Faatasi 27 tausaga: o le a le faʻaipoipoga ma le mea e tuʻuina atu ai se aso fanau

Anonim

Susu mai 14 tausaga mai le aso o le Faaipoipoga, sa fananau tamaiti ma a latou fanau a fanau. E faʻaputuputu faʻatasi e taifau, ina maeʻa lenei taimi pe a lesitala i se tautoga. O le a le igoa o le faʻamanatuga o le 27 tausaga le matua - o le a le ituaiga faʻaipoipoga? O lenei aso ua taʻua o le faʻaipoipoga o se mahoniny, faʻatusatusa le mafutaga faʻaipoipo ma se taua taua. O loʻo faʻamanatu mai lea o laʻu aʻoga i lenei tausaga i lenei tausaga, ma ua ou mafaufau foi e uiga i le filifilia o meaalofa. O i latou ma lona toʻalua na toetoe o le mamao o se teteʻa faʻalua, ae na ou toe manumalo lava i le alofa ma toe tasi le alofa. O le mea lea, e taua tele le resitalaina o faʻaipoipoga mo le alofa, ae le ona o le penefiti poʻo se isi mafuaʻaga.

27 tausaga le maualuga o faaipoipoga

Faapipiiina agafesootai

Mo le 27 tausaga, o le tuʻufaʻatasiga o sui usufono na avea ma avea ma tasi atoaga, lea e matua faigata lava ona vaevaeina - ae e mafai lava. Mumu mumu e faasino i papa taua. Ua faateleina le malosi ma, i le taimi lava e tasi, e faigofie ona taulimaina. O se faʻaipoipo faʻaipoipo faʻapitoa ai e faʻamalieina mo se mafutaga umi ma soʻo ae e tumau pea ona fetuʻutuʻunaʻi ma mafai ona faʻamamaina ma faʻaiʻu ma le atoaga.

Aisea e faʻafesoʻotaʻi ai se laʻau mumu ma ni mea taua ma oloa mai ai e manatu o mea taugata? Ona ua le mafai e ona fafie ona tupu le tele o le ea, ma ua suia ma vailaau. E i ai le ofoofogia o le tetee atu i le fafo atu o faatosinaga o soo se tulaga. Oloa mai ia e le maua le ituaiga o sefulu tausaga, aua le ofuina ma aua le mou atu. O lea e le mafai ona faʻao e le mafutaga a le aufaʻaleaga i ni faʻalavelave i fafo atu ma le osofaʻiga o malosiaga leaga ma faʻatuatuaina, e leʻi leiloa o latou le alofa ma le alofa o le alofa.

O le sui e le toe mafaufau i le olaga o se uo e aunoa ma se uo ma mafai ona manumalo i isi fusia faʻatasi, ia e faʻatuatuaina mo fesoʻotaʻiga - alofa ma faʻaaloalo le tasi i le isi.

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

Faʻafefea ona faʻamanatuina le faʻamanatuga? O lenei aso e le aoga i le aso faamanatu, ae le tatau ona le amanaiaina. O le mafaufau o le mafaufau e tatau ona faʻamanatuina le atoatoa o le faʻaipoipoga i taimi uma e manatua ai taimi fiafia o le fesoʻotaʻiga o le lua i le tasi. O lenei tausaga e mafai ona maitauina i se aiga o le aiga ma valaaulia ni uo vavalalata. E le manaʻomia le sau i le aso faʻatagata, ona o le meaalofa sili ona taua e manaʻomia e le loto ma le faamaoni o lagona.

O se vaega taua o le aso malolo o le toe manatuaina o taimi ua tuanaʻi na feiloai ai le ulugalii ma amata ona feiloaʻi. Lenei o le a faʻafaigofieina e ata ma isi uiga faʻamanatuga o na taimi. Afai o le a le o faʻamanatuina le faamanatuina o uo, ma o aiga e nonofo mamao ese mai lou aai, ona e mafai lea ona fai lea taimi faʻatasi. Olioli i le lagona o le filemu, ia lava le fiafia, ia manatua taimi sili ona fiafia i lou olaga faʻatasi - e taua tele.

E mafai ona e nofo i le fale e ala i le faʻatulagaina o le 'aiga o le moligaʻo, ae e mafai ona e okaina se laulau i se faleʻaiga mama ma se tamai numera o tagata asiasi. O le mea autu o le mafuta i lenei aso faʻamanatu, o lea e tatau ona e alu sao i le galuega i le galuega pe tuʻu i lou lava tupe maua.

