Faatasi ai 28 tausaga: o le a se faʻaipoipoga ma le mea e maua ai le fou

Anonim

Ina ia ola faʻatasi mo le toeitiiti tolu o le lona tolu o le seneturi - e tatau ona faʻaaloalo i ai. E taitoase ulugaliʻi mo le tele o tausaga na aʻoaʻo ai le foaʻi faʻatasi o le tasi ma le mafaufau i le manatu o latou vae. O loʻu uso lona lua o loʻu toalua e faamanatuina i le tausaga lea o le isi tausaga o le faʻaipoipoga, o lea ua uma ona ou amata ona piki meaalofa. O le a se mea e avatu mo le 28 tausaga ma o le a le faaipoipoga? I le nuu, ua faʻaigoaina o le sefulu ma faʻatusa ma pe a faʻatusatusa i le uʻamea, faʻatusatusa i le laʻau po o maʻa. Mafaufau i tu ma aga a lalaga ma le manatu o meaalofa.

28 tausaga o faʻaipoipoga

Nickel faaipoipoga po o le marchid aso

O Nickel o se uʻamea mausali, lea e le mafai ai ona mou atu lona susulu ma e le oʻi. Ae uamea manaomia le tausiga faifai pea, e aunoa ma le vave ona faigata. O le mea lea na tofia ai le faʻaipoipoga a le faʻaipoipoga i le igoa Nickel: Faatasi ai ma le tausiga talafeagai ma le tausia o le mafutaga o le sipuni e le o le "poto", o le a susulu ai ma pupula ma pupula e pei o le perickel.

Peitaʻi, e taʻua i le au taʻitaʻi folau i Rossi ma Europa, I Amerika le aso fanau ua taʻua o Orchids. O le igoa matagofie lea ma le fiafia, o matou faʻatusatusaga faʻapena.

Tusa ai ma le tu ma aga a le faʻaipoipoga faʻaipoipoga, o pusi o loʻo toe fai punavai ma tautoga, faʻamaumauga i le Aso o le Faaipoipoga.

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

Ua faʻamanatuina ai, e tuʻu faʻatasi i latou i se faʻaipoipoga o le alofa ma mua faʻapaʻiaina e le tasi le isi i le faʻamaoni i le puleaga. A uma ona toe faia le tautoga, o le aufaʻasoa ma isi meaalofa a le tasi, o faʻailoga le agamalu o o latou lagona ma mafutaga i le tasi ma le isi.

O meaalofa e le tatau ona taugata ma faʻaalia: o se mea faigofie tele. O le meaalofa autū i le olaga o simene o lona lua 'afa - e le tatau ona faagaloina lenei mo le minute.

Faʻafefea ona fai se faʻamanatuga o fea e faʻaalu ai se aso malolo? I le matou atunuʻu, e le ofi ai i le atunuʻu, e le o fiafia i ai neinivanan. Ina ia faamamafaina le mafanafana ma le alofa o se fiafia aiga aiga, e mafai ona e tuu se nickel-plating incotara i luga o le laulau. I le amataga o Aretavat e faatusa i le talimalo, lelei lava ma le soifua manuia o le aiga.

Afai o le a e faʻamanatu faʻatasi le faʻamanatuga, o le a avea ma se taumafataga talafeagai i le fale ma moligaʻo i totonu o se tamai faleʻaiga. E le manaʻomia le faʻatonuina ni mea taugata, e mafai ona e mauaina se fagu champagne ma mea suamalie. O le mea taua o le na o oe ma manatua taimi ua fiafia i taimi fiafia a o e talavou ma alofa.

28 tausaga o faʻaipoipoga

Ina ua uma le 'aiga o le afiafi i le faleʻaiga, e mafai ona e alu i auala na e savali ai i taimi na e savali ai i aso, faʻapea foi ma le paka poʻo le sikuea. Fale e mautinoa e toe iloilo le ata o le aiga Photoma e toe ola uma taimi o le fiafia. Manatua pe na faapefea ona fanau lou laʻitiiti tele e pei o se olaga soofaatasi. Talu ai tou te mafuta pea ma o lona uiga o le olaga faaleaiga na tupu moni lava.

I se tusi! I le aso o le NICKEL WORDDES, e le leaga le aveina o le tasi i le tasi le isi o le nickel o lo o fai ai le uila o le acked. Lenei o le faʻamalosia lea o le mafutaga faʻaipoipoga mo le isi tausaga.

Ae ui i lea, afai e te manaʻo e faʻamanatu le faʻamanatuga ma se lautele, e mafai ona e faia le saogalemu tusi se potu faʻapolopolo i se faleʻaiga poʻo le totogiina o se fale o le atunuʻu. E mafai ona e valaauliaina outou uma, uo ma tagata masani, ma fiafia i le agaga. O le popo o le potu e tatau ona fetaui ma le igoa o le faaiuga o le tausaga. Afai e te okaina le potu i totonu o se faleaiga, o le a vaʻaia e le au fai ni puipuiga, o le a vaʻaia e le au fai mea e tausia ai lenei mea (o loʻo latou valaʻaulia faʻapitoa). Afai e te faamanatuina se aso malolo i le fale, ona ou tausia lea o le vaaiga ia te oe lava.

