31 tausaga: O A o le Faaipoipoga 'Faaipoipoga O lana Faamanatuga, Meaalofa

Anonim

O tausaga taʻitasi, e maua e taitoalua e faʻamanatuina le faʻamanatuga o le latou faʻaipoipoga. Ma e tusa lava pe le o le aso e le o se taamilosaga - E le o se mafuaaga lenei e faagalo ai, na o le faamanatuina e le tatau ona lautele, ae sili atu le tauagafau.

31 Aisea o le matua, o le a le ituaiga faʻaipoipoga ma faʻapefea ona faʻamanatuina, le mea e tuʻuina atu i ai? O le a ou sailia mo tali i nei fesili i le isi mataupu.

31 tausaga na faaipoipo ai - arlalar odd

31 Tausaga o le Ola Ai, O le a le Iʻea o Faafiafiaga?

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

Afai o lona toalua ma lona faletua na ou nofo fiafia i le faʻaipoipoga, e tolusefulu-sekone, ua iloa le latou faʻaipoipoga o le la lea pe pogisa. O lenei igoa e sili atu ona aoga - e fesoʻotaʻi ma le malamalama ma le mafanafana i fegalegaleaiga i le va o ulugalii.

Faʻailoga o le tootoo aso fanau

O faʻailoga autu o le pogisa o le faʻaipoipoga - alofa, la, le la, mafanafana ma le fiafia. Aisea 31 o le aso 31 o le faʻaipoipoga e taʻua o le a manino lea o le a manino - o lenei taimi na faʻamatala i luga. Ae o fea na o mai ai le igoa o le pogisa? I luga o le Initaneti e le o tele faʻamatalaga i luga o lenei tala, ae o se mea e mafai ona iloa.

A faʻaipoipo tagata, o la latou faʻatasiga o loʻo matua moni lava, o Green "Green" pei o se pisapisaʻo. Ae i le faagasologa o aiga, o le vao "tuai" po o le "goto". Ua mou atu e avefeau o le la, o feulaloina e matagi o olaga na latou faatonu ai faaooesega. Ma o lona iʻuga, o le faʻatasiga ua mafanafana ma le faʻamoemoeina.

Tolusefulu-tasi tausaga i le faʻaipoipoga o le tele o feperatelet o loʻo faʻamalosi, vasega, taponia na te vaʻaia ma faʻafetai ia latou le mafutaga e "pogisa". O fou faanatinati e leʻi malamalama uma i le poto ma le olaga olaga o loʻo matutua ua matutua.

Le Auala e Faamanatuina ai le 31 Faaipoipoga?

E te laki lava pe a pa'ū lau faʻaipoipoga faʻaipoipoga i se taimi mafanafana. Ona e mafai lea ona faʻatulaga se tafaoga i le natura, faʻaola tagata vavalalata mai o latou siosiomaga, tamaiti, fanau a fanau, pe a ola pea tamaiti.

31 tausaga le matua faʻaipoipoga - E ui i lea o le aso taamilosaga, ae e le maua ai lona faʻailoga mai lenei. O le mea lea, e manaʻomia le faʻailoa mai o iai - tusa lava pe tasi ma le isi.

Ma afai e mafai e le tau ona faia se faʻamanatuga i le natura, e matua matagofie lava, aua o le ae manaʻomia le tele o le malosi ma le taimi e sauni ai. Ua lava le faʻaputuputu o le lisi o tagata valaʻaulia i le pusa o le tagata lava ia.

O le a le mea e togafitia ai i latou e potopoto i le aso malolo?

  • Sanuisi;
  • fua ma maofa;
  • Keabuab;
  • Meainu.

E mafai ma faʻatasi ai ma soʻo se manu felelei ua uma ona i ai i le natura i se kamupani malie. Afai o loo e nofo i se fale tumaʻoti, o lona uiga o loʻo e faʻaali lelei se togalaau. Ina ia faia lenei mea, faalemauai le Gazebo i totonu o le lotovai i luga o le mamā;

31 tausaga na pa'ū i le tuai o le tautoulu po o le taumalulu? O lona taimi e faʻaliliuina ai le faʻamanatuga i le siosiomaga siosiomaga. E aoga le saunia o le potu e tusa ai ma le faʻatusa o le la sivili: faʻaaoga pou samasama, solo, nepani, fugalaau.

O lea e te faʻaopopoina le aso malolo sili atu pupula mata ma lelei lagona, tusa lava pe o le a le tau i fafo atu o le faʻamalama. Ina ua mavae uma, o le Sunny Bellow ninilow e faatusa ai le fiafia ma le lelei.

