Faatasi mo le 13 tausaga: o le a se faʻaipoipoga ma le mea e maua ai le aso fanau

Anonim

I le numera 13, o se uiga faʻaalia, o se ituaiga suʻega mo le faʻaalia ma popolega tetee. Afai na mafai ona e nofo faʻatasi mo le 13 tausaga: O le a le mea o loʻo taua ai lenei faʻaipoipoga ma o le a le mea ua taua? E ui lava i le mea leaga o le 13, o le faʻamanatuina o le faʻaipoipoga ofuina o se leo matagofie o le fugalaʻau - o le chesthe chestev.

O laʻu uo teine ​​sili na musu e fiafia e faamanatuina le 13th lona tausaga o nofo faʻatasi ona o le fefe i le vavaeʻese mai lona toʻalua. Pe o le a le aoga o le mafaufau i le numera 13 ma faʻafefea ona e puʻupuʻu le faʻamanatuga o le ola faʻatasi? Talanoa i ai i le tusitusiga. O le a ou taʻu atu foi ia te oe o se aganuʻu lea e tuʻuina atu i ai nofoaga i lenei aso faʻamanatu.

13 tausaga le matua faaipoipo

Upu Lilo o le Vanu ma le Lyce Faaipoipoga

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

Aisea na taʻua ai le RESEMARY a le itu o le lamepa ma le lili o le lili, o loʻo fesoʻotaʻi ma? E talitonu o se taimi umi lava o le nofo soofaatasi o le mafutaga o le va o ulugalii ua matagofie o le Fanake, ma agamalu e pei o le vanu. O ulugalii ua uma ona aʻoaʻoina e mangu ma le le lelei i luga o tulimanu maʻai ma le le malamalama i le afi o feteenaiga o aiga, ina ia faʻatusa mai ai lo latou mafutaga ma le manifinifi. O se lagona agamalu ma le faaeteete i le tasi ma le manatu e mafai ona faʻatusatusa i le fugalaʻau fugalaʻau o le vanu, ma faʻalelei ma faʻalelei i luga o lau.

I se tusi! Oka se fesoʻotaʻiga faʻapitoa o le laʻei filo o le toʻalua o sipela i aso uma e faʻalagolago i naʻo ia. Atonu e sili atu pe ova le mafiafia, ae o taimi uma - aulelei ma matagofie.

Aisea e faʻatusatusa ai le faʻaipoipoga i tausaga tuai ma le vanu? Aua o lenei anrennel laau o le tausaga atoa toe fanauina i le olaga. O le lily sppua okaina o le toe faʻafouina o lagona le tumau o le le tumau o le tasi i le isi. E pei ona faafou ma fuga mai ma lagona o ulugalii.

O aga masani o le 13 tausaga o loʻo fesoʻotaʻi ma le puipuiga o aiga faʻalapotopotoga mai le afaina o le pogisa o malosiaga, o le a le amanaʻiaina lenei mea e le talafeagai. I aso tuai, o le aso nei, ua taʻutaʻua ai oe le fale mai i femalagaiga i le faitotoʻa ma le faitotoʻa, talu ai e maualalo nei fualaʻau.

O le gaosiga o le leoleo mai malosiaga leaga sa galue i aiga uma. O le mimita faatasi ma ona afafine o tagata e ona afafine, ma sa faia e le pule mai tama tama mai toega o Buroms ma le malosi o le tino mai le fale ma le saua. Ona susunuina ai lea o le auvae ese mai le fale.

Ile faaiuga e 12 tausaga o se aga masani lava e faaleaga e le toto ai le pili i luma o le fale. Na auai le aiga atoa i lenei faasologa: Na latou eli se pu, o le burch sapling toto ma fefaasoaai. Ina ua maeʻa, na nonoa le Burch Barrel i le potu ma fesili atu mo le puipuiga e faʻatatau i malosiaga o le pogisa.

E tuʻu i tua le fale, i tua o le ogaumu tuʻu le solosolo. I aso nei, na suia le teuina i pusa kesi, ma la lava e nana ai le ogaumu poo le magalafu. I le taimi lava e tasi e faʻailoa ai se talosaga i fale e uiga i le puipuiga o le aiga mai i agaga leaga. I foliga masani o togafiti, o fale na folasia ane ai se sausi ma le susu ma susu.

I le afiafi, na tele tausaga o nonofo faatasi ma le fiafia tele. Na talitonu e faapea o le leo tele o le a tulia agaga leaga mai le aiga ma taofia i latou mai le faia o le palapala. Peitaʻi, o isi tagata o tagata na valaʻaulia i le fiafia, ae na taʻua e le faʻamanatuga le vaega o le lio o aiga: isi tagata e mafai ona faʻateʻa i aiga. O lenei talitonuga e fesoʻotaʻi ma se uiga le lelei o le numera 13.

O le potu e faia ai le galuega o le a faia ai le faamanatu, e manaʻomia ona e faʻamalosi ma fugalaʻau paʻepaʻe, tautau le laple poʻo ie pupuni i luga o pupuni. O le laulau o le rash flat laulau o paʻepaʻe ma tuu le chiclery mai crystal ma siliva. Cudlelery na tuu i luga o le lace napkins ma lilio ua pipii pea ia i latou.

O ipu i luga o le laulau e tatau foi "Lace". Salati mai luga o loʻo teuteuina i luga o le mesh mai le Maynonase, tao Pace Panckekes ma pu, o le keke ua teuteuina i moli o le paluga. Mai lau o lau fanua lanumeamata e fai ai stems mo fugalaau ma curls.

O lavalava o le toʻalua e tatau ona tatalia i lanu pupula. O se fafine e mafai ona tuʻu i luga o le lace ofu poʻo se caped cape, ma le taga o le peleue a le tagata e mafai ona teuteuina se solo.

