Moon i 3 fale i le fafine ma tagata

Anonim

O le Masina i le 3 fale faʻailoga o se sili ona ola, faʻamalosi, suʻesuʻe ma feaveaʻi. I le tusitusiga, sa ou faatusa ai i uiga o alii ma tamaitai i uluai faatalaiga ina ia mafai foi ona faasoaina a latou amioga foi.

Moon i 3 fale

Moon i 3 fale i se tamaloa

O sea faʻailoga i le igoa o le maina o le maʻau a le ulu o le tamaloa e iloa ai se tamaloa o se tagata e vave mafai ona suia i tulaga e le masani ai, vertracing ma agavaʻa. E uiga i na tagata fai mai "o le a le faʻaumatia ma ia!".

Moon i 3 fale i se fafine

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

O le a se isi mea e faapitoa i lana amio ma amio:

  1. O ia o se tagata nuʻu na atiaʻe uiga, o le lisi o mea ua fiafia iai ua tele naua. O lona manaʻo ia iloa ma le mafai ona mafai ona mafai ona tele ina mafai, o lea avea pea ma alualu i luma, faʻaleleia ma atiaʻe. Aua nei tulaʻi ma vave i luma o lou siʻosiʻomaga, ona o mea e masani ona suia ai uo.
  2. O ona tulaga lelei o ia i lona agavaʻa i tina o loʻo tausia le aia tatau i le tausiga o le Alo, tuʻu ia uiga talafeagai. Na ia talisapaia ma mataala e faapea i se matuataga tausaga o faʻaauau pea ona faʻalogologo i fautuaga o lona tina, o lona manatu. Ae ui i lea, na o ia lava.
  3. I tamaloloa ma se faʻailoga i se faʻafanua, e tele naʻo aiga poʻo tausoga, uso faʻatasi ai ma mafutaga vavalalata. Fesootai fesoʻotaʻiga uiga tele mo ia.
  4. Fegalegaleaiga ma fesootaiga ma sui o le ituaiga o le mea lea na te le o iloaina. Ae le o le aoga - o le Genus e aumaia ia te ia le tele o le malosi o le malosi tusa lava pe a e faia ni faiga masani masani.
  5. Na te le sailia ni auala faigofie i le alualu i luma. I se isi itu, e masani ona filifilia i latou lava o galuega sili ona faigata, e talitonu loa latou te mafaia ona aumai i le manuia moni ma malamalama i le manuia.
  6. Ae e mafai foi ona avea o ia ma le faʻatupe ai: ua iʻu ifo ai lona mafaufau i le tele o taimi, ona o le mea lea e lē toe manaʻomia. O lenei filifiliga e mafai ma le vaivai pe afaina le masina i le horoscope.

Moon i 3 fale i se fafine

Le teine ​​ma se faʻailoga i se hroscope mai le amataga o tausaga ua iloga ona iloga i lona mafaufau lelei. E tu i fafo atu o le uo ma se mea le mautonu, na o ia lava. O le nofoaga o loʻo totoe e mafai ona mateina e faapea "Le o le mea lea" ma lenei faʻapitoa, aisea manatu o loʻo nofo faʻatasi ai ia te ia.

Moon i 3 fale i se tamaloa

O a nisi o uiga ese o fafine faapena:

  1. E faigofie ona fesootai, tatala, faigofie ona nonoa masani fou masani. E leai sana pa pupuni i luma o fesoʻotaʻiga ma tagata, e fiafia tele e fesoʻotaʻi, iloa isi tagata ma le gata.
  2. E matua fia iloa - taumafai e iloa pea mea na tutupu. E maitauina le fiafia i mea uma o loʻo tutupu i le lalolagi atoa ma i le olaga o tagata taʻalo. Peitai i lona fia iloa, ma mea uma o lenei mea e le mafai ona faigata, ae o se faasaʻosaʻo ma le faʻataʻitaʻi.
  3. Mai le Fanau Mai, Ua faʻamamaina i le maualuga o le atamai, o le aʻoaʻoina lea ma le faʻatupuina o le malamalama fou e faigofie i. Maua le lelei suʻesuʻega ma faia meaaoga i le aʻoga e le mai lalo o le laau, ae fiafia ma i lau oe lava talosaga.
  4. E fiafia i suiga eseese ma le olaga. A faʻapea, e fiafia tele e le toʻatele o tagata le atoatoa, ona, lea i lea itu maʻoti. Faatasi ai ma suiga, e faigofie ona fetuunai i tuutuuga fou ma lagona pea e pei o se iʻa i le vai.
  5. Mo ia, soʻo se suiga, e aofia ai le le lelei - o se avanoa lelei e faʻaleleia atili ai o latou olaga, e faʻaleleia o latou olaga, e faʻatino ai-le alualu i luma ma aʻoaʻo lesona na faʻailoa mai i lana faʻatagaga. Ma lautele, ia taumafai pea e faʻaleleia se mea, toe faʻamalosia ma faia taua.
  6. O loʻo vaʻai lava e alu e alu i le tulaga fou o lona atinaʻe, atinaʻeina i mea uma o le olaga. Faʻaititia ma umi le popole i le tasi nofoaga o le a faafoliga i ai, e le o se lagona fiafia i ia tuutuuga.
  7. Fausiaina o se Aiga, e avea o ia o se tina lelei. E taumafai e totogi tamaiti i le tele o le tele o le tele o le taimi e mafai ai, ona faʻamamaluina ai itula uumi e atiaʻe lo latou atamai. I le avea ma tagata muamua muamua o le tamaititi, ua lava ia taleni a le kopako.
  8. E fiafia tele e feitai i taulaga ma vai, ma asiasi i aiga ma uo. O le malaga e faavavau, lea e faigata i le tasi nofoaga. O lona agaga o le a ia te le masani ai suiga ina ia aua le fiu ma le le leiloa lo latou malosi.

Siaki le vitio i luga o le autu:

faaiuga

  • O le masina i le lona tolu e faʻailoa mai ai o se tagata ma se faʻailoga lava e fiafia tele suia suia le tele o le suiga ma e le gaoioi i luga o le nofoaga, e gaoioi i luga ma faʻalelei pea.
  • Mo se tagata faapena, o aiga, faauo ma aiga e masani ona taua tele. Tagata, aemaise lava le au o le ituaiga - o lona autu punaoa. O le mea lea, e masani lava ona ia saili ai e fausia sootaga lelei ma tagata uma e fono i lona olaga ala.
  • O se tamaititi aoga e faavavau e masani ona aʻoaʻoina se mea, ma mafua ai ona laititi le le mautonu o isi. Ae na te le popole - ona o le lalolagi tele mea sili ona manaia e le mafai ona lafoaia.

Faitau atili