Ritlils ma sauniga e valaau se temoni i le fale

Anonim

I lana galuega, taulaitu ma taulaitu mo faataulauga e masani ona saili fesoasoani mo isi tagata. E le gata i lea, e foʻia tulaga faigata, latou te faʻatamaia temoni ma o Satani lava ia. E i ai ni aga aoga e mafai ai ona e faʻamalosia oe e faʻamalosia tagata pogisa e faʻataunuʻuina le manaʻo pe na mauaina se tali i se fesili taua. Sa ou i ai i se tulaga faigata ma o lea foi, sa ou filifili ai i se gaioiga le gaogao - e uunaia ai le vaega mo fesoasoani. I lenei tusitusiga, ou te faʻailoa ia te oe pe faʻafefea ona valaʻau se tepa, o a ni o aʻoaʻoga e fai ma pe faʻapefea ona puipuia oe lava ia.

LURS PSOL

Foliga o le rite ma sauniuniga

O le valaʻauina o le temoni e tatau ona avea o se mafuaʻaga taua, ma e faigofie ona manaʻo le manaʻo, e le aoga. O le aano mai i lalo ole lalolagi matautia, ma latou te le fiafia pe a latou fiafia ma i latou. E le o le faʻaaogaina foi le faia o se manoa ia i latou e le talitonu i ni malosiaga pe a maeʻa e manaʻomia.

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

E tele temoni nofo i le lalolagi, o isi uma e nafa ma se ituaiga. Mo se faʻataʻitaʻiga, e mafai e se tasi ona tuʻuina se tali i le fesili fiafia, o le a fesoasoani le isi e maua le mana, ma o le faʻalua o le a tosina ai le alofa. Ina ia maua le manaʻo e tatau ona e iloa le mea o le a valaʻau ai le temoni ma pe faʻafefea ona e feutagai ma ia. A leai, e mafai ona ia faʻaleaga ia te oe mo le faʻalavelaveina.

O le valaau a le temoni e aofia ai pea le ofo o le ua afaina. E faia ina ia mafai ona tusia le mea taua ina ua malie ai o ia ma se Hutt tele e faia le manaʻo. O le ua aafia e tatau ona avea ma se tagata ola. Afai e laʻititi le talosaga, o le ai ai se moa, ma afai e tatau ona e ole atu i le Temoni se mea sili ona taua, faʻaaoga povi mataga. I le mataupu mulimuli, o le 'oti e masani ona aumaia i le taulaga. O manu e tatau ona talavou, soifua maloloina ma le mama.

O le taulaga tatau ona faia i le amataga po o le ogatotonu o le konafesi. Ua faʻamatalaina lea mea i lea taimi o le fasioti tagata, e tatalaina ai se malosi tele ma malosi malosi, e faʻatumauina le fesoʻotaʻiga atu ma le isi lalolagi. E tatau foi ona manatu o le ofo mai o le uaʻi e tatau ona faʻatinoina tulaga tuʻuina atu, mo se faʻataʻitaʻiga, e manaʻomia se fatafaitaulaga ile le masani ai, ile ogatotonu o le mea e faia. E Altra, o le Pentagram o lona uiga, na tusia i luga o le lalolagi po o le vali.

Ia puipuia oe lava, faataamilo i le pentigram toso i le ituaiga o le lima-tusi fetu tusi tusi le lio ma le palu ma masima. O lea, o le talita na fausia ina ia mafai ai ona fuafuaina e le fuainumera, e le afaina ai lea e se tasi na mafua ai. Mo sili atoatoa le lelei, 5 tagata e tatau ona auai i le konafesi.

E taua le manatua o le luʻi o le temoni o se galuega sili ona lamatia. E le gata i lea, mo ana sauniga, na te manaʻomia se mea ou te toe foʻi ai, o lea e te manaʻomia ai loʻu mafaufau muamua i le mea tonu e te saunia ai.

Faʻafefea ona valaʻau se temoni

Faʻafefea ona valaʻau mo le temoni manaʻoga?

