Faʻafefea ona Aʻoaʻo ia Mate I luga o Maps: Fautuaga mo se tagata fou mo le taʻalo o le taga

Anonim

Aoao Lou Le Faʻaopopo, Maua Le Fautuaga i le itu saʻo o se mea taua - o le fola o tala masani o pepa o le a fesoasoani. Ua avea foi ma le numera pe gypsy. Na amata ona ou vaai i se taimi ua leva, o laʻu uo e sili ona ou fiafia na aʻoaʻoina lenei tomai aoga. Talu mai lena taimi, e leai se filifiliga taua e aunoa ma le fautuaga a lana ato. I le tusitusiga, o le a ou taʻuina atu pe faʻafefea ona aʻoaʻo ia mate i luga o faʻafanua ma o fea e amata aʻoaʻo i le fale. A iai se manaʻoga o se tagata mo le aʻoaʻoina, o le a ia manumalo i le talitonuga sese ma faigofie.

Faʻafefea ona aʻoaʻo ia mate i luga o faʻafanua

O fea e amata ai

Muamua e tatau ona e faʻatau se ata fou o le taʻalo pepa, aua e le mafai ona e mate i le tagata taʻalo. Afai o le deck na faia i se podkin, o le a le mafai ona avatua ni tali moni i fesili. E mafai ona e faʻatauina se taga taalo i soʻo se faleoloa poʻo se supamaketi i le siakiina, ae e le o lona uiga o kata e le tatau ona faʻaaloalo. Tarot faafoliga foliga manaia, ae o le taʻalo foi o loʻo iloa ai a latou pepa e maua ai ni a tali faʻamaoni.

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

Ina ua uma ona faatau se mapu, e tatau ona e "fai ni uo" ma ia. Mo lenei, e faʻamalamalamaina le po i lalo o lana aluga, ma i le aoauli o loʻo faia se tupuaga poʻo le taga. Ina ia faʻapipiʻi fesoʻotaʻiga ma se mapu fou, e te manaʻomia i le tolu aso, pe sili atu foʻi. O le a e lagona oe lava.

E mafai ona e aʻoaʻo e mate i luga o faʻafanua faʻaaogaina ni moli faigofie i se fesili poʻo se manaʻoga. O loʻo iai le ata na faia se tali e faʻaaoga ai le tasi pepa. Ona mafai lea ona e siitia i le pu o le tolu pe sili atu kata. O tali e uiga i le faʻatinoga o manaʻo e mafai ona maua mai i fomaʻi faʻapitoa, ae e sili atu le faia o lenei mea i totonu o le kamupani. Ua maeʻa le ata i luga o le sikuea i luga o le laupepa o le 52, o se galuega sili ona manaia ma iloga. Faatasi ai ma le fesoasoani a le faataatiaga o soeititos, e faigofie ai ma fiafia i le kamupani o le vavalalata o tagata, ma i le taimi e tasi, ma aʻoaʻo e uiga i fuafuaga fuafuaina.

Ina ia saunia mo le faʻaʻeseʻaʻiina o le sauniga, e manaʻomia se faʻafiafiaga faʻapitoa, o le mea ua fautuaina ai le faia o se laʻititi mafaufauga loloto i luga o se moligaʻo e faʻamama ai mafaufauga i totonu o aiga mai faʻafitauli o le aiga. Ae o le a manaʻomia na o le amataga o aʻoaʻoga, i le lumanaʻi O le a faʻagasolo le faʻatulagaina o le a otometi lava.

I luma o le faʻatulagaga, e manaʻomia le fefiloi o pepa pepa ia lelei - e faʻateʻi ai le ato. Ma e fautuaina le "aveese" le vaega pito i luga ma tufa i lalo. Mo le faʻaaogaina lea o le tamaʻi tamatamai lima o le lima tauagavale. Afai o loʻo e taumate oe, o le taʻitaʻiga a le tina - i le itu o le fatu. Afai o loʻo e faʻalogologo i se isi tagata, e tatau ona faʻalo faamasani se mapu - ma le faʻatonutonuina o le lafoaʻi o le tagata teine ​​o le a agai i Lona loto. O tulafono autu o le tapenaina mo se tafaoga tafaoga i luga o se taga taalo.

Ua le mafai ona iloa e le faiva i se ofu talaloa e tatau ona iloa e le au faʻamatalaupu a le vaega mai isi nofoaga. E masani, o se '' ese faʻauigaina o loʻo faia i tulaga taʻitasi. Ae ui i lea, i le taimi ma faʻataʻitaʻi, o le a faʻatino lelei e tupemea. Ma mo se amataga, na ona manaʻomia le suʻesuʻe ma le ma le faaeteete le faʻamatalaupu, lea ua ave i le 'tulaga tatau, ma aua le faʻafesoʻotaʻi le veape eseʻesega.

Filifili lua pe tolu vaaiga o le ae faʻaaogaina i taimi uma, ma aumaia lou lima i luga. Auala e tatau ona nafa ma fesili nei:

  1. O le a taunuu mai i mea moni;
  2. E i ai se alofa i le x i le z;
  3. O a mea o le a tutupu i totonu o le tolu masina.

Ina ua tagofia i nei faʻailoga e tolu, o le a mafai ona faʻaauau ona e faasolosolo amata ona suʻesuʻe isi kata, o loʻo tele mea e i luga o le Initaneti.

