Venus i Scorpio: uiga mo alii ma fafine

Anonim

Mafai ona avea o se mea leaga? O lenei ata e mafai ona matauina pe a pasi le paneta i le faaputuga o ccorpio. Venusints i Scorpio faʻaalia le le faʻaaloalo ma le faʻaosoosoina o le faiga, o se naunautaiga tele mo feusuaiga fiafia ma faʻamalosi. Na sola ese ma laʻu uo teine ​​mai se fan, o le mea na faʻaaoga ai le suamalie o fualaʻau. O faʻamatalaga o tagata e mafai ona tosoina paʻu ma e le faia ni faʻalavelave faaletulafono, e aunoa ma le vaʻai atu i lagona o latou vae. Mafaufau i vaega uma o lenei faʻatulagaina o le paneta ma faʻaputu.

Venus i le scorpio

Venus i le scorpio

O se matua filemu lea i le po, ae matua manaia lava. Ie vaivai e leai ni alofa, Ua faatofuina i latou i le lalolagi o Erotita ma feusuaiga. Ua tuuina atu e Scoriai le malosi tele o le agaga ma le tetee latou te faʻataʻitaʻia ai i latou e suʻe le fiafiaga o feusuaʻiga. O Venunians e le taliaina le mamafa o se isi tagata, a o latou taofia le finagalo o isi. Ae latou te fia aai i auala uma. Faatasi ai ma i latou e tele toʻafilemu e fiafia ai le le-aganuʻu feusuaiga.

I se tusi! O se fefiloi o le fiafia ma rabies o se masani ata o Venus i Scorpio.

O le tele o lagona o nei uiga ese e sili atu ona lauiloa: mai le gatete o le agamalu i le sili ona mafaufauina. O le fiafia o le fiafia, totini ma manatu le iloa o manatu - o mea uma e faamanatu ai nisi ituaiga o mea lilo. E le o paaga uma o le a mafai ona fou i sea "alofa". E le gata i lea, o venacoances o le taufaamatau lotoleaga ma mafai ona tauina le scandal mo sina masalosalo masalosalo o le le faamaoni.

I se tusi! Venus i Scorpio, olega ole manaʻo e oʻo i le mataʻutia lona inoino i ai, ma o le alofa e liliu i puapuaga.

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

Faatasi ai ma se "garea", o le mea lena, o le faateʻamomoia o Venus, oa na masani o le a faʻaalia moni faʻailoga faʻailoga. Faatasi ai ma oe, e mafai ona e mauaina le au sanmamoshoders, puleluane ma kesi, homosexiecs ma e oo lava i le toe faauigaina o lanumoana 'ava. E le gata i lea, e mafai ona tupu faʻafuaseʻi malologa ma le fuafuaina: i lalo o le faʻamalosiʻau o isi paneta. O le toʻafilemu e mafai ona liua i se popolega mataʻutia ma le lotoleaga, ma o le alofa o le a avea ma taua o ni paʻaga se lua.

Peitai, ma le lelei o le faʻatulagaina ma isi paneta ma elemene o le Venus Horoscope i Scorpio, e mafai ona aumaia ai se tuʻusaʻo o le ata. Peitaʻi i le tulaga lea, o le uiga o loʻo taumafai mo le tuputupu aʻe faʻaleagaga, o le atiaʻeina o agavaʻa agavaʻa ma le atinaeina oe lava ia. O loʻo iai ni mea oe mafai ai i luga o faʻatalatalanoaga, lelei tele o le mafaufau o mafaufauga ma tamaʻitaʻi, misionare ma faufautua: latou te faʻaogaina ia latou lava gaioiga e masani ai ma agafesootai o loʻo manaʻomia.

Venus i le scorpio i se tamaloa

Tagata

Ua tosina i latou e ofu lalelei oe tu i fafo mai le motu o tagata ma o latou tuusaunoaga. Ma e le afaina tonu ai fafine tu i fafo: superzing hyera po o le pamu. Venus ma le scorcibine vave tali atu i soʻo se mea e tupu i le faʻaalia o lagona ma lagona. Peitai, e leʻi manaʻomia le i ai o le gauai o se matamuli o se matamuli, i le taimi o lea taimi, o le a amata ai ona ia talosagaina le gafatia o fetuuo faiva o lau filifiliga o lana galuega.

I se tusi! O se faʻailoga iloga o se tamaloa ma se Venus i Scorpio o se faʻamalosiʻau pesega ma le leai o se le mafaufau ma le le mafaufau

O se fafine ua faʻasalaina e taulaʻi i ai, naʻo le pau ma le tulaga ese. I lona olaga, o se uo o le a mou atu i le aluga o taimi, ma o le tafaoga faamasani o le a faʻaitiitia tele lava le lautele. E le o fafine uma e mafai ona tatalia se faasalaga, e toatele e sola ese mai se paaga exelive.

Venus i le va o se fafine

Fafine

O lenei faʻatusa e naʻo le tuʻusauna lea o le alofa o le alofa lena o le a le osifa taulaga i Lona fiafia. Peitaʻi, e fetaui lava ma le 'au o le tuʻinanau, e pei ona faʻatinoina i le gaʻo o le manaʻo o le tagata. O loʻo iloga i fafo, o Venerana e ala i le pupula foliga ma le le fiafia i ai: o latou laugutu e masani ona valiina ma le lipping lipstick.

I se tusi! Venus i Scorpio o se fafine wapm.

O se fafine ma le faʻatulagaina o paneta e mafai ona faʻamaoni ma tuʻuaʻi pe a fetaui le paga. Peitaʻi, e masani ona manaʻomia e mafai ona oʻo i le malala i le isi itu. Afai e le fetaui ma le paaga, ua ia alu i le va ma faanatinati mo le sailiga mo "moni Macho." Ma le matua, venelana toʻafilemu ma faʻasolo i fale mataʻitu, lea e le mafai ona fai mai e uiga i paneta o paneta: o latou tofotofoga e tele ina avea ma mafuaʻaga e tele lava.

O le sitaili o lavalava e mafai ona avea ma sili ona eseese: mai le ofutino ofu e fufula ai jeans ma le umuta. O le aano o loʻo faʻaalia i le sitaili o lavalava, ae i le faʻaalia o le aano o iai. O le taʻutinoga o lenei tagata o loʻo tele naua, ma e le mafai ona ofi i totonu o le faʻavae o le faʻavae.

Ogaoga ma le le mautonu, le mautonu ma le le mautonu ma mysters o le uiga autu o le fafine faʻataʻitaʻiga ma le faʻatulagaina o paneta. Latou te eseese foʻi ma otaota e mafai ona faʻaleagaina atoa le au fiafia poʻo se mea na maua ai a latou faletupe.

Faitau atili