Valaʻau se manatu o le sili ona mafaufauina e faʻataunuʻu ai le manaʻo e mafai foi i le fale. Mo lenei e te le manaʻomia le sailia o ni fesoasoani e toʻafa ma e tatau ona maua ai se moa ola. Mo le le tumau, soʻo se potu poʻo se isi nofoaga o le a fetaui. I luga o le fola, fanua pe Watman, e tatau ona e tusia se lio ma se pentagram i le ituaiga o le lima-tusi fetu i totonu. I luga o o ia, o fetu e tatau ona tutu i luga o le lole. Mo ona lava puipuiga i tua o Ia, e tatau foi ona e tusia se lio ma ave se moligaʻo. Ona e tatau ona e tafafao leotele ma manino 9 taimi le sipela mai le sipelaina:

Upu 1.

Afai na saʻo mea uma, i le ogatotonu o le pentagram, o le malosi o le a aliali mai i le ituaiga o paʻepaʻe paʻepaʻe - o le temoni lea. Ma lea na faʻaalia ai lona faʻaalia o ia lava ma maua ai le malosi e faʻataunuʻu ai le talosaga, e tatau ona e aumaia le ua afaina. Mo lenei, e aunoa ma le alu ese mai le liʻo, e tatau ona e tipiina le faʻailoga o le moa ma lafo i le ogatotonu o le pentagram. Ona e fesili lea i le taua e faʻataunuʻu ai lou manaʻo, ae faʻailoa manino, leotele ma e aunoa ma se fasilaau. I le faaiuga o le faasologa, e tatau ona e faʻatagaina le temoni, fai mai upu nei:

Upu 2.

Na maeʻa loa, e mou atu le faʻatoʻaga a Satani. Faaumatia le ala o le sauniga ma aua le fai atu i se tasi ua e faia.

E taua le manatua e ono malosi ai le daemoni ma o le a taumafai e faatosina oe e alu ese ai mai le puipuiga malu. Taumafai e aua le tali atu i ai, ae faʻatumu ma le mautinoa le faʻapotopotoga.

I aso anamua i le fanuatanu

E masani ona valaʻau le temoni ina ia maua ai se tali i se fesili taua. Mo lenei, e i ai le savaliga anamua, lea e faia i luga o fanuatanu. E matua faigata o Ia, aua o tagata uma lava e lava lo latou lototele e faʻatino ai lena mea. I se faʻaopopoga, aʻo leʻi maea, e manaʻomia le taʻitaʻia o aʻoaʻoga faʻapitoa mo le faʻamamaina o le agaga ma le tino. O loo taoto i se pou umi, e tatau ona e tausisi i 9 aso. I le taimi lea, o le 'ava malosi, faleoloa, oloa, fuamoa o manu ma iʻa e le mafai.

Afai na nofo le pou e aunoa ma soliga, ona o lea i le aso 10 o le aso e mafai ai ona e amataina le sauniga. O le fesili o le tului e aoga mafaufau muamua ma faʻamaumau i luga o se laʻau e leo ai e aunoa ma le pipii. I le aotelega, e mafai ona e setiina 3 fesili e tatau ona popole tasi i le lalolagi. Sa faaopoopo mai i le anoanoai o le fanua o lona fiafia, o le ala i le cetester o le a faalagolago i ai, mo se faataitaiga:

  • O le fesili e uiga i le fesoʻotaʻiga, e tatau ona e alu saʻo auala, e aunoa ma le liliu i soʻo se mea.
  • Afai o le fesili e aafia ai mea faitino, e tatau ona auina atu oe i le fanuasaga o le taugata tele lea e totoe ai.
  • Ina ia aʻoaʻo e uiga i le oti, alu saʻo pele.

Faʻafefea ona valaʻau i luga o le temoni

O le rite o loʻo faia i le masina atoa, ma i le fanuatanu e tatau ona e sau saʻo i le vaeluapo. O le nofoaga o le valaʻauina o le temoni e mafua mai e pei ona taua:

  • O le alu i totonu o le teritori o le oti, muamua lea e tatau ai ona e ole atu mo se faamaualuga mo le mea moni o lo latou tiutetauave ai e faatosina lo latou filemu;
  • Ma mai le sili ona ogaoga tuugamau e tatau ona pasi i luga o le laina ma nofo latalata i le 13 faʻamanatu poʻo le koluse;
  • faʻafeagai i le tuugamau o loʻo tusia se lio ma se ptuntagram i le ogatotonu;
  • Lolomiina se lio puipuia mo oe lava ma ala i luga.

A o le i amataina le rite o le valaau, o le temoni ua ositaulaga i se manulele po o se manu ma lafo lona tino ma togi lona tino i le ogatotonu o le pengram. Le isi, e tatau ona e faaleoina se sipela i le latin tolu taimi:

Upu 3.

