Faatasi ai 9 tausaga: o le a se faʻaipoipoga ma le mea e maua ai le aso fanau

Anonim

O loʻu uso i lenei tausaga o loʻo faamanatuina le 9 tausaga e nonofo faʻatasi ma lona toʻalua pele. O se mea e le mafatuatuainaina o le toe faamanatuina o le a manatuaina. E ui lava e le o se faamanatuina ae o tausaga uma o le olaga faaleaiga e faapitoa. Afai latou nonofo faʻatasi mo le 9 tausaga, o le a le ituaiga o faʻaipoipoga ma o le a se mea o taua? O le aso fanau lea o le iva-tausaga le matua o Romashakova po o Finans, ma o se faʻamatalaga lea. Mafaufau pe faʻapefea ona matauina ia faʻatupena o ia aiga lona uluaʻi filifiliga ma o le a le mea e fai i ai le faʻaipoipoga i le chammile.

9 tausaga le matua faaipoipo

FANUA MA LE CHAMAMOMIILE FANUA

Aisea e 9 tausaga ai le 9 tausaga le matua ma le fiafia i le fiafia? O se ulugalii faaipoipo na faʻasolosolo mai le tele o suʻega, ma o le soʻotaga e tatau ona fausia ma agavaʻa. Ae o le mafaufau mafaufau o le mafaufau i lenei aso uma ma le liliu i le faʻaipoipoga sootaga: O le tasi gaioiga faatamala, ma le mafaufau o le a taʻe ma malepe. O le toʻalua o loʻo suʻesuʻeina le tasi ma le isi i le tele o tausaga, o lea pe a mafai ona faia feeseeseaiga i se mea leaga tele.

I se tusi! O ipu mai le le finagalo e fesoʻotaʻi ma se le lauiloa le olaga, o lea o le iva-tausaga le matua-le matua o le a le manaʻo. O mafutaga poto e oʻo mai ai i lenei mautu pe a maeʻa le 9 tausaga o le soʻoga soofaatasi.

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

O le igoa o le aso fanau lona lua e fesoʻotaʻi ma se fanua fugalaʻau - chammilile. O lenei fugalaʻau taugofie e masani ona faʻaaogaina i le faʻauiga e taʻu atu le alofa. O lea ma le ulugalii na nonofo faatasi 9 tausaga faatasi ai, na toe fesiligia le fesili tutusa - alofa pe le alofa? O le Chammilile e fesoʻotaʻi ma le taumafanafana, la le vevela ma le alofaga o mafutaga vavalalata. O le igoa o le Uluai e foliga mai e faapea: O oe uma i luma - le alofa, ma le alofa, ma le mafanafana o loto. I le aluga o tausaga, o lagona moni e le solia lava ia i latou, ae na o le malosi ma maua uiga fou.

Faʻafefea ona faʻamanatu faʻatasi le aso o le olaga o le ola? I le taimi lea, o le fetaotoga ma le tolopoina o ipu tuai. Fuaitau "O ipu e laki ai, e le mafai ona galue i lenei taimi - o le iva tausaga o le faʻaipoipoga. Ae e alagatatau mo motusia papatusi tuai ma seoupu ma le uiga: O le sui o le feoaʻi uma, ma le le malamalama i le va o ulugaliʻi ua gau. Peitaʻi, o le fuainumera o papatusi mo taua e faʻatapulaʻaina le numera 9, ma e le mafai ona gagau atili. E mafai ona e taʻu mai i luga o mea ua e faʻamatuʻu atu ma se ipu ua taʻe.

A maeʻa uma papatusi uma e 9 ua malepelepe, e tatau ona e aveeseina ni faʻailoga ma laʻu toʻalua ma ave i totonu o se lapisi lapisi. O le a faʻaausia ai le maliuga o le lauʻeleʻele ma le le lelei, lea na faʻaputuputu mo le 9 tausaga o nonofo faʻatasi. O lenei ua faasaʻolotoina le aufaʻaleaga mai le avega o tausuaga tuai ma faʻafitauli ma ua sauni e amata se tulaga fou o le nonofo faʻatasi ma se ie mama.

O fea ma e sili ona lelei e faamanatu ai le 9th aso faamanatu o le faaipoipoga? Talu ai e le o se tausaga atoa o le tausaga, e mafai ona e faia se pati aiga pe o se tietiega i le natura. Valaaulia aiga ma uo vavalalata na latalata mai i faafitauli ma le fiafia. Peitaʻi, afai e fiafia fafine faʻaipoipo faiʻai le fiafia, leai se tasi o malosiaga faʻapipiʻi i le aso i le lalolagi atoa - o le ai ai se manaʻoga ma avanoa tautupe.

