Faʻapefea ona totogi le mea o loʻo avea o se tagata muamua o loʻo auai i ai: ogatasi i luga o Tarot kata

Anonim

Laisene ma se pele e tuua le mailei i le agaga. E tusa lava pe o le naunautaiga fou, e fiafia lava teine ​​e iloa e uiga i la latou muamua le tau Faʻafefea ona toe totogi le mea e faia e se aliʻi muamua, tama, uo? O le Tarot cards ua lelei le fetuuina i lenei mataupu. Sa aoao laʻu uo teine, ma o lenei ua matou iloa ma ia i le tele o mea na natia i le mea lilo. E ala i le faʻatusatusaina, e mafai ona e iloa poʻo ai le mea e mafaufau i ai le tagata e uiga i ai o lona toʻalua, etc. o se mea sili ona talafeagai. I le tusitusiga, ou te faʻasoaina atu ia oe i nisi o ni foliga, ma le fesoasoani e mafai ona e aʻoaʻo ai le mea e te aʻoaʻo e uiga i le mea muamua.

Faʻapefea ona totogi le mea o loʻo faia e se toʻalua

Filifilia o se Alofa Alofa

Ia maua se tali faʻamaoni ma saʻo i le fesili, e tatau ona e pikiina saʻo le tarot deck. I le taimi nei e iai le 5 matagofie mea e mafai ona faʻaaogaina i lenei mataupu:

  1. Erotic talo;
  2. Tarot magic o le fiafiaga.
  3. Taro Manara;
  4. Taro Canonov;
  5. Golden Tarot Gstuv Atland;
  6. MyTolocloloclocclocclocty Tarot.

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

I luga o le lima pepa o loʻo faʻaalia ai le tele o ata erotic, wattholocclomm o le a faʻavae i luga o le faʻatusa o le skickic faʻatali. I le auala e mafai ai ona faʻaaoga se togafiti masani e tali ai soʻo se fesili: E lautele.

Tarott Manra, Erotic Tarott, Tarott Fiafia ma Taro Carinan e sili atu le malamalama i le lagona o le ata i ata e malamalama ai i ata. O le Golden Tarot o loʻo tulaʻi mai i tuʻuga o le a e manaʻomia ona aʻoaʻo e galue. Mo tagata amata, o oloa a le Manara, kanov ma erotic talo e sili ona fetaui lelei.

O loʻo iai pea le maota o Jane Austin, na ia talanoa foi e uiga i le alofa i mea moni, toso ese mai mea lilo o mea lilo. O nisi taimi o se togafiti e mafai ona faʻailoa ai mea lilo o le tele o fesili, lea e fefe ai e taʻu atu o ia.

O le pikiina o le maota saʻo, e tatau ona e iloa muamua, ia lagona le tali mai i ata mai ata. E toʻatele e faitio i ni tagata taufaasese na i ai ni sikola, ma mo nisi o fesili faapitoa, o le mea e sili ona talafeagai ua filifilia. E tupu o le Deck e leoa ma e le manaʻo e faʻailoa le fesili - ona suia lea o le isi fogavaa.

O a ni mea e le mafai ona ave i le tau i totonu o le mea? Mo se faʻataʻitaʻiga, o talo o le vae e faʻavavau o le vanikisi ma pei o ia. Ua latou faʻamoemoe e faʻailoa le leaga i luga o se tagata, ae leʻo le faʻailoa atu o lagona alofa.

Fai mai le fesoasoani i le tagata muamua

Fai mai le fesoasoani i le tagata muamua

O le gatasi e sili ona maua i luga o le tagata. O le mea lea e faapitoa ai deck mo le alofa o le alofa. Afai e te le mauaina, e mafai ona e faʻatau i luga o le initaneti faleoloa pe lolomi i luga o le lolomitusi ata ma kelu i luga o le pepa laupapa. Afai e leai se avanoa e faʻatau ai le paʻu o le tagata, e mafai ona e faia le faʻamalieina i luga o le masani o le sict.

Faatasi ai ma le fesoasoani a le domop, e mafai ona e iloa ai poʻo le a se uiga o se tagata lilo mafaufau e uiga i le fesiligia ma pe iai se manatu faʻafouina mafutaga.

Ia faʻafefiloi lelei le fola, e tatau ona e faʻauʻu le tosoina o le 7 kata ma decompse i luga o le mafolafola luga, pei ona faʻaalia i le ata. A e fefiloi pepa pepa, taulai i lau fesili ma e le toe mafaufau i se mea. Seti e toetoe lava afa o le manuia i le inoino.

Tulaga taua:

  • 1 - faamatala e uiga i lagona moni o le le talafeagai i lana muamua;
  • 2 - Faʻamatala e uiga i lagona moni a se talavou i le taimi e faia ai i lea taimi;
  • 3 - Tautuai o taimi le soifuaga ma le tulaga o le ulumatua;
  • 4 - O le a le mea o loʻo faʻatali mai ia te ia i le amataga masina (e fai se numera);
  • 5 - O le mea o le a lagona ai se alii talavou i se taimi lē talafeagai (faamaoti lea e);
  • 6 - Le lava o se fonotaga masani;
  • 7 o le ono mafai ona toe foʻi i le fesoʻotaʻiga ma le muamua.

Faʻafefea ona faʻauigaina le faʻailoga? Afai e te faʻaogaina le fortar's deck, o le ata o le a tuʻuina atu i luga o le arcans o le a le toe teuteuina le tau. Ma le, faʻaaoga le faʻamatalaupu i lenei nofoaga.

Afai o loʻo e faʻaaogaina le faʻavasegaina talo o loʻo faʻatali, vaʻai le taua i Ariccanes ma taumafai foʻi e suʻe ai ni fesoasoani (albet e ala i ata i luga o Arcan.