O le a le sili atu le aoga e valaʻaulia ai se fulufulu ma le tusia o le tusiata muamua, o le a vaʻaia le foliga mai o le tagata o le aso malolo o le aso malolo. Ma oka foʻi se ata o se ata - o le a le faʻatiga pe a le o le manatua o se faʻamanatuga o se faʻamanatuga. E le gata i lea, pe a e faia se aulelei matagofie ma vali.

Ma o le ata o se meaalofa lautele, i le ala. O le mea lea, afai o le a avea oe ma tagata e fiafia i le la susulu, e mafai ona faigofie ona faʻaoʻo mai ai le ata na tuʻuina atu ia i latou (filifili "e aofia ai" aua o le a latou le mafai ona aʻoaʻo e uiga i le ata. maofa muamua).

O a tau na tupu e aunoa ma se keke manaia? Poloaiga o ni tagata muamua, lea, mo se faʻataʻitaʻiga, o le a faʻapipiʻi ai se tane ma se ava faʻapitoa, ina ua maeʻa ona maeʻa le lanu samasama samasama. O le keke ua avea ma se mea manaia i le faaiuga o le afiafi i le au solitulafono o le mea na tupu.

Keke - martant aso malolo uiga

O le Whoter Whod o le aso malolo o se pati mama. Ina ia tele lava lagona, ma tuu le malamalama, susunuina moligao ma aofia ai se vitio e aofia ai taimi taua ma vale o le satika (malaga, ma isi mea).

Ile faʻaiuga o le faʻafiafiaga, o lona toʻalua ma lona toʻalua, pe a manaʻomia, e mafai ona tufatufa atu faʻailoga o faʻailoga i malo e faʻafetaiaʻia ai i latou mo le latou vaʻai. Moni, o lenei mea e ono mafai ai le le amanaiaina.

Ina ua totoe malo, ua tuulafoaia na o taitoalua. Ua oʻo i le taimi mo le faʻaauau pea o le faʻaauau o le faʻamanatuga. Pe, o se filifiliga, e mafai ona e okaina le savaliga i luga o le sami i luga o le vaa, savalivali i le taulaga afiafi pe vaʻai i lau ata e sili ona e fiafia iai i lau fanua.

Meaalofa mo le 31 Tausaga o Ola Faatasi

Meaalofa - uiga faatatau o soʻo se faʻamanatuga. O le a tuu i le ludd o le la le lalaga i le tulafono. O le a le mea e tuʻuina atu ai se tagata matua matua i le aso naʻo le uiga i o latou olaga? Tatou tagofia.

  • O se meaalofa lelei mo le 31 tausaga le matua o le faʻaipoipoga o se soʻoga soofaatasi i se soʻotaga. Mo se faʻataʻitaʻiga, e mafai ona e faʻafiafiaina le au fou i le lesitala i le solarium - naʻo le agaga o le pogisa-tuai. Aua neʻi galo lava ia e faʻagaloina, o i ai ni a latou faʻafoega mo ia.
  • Taʻaloga e masani lava i faiga. Afai e te iloa o le sipuni ua leva ona miti i le faia o gaioiga faʻamalositino, ae o latou uma "lima e le mafai ona aapa atu ia i latou, faʻamalosi, siva po o yoga.
  • Taele, Sauna poo le SPA togafitiga - isi manatu manaia mo meaalofa. O iina, e maua ai e le tane ma lona toʻalua o le a mauaina le tele o ailagaina, o le a mafai ona malolo mai i aso uma popolega ma malologa ma le tino ma le agaga.
  • Afai e mafai ona e faia se avanoa tautupe - faʻamolemole le gagana o le aso fanau ma se faʻaaliga o se malaga i fafo, i se atunuʻu mafanafana. Sili ona fetaui i le malulu vaitaimi o le tausaga.

Ioe, e le tatau ona faʻaiʻu se meaalofa i nisi ituaiga gaioiga poʻo lagona. E foliga tutusa ma mea fai mai, mo se faʻaaʻoaʻoga, maua ai le faʻamafanafanaga i le fale i aso uma. Taofi lau filifiliga i luga:

  • vevela;
  • matagofie moli masini (moligao, sconce, kesi lamepa);
  • cozy tearry brearyrobes;
  • Fluffty solo.

O mea uma o loʻo lisiina e fesoʻotaʻi ma le mafanafana, lea e fetaui ma le mataupu o le larlalar ordiling.

O se filifiliga, o le ata e talafeagai, o fea le la o le la o le la po o le samasama gems o lo o faia.