9 tausaga le matua faaipoipo

Manatu Meaalofa

O le a le mea e te avatua mo le 9 tausaga o le ola? Muamua lava, o nei mea e faʻatatauina ai faʻamaumauga - ipu, souilasave, turity. Nai lo le faʻatagana gagana, e mafai ona e tuʻuina atu se ipu teuteu teuteu. Faʻafetai i le aso fanau poʻo le faʻailoga o le Ata 9, na vaʻaia i le potu aʻoga, o le a faʻataʻitaʻia ai le faʻamanatuina.

O Atituri ma Fagatons Stines o se sili atu manatu o meaalofa. E mafai ona faʻatau atu i latou, ma e mafai ona e faʻatau i lalo o le faʻatonuga. Romashkaya le autu o se isi lomiga o mea e fiafia ai i le aso fanau. E mafai ona e filifilia se pa puipui poʻo se ata ma le ata o Daisies. E mafai ona e okaina se ata ma le laupapa e tusi ai se tusita muamua pe a leai se filifiliga i faleoloa.

E le uma le autu o Romshiwayaya ma atavali ma auivi. E mafai ona:

  • Moega seti ma Daisies;
  • tupe i totonu o le teutusi ma le ata o le chamomile;
  • Laitini Ladiomi ma le alugaluga;
  • Umukuka pupuni po o le ie laulau ma dasy mamanu.

Aua nei galo e uiga i meaalofa-uunaiga e mafai foi ona tuʻuina atu i le aso fanau. O loʻo latou galulue i kamupani faʻapitoa i le faʻavasegaina o faʻamanatuga ma Aso Maloʻiga. E mafai ona faʻavasega i lalo o le ti o le ti o le ata (autu o le faʻamoemoega), o se ata i totonu o le chamomile style (pe a atoa le taimi o le taumafanafana), ma isi.

O le mea moni, o aitia o manatu e le tatau ona faʻatapulaʻaina i se auala malie ma aʻoaʻoga, e mafai ona e faia ni meaalofa fou ma le aoga. Mo se faʻataʻitaʻiga, e tuʻu ai mea faigaluega i le aiga o le a aoga i le faʻatoʻaga, poʻo ni oloa tusitusi. O loʻo moe moe, e tusa lava pe leai se kaiati o ata, o le a le supa tele o le faʻatoʻaga, pei o palanikeke ma palanikeke.

9 tausaga o faaipoipoga le mea o le faaipoipoga

Meaalofa mai le faletua - Tane

E fiafia ulugalii ia faia e le tasi isi meaalofa a meaalofa, ia e faʻataʻuina le tele o lenei mea na tupu. O le a se mea e mafai ona e tuuina atu i se ulugalii pele? Mo se faʻataʻitaʻiga, o le uluaʻi berer mulivae o manatu o le feeseeseaiga. Ae e mafai ona e tuʻuina atu se ipu tioata fulufulu pe a le maua le manaʻo. O le manatu faatupu manatu i le mug ma le tala e sili ona lelei mo se aso faamanatu. Afai e te pulea e saili se manatu fealofani, o le a na o le auala.

I se tusi! O le uluaʻi manatu o le a avea ma soʻoga inu o le chammile ti mai le manaʻoga o le aufaʻi.

Afai e fiafia le toʻalua, e mafai ona e faʻatau se mea faʻaletagata mo le meli poʻo le jam. O le a faia faapea o se ipu keyrium i le ipu po o le faʻailoilo faʻatasi ma le "tagata pele" poʻo le "sili le tane i le lalolagi."

O moomooga i le Chamamol - O le isi lomiga o le uluaʻi meaalofa i le toʻalua i le faʻamanatuga o le faʻaipoipoga. I luga o lau pepa uma o le kamutakeded carddiel, o loʻo tusia le manaʻoga, o loʻo faitau faʻatasi sui faʻalogologo.

Kuki poʻo le singerbread foliga cammile i le 'aiga o le afiafi o le a faʻamautuina se pepa faʻatumu. Aemaise mai le muamua muamua o lenei suamalie o le a vaʻai ma le chammile Tea i le taimi o le feeseeseaiga ma se auala faʻataʻitaʻi.

Afai o le toʻalua e fiafia i se taʻavale poʻo isi mea faigaluega, e mafai ