Venus i Aries i se fafine ma alii: uiga

Anonim

O fea e sau ai le alofa i le taimi muamua, pe aisea e matua valea ai nisi tagata mai le vao. Aʻo aʻu iinei sa i ai se uo ma na matou teteʻa mulimuli ane: na taʻitaʻia foi o ia i le olaga ma lagona, ae le o se mafaufau. Pei ona liliu mai, na maua e ia Venus i Aries. O lona uiga, o fetu ua fuafua lana amio ma lau amio. I le tala ou te manaʻo e taʻu atu ia te oe le mea e tupu pe a pasi le paneta i le zodiac faʻailoga o le asini. O lenei faʻamatalaga o le a aoga ina ia mafai ai ona malamalama lelei i ou pele ma e le o le tuʻufaʻatasia ona o amioga a le amio.

Venus Yves ovne

Venus i le faailoga o Aries

O se tasi lea o nofoaga sili ona le talafeagai e faʻaali ai le venus o ana meatotino. O le malutaga e mou ifo i lalo o le mamafa o le faʻaeaina o mea leaga, o gaioiga palasitika e avea ai ogaoga ma tipi, leai ni tuutuuga mo le faʻaalia o le lalelei ma le fealofani. Mo Aries e le o faamatalaina i le manaia ma le le talafeagai: O lea e galue iinei ma nei ma le faasao. I lenei faʻailoga, o loʻo iai tulaga tumau e manaʻomia vave. O lea la, o le filifiliga o faʻamaumauga talafeagai ma le tuai ona le mafai ona laka.

O le faʻailoga o le Aries e le o se tulaga ese, e mafai ona ia tuleia nai lo le tosina o se masalosalo. Afai e le fiafia le venuto ma namuia mo Venus, ona faatino ai lea o le malosi ma le lagona. Afai o le Venus o uiga agamalu ma le faʻamagaloga, ona mo lea mea e foliga mai ai e le mafaamatalaina faʻaaliga o vaivaiga.

I se tusi! O le mea taua o Venus i le Aries Saini e le suia i tua atu. Ua faateleina uma lagona ma faaeaina.

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

O le amio lelei o Venus ua liliu i le le fiafia i le naunau ma maualuga fiafia i le isi itupa. O gaioiga uma e faia ma le faʻaalia o le uʻamea o le a, malosi ma manatu faapito. Fananau i lalo o lenei tuʻufaʻatasiga o faʻailoga o loʻo iloga i le pito i fafo o le matagofie ma le le fiafia i le le mautonu, lea o nisi taimi e faʻaliliuina ai. O le uluaʻi faʻaipoipoga e faʻailoaina i latou e, a o latou agaʻi i luga o latou tuʻinanau ma o le leo o le mafaufau e le o faʻalogo mai. Nei o tagata uma e mafai ona alofa i se tilotilo i se tilotilo, toso ma ulu i le haetuu alofa.

Talu ai o le laʻititi o le olaga olaga e leʻi aʻoaʻoina ai i latou ia malamalama i tagata, ona filifili lea o se paga o se paga, latou te vave faia, o le a le salamo.

Venus i Aries mo se tamaloa

Tagata

O le mea uiga ese, ae o tamaloloa ma Venus i Aries e fiafia i fafine tutoatasi ma e manino lava faalemafaufau i feusuaiga. Atonu o tamaʻitaʻi e mafaufau foi i faʻaosoosoga faʻaosofia faʻaoso esesa ma faʻanoanoa. O nei fafine e iloga e se manifinifi fausia, gaioiga maʻai ma le loto maʻaʻa. O ni tagata e afaina ai lo latou manaʻo e finau ma faʻaleagaina o latou talitonuga ma manatu. E matala ai le vaʻaiga o le tamting e le paluga, lea e faʻatumuina ai le mafutaga ma le tele o le ogaoga o le tele.

O lenei ituaiga o le kolose, fitafita uo teine, uso i lima. E tatau foʻi ona ia fesoasoani atoa i mea na e fiafia iai, e leai lava se isi mea e alu i le tulaga o le fili ma le teteʻe. Ma o lenei atoa aveʻesea le alofa ma le faʻamalieina mafutaga.

I se tusi! Aua o aliʻi ma Venus i Aries, o le tuʻufaʻatasiga o le alofa ma feusuaiga o loʻo faʻaalia, o lea latou te aulelei mo fafine.

E talafeagai le vanimonimo ma le aufaasāina mo tafaoga - soʻoga soofaatasi, taʻaloga taʻaloga, o faʻalavelave faʻafuaseʻi, auupega, afi, afi ma le leo, afi, 'ofu,

Venus i Aries mo fafine

Fafine

Mo fafine ma Venus i Aries, e te manaʻomia se amio le lelei ma le faʻamalosi. E tatau ona iai i le tino ma le faʻaleagaga ina ia mafai ona pasia nei tamaitai faaeaina. O Loo Soo Ai ma Alofa. O le mea lea, o le paaga faʻatoʻa faʻaipoipo ma mata vaivai latou te le fetaui.

I se tusi! Tamaitai ma Venus i Aries talosaga tulai soofaatasi i mafutaga ma se paga.

Venus i Aries faaosofia ona uarota i le gaioiga o feusuaiga ma elemene o le ita. Latou te le faʻamalieina i fegalegaleaiga faʻa masani ai, ae o loʻo saili mo eseʻese ma taʻaloga. Ae, E ui lava i le faʻamalosi ma le le fiafia, o nei fafine e iloa ai le mea e tumau ai le maaleale ma agamalu.

O uiga le lelei o le natura e a le lagona, ma e le o se mafuaaga. O nei fafine o loʻo nofo i luga o le atoaga atoa ma e le fiafia i le afa. O se tamaloa o le a filifilia se fafine faapena i se paga e tatau ona fusia atoa o ia, fusifusi atoa lava o ia. E tatau ona ao ona faʻatinoina, o se fafine ma venus i apaau e faigata tele ona faʻamaoni i lana filifilia, aua o le faʻateleina o le fiafia i le feusuaʻi.

O uiga lelei lelei e aofia ai le faʻamoemoe ma le ausia o le faʻamoemoe. O lenei fafine e faigata tele ona tape le ala pe fai se suiga o lou manatu. Afai e alofagia o ia, e na te le lafoaʻiina lagona e aunoa ma se mea na toʻilalo. I le aluga o taimi, o Venerevia e sili atu le paleni, onosai ma poto. Aemaise pe a aliali mai tamaiti.

Faitau atili