitonu, e toetoe lava a tatou ausia le manuia pe a latou tuʻufaʻatasia ni sini faʻapitoa ma taga. Mai le itu e foliga mai e masani ona laki, ae e le o lea - ua latou lava tuuaiga ma o latou lava manatu ma au gaioiga.
  2. Mafai ona vave faia filifiliga mo se taimi umi latou te le masalosalo ma e le o auiliiliina. O le mea lea, e mafai ona ou avea faʻatosina mai fafo, a o iai pisinisi o lenei tomai e matua taua lava. E moni, o lenei ala o yoO e filifilia e le faʻapipii lava o tu ma aga o la latou aganuu.
  3. E tele a latou faʻavaʻa, templates ma stereotypes i mafaufauga. Ua latou masani i le faʻalagolago pea i le fautuaga ma manatu o isi tagata, e ui lava o le faʻaiuga mulimuli o le a taliaina pea latou. Ae faalogologo i le maualuga numera o tagata tetee i luma o lena.
  4. Manaia tele, pei o se tulafono, fai se foliga manaia tele. O le mea lea, latou leai se faafitauli i pefea e pei o se tamaloa. E i ai le faʻafitauli i le auala e filifili ai le sili ona agavaa i le tele o numera o tagata talosaga.
  5. I le taimi lava e tasi, o le amio o le yoko e le o le telefoni. E matua malosi, ma i se mafutaga ma se tamaloa i nisi taimi e liliu mai ai i se manatu moni, e manaʻomia se fesoasoani atoatoa ma le le faatuaoia, pe a le fiafia i tagata uma.
  6. E masani ona faʻaalia le amataga ma e le o leiloa pe a ia vaʻai i se tagata aulelei. Ia e atagia i taimi uma le paga ia te ia lava, e aunoa ma le faʻatali mo se tasi e faʻalogo i ai ma faia lana filifiliga.

Ioe

O lenei igoa o Iapani e matua faaliliuina o se "tamaititi aoga", lea e matua atagia ai le amio a le teine ​​- le pule o le igoa.

Igoa Iapani

O le a le uiga o iai:

  • E mafai ona ausia lelei le manuia pe a fai o le a avea ma faʻapolokiki o loʻo auai pe o le a ave se setete pou. O lemu lava, ae saʻo, o le a alu ai i le faʻataʻitaʻiga o le galuega, saʻilia le ala o le aufaigaluega.
  • E ao laitiiti le faʻalagolago i manatu o tagata o loʻo siomia ai. E taua mo ia faʻalogo ia te ia, pe faʻapefea ona iloiloina le tagata o ona gaioiga, upu ma aga. O le mea lea, e masani lava ona faʻatoʻilaloina tagata uma i le tulaga ma le tulaga sili ona lomia le tamaʻitaʻi i le kamupani.
  • O vaivaiga o Aferika i Saute, o ai e mafai ona taofia ai o ia e maua ai le manuia, e le masalomia foi le paie ma le ogaoga o le faasausili. Afai e le i toleni le aʻoaʻoga ma le le taliaina lona faʻamaualuga, nai lo mea e te maua ai le tele o faʻafitauli ma le manatu faapito.
  • I le taimi lava e tasi, o ia o se teine ​​lalelei tele ma matagofie e fiafia i tamaloloa ma lona foliga ma le aulelei foliga ma le alofa mutimutivale (lona moni moni o le a le faʻaalia seia oʻo i le agamalu).
  • E sili atu lona taumafai mo se ogaoga o mafutaga e taua tele. E miti e alofa tasi i le taimi e tasi ma mo le auai ma se tamaloa, pe a tupu, o loo i ai, o loo i ai ni tiga sili, e ono afaina i le tele o tausaga.
  • E le manaʻo e fesuiaʻi mo pupuʻu puʻupuʻu ma faia se feusuaiga i se mafutaga, e le manaʻo e faʻaleagaina oe i le tele o suiga o paaga.

Haruko.

O teineiti ma lenei, o le sili "o le" tautotogo "Iapani igoa, e iloga ona o se matua maataua ma tutoatasi uiga. O loʻo tu mai i le tamaititi o tamaiti o lona lava fia iloa, o loʻo faʻavaivaia lava i taimi o le fia iloa.

O ona foliga ma uiga uiga:

  • O le matua ua avea ma karuko, O le taitai sili sili ona malosi liliu. Na te atiaeina faapefea lava ia lava uiga o le naunautai, tiute o le faatinoga o tiute, pisinisi ma faiga na faia.
  • Lagolago e le sili le manaʻomia, e mafai lava ona faʻafetaiaʻia mea uma. E seasea fesili mo se fesoasoani, naʻo le tele o tulaga sili ona faʻapitoa. Ma isi tagata e fesoasoani le migao. E alualu pea pe a ia vaai i le penefiti mo ia lava.
  • O loʻo taumafai i fafo i le taimi e faʻamamafa ai lona tulaga ma faʻatupu ai le lagona o se tagata manuia. O le mea lea, o mea e gata ai na faia, o manu taugata, taugata, fale pe ana e matua lelei i ai. Ma le isi, e foliga sili le taua ia i mea uma nai lo le avea ai, o ia foi o se Amioseu e faʻatagaina le pefu o isi.
  • Mo le alofa ma le fai fegalegaleaiga e le o sailia, e le o le alofanua uma. E masani ona faʻaalu le puʻupuʻu o laina intrinsic ma le tala fou, e aunoa ma le nonoa i le tasi tagata. E ono masani ona avea ma tamaiti laiti, peitaʻiitiiti lava e leʻi feagai ma le le mautonu i lona lava olaga, o le galuega e sili atu lona taua ia te ia.

Siaki le vitio i luga o le autu:

faaiuga

  • O igoa Iapani e foliga mai e le masani ai tagata i atunuu i Sisifo, e faigata tele le malamalama i le matua, e taʻitasi le ituaiga o le teine.
  • O igoa Iapani Iapani e tutusa ma le amio a latou tagata e ona. Latou te faamatalaina ma fafine, ma malosi, ma e aulelei ae le o teine ​​teine. Ae tuʻufaʻatasia uma latou: O latou o ni uiga ese.

Faitau atili