Selena i 3 fale i se fafine ma tamaloloa

Anonim

Selena (Eseese e igoa paʻepaʻe masina) i le Horoscop faʻamatala e uiga i mea uma ma le malamalama, o loʻo faʻaputuputu le agaga o le tagata i ona toe faʻafouina. O le a ia taitai foi i le ala malamalama e faʻaalia ai le fesoasoani faʻaleagaga, faʻailoa, faʻaalia lelei, malamalama lelei, lea na faia e galuega lelei. O le a le mea o le a fai atu selena i le 3 fale, o le a tatou malamalama i mea nei.

Selena - manuia le masina

Faʻafefea ona faʻaalia e le nuʻu i totonu o le 'aiga faiʻai?

O le fanua i le tagata o le tagata faʻafanua, e taia ai le paʻepaʻe o le masina, e afaina ai le tafe o le maualuga-taimi. O lenei malosi e mafai ona faʻaaogaina mo ia lava, ma le lalolagi o loʻo i ai.

O le Fono le Faʻalapotopotoga ma Faʻaleleia o le feʻaveaʻi o uiga o se tagata, ma soloia ai gaioiga i mea tutupu i totonu o le fale faʻa-vaega na ia pa'ū ai.

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

O le isi paʻepaʻe masina o le a taʻu mai ai uiga o le ola o le Navava, e tatau ona ia sailia tele i le mafai ona e iloa ai ia oe lava ia e mafai ona pipiimau ia oe lava ia, ia ausia le manuia.

Atonu o saili le lagona o le amoʻe masina paʻepaʻe e aʻafia tele ai tagata, ae o le mea moni e leai. O le mea moni o le maualalo o le malosi o le malosi e sili atu le vaaia ma manino i le averesi o le tagata. Ma aʻoaʻo pe faʻapefea ona lagona le iai o le iai o le iai o soʻotaga maualuga, e manaʻomia le faʻamaloloina o mea o loʻo i ai i latou lava ma le le tali atu i le faʻaosoosoga oe lava.

I se faʻaopopoga, o tagata e maualalo le aʻoga e le mafai ona faʻaalia atoatoa ia selena. E eseʻese mai: E le faʻatagaina i latou e faʻatagaina mataupu le lelei e fesoʻotaʻi ma le fanua o le horoscop o loʻo faʻamautu ai le paʻepaʻe masina.

Mafaufau i se faʻataʻitaʻiga faapitoa. Faapea ai, o le mea e te fiafia ai. Ona ia, pei o le agelu o le leoleo, e le faatagaina ai o ia e faia le maasiasi e fasiotia i le itu mai fafo, tulaga.

O lona uiga, o le a tutupu i fafo atu soo se tulaga, e le sau le ua aafia, pe a fai o Selena na pala i le faailoga o le scorpio le aafiaga o le mafaufau o le mafaufau.

Afai e te suʻesuʻeina ma le totoʻa le tulaga o lilith ma selena i le faʻafanua faʻafanua, o le a faʻapena ona faʻataunuʻuina o le tagata o loʻo siʻitia i le olaga.

Se Tumeu o le Dald Smithdy Swords SfoeSna

Selena i 3 fale: foliga

O le masina o Beluld, o le na ave le lona tolu o le fanua o le hroscope, e maua ai se laititi o le fausiaina o fesoʻotaʻiga ma le sosaiete. Na te agafesili foi ona aafia ai tomai lelei ma mamanu mafaufau.

E tuʻuina atu e lea tagata le avanoa e iloa ai le malamalama, mauaina ni tomai faʻapitoa fesoʻotaʻiga, fesoʻotaʻiga ma ni tagata maualuluga. E i ai le mafaufau loloto, e lelei lona mafaufau.

I le tele o tulaga, Selena ile fale lona tolu e maua ai le mafanafana mafanafana ma le mafaufau ma aiga. Auina atu le tele o fonotaga fiafia ma aoga tafaoga i le tagata. Mai le taimi tonu o le foliga o le pule o sea papaʻe o se masina paʻepaʻe, o le e ona le mafaufau paʻepaʻe ma faʻaalia manino lona mafaufau, e mafua ai ona faʻaalia ona mafaufauga i isi.

O leisi nuʻu, e pei o le agelu leoleo, ua tofiaina le auala matuitui mai lona auai, ma soʻona manatu. I se mea e ofo ai, o se tagata na te le taliaina suna i tua atu o lona tua. Ma le isi, o Nativ ua atiaʻe tomai e tusi ai, e mafai ona faʻatinoina faʻapolofesa faʻapolofesa i tusitusiga pe avea ma tipiloma.

Selena i 3 fale

I totonu o se tamaloa ma fafine

O sui o itupa uma e lua ma Senleva i le 3 fale ei ai se lagona lelei, e fesoasoani ia i latou i le olaga. Ua tosina i latou i le le mautonu tulaga i mea manaʻomia o faʻamatalaga. O le mea lea, ia faaseseina i latou, mo se faʻataʻitaʻiga, i le alofa o mafutaga - o le galuega e toetoe lava a le mafai.

Na fiafia tele latou faʻafetai e faʻafesoʻotaʻi, maua o le poto, vavalalata aiga. O isi taimi e faʻafuaseʻi ai ona faʻalogo fuaitau poʻo le taimi na maitauina ai faʻailoga o le iʻuga o le iʻuga.

I le olaga, e fesoasoani ai foi le tagata i se uso vavalalata poo se se tasi mai le siosiomaga vavalalata, ma fai le matafaioi a lona puipuiga ma le leoleo.

I se faʻaopopoga, ma se auala lelei o lau tenari, na faʻatulaga lelei e le tuʻufaʻatasia o tautalaga. Afai foʻi e le lelei mea, mai i le 'afa, e amata ona fesootaʻi ma faafiafiaga a le sili atu le leaga.

Faitau atili