Modular ata ma le la

Afai e le o faia e le tupe se sao tele, ona foaʻi ai lea o le asoa o le samasama samasama ma le maualuga o samasama pe mumu.

Meaalofa i le va o le tasi i le isi

E aunoa ma se masalosalo, tane ma le ava mo le 11 tausaga o le olaga i le faaipoipoga, e sili atu lelei nai lo isi le iloa o le tasi. Ae i le tulaga o le pogisa-tausaga, o le taimi nei e tatau ona faʻapitoa ma faʻamaoni i le autu o le aso malolo.

Filifiliga mo Mea Lelei:

  • O taʻitaʻi i le lisi o teuteuga o auro poʻo le faʻaputuputu ma le maʻa ma mea taua o papa. O le a fiafia tele le ava ma se seti o auauna fou, addle fou, se kapeti poo le filifili. O le tane o le a talisapaia foi le cefflinks na faʻaalia ia te ia poʻo le ogatasi mo se fusiua.
  • O se meaalofa le aoga o se laulau i se mataupu o le nofoaga o loʻo i ai, mo se faʻataʻitaʻiga, stylized i lalo o le lapotopoto poʻo le fale faafiafia. E mafai ona e fiafia i ipu lelei ma lau pele ma sii ai matatioata mo lagona e faavavau.
  • Afai e te manaʻo pea i se meaalofa mai le faleoloa, ae le fesoʻotaʻi ma auupega, ona mafaufau lea o le fiafia o le lona lua afa. Faʻaapea le avea o le ulugase a le faifaiva o le faifaimea fou na fai ia ia, o loʻo fesoasoani Cot mo iʻa. Ma o le faletua, e ono avea ma Newscoes o le a latou teʻa lemu i lo latou aoina.
  • Afai e te manaʻo, e faigata ona e popole ma na o le tuʻuina atu o se mea mai lavalava, pei o se mitiafu fou mo se toʻalua poʻo se laei, o le fulu moa, seevae mo loʻu toʻalua. O nisi taimi nei e iai lava o sina vaisu, ae e mautinoa lava.
  • O lagona o le meaalofa e talafeagai. E mafai ona avea o se soʻotaga soo i fafo, o le pa paluni, o le mallen vasega mo le gaosiga o Soushi mo tagata alolofa e kuka pe faʻataʻitaʻiina se mea fou.

Manuia meaalofa mai tamaiti i le pogisa aso fanau

Tamaiti - faʻafeiloaʻi i le matua faʻaipoipoga laʻasaga. Latou te mananaʻo lava e faʻafiafiaina le tele o tagata taugata ma se meaalofa, ae masani ona latou le mafai ona o mai ma le talafeagai filifiliga.

  • 31 Ata Tuai le faaipoipoga - O le aso e le o taamilosaga ma e mafai ona manaʻo matua e faʻamanatu faʻatasi. Ona e tuʻuina atu ia i latou se afiafi faʻafiafia, mo se faʻataʻitaʻiga, totogi se vaega o vaʻa. Ioe, pe a iai se sami i au pito.
  • O se nofoaga e taofia ai i totonu o le saceaninem pe o le isi taulaga - leai se masalosalo, o le a talisapaia.
  • Afai e iai ni aiga-taufetuli ata, ma saili le ata e uiga i le aiga o Matua, amata mai le aso o la latou faaipoipoga. Ma e vaʻai uma uma i ai, mo se faʻataʻitaʻiga, i le laulau faʻatulaga.
  • O meaalofa aoga e le o le masani ai. Lenei e mafai ona avea ma se mea: ipu, aoga umukuka masini (paluiga, paluga, multikoker), fou, streirator ma isi manaoga). E tusa lava pe faʻaopopo lavalava, faʻasao, talafaʻamataʻu, ma isi mea.
  • I se mea e teʻi ai, pe a fai o nei filifiliga uma mo nisi mafuaʻaga e le o faamalieina - Tau lava fesili i matua, soʻo se mea latou te mananaʻo e faʻailoa mai ia te oe i se aso faʻamanatuga o latou olaga.

Uluai ulugalii - meaalofa sili

Faatusa o le 5. Tausaga o le Faaipoipoga

Number Numemusy maua le numera 31 tasi - o se amataga fou.

  • Troika - e fesoʻotaʻi ma le alofa;
  • Ma tasi tasi - ma le taʻitaʻi.

O le tuʻufaʻatasiga o numera e lua e mafai ona maua ai le malosi malosi mo mea uma. O le mea lea, i le faaiuga o le afiafi e manaʻomia le faia o le sili ona fesoʻotaʻi manaʻoga ma e masani lava ona faʻatinoina.

Faitau atili