Moon i Scorpio i tamaitai ma alii

Anonim

Le masina - mai le tulaga o le fetu ua manatu e pei ona alalaga, e pei o le la. E fesootai ma le tamaitai amataga, le lagona, subconscious, smoothness ma fluidity. O se matafaioi tele o tala e le na o le fanua o se kata natal, lea o loo i ai se po susulu, ae faapea foi le zodiac faaputuga o fetu e maua o ia. I aso nei o le a tatou talanoa e uiga i aafiaga matautia a e pei o le masina i le Scorpio ma ona foliga.

Moon i le faaputuga o fetu o Scorpio i le horoscope

Moon i Scorpio: E faapefea ona faaali mai lava ia?

Mauaina o le Moon i le faaputuga o fetu o Scorpio o vaega manatu nai faigata, feteenai ma multivalued. Le masina - e faatatau i le elemene o le lalolagi i le vai, i Scorpio, ua lavea ai le siosiomaga moni, ma o lea ua amata ona faaalia lona uiga sili na:

  • atiae le faamoemoe;
  • lagona;
  • Senatioia;
  • O le mananao e tausia o se tasi;
  • Onosai;
  • lalolagi i totonu mauoa.

Ae i le isi itu, o se pule akarava o Mars, o le paneta o le leaga, malosi, lea o le malosi agamalu ma le maaleale o le luminaries po o le lelei tele. O le a le mafuaaga tulai mai faigata autu.

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

Le masina i Scorpio - afio ai, e tusa ai ma lea, e masani ona oo o ia Lava tele, mafatia mai le popole i totonu tumau, tuinanau mafaatusalia e faatumulia i latou mai totonu. O se lagona o le le mautonu i latou lava, faanoanoa o le mafaufau, ma le amio mama torments malosi, faapea foi ma le mataua ma le lotoleaga.

Ae i le taimi lava lea e tasi, o le atunuu moni o le a tuuina atu i taimi uma a agavaa repulse ma lona solitulafono, amio le naunautai, faigofie ona puipuia le tagata vaivai. E masani lava, o le malama Scorpio o se teinefusu faamemelo ma le leaga, amioleaga ma le le tonu o le mea moni o loo siomia ai.

Ma o lea, i le olaga i aso uma, impulsiveness lotoifale, auina soona emotionality faigata tele, lea pe afai e tupu se mea ogaoga - e faigata ona faatusatusa i se tagata o lona masina pauu i le faaputuga o fetu o Scorpio.

e mafai ona iloa se aofaiga o uiga o akarava malama e masani, e pei o:

  • Eseesega o loo siomia ai, o mea uma i le olaga matauina le i le le talitonu;
  • O le faateleina o le popole, aafia gofie lagona, o loo i se tulaga o le tauiviga e faavavau;
  • Atiina ae lagona lona ono, taleni le mafaufau, o le meaalofa o le tōfā mamao o le lumanai;
  • upu sii tele, onosai, ola i so o se tuutuuga;
  • matauina le pele o lo latou meatotino;
  • faatinoga maualuga, e tutusa practicism, faapaiaga;
  • ua natura faamemelo, lotoleaga ma le ootia;
  • masani grubbles, e le taofia i ai lagona, e faigata;
  • Ae tuuto, alofa.

E taua tele e faatalofa i latou lava o ē e le Moon i Scorpio mai vaisu faataumaoi: gluttony, ava malosi, sexolism ma vave tatala i tua le le lelei i totonu.

O se faamatuuina atu o lagona, e mafai ona latou fautuaina so o se gaoioiga tau taaloga. E oo lava si ogaoga gaoioiga e pei o se osooso parasiute, diving ma maulu, e faataalise atu ma isi.

ua lava fautuaina le gaoioiga faaletino.

I se tamaloa

O le nighting o le a susulu po i se horoscope tane i le faaputuga o fetu o le a taʻu atu Scorpio e uiga i le faigata i fegalegaleaiga ma le isi itupa. mafatia malosi MCH mai lona jealousness, passionality, tiga alofa ma le manaomia o le luluina e le aunoa o lagona po o le feusuaiga.

Moni, o se tulafono, ma taimi, sootaga ua tātāvale ma avea atili e sologa lelei pea, aua o le faailoga o Scorpio faasino i se satauro tumau.

le lauga a ia e uiga i le filifiliga lelei o le malama Scorpio, mea e tatau ona ia avea? O le mea moni, a itiiti lilo, feusuaiga, ua maualuga le faatauaina o nisi magnetism lotoifale, o le faatosina. Na o le a mafai ona o se sui o le itupa e matagofie e ausia le nofoaga o le Scorpio malama, toso ai ia te ia lava ma faamalosia ai e faatasi ma ia e faavavau.

I le fafine

Afai o le masina o loo tu i Scorpio i se faafanua fafine natal, lea o le a matuai toaaga teine ​​a faapea, "taua", faatino ma dismantled atoatoa i le mataupu mea, o lona manuia.

Mo lona tagata, o le a avea e le na o se toalua lelei, matai, ae faapea foi le soa taumatau o le olaga, o se uo teine ​​taua moni, lea o le a lagolagoina ai i so o se tulaga faigata, o le a fesoasoani ia feagai ai ma tofotofoga eseese.

I le faaopoopo atu, o le ua faatinoina akarava malama o se tina matua e uiga i, totogiina lava le taulai atu i le pepe. Sa ia alofa i lana fanau ma ua i ai sootaga o lagona malolosi ma i latou.

O tamaitai o le a avea o se tina lelei

E faapefea ona e ausia le nofoaga o tamaitai a faapena? Avatu ia te ia se lagona o le faatuatuaina, saogalemu, atoa talitonu i ai ma ave o ia lavelave, amio masani. Ona o le a ia toe totogi ma le faamaoni, tuuto ma le alofa faamaoni.

Faitau atili