O le potu mo le fale o le fale e sili atu le teuteuina o le vaaiga i le Red Ten: o le a galue ai le leo. O lavalava o le au leoleo o le faʻamanatuina o le faʻamanatuina e tatau foʻi i le mumu lanu pe manaʻomia le faʻatauina o mea mumu i totonu. E faigofie tele le faia: O se fafine e mafai ona ofuina ni mea teuteu poʻo ni mea mama ma mumu maa, e mafai e se tamaloa ona tuʻu i luga o le fusimu mumu pe leai.

27 tausaga le matua faaipoipo o le a le faaipoipoga

Manatu Meaalofa

Mo le faʻaipoipoga o faʻaipoipoga, o se aga faʻaleaganuʻu e tuʻuina atu ai ni meaalofa matagofie: mai i ¯ a e iai faʻalavelave e avea ma lagona-utiuti. Afai e leai se taimi e saili ai mo meaalofa i fou, o se teutusi o le teutusi e sau i tupe maua, teuteuina i le lipine lanu o le aso malolo. I lea tulaga, o lenei lanu e mumu. E mafai ona na o le faʻaseseina le teutusi mai le pepa mumu ma tuʻu ai le tele o tupe pele - o se meaalofa sili.

Meaalofa Faamanuiaga:

  • Puao ma oloa na faia i mathonity;
  • Ata faʻavasegaina ma ata o toʻalua;
  • Laau o le fiafia mai le autilo ma isi mea;
  • O mea faigaluega a le aiga o Microwave, etc.
  • se pepa ulufale i le sananageum, o le folau pe i le tulaga;
  • mea i totonu mai soʻo se mea;
  • Seti o 27 mea ;;
  • Eco-faauo ipu faia o le mahogany.

E taua le faʻamamafa o le manatu o le mumu: Ia filifilia ni mea ma se lanu mumu, pe afifi meaalofa i le mumu afifi pepa, pe na o se meaalofa o le lipine mumu.

Soʻo se faʻaipoipoga aso fanau e talafeagai e tuʻuina atu ie moe. O le taimi lea e mafai ai ona e filifilia ofuvae mai le mumu silika po o le ofe o le ofe. O le a talafeagai ai foi le tuʻuina atu o le manaia o le paʻu o le moega po o sofa deciwards aluga. O 'ofu mafanafana mo le sifi ma le taele solo o mumu leo ​​o se meaalofa a le moa o le a i ai pea i le ala.

O loʻo i ai i totonu o aitema o se lautele filifiliga o ni mea taua o ni faʻailoga poʻo se mea taua o loʻo faʻatupuina ai se faʻamafanafanaga poʻo se lagona o le siosiomaga i totonu o le potu. E mafai foʻi ona ola ma mumu fugalaʻau poʻo se uluaʻi lanu mumu lanu pe omea. I faleoloa o tagata Initia na faatau atu i maaa ma mane niniga.

27 tausaga o le ola faʻatasi ma le faʻaipoipoga

Meaalofa o le tasi i le isi

E le tatau ona faia i Mahogany, e ui lava, o le paga o ofu laupapa ma tausini e le puipuia: o le a avea ma faamanatu sili ona lelei o le faamanatuina.

E mafai ona avatu e le ava le mea faigaluega faamaoni poo se konateina mo le teuina (ae le o le mahogany). E mafai foi ona avea ma mea mo le fiafia le tane: milo, masini, ma isi mea pe a ave e le toʻalua se taʻavale, e mafai ona e faʻatau mea faigaluega mo le fale. Aua le afaina se pepa mo se malaga pe malolo i le sananadium. Afai o le tane e fiafia i le chess poʻo tagata, e mafai ona e tuʻuina atu se moa seti o Maholiny.

E mafai e se toalua ona tuuina mai le afa o le seti o le cosmetics a le kamupani na ia fiafia ai. O le o le tau o le 27 mumu roses o le a faaumaina lenei meaalofa i le sami o ataata ma kisi. O le a le fafine o le a teena se tusi pasi i totonu o se tagata aulelei o le matagofie? O lea la, o sea meaalofa o le a sili ona lelei o meaalofa. A faʻapea o loʻo aliali mai le pusa mahogany maheley i luga o le sikaina o le sikaina o le toʻalua ma asoa, o le a aumaia ia te ia le sami o le fiafia ma avea ma se fesoasoani o le alofa o le toʻalua i lona toesea.

I le faʻaopopoga i asoa, e mafai ona e tuʻuina atu ni mea taugata, lea ua masani ai. Afai e te faia ni mea teuteu i totonu o se fou Mahogany Darkket, o le a tatau ona tofo. A e faʻaopopoina se meaalofa i le matagofie o le mamafa o le ua uaina, faʻapei o le toʻalua o le toʻalua o le a faʻateleina. I le leva o le afiafi, tusa lava pe tuʻua malo, e mafai ona e tatalaina se fagu uliuli mago uaina ma faʻamanatu le faʻamanatu i se sili mafana.

Faitau atili