13 tausaga le faʻaipoipoga o le a le faʻaipoipoga

Manatu Meaalofa

O loʻo latalata mai le faʻamanatuga o le faʻaipoipoga o le 13 tausaga le matua - o le a le mea e tuʻuina atu i ai le moni i lenei aso faʻamanatu? Muamua, o mea uma e fesoʻotaʻi ma le lace, lalagaina ma tatala le aoga:
  • topkins;
  • tulle;
  • lap suisui;
  • muffin shawl;
  • Tatala solomuli;
  • i ni mea na pesega;
  • 'Au filo lapopoa;
  • ipu ma le ata o le vanu po o le lasi;
  • lamepa ma lamepa lamepa;
  • Alers mai Birch.

Lona lua, aitema ma le faʻatusa o le vanu. Tolu, agaalofa mo le fale. Ae e mafai foi ona e tuʻuina atu i faʻateʻaga mea uma o le a aoga mo le fale ma le faʻatoʻaga. A faʻapea o le ava e fiafia i le koluse, faʻamaloloina maualuga le vulu. Afai o le tane e fiafia i le fagota, avatu i fagota.

Meaalofa Meaalofa

Afai e pa'ū le faʻaipoipoga a le faʻaipoipoga, e mafai ona e tuʻuina se toʻalua i le ato atoa o le vanu. E i ai taimi o le tausaga, ma i le tautotogo foʻi, e mafai foi ona e avatu se toʻalua opche Aphick: o le a faʻaaogaina ma faʻamanatu ai le naunautaiga ua tuanaʻi.

O meaalofa e mafai ona eseese tele, ae ma le au talaʻi faʻapitoa. Mo se faʻataʻitaʻiga, totigilima faʻatasi ai ma le anoa, mea teuteu ma le saʻolotoga o le OMS. E mafai foʻi ona faʻatau mai se meaalofa, ae teu i se masini faʻapipiʻi pe toso se postcard ma le laufanua poʻo le faʻatusa o le vanu.

Meaalofa Angle

E le afaina tonu le mea e tuʻuina ai le toʻalua i le e tusa ma le 13th tausaga: o le mea autu o le faia lea mai le agaga. E mafai ona avatu se taʻele poʻo se seti o mea faigaluega mo le sauna, o mea faigaluega i fale, poʻo le faʻaaogaina o se hunter. Afai o le toʻalua o loʻo auai i galuega i le atamamai, e mafai ona e faia se tusi o loʻo i totonu o le tatalaina poʻo le faʻalapotopotoga.

Afai e faʻaalu le tele o taimi i le toʻalua i le togalaʻau, e mafai ona e tuʻuina atu i le togalaʻau togalaau meafale. E mafai ona faʻatau mai se tasi o le faʻasolo i le fale, i le taʻavale - o le cape cape i le nofoa.

13 tausaga o le nonofo faʻatasi ma le a le faʻaipoipoga

Numera 13 ma le talitonuga faalenuuia

E le tatau ona mafaufau i le sefulutolu tausaga o le temoni o le a mafai ona faʻaleagaina mea uma. A talitonu le aiga i le Atua, mautu i le taʻutaʻuina o, e le maua e le mana le mama le mana e faaleaga ai mafutaga faʻaleaiga. E le mafai ona le amanaiaina lenei aso ma faitau i Avos: E mautinoa o le aso fanau ma le aiga atoa. O le tausisia o tu ma aga o le a fesoasoani e sefe le faʻaipoipoga faʻailoilo mai le faʻaleagaina ma le leaga malosi.

O le tatagi o tioata ma ailigao i luga o le laulau fiafia o le a fesoasoani e faafesagai agaga leaga. E mafai foi ona e ave i totonu o le apamemea pe o le omea logo ina ia alu ese le potu pogisa o le potu. Tagata talitonu e fafaguina fale ma vai paia ma faʻalogo i le puʻeina o le logo o le logo o le logo. O faʻamaumauga o le a fesoasoani e puipui i latou lava ma lo latou fale mai le pogisa o agaga, ma o le numera 13 o le a leiloa uma ituaiga o faʻaupuga ma faʻatamaʻiola.

O le a le mafai ona e avatua, ae le gata ile ole 13 o le tausaga e tusa ai ma le faʻaipoipoga:

  • Amule ma tipiina o aitema e pei o tui ma naifi;
  • Faʻata ma faʻata;
  • Pati pamu ma tapulima;
  • Faʻatusa o manulele, seʻi vagana lupe lupe ma swans;
  • ate taofi taofi;
  • Ata ma fuainumera tasi.

O Mea e tupu faʻailoga faʻapitoa mai le tupu, o lea latou te le talia ai e ave i le faʻaipoipoga o aso nei, tausaga ma aso sefuluaʻi. O faʻata e faigofie ona paʻu tele i le tele o vaega, lea o le a aumaia ai ma ni faʻalavelave ma leaga i le aiga. O le uati e taua tele le tapulaʻa o le ola i le lalolagi, e sili le le faʻamanatu e uiga i aso lelei ma fiafia.

Manulele o avefeau o ni tagata leaga, ina ia le tatau ona i ai a latou ata i asiasiga faaipoipo, e tutusa ma fuainumera tutoʻatasi i tua o ata vali ma isi ata. E uiga i le nasal scurk e iloa tagata uma - latou te fufuluina loimata. Togafitia faaeteete le filifiliga o meaalofa e le o le faatauina atu o mea sese. E oʻo lava i le siliva siliva e le mafai ona tuʻuina atu, tusa lava poʻo le a le matagofie o latou foliga: Naʻo sipuni foaʻi.

Faitau atili