Saturn i Taurus: uiga mo se tamaloa ma mo se fafine

Anonim

O le taua tele o le taua o le taua o tagata masani, fautua mai ia te ia lava - ia ausia ni nai faailoga - ia o faailoga manino o le iai o le iai o le nofo vao i le tausoga. Na o se faʻataʻitaʻiga o loʻu tina-i-tulafono, lea e faʻaalia ai lava i taimi uma nei uiga ma e mitamita lava ia te ia lava. O le a le mea e totoe i le Tausus, oa foliga o le uiga o loʻo i ai i lenei vaega o lenei. Mafaufau i le fesili i le tusitusiga.

Manulauti i Telta

Manulauti i Taurus: Tulaga lautele

O le malosi o le salu e mafai ona faʻaʻaisa ma le olaola se mea, ma e iai lona lava itu lelei i le uiga o le Taurus: Lena Aveesea. Natnut atoa le antul ma faaumatia se mea o se mea o le paie, lea e mafua ai i tulafono uma a le tino. Ae o lea ua tatou vaʻai na o se suiga ma faʻataulaitu ma toe faʻaleleia. Peitaʻi, o le leaga o le malosi o lenei paneta o loʻo afaina foi ai foʻi le faʻailoga o le Taula ma ua atagia mai ai i le salala popoto, loto leaga ma le laulaufaiva.

O mea iloga o povi ma le mumu i le horoscope - onosaʻi, vaega, maelega ma faʻataʻitaʻi.

I le tulaga na aafia ai, na tetee lava e teteʻe atu i uiga o le Tauur ma fausia se tagata mai fafo mai ia, e na o ni tupe faʻapitoa i ona luma. Mo le manuia o polofiti, o le Taurus ma le le lelei na magen i Natata le faʻamoemoe o le a alu i luga o ulu, le fiafia lava e le popole i lagona o isi tagata (pei o loʻu tina. O le fafine Taurus ma le Satunfer, o loʻo taumafai ai lea o loʻo faʻasolo atu le oa, e le faʻaaloalo ma le faʻaaloalo. E tele lava ona taumafai e ufiufi a latou matapeʻapeʻa ma finafinau e ala i mea lelei, ae e le o masani ona manuia.

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

Faatasi ai ma se compouble compiting o le tofa tonin i Taurus, lea ua mafua ai ona faʻaalia le agaalofa i le tagata matitiva, lea e faʻaalia i le alofa ma le manaʻo e "fafagaina ma faʻamafanafana". E ui lava o tamai povi o le honfic ituaiga e matua tele lava i le faʻaaloalo ma le poto, ae latou te tutu i luga o latou vae ma iloa pe faʻapefea ona faʻatino a latou galuega.

I se tusi! O le Taurus o Saturn ituaiga e manaʻomia lagona ma le tulaga masani e lagona ai le fiafia.

O Taurus o loʻo faʻamalosiauʻau i ona matou mau i le taumafai o le soifua manuia, ma le toʻalua e fesoasoani e faʻaalualu lea ma le maelega ma galuega lava ia. O se lanu faʻavae lea o paolo o paneta, seʻi vagana ua le gaoia. O Taurus ua sauni e faigaluega i le ao ma le po, fiafia i ona manuia mai faʻateleina mea mea.

Mo tala o le lua ituaiga, o feteʻenaʻiga e iloga: A latou galulue i le afu o le fatu, pe faʻaalia le le fiafia i le latou galuega.

Talu ai o le tele o mea faitino e faigofie ona ausia i se tulaga maualuga lautele, o le sarcovsky tala o loʻo faʻapipiʻi i le maualuga taumafaiga ia ausia se tulaga lautele. O lenei tulaga o le a mautinoa ai lo latou saogalemu ma mea taua: O mea uma e tatau mo le lagona o le atoatoa o le avea ma fiafia.

Saturn i Taurus mo se fafine

O tamaʻi povi e faigofie ona faʻaogaina ai latou i nofoaga e fesoʻotaʻi ma faʻatoʻaga, faʻatoʻaga, togalaʻau ma teuga. O nei vaega e fetaui tonu ma latou lava malosi malosi.

Faatasi ai ma le satura na fasia, celernut, talitonuga malie ma le loloto. Latou te o atu i o latou ulu mo le lelei o le faʻamoemoe, overlamap o tauvaga o le "okesene" ma salu mea uma i o latou ala. A leai, ua leaga le satrinun e maua ai faʻafitauli, o le faʻaputuputu ma laina le malie. O nei uiga o i luma o le lalolagi e le talafeagai mo le ola moni o le meaola, talafeagai e mafai ona faʻatamala mo le teugatupe a se isi tagata.

Fafine ma Alii

O alii ma le Saturn i Taurus faʻaalia le tipiloma ma le mauaina o le faʻaalia. Ae afai latou te le mafaia ona iloa a latou fuafuaga mo le faʻaputuputu o oloa, e avea ai i latou ma le le mafaaseseina ma faʻasalaina. Toilalo fafagn le malulu i isi, leaga ma le fiafia. Peitai, ma le manuia o tufuga i luga o paneta, o povi ua faʻaalia ai le faʻatuatuaina, faʻalapotopotoga, faʻamaoni ma le galue malosi.

Saturn i Taurus mo se fafine

O fafine ma le Duven i Tarus o se uʻamea tamaʻitaʻi. Ua i ai la latou mea lelei na atiaʻe, latou te vaneina ma faʻatulafonoina. Ma le saogalemu mea, ua latou sauni e faʻalautele le fesoasoani i le fesoasoani a le manaʻomia, e pei ona latou vaʻaia ai se vaega lelei. O le manaʻo e fuafua lea laasaga i augatupulaga o le tele ogesegn, peitaʻi e leʻo lelei. O loʻo nafa i latou ma saili e fai mea uma ma le faʻamaoni ma le faʻamaoni pe a mafai.

Ma se mea le lelei o le vaega o le vaega, o le fafine avea o se fafine tomai ma saua ma saua. Na te tuʻuina ma le fiafia i le Frazda o le Komiti Faʻafoe i lima o se tagata vaivai e na o lona galuega. Latou te faʻailoaina foi o se lagona faʻanoanoa ma leai se fiafiaga mai le faʻaleagaina o mea tautupe.

Faitau atili