Faʻafefea ona aʻoaʻo ia mate

Fautuaga amata

O le Deck e masani ona taʻu i ai i taimi uma le mea moni, e tatau ona i ai se tasi fafine faʻaipoipo. O lona uiga e le tatau ona mateina le isi tagata ma ave i ona lima. Afai e iai tamaiti laiti i le fale, o le leo e tatau ona puipuia mai ia latou.

O le ie mautotogi e tatau ona teuina i totonu o se pusa faʻapitoa ina ia le faʻamalieina ai pepa le aoga mai le potu. O le a tau ai ma i latou mai le efuefu ma le faafuasei faafuasei le filogia.

O loʻo i ai i ni fomaʻi ni auupega i taimi uma, mo latou lava, mo tagata faʻatau, mo gaioiga mo eseese olaga olaga. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le tasi o le ato e talafeagai mo le faʻatupeina ma anaali i totonu o le atunuʻu, ma mo le alofa o le isi. Ae o lenei o lenei mataupu o tagata lava ia e fiafia i ai, pei foi ona e mafai ona taumateina i luga o se mugafale tasi, ma o le a maua ai ni tali moni.

TAUA! Aua le ave i lima o le kata, pe a fai o oe i se lagona le talafeagai. E le fautuaina foi le mate i le vevela poʻo le malosi o le ulu.

E manaʻomia tele le pamu, o le foe e faʻamamaina ai le faʻaputuputu faʻamatalaga, a leai e amata ona le faʻatagaina lava le mautinoa moni. Mo le faʻamamaina o se fola e i ai tulaga faʻapitoa. E masani lava mo le faʻamamaina o le moligaʻo poʻo le masima ua faʻaaogaina.

Ina ia mauaina se tali moni i le fesili, e manaʻomia le faʻatulagaina lelei. Ia aʻoaʻo pe faʻafefea ona faʻasaʻoloto fesili o le fola - leai se itiiti ifo i le faʻauiga o le tulaga.

E le mafai ona fai atu le lokaina o le fesili, o le tali i le mea ua uma ona iloa. Lenei o le a agaʻi atu i le mea moni e le aoga le pepa ma oe ma foaʻi tali saʻo. E le mafai foi ona e fesiligia le lauʻeleʻele o le fesili tutusa - o le ai ai se tali sese.

E le tatau ona taumate mo se taimi umi (tausaga ma sili atu), talu ai i lalo o le malosi o mea e ono suia, ma o le taʻutaʻua a le manuia o le a afaina ai. O le sili sili lea o le tolu masina, o le maualuga o le ono masina.

Mo fesuiaʻiga manuia i luga o faʻafanua, faʻaalu faʻafitauli ma tulaga masani masani. Ina ia mafai ona le maua se pepa, faʻataʻitaʻi le afā-i fafo tasi pe lua i le vaiaso. Afai e te le avea se mapuʻu lima i ou lima mo se taimi umi, o le a leiloa tomai i le aluga o taimi.

E talitonu e le mafai ona mate. Ae o lenei pule e le aoga mo isi tagata, ae naʻo latou lava: e le mafai ona taumate mo lou lumanaʻi. Peitaʻi, e mafai ona e fesili i le faʻailoga o fesili e uiga i soʻo se mea e tupu pe faʻataʻitaʻia le tulaga - a itiiti. E mafai foi ona e fesiligia se togafiti e mafaufau i ai le tasi po o se isi tagata. O le mea lea, a faʻasaina e le aufaʻatau popolega o aufaʻatausaga o mafaufauga e uiga i le lumanaʻi, ae le o le tulaga o iai nei ma isi tagata.

Faʻafefea ona aʻoaʻo e mate i luga o faʻafanua o masani

Online Maliu

Ina ia taofia le deck o pepa kiliki i luga:

Faʻafefea ona Aʻoaʻo ia Mate I luga o Maps: Fautuaga mo se tagata fou mo le taʻalo o le taga 3686_4

Pa'ū Card:

Aisea e le i ai ni metotia moni

O lenei fesili e fiafia tele ai. O faʻataʻitaʻiga orationers malamalama o kata faʻaalia na o le sili ona faʻamoemoe o le tulaga. I le faagasologa o le ola, soʻo se tagata e mafai ona suia le ala o mea tutupu e ala i le faia o se gaioiga le fuafuaina. O le mea lea, e le mafai ona faia se mea na tupu. Ae 'ua le moni lava faʻamatalaga: Naʻo le' auala sili lea ona faʻatinoina ai lea tala mo isi filifiliga mo le atinaʻeina o mea na tutupu. Ile amiotonu.

Aua le faia ni vaʻaiga i le lalolagi atoa, aua le manatu o ia. O le manuia o loʻo faʻamatala i luga o pepa taʻalo o se faiga faʻafeusuaiga o loʻo ufiufi naʻo le lalolagi o le ola o le ola o se tagata ese ma lona fiafia.

Masini tomai-tala iloa e mafai e le foga o le deck e mafai ona taʻalo le leoa poʻo le tusiata. Afai e le manaʻomia le tali lea, o lona uiga e leai se tali i le fesili poʻo lenei tali e le manaʻomia. I le aluga o lea taimi, o le ae aʻoaʻo ai ia e malamalama i lau togafiti ma o le ae iloa o le a le o iai o le a i ai se tali.

Faitau atili