Faatasi 4 tausaga: o le a le faʻaipoipoga ma le mea e tuʻuina atu ai se aso fanau

Anonim

O lea na ou lele ai 4 tausaga o le ola e pei o se miti manaia. Ua sau le isi atoaga. Na foliga mai na o ia na matua faapea na latou faamanatuina le faaipoipoga a laʻu tama teine, pei ona 4 tausaga o moe ai lona tina i le aso malolo. Afai o le toʻalua o loʻo nonofo faʻatasi mo le 4 tausaga: o le a le faʻaipoipoga ma le ese mai le isi tausaga? I tagata, o lenei aso ua taua o le faʻaipoipoga fiafia, aua o le a se mea sili ma sili atu ona taua nai lo lenei laʻau? Lai muamua o ie flaxric mo lavalava ma manaʻoga o le aiga, o se laau taua tele. I le tusitusiga, o le a ou taʻuina atu le mea sili e te fiafia ai e faʻamanatu le faʻamanatuga ma le mea e avatu i aʻu uo.

Faatasi 4 tausaga: o le a le faʻaipoipoga ma le mea e tuʻuina atu ai se aso fanau 3618_1

Tu ma aganuʻu o linou faʻamalosiʻau

Ua talitonu tagata tuai, o tausaga uma o tagata ola e taua, o lea o le faʻaipoipoga faʻaipoipoga e tatau ona faʻamanatuina i tausaga taʻitasi. Leitioa a na tuʻuina mai tamaiti fai uma i lona lava igoa, ma e leai se tausaga o toe fai le isi. Ia 4 tausaga o faʻaipoipoga e taʻua o le linken tausaga. O loʻo faia pea le faʻaletonu, e ui lava na latou sao mai i le naunautai o le naunautai ma faʻanoanoa. O se faʻailoga sili lea sili ona lelei, o le tele o ulugaliʻi faʻaipoipo na te le faʻamalamalamaina i le muamua tausaga o le nonofo faʻatasi.

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

O Flip, e ui lava o mea e tatau i ai ile faʻatoʻaga, ae e le eseʻese le malosi o le uamea. O lea e leʻi faia e le mafutaga a le aufaʻatau le suʻega mo le malosi: O loʻo latou maua pea mea uma i luma. O lenei aso malolo faʻailoga le suiga o le tulaga - mai le tele o tamaoaiga i le maualuga. O ulugalii e faasolosolo ona faasolosolo ona agai i le faʻaputuputu o mea taua, o fea faʻailoga e sili atu le avanoa.

I se tusi! O e ua asia le faggā e fa tausaga o le olaga faaleaiga, ae le faigofie ona vavae ese.

E ui lava o len ma e faasino i mea, ae sili atu le mama o le sili atu nai lo le citz. Aua le faigofie ona talepe le leona ie, tusa lava pe e te faia se taumafaiga. Ae ua vave ona olioli: E manaʻomia le faia o se suega mo le malosi o tuaoi o aiga ma nofo i le uʻamea faʻamanatu. Aisea e taʻua ai lea o se isi faʻaipoipoga faʻamanatuga o le 4 tausaga o le ie lino? Aua o filo o se lino mataupu o loo i totonu o latou e feoti i latou. E saʻo lava, o fafine matamata i le tele o tausaga na masani ai le tasi i le isi, liliu atu ma fausia se tasi - mimilo le filo. O nisi taimi o le faʻaipoipoga lalagaina e taʻua o le maea.

4 tausaga o faaipoipoga

Agaifanua

Mata ua matauina o le a faʻamaunauina olaga o aiga ma le taumafaina o oa, ona o o tatou tuatuʻuga na taumafai e faʻamalosi uma. Taimi nei, o lenei tu masani ua toe faaola mai, ma o tausaga uma e sili atu ona masani ai.

Linen Bedpred Middle mo lona toalua

O se tulaga sili ona manaia lea, e le afaina, e le i teuina i lenei aso ona o le leai o se suavai lalagaina. I le taimi atoa na maeʻa ai le faʻaipoipoga, o le tamaʻitaʻi talavou o le ie o se faʻapitoa ie lino i luga o le ie o le faʻaipoipoga. Ae na na ona matou manatu pe na tuuina atu e le toalua i le toalua o lana meaalofa. Ma iinei, i le taeao o le aso lona fa, sa faʻamalosia lelei e le ava le palanikeke ma se toʻalua ma ufiufi i ie lino anufe. I le tele o le 'upega tafaʻilagi sa manino le auala na fiafia ai le toʻalua mo lana faasolo i nei tausaga uma - na aumai meaalofa na meaalofa, na avatu e meaalofa meaalofa, na avatu e meaalofa? O se mea na tupu ai nisi o tagata e aofia ai ma le ulu i vae i vae.

Suʻega mo le toʻalua

E le gata i le toʻalua sa faʻataʻitaʻi i le fa tausaga, ae o se av ¯ a. I le tele o tausaga, e tatau ona ia suʻeina ni ofu pito i luga e aunoa ma le fua - i mata. Afai o le tele o le lapoʻa o le lapoʻa faʻailoga ma le mea tatau, o lona uiga na suʻesuʻe e le toʻalua ana faʻamaoni ma le faʻamaoni ia te ia. Afai e le ofi lavalava, sa faia ai e le fafine ia faʻaiuga talafeagai e uiga ia te ia lava.

I le faʻaopopo atu i ofu mo lona toʻalua, sa tatau ona i ai i le toʻalua o le moega moe ma teuteu lo latou mata. E le faʻatatau i le suʻega, ae faʻaalia le tomai ma tusiata o le talavou. O KITS ma le elefane sundydge a lona toalua.

Talafatai Faapipiiina

O le a le mea na faia e le tane mo le aso malolo o le liligi o le lilini? Na ia faia fuainumera eseese mai fusi fula na ofuina se laulau fiafia. O nei avanoa na puipuia e se aiga talavou e sili atu i le aso faamanatu, ma le aso o le Lima-tausaga na faamalie e susunuina.

I se tusi! I Europa, o le faafiafiaga o lino ua taua o le lax.

I le taimi o aso malolo, o le masani lea ia sologa lelei e le au talavou flax. O loʻo faʻatusa mai o tamaoaiga, fiafia ma manuia.

4 tausaga faaipoipoga

Aiga

Faʻafefea ona faʻatulaga se aso malolo fiafia i le faʻaaloalo o le 4 tausaga faʻaipoipoga? O loʻo iai pea le taitoalua, o lea ou te manaʻo e faʻamanatu le faʻamanatuga o pisapisao ma le malie. O lenei aso malolo o le masani lea ia faʻamanatuina i se liʻo oe pele, o lea e mafai ona e faia le pati poʻo le atunuʻu. E mafai ona e nofo i totonu o se kamupani mafanafana, ma e mafai ona faʻatulagaina se polo paʻu.

I se tusi! O le ata tapena mo le amataga o le aso o le a faʻatumauina ai manatuaga o le matagofie o le taimi atofaina i se lio o uo mamae ma aiga.

O le a le mea e tuu ai i luga o le laulau? E leai se mea faʻapitoa e mafai ona faia - naʻo se ipu vevela, salati ma se keke manaia. E lava lenei mo se lio vavalalata o uo. O ipu e mafai ona saunia tutoʻatasi, ma e mafai ona e faʻatonuina i le cafe poʻo le fale umukuka. Ae o le meli ma pai i luga o le laulau e tatau ona iai.

O lo o ufitia le laulau i se ie lino fou fou, na tosoina solo ie lipine i luga o le laulau. E mafai foi ona e fai ni nofoa poʻo ni nofoa - manaia tele o loʻo faʻamamaina ai.

Faaipoipoga Faamanatuga 4 Tausaga

Manatu Meaalofa

O le unin o faʻaipoipoga, o le mea moni, foaʻi oloa mai flax. E mafai ona i ai ni tusitusiga i totonu o le umukuka, i le potu malolo poʻo le potumoe:

  • ie lio;
  • Ofu fua;
  • Tatala sipelatila seti;
  • teuteuga teuteu;
  • Mulila lanu o loo i luga o le laulau;
  • pupuni i le umukuka poʻo le potumoe;
  • O tala faatino, atavali, teuteuga stavas.

Ae e le manaʻomia le tuʻuina atu o meaalofa mai ie linne ie: E mafai ona e avatua se Benuvenrir ma teu i totonu o le ie lipine poʻo le fusifuli linkbon.

Mo le 4 tausaga o le taamilo, latou te leʻi mauaina uma i le tamaoaiga, o lea la e mafai ona e tuʻuina atu ni mea aoga a le Atua - mea uma e aoga i le faʻatoʻaga. Afai o loʻo auai le faletua i le niclework, e mafai ona e aumaia se seti mo le faʻaaoga masini. E mafai e matua ona tuʻuina atu se masini suega poʻo se laina o le linou lino.

I aso tuai, na tuu atu e tamaiti talavou Del-cheff, o le meaalofa e faailoa ai matua le Atua. O le apalai na sui i totonu o ni upu faʻapitoa a le gaosiga o le gaosia o pepe tuʻufua e faʻapea e aumaia ai le sili atu le aoga i le aiga. Na teuina ma susunuina le tala e luk.

I se tusi! O ulugalii e mafai e le tasi le isi lavalava lavalava.

O meaalofa e manaʻomia e ogatasi ai ma le matagofie faʻafeiloaʻiga ma manaʻoga o le fiafia o aiga ma le soifua maloloina. E mafai ona mafaufau i tutoʻatasi le fiafia, ma e mafai ona e mauaina i luga o le Initaneti.

Faitau atili