Maliu "E Le Mafai Ona Ou Fai Atu Tofa"

O lenei faʻapaʻaga na fausia mo teine ​​e le mafai ona talia le teteʻa ma miti o le toe foʻi mafutaga. E faʻapea foi, o le tala lea a lenei mea na fai i le taimi muamua o le a fetaui ma i latou na i ai se tagata fou, ae o le malamalama e faʻatusatusa ia te ia i se muamua anavalier. O le faʻatasiga o le a fesoasoani ia te oe ia iloa pe aisea e le mafai ai e le fesili ona faʻagaloina le taimi muamua nai lo le taimi nei ua pisi, pe mafai ona toe faʻafoʻi le mafutaga?

Auā o lenei tulaga lenei e leai se polokalame o le a vavaeina ai taulaga i le taimi. E tofu i latou ma e nafa ma se fesili patino:

  • 1 - Faaalia le natura o le mafutaga ma le muamua i le taimi ua tuanai, masalo ma se fou pe le iloa mo le fesili;
  • 2 - Faʻaaliina lagona moni o le tuanaʻi i aso ua tuanaʻi na ia tautala e uiga i lona alofa;
  • 3 - Faʻailoa lagona moni o se le talafeagai i ona tulaga muamua, ono ma se itu e le fiafia iai;
  • 4 - faaali ai lagona moni ma mafaufauga o le tamaloa i le taimi o le taimi e fesiligia, o loo i ai ni fesoasoani pe a uma ona salamo i le malologa ma isi;
  • 5 - Faaali lagona moni i le mea faitino i le mea o fua, ma le faʻamaoni, ua ia manaʻo e fesoʻotaʻi ma le tamaloa pe utagia;
  • 6 - Faʻaalia le mafuaʻaga o le vavaeeseina;
  • 7 - Faʻaali mai le mafuaʻaga o le fiafia i le mea o fua;
  • 8 - uiga o le amio e le fiafia ai le fesili ma le muamua;
  • 9 - O Le Faʻamoemoe o se Vaʻaiga Tuʻuvai;
  • 10 o le sili ona taua o le atinaʻeina o fesoʻotaʻiga i le va o paaga i le va o mafutaga.

O le fua o lau fuafuaga, ae le o taimi uma e mafai ona faʻatulaga tali. Afai o loʻo e i ai i se mea fiafia (ma le lulu lima ma mumu mata), sili atu le fai atu e fai se uo teine ​​poʻo se tagata masani. E le mafai ona tuʻu le tarot i le fiva poʻo le tiga tiga.

Gadanilie muamua

Na taua e le au manuia le "Ex-tever"

O lenei tagata faamanuiaina i le amio a le tagata sa avea ma tagata faigaluega, o lona uiga lea, i le fesili. I se faʻaopopoga, e mafai ona e mauaina pe o ia i le fesoʻotaʻiga ma se isi teine ​​i le taimi nei ma o le a se mea e lagona ai. Mo le mamalu, e tatau ona e toso 9 arcanes i soo se faasologa.

TAUA! Aua neʻi galo e faʻafefiloi le faʻailoga e maua ai le tali saʻo.

O au agelu e masani ona e le olia e pei ona faʻaalia i le ata. Tulaga taua pei ona taua i lalo:

  • 1 - amio lelei o sootaga i aso ua mavae;
  • 2 - Le uiga o le mafutaga i le taimi nei;
  • 3 Afai o iai se mea sa i ai muamua se faanaunauga fou, ma latou fusi ia;
  • 46 Onau moni o le faʻatamaia o loʻo faʻaaloalogia ai le faʻamutaina o fesoʻotaʻiga;
  • 5 - E te manaʻo ea o se faʻafouina o mafutaga;
  • 6 - o lena / o ai e faʻalavelave i le faʻamutaina o fesoʻotaʻiga;
  • 7 - O le mea / o le a fesoasoani toe amata sootaga;
  • 8 - E le mafai ona aʻafia le atinaʻega o le Atinaʻe o Soʻotaga;
  • 9 - O le mea e tupu o se taunuuga.

O nisi taimi o faʻafitauli o lagona le tumau o loʻo aʻafia ma fasiotia mo lana pele. O le a faʻaalia e Tarot i lagona moni o le fesili, pe na te le faʻaseʻe ai lava ia.

Ua taʻu mai e le manuia le "O aʻu ma laʻu muamua"

O lenei mea taua o loʻo taʻu atu i le tagata muamua o le tane poʻo le tagata o le a fesoasoani ia malamalama pe mafai ona faʻamoemoe mo le toe faʻaleleia o mafutaga poʻo latou e le mafai ona leiloa. Ina ia faia se gatasi, e tatau ona e fefiloi lelei se deck ma toso 8 arcanes i le masani ai - le mea o le a dyate. Sagaloa i luma o latou i luma o le laina ma vaai le tali i le fesili.

Tulaga:

  • 1 - amio lelei o sootaga i aso ua mavae;
  • 2 - uiga o le paaga i le fesili i aso ua mavae;
  • 3 - uiga o se paʻaga i aso ua tuanaʻi;
  • 4 - lagona o se paaga i le isi taimi;
  • 5 - O lagona o se fasi paaga i lea taimi;
  • 6 - Mafuaaga moni o le tetea;
  • 7 - O le lumanaʻi o le toe faatasi;
  • 8 - laupepa pepa.

O nisi taimi e tupu ai o loʻo faʻaalia ai le ata i le le aoga ina ua toe feiloaʻi ma se paʻaga. E tatau ona e faʻalogo i le fautuaga a pepa e 'alofia ai faʻafitauli.

Faitau atili