I luga o le pepa faʻatumu e tatau ona i ai se ie sili paʻepaʻe paʻepaʻe, napkins ma pulou i nofoa e mafai ona suʻi mai ario poʻo le teuteuina i le siliva siliva. O le laulau e tautua e ala i le laulau mai le nickel enloy pe Koriota / siliva. O le tele o ipu uamea o le a i luga o le laulau, sili atu.

Aua neʻi galo le ata o le ata: ia mautinoa e nana se tagata tomai faʻapitoa ma toe faia ata uma na faia le 28 tausaga talu ai i lenei aso. Aso 28 tausaga le matua e matua faigata ma le mautonu, pei o le ulugalii faaipoipo o loʻo feagai ma faʻafitauli o le ogatotonu. I le taimi lea, e mafai ai e le sifi i le va o ulugalii ona faateleina, ma o le mafutaga o le a avatua ai le tau. O lea la, e taua tele i lenei aso ona toe fai mea uma nei e pei o le 28 tausaga ua mavae - ma le ata i nofoaga e tasi, ma le po o le faʻaipoipoga, ma le faʻamaoni.

28 tausaga o le faʻaipoipoga o le faʻaipoipoga o le faʻaipoipoga

Manatu Meaalofa

O lenei tausaga o loʻo tuʻuina mai o mea uma o loʻo faia o le nickel elono pe ufiufi. E taua le ulufale atu i le faleoloa o le aiga, i le le fiafia, i le faleoloa sili. O manatu mo meaalofa nofoaga tutotonu o faʻamanatuga e faʻatapulaʻaina naʻo le lele o lou mafaufau.

AOAO AI:

  • O fale faigaluega a le aiga ma nickel e faʻapipiʻi ai;
  • carndeliers ma le ackey Nickel;
  • cuttlery ma ipu;
  • Airmeend na faia i le nickel elolo.

Oe mafai foi ona tuʻuina mea uma o loʻo ia te aʻu se siliva siliva, mo se faʻataʻitaʻiga, aulelei o Pepe na o mea taua e teuteu ai le totonu.

I le le gata i meaalofa masani, e mafai ona e faafoliga meaalofa-lagona po o se tupe teu ma pili. Afai e leʻi asiasi le toʻalua o le au toʻalua o le fale mataaga mo se taimi umi, e mafai ona e faʻatau tiketi mo le faʻatinoga. Afai o se ulugalii faaipoipo e fiafia e malaga, e mafai ona e avatu i ai se pepa ulufale i nofoaga matagofie. Soo se faʻafiafiaga poʻo se faʻailoga o auala lelei o le a oʻo mai i le ala. E mafai foi ona e avatua ni toʻalua ma le lesitala i se ata o le ata.

Meaalofa o le tasi i le isi

O a ni mea e mafai ona ou avatua ai se ava i se aso taua tele? E mafai ona avea ma tuʻu vae o umukuka, e ia ia teʻi, pe o se faʻamalosiina ole eletise eletise - o se faʻailoga o se tauemuga faaleaiga. Afai e alofa le toʻalua i mea teuteu ma ni teuteuga, e mafai ona e tuʻuina ia te ia se seti o loʻo avea ma mea teuteu e matua. E manaʻomia vave ma le pusa teuina.

I se tusi! E leai se mea e tupu e leai se mea e mafai ai e aunoa ma se matagofie o fugalaʻau o fugalaʻau ma se fafine pele.

Afai na e faatauina se nickel selolo poʻo se fesoasoani poʻo se fesoasoani, faia le togiina ma upu o le alofa ma le faʻamaoni. O le a mafanafana le fatu o se fafine i le taimi o lou toesea.

O le a se mea e mafai ona ou avatua i se toʻalua? Afai o le tane ulaula tapaa, ona avea lea o se meaalofa matagofie o le sikaleti o le sikaleti mai se nickel elin ma le togiina o le malamalama. E mafai ona e okaina se ASHRYRY, Faʻatau Cufflinks poʻo filifili autu mai le nickel. I totonu o le faleoloa mo Hunters, e mafai ona faʻatau se taga taga pe a fiafia le tane i le iʻa pe o loʻo i le sailiga. Saili foi mo le manaia foi o seti ma nickel auiliiliga.

Ae o le meaalofa sili ona taua ma sili ona taua i lenei aso o upu o le alofa na faia mai le taʻele o loʻu loto i le tasi ma le isi. Aumai le alofa, agamalu ma le naunau mo le tasi mo le isi i aso uma ina ia umi ma fiafia lau faʻaipoipoga.

Faitau atili