Faatasi 45 tausaga: o le a le faʻaipoipoga ma le mea e tuʻuina atu i matua

Anonim

O se olaga faaipoipo e tumu i le popole ma le fiafia, mafatiaga ma fiafia. O tausaga talavou ua faʻailogaina e le uauti ma le manaʻo e maua taimi i soʻo se mea, ma le matua faʻaalia e le mafai ona faʻafetaia le ola lava ia. Na nonofo i le 45 tausaga, ma o lenei mea na tupu ua matou matauina i se aotelega. O lenei taimi o loʻo iai nei, o vaevaeina o loʻo salalau solo o nonofo faʻatasi, ma tagata o le pologa tuai e mafai ona talisapaia faʻamaoni ma alofa. O lea, 45 tausaga le matua - o le a le ituaiga faaipoipoga ma o le a le mea e te avatua? O lenei tausaga o le igoa o le Gems - sapphire. O le a lau mea e te avatua i le sapphire oketi, o fea na faʻaalu ai? Mafaufau i fesili nei i le tala.

45 tausaga le lalagaina o faaipoipoga

Sapphire Wedding

O le sapphire gemtone e iloga i se faigata faigata ma faʻatusa le malosi o le agaga ma le onosaʻi. O se ulugalii faaipoipo na faaipoipo ai i le tele o faigata ma pulega na mafai ona tu i lalo o le saeia o aiga o aiga ma afa. O nei tagata o le matua faamemelo ma o se molimau o le faafoliga. Soʻo se ulugalii faʻaipoipo e mafai ona suia, ma faʻaola le lotogatasi e tatau ona faʻaaloalo i le gaioiga.

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

I le avea ai o se tulafono, tagata oe ua leva ona malolo ai tagata umi, e iai le poto ma ua faʻaalia. Masalo na faʻatau e le poto talitonuga o le olaga, pe a latou tausia fiafia ata o latou foliga. O le mea lea, o le Gui Laisene o lenei tausaga o le lanumoana tele o maa, lea e paia o le filemu ma le poto.

O lenei tausaga ua talia e fesuiaʻi mama ma sapphire faʻaopoopo. Na toe faapea foi o le Tautalaga o le Faamaoni, ma o le Mataupu Faavae A O LE MISI. Ma o lenei taimi e mafai ona paʻi i ai e oʻo lava i le tagata sili ona pito i lalo.

I se tusi! Tamaiti poʻo fanau a latou fanau e mafai ona nofoia le faʻatulagaina o faʻaipoipoga a Satephire.

E manino lava o le paga matua e faigata ona faʻatulagaina se pisapisao puʻupuʻu e faʻamanatu ai le 45 tausaga o le faʻaipoipoga: o tausaga na ave o latou tausaga. Peitaʻi, o tamaiti poʻo tagata matutua e mafai ona fesoasoani i lenei mataupu. Muamua lava, e tatau ona e sauni se potu lelei mo se faʻamanatuina poʻo le faʻailogaina o nei galuega. O totonu e tatau ona tuʻu ese i le lanumoana ma lanumoana lanu: Mai ipu i le ipu i luga o le faʻaululuga.

45 tausaga le lalagaina o faaipoipoga

Manatu Meaalofa

O le a le mea e avatu ai i se ulugaliʻi faʻaipoipo pe o fea mea uma o iai? Muamua lava, o le meaalofa e tatau ona faʻamamafaina ai le faʻaaloalo mo tausaga tuai ma le mafai ona fesoʻotaʻi ma le tasi ma le isi.

Meaalofa mo Fanau

E mafai e tamaiti ona avatua i matua se pepa ulufale i se fale tafafao poʻo tataina, ma faʻatasi ai ma i latou - ina ia aua le popole e uiga i le soifua maloloina o tagata matutua. Lenei malaga soo o le a manatuaina mo le tele o tausaga.

E mafai ona e avatua i tausaga uma ma tupu mea taugata i le fale e le lava le penisione. I le taimi ua leva o le ola, o le fufuluina masini, kesi laina koluma poʻo ogaumu, mafai ona toʻilalo pe outlay. E mafai foi ona faʻaleleia le eletise eletise i luga aʻe o le ogaumu.

Meaalofa o le tane

Le a le mea e avatu i ai se tagata taugofie i se mea taua na tupu? E mafai ona e malie i le tagata faʻasauā ma teuteu le samphire i se seti o mea faigaluega na faʻaaoga e le tamaloa. E oʻo lava i le laititi o le lanu uliuli o le a faʻamanatu ai se mea taua na tupu. E mafai ona e teuteuina le samphish ma le sikaleti, ma le u ulaula, ma le utupoto povi (pe a ulaula le toʻalua).

O i latou e fiafia e fautua mai e taugata tele, e mafai ona e maua safibire cufflinks ma fusi.

45 tausaga o le ola faʻatasi ma le faʻaipoipoga

Meaalofa alofa

O le meaalofa sili mo le taugata o le sapphire teuteuga. O asoa, tatagi, tautaliga, fusi, mama, faʻamalolo soʻo se tuʻufaʻatasiga o nei vaega. O taimi uma e foliga lelei mo le lelei ma le mama i le tutusa foliga, aua e le o fafine uma e fiafia e ofuina le asoa i lona ua. Ae ui i lea, o le safihibit o loʻo mulimuli mai i luga o le auro filifili faʻatasi ma le Sapphire Golden Rings o le a vaʻai lelei.

Meaalofa Uo

Le pele o le ava i luga o le pepa faʻatumu o se sili atu manatu mo se meaalofa i uo-tausaga. Ae a e leʻo se mea ua amata ai e le tagata talaʻi ona manatu i le tagata faʻaipoipo ma lona Faʻaaliga e ave le alofa ma le faʻamaoni o le alofa ma le faʻamaoni? Afai o le toʻalua e le talisapaia le 'aiga o le' ava malosi, o le seti o fualaʻau ma mea e fai ai le laulau faʻamanatuga, matagofie teuteuina i polofesa.

Manatua! O se meaalofa e mafai ona i ai se lanu, ae tatau ai ona afifi i totonu o le afifi pepa o lanumoana pe nonoa i se moli lanumoana.

Dachinations mafai ona aumaia se seti o le wicker meatotino poʻo isi mea faigaluega mo se atunuʻu ma togalaau. O ie puipui o le lanumoana, waffidy po o le 'afu - i le faitalia o le foai. O le filifiliga o meaalofa i le safihrearence Anniversagesor e matua lautele: E mafai ona e avatua mea uma e finagalo o le agaga. Ae e fautuaina le pipii i luga o le lanumoana paolo. Faapea e mafai ona e aumaia ni solo manaia i luga o se pepa manaia ma le lanumoana lua.

E mafai ona e aumaia se matagofie o le ie mumu suamalie ie mo soo se aso malolo. I lenei aso fanau, o le lanu o le moega o le ato e tatau ona lanumoana pe faʻapipiʻi i le lanumoana paolo. O le uo teine ​​vavalalata e mafai ona tuʻuina atu ai se tamaʻi lanumoana seevae e fesoʻotaʻi mai le vaivai o le varn.

O le maualalo o filifiliga mo soʻo se aso malolo poʻo le aso fanau o le teutusi ma tupe. Afai e leai sau taimi e saili ai mo se meaalofa lelei poʻo le leai se vaega e filifilia, tuu le pili i totonu o le teutusi ma nonoa i luga o le pili lanumoana. O le a matagofie le meaalofa mo le aso fanau.

45 tausaga le matua faʻaipoipoga le mea ua tuʻuina mai ai se faʻaipoipoga

Meaalofa faasaina

E ui i le 213 lenituri, o loʻo faʻaauau pea e tagata ona talitonu i faʻailoga ma talitonuga faanuupo. Ina ia mafai ona faʻaleagaina le aso malolo o aso malolo, e sili atu le aua le foaʻiina mea faasaina:

  • faatusa;
  • mea mamafa;
  • Matamata;
  • Seseese oloa;
  • Gaogao tane.

Faʻata o loʻo i luga o mea lilo, atoatoa le lelei. Aemaise le le fiafia o le ulufale o loʻo i ai le faʻatafu. O le mea lea, o le faʻaamuamua meaalofa mo na 'aʻai o le tabo.

O mea e ono tupu e le i tuʻuina, aua latou te faia faʻailoga ma fefinauaiga (pei o naifi). I se faʻaopopoga, o meaʻai matautia e mafai ona misia, o loʻo masani ona le lelei i lagona ma tiga. O lea, o ia foi o le ata.

O le uati o le a le avatua lava i tagata matutua, aua latou te tutusa i ola o le ola ma le vavalalata o le oti. "E leʻi muta lou taimi": E sili le le faʻamanatu atu i le mea uma.

E faigofie ona tau le faleoloa, o lea e le avatua foi ia i latou. Ma le o taumafaina tane gaogao - faʻaitiitia, ato, faʻaputuputu. O lo o faʻaalia mai ai le leai o se Atua ma le leai o se tupe, o lea e tatau ona i ai se mea itiiti e le itiiti i le koneteina. I le puaʻa ma na tuu e auupega na tuu ai tupe, o fugalaʻau e tuu i totonu o le matau, ma ua tuu le teuteu i le pusa.

Aua foi neʻi e avatu i tausaga o faʻaipoipoga ma faʻamanatuga o le moligaʻo, o le sili lea ona teuteuina ma faʻalelei. O isi tenaʻu o loʻo faʻatusa mai ai le "liusuavai o le alofa", ma sili atu mata o paraffin poʻo le wax pei o loimata. Nai lo le lelei moligaʻoina, e sili atu le tuʻuina atu o se laʻau mama.

Faitau atili