Spell Trades foliga mai o lenei:

Upu 4.

Afai o le sipili ua faaleoina saʻo, ona ou lagona ai ni nai sekone e te lagonaina ai le osofaʻiga o le fefe, o le fatu o le a malosi, ma i le pito i tua ". O lenei tali o se natura tele, aua o le taimi o le sauniga e tatalaina ai faitotoʻa i le lalolagi atoa, ma o loʻo i ai o le ala i le teteʻe i mea leaga. I le taimi lea, o le mea taua e le tatau ona ou auai, ae ia aumai le faʻamasinoga e oʻo i le iuga.

Afai e malosi se temoni, e mafai ona e iloa manino ona foliga, ma o le a le aoga. E mafai ona maua se ata i fafo. O tagata e iai tomai ma faʻataulaitu e mafai ona faʻalogo foi i le temoni o le temoni. E matua faigofie lava ia i latou ona mauaina se tali i le fesili o le fiafia. Afai e leai sau tomai, faʻamolemole ona fai atu lea o le fesili o le fiafia, ma o le tali o le a maua i le ituaiga o le faʻailoga pe vaʻai i le miti i le po e tasi le po.

I le faaiuga o le faʻasologa, e tatau ona e faʻatagaina le temoni, ia faia upu nei 3 taimi:

Upu 5.

A maeʻa, le taua o le a mou ese ai, ma o le a e lagona o le malosi ua atili malolo ma agalelei. Ae pe a uma ona e alu ese mai le puipui puipui. E taua le aveeseina o ituaiga uma o le rite, e tatau ona tanumia e le ua aafia pe e mafua ai le pusa lapisi. E tatau ona e alu ese mai le fanuatanu vave, aunoa ma le talanoa i se tasi ae le o le liliu. O le toe foʻi i le fale, ia talia muamua le taʻele ma faʻapipiʻi ofu ia aveese ai le mama o tagata ua maliliu.

Valaau Tekonolosi

Manulau ma Taulaitu i nisi taimi liliu atu i le tele o malosiaga e maua ai le puipuiga ma le lagolago. Mo lenei, latou mafua ai le moni o le moni. O se tagata faigofie e mafai foʻi ona faia lea pe a tatau ona ia pasi ni numera o faigata po o le fefe i le aʻafiaga o le maʻi.

Mo le faʻatinoina o le faʻasologa, e tatau ona e sailia muamua se nofoaga i luma ae faʻatasi ai le toto o se meaola na aumai. I lenei tulaga, o le moa uliuli e masani ona faaaogaina. A o le i fasiotia le manu, e tatau ona e fai atu upu nei:

Upu 6.

Le isi, e manaʻomia le tusia o se petic setiga, faʻataʻuina mai i se lio. Ma, o le tama samala i totonu o le vaisua i le toto, liu le ata tusi. Ina ua uma lena, faitau le telefoni 5 taimi:

Upu 7.

Ina ua foliga mai ua foliga mai ua foliga mai ua avea le duudead, fesili ia te ia e faatupu ai mo oe i se tulaga faapitoa. E taua le tautala mausali ma le mautinoa, a le o le a le usitaʻi. I le faaiuga o le konafesi, o se temoni e tatau ona toe lafoina atu i seoli ma upu upu:

Upu 8.

Ia mautinoa o le o le aano e faia mea uma e mafai ai ona puipuia oe ma fesoasoani i se pisinisi faigata. Ae e tatau lava ona matauina o nisi o mea na manaʻomia e le temoni se mea e toe foʻi ai mo lana fesoasoani, ma afai e te le malilie, o le a le malilie i ai.

Valaau o Temoni

Auga

  • O le luʻi a le temoni o se pisinisi mataʻutia ma lamatia, o lea e le tatau ona e faia lenei mea mai le le fiafia.
  • Ia e ului le vaega mo le mana e le gata i le polofesa magi, ae o se tagata faigofie foi.
  • E masani ona e manaʻomia e manatua lau oe lava puipuiga, a le mafai ona avea oe ma na afaina ai se isi faʻalapotopotoga.
  • Afai e te matauina tulafono uma mo le uuina o sauniga ma tagata masani, o le temoni e tatau ona fesoasoani ia te ia i le mea moni na e liliu atu ia te ia.

Faitau atili