Na tauina atu le manuia i luga o le faʻafanua: Faʻafefea ona aʻoaʻo pe faʻafefea ona fai le ulufafo

Anonim

Aoao e mate le Faafanua Talosia i tagata uma, pe a iai se manaʻoga talafeagai. Ae mo lenei laititi e faʻatau ai se taga ma faʻatauaina le aoga o kata: e te manaʻomia le masani masani. Maliu i luga o faʻafanua e tatau ona faʻataʻitaʻi i taimi uma. Na aʻoaʻoina loʻu uo i lona talavou e mate i luga o kata taʻalo ma faʻamautu lelei, ae na ave ma i se taimi na ou maua ai. I totonu o le tusitusiga ou te manaʻo e faasoa atu le poto masani o le tutoatasi ma le tutoʻatasi o le alafapeʻa o le fuataga ma isi tali lauiloa mo taimi uma.

Tusi Faitauga

O fea e amata ai

Aʻoaʻoga o le tomai o le faʻaʻaifu e amata i le mauaina o se fale teu oloa. Muamua e tatau ona e pulea le nofoa o le 36 ie, ona maua ai lea o le pou - i le 54 laupepa. E mafai ona e taumafai e fai se gatasi i se fogafale fou i le aso lava e tasi, ae na o le malamalama lelei. Ae peitai, o le polofesa o polofesa o loʻo fautuaina muamua le "Mona" o le mapu, o lona uiga, ia faʻalelei e galulue faʻatasi.

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

Pepa mo le Forune taʻu atu e te manaʻomia le tolu aso i soʻo se aso faʻatasi ma oe, ma i le po tuʻu i lalo o lau aluga. I lea tulaga, faʻamatalaga e uiga i le fofo o le a ulufale atu i le faʻailoga (ala i le moe) ma o le a sili ona faigofie. I lo latou taimi avanoa, e tatau ona e taoto pepa pepa i luga o se laulau faʻamama poʻo se isi malamalamaaga e suʻesuʻeina ma le faʻaeteete. E tatau foi ona e aʻoaʻo pe faʻapefea ona fai se fola ma le saʻo o lea e le paʻu ai ie i luga o le fola.

Manatua! O le faʻamalosiina o le faʻasologa.

Faʻatasi ai ma lenei mea e tatau ona e aʻoaʻo le taua o pepa taʻitasi (lolomi i luga o laupepa mo le faigofie). O le suʻesuʻeina o le fola e amata i le masters. Latou 4, ma e fetaui lelei e nafa ma se olaga o le olaga:

  • anufe - olaga patino, mafutaga, alofa;
  • Tumutumu - fili, faigata, maʻi;
  • Bubnovaya - Tupe, Uelefea, Uos;
  • Trephs - Galue, aiga, galuega.

O se faamatalaga lea i tulaga masani. I le faʻagasologa o le suʻesuʻeina o le fola, o le a e mauaina le faʻatulagaina o le matai i le tasi ma le isi ma o sina taimi. Mo se faʻataʻitaʻiga, o se tuʻufaʻatasiga o anufe anufe ma le suka suti o le a faʻailoaina e le manaʻo (maʻi ona o le alofa). Ae o lea malamalama o le a maua ma le poto masani o le a maua mai ma le taimi nei e te manaʻomia le teʻena i le taua o pepa taʻitasi (vaʻai vitio Tuturias Lalo).

Aufaiga Aoao mo Gadgetting:

  1. Aua le faʻavavevave e amata ona taʻoto i luga o laupepa pepa, uu le afi i ou lima mo le malosi o le malosi.
  2. Aua le faʻatagaina oe e na o oe lava e naʻo le taofi: e tatau ona e iloa naʻo lau pule (hostess).
  3. E le mafai ona taumate faasaga i le finagalo o le tagata ma e aunoa ma lona faʻatagaina.
  4. E le mafai ona faia le gatasi, o loʻo i ai i se leaga poʻo le faʻaletonu o lagona, faʻapea foi ma le onā foliga poʻo se pepa.
  5. E le mafai ona mate i le taimi o le faʻamaʻi poʻo le ulu tiga.
  6. Lua ma le tutusa fesili tusitusia e le fesili, a leai e leai se uiga o le a nofo ai le tali. Afai e tatau, fesili i le deck i le aso na sosoo ai.
  7. O le Deck e masani ona tausisi i le masima (faʻapitoa faʻatau se tamai masima ma tuʻu tusitusiga iina, o le masiʻi o le masima o loʻo lafoaʻi mai le le lelei faʻamatalaga.

O nei fautuaga faigofie e tatau ona mulimulitaʻi i le manuia aʻoaʻoga pepa galuega. Ma o le taimi nei o le manatu e le mafai ona faia ni gaioiga.

Na tatai le mea i le taʻalo o pepa

Faailoilo i le lumanai

O loʻo faʻamatala ma faigofie le pepa o le kata ma faigofie, amata le toleniga mulimuli mai le tele o avanoa e mafai ona maua ai ni mea. O mai i luga o le fesili o le lumanaʻi mo se taimi, mo se faʻataʻitaʻiga, e le 6 pe 12 masina (e sili le le mafai ona faia mo se lumanaʻi tumau), ma toso le foloa. Ona alu ai lea i lona lima laititi i le fatu agai i le fatu ma alu i le pito i luga o le fola i lalo.

O lenei o le folaau i luga o le 4 e tusa ma le tutusa ma le ono. Mai le autasi taʻitasi, alu i luga o le faʻafanua tutusa ma tuu i oʻu luma.

Taua:

  • Afai e pa'ū le BubnicA, o loʻo faʻatali le manuia i soʻo se taumafaiga.
  • Afai ua paʻu le suti o le anufe, o loʻo sailia ai le fealofani i lona lava olaga, ma teine ​​faʻaipoipo.
  • Afai o le satauro (tropric suti) pa'ū, e faʻamoemoeina o se polofiti, o se siʻitia o le sauniga o le tautua poʻo se meaalofa.
  • Pikiina o le masga cards forreshadd disk.

O nei pepa faʻatauaina e tatau ona faʻaaogaina ma a latou amuina ma mafuaʻaga. Oe o le a matuā faʻamaninoina mea na manaʻo ai le taga.

TAUA! Ina ia malamalama lelei i lau foloa, tusi i lalo i se tusi lautele uma o ou mata ma pa'ū uma. Tusi i lalo le aso na latou faʻaaluina ai le faʻamafanafanaga-faʻamatala i luga faʻafanua. Mulimuli ane, siaki pe faʻapefea ona taunuʻu lou taimi i le taimi, ma tusi ifo i lalo le iʻuga.

Na tatai le mea i le taʻalo o pepa

Na faamatala e le manuia le alofa

O lenei sili atu le lelei o le a taliina le fesili o le alofa sootaga, lea e le i faia. Valaʻau oe lava ma se anufe tamaʻitaʻi, toso le taga ma tuʻu le anufe fafine i le ogatotonu o le laulau. Ae o le tamaʻitaʻi na sainia 12 cards elongited le faʻasoesa: E faʻailoga o le 12 masina o le tausaga. Ae o lenei tausaga e amata mai ia Ianuari 1, ae mai le masina e te faia ai le gatasi.

I le taimi nei le 12 pepa tasi pe a uma le isi ma vaai le taua:

  • Valt - gaogao sootaga, na o le faasee e aunoa ma le faaauau pea;
  • Le tupu - o se tamaloa i le matua;
  • ACE - O se alii talavou matuia ma le naunautai;
  • O le anufe o se tasi o se tane i le lumanaʻi.

Vaʻai poʻo le a le masina na pa'ū ai le faʻafanua faʻapitoa. Afai o le ACY toulu ia Setema, ona o Setema o le a fiafia ai ia te oe le tagata matua. Na te manaʻomia oe pe leai, o le isi foʻi lea o le fesili lona lua.

A leai se tasi o pepa faʻapitoa na pa'ū i le tulaga, o lona uiga o lenei tausaga o le a le suia lou lava olaga.

Manuia tala i le moomoo

O auala o le faʻauigaina i luga o pepa taʻalo mo le manaʻo tele. E tatau ona e filifili mai mea uma sili ona talafeagai ma faʻataʻitaʻi i taimi uma. Talu ona manaʻo le manaʻo i lo tatou olaga o ai ma se tamaʻi taʻavale, o le tele o le tomai o le a galue ai i taimi masani. Faʻataʻitaʻi.

Lemu fefiloi pepa pepa o se fola, mafaufau i lou manao. Ile taimi lea, e faʻamatuʻu i le mafaufau i se isi mea, e le gata i lea ma loʻu manaʻo, pe faʻapea foi le kata ona faʻaalia le tali i lau tali faʻapitoa (ona latou faʻapea lea e pepelo le pepa). Mafaufauga lelei le fola, toso ese le pepa tasi i fafo ma le vaʻai faʻauigaina:

  • O le numera numera ma se numera numera e ono fuafuaina le faʻataunuʻuina o le manaʻo;
  • O le numera numera ma se numera uiga tonu na te mafaufauina le le manuia o le manao;
  • Bubn poʻo tupe anufe (mumu) faʻaalia ai, e manaʻomia le taumafai e faia taumafaiga e faia se manaʻo;
  • Cross poʻo le laina o le laina o loʻo lapataiina e uiga i le faʻapipiʻi i uili (faʻalavelave);
  • Bubnovavaya po o anufe fafine mafaufau le fesoasoani a se fafine;
  • O le satauro poʻo le tamaʻitaʻi o le tamaʻitaʻi lapatai e uiga i le faʻalavelave ona o se fafine;
  • Bubnic po o le afu le anufe lauga e uiga i le fesoasoani i se tamaloa;
  • O le malaia poʻo le sili o le tupu lapataia o le faʻalavelave ona o le tagata;
  • Ace o le mumu vavalo o se vave faia o le adred;
  • Ace o le uliuli lapatai e uiga i le toilalo o le mataupu fuafuaina.

I lenei auala, e mafai ona e galue i luga o manaoga uma ma foi e totogi foi mo au uo.

O loʻo faʻamatala le tala

Saogalemu auala i le manuia

E le o se saogalemu le tala o le kata O lea la, ei ai ni puipuiga malu, lea e tatau ona faatinoina pea.

Ina ua maeʻa le iʻuga o le mamalu, e faʻaosofia i taimi uma le potu ma moli le moligaʻo mo le 30 minute (mafai ma umi).

E le mafai ona taoto pepa i totonu o le potumoe - na o le potu malolo po o isi potu.

Ina ua maeʻa le faʻaiuga o le sauniga faʻateʻaina e tatau ona fufuluina foliga ma lima i luga o le tulilima i lalo o le siʻitia o le vai, aemaise lava pe a fai o le vavalo e le lelei.

O le Deck o loʻo faʻamamaina i le masima. Afai e masani ona e mateina, ona le tatau lea ona faʻatinoina le tatau ona faia i le masina. Pepa manatua faamatalaga le lelei ma mafai ona faʻasalalauina i lou olaga.

Afai e leai sau lagona tau, ona e le tatau lea ona e faʻataunuuina manaʻoga o tagata e totogi latou mo le ola.

E mafai ona lelava le foe o le faʻaleagaina ma tuʻuina atu faʻamatalaga mataga. I lea tulaga, na te manaʻomia ona tuʻua le malologa, ma tineia i luga o le isi (spare) faipule. O mea na tutupu e iai tagata e i ai ni tagata faigaluega o le aufaigaluega.

Afai o loʻo e taumateina se tasi, ia avea ma faʻailoga o le faʻailoga mo le tautua. O le pili o loʻo faʻalavelaveina le malosi faʻamalosi ma le tagata. Afai o le fesoʻotaʻiga e le polokaina, o ou iuga e mafai ona shuffle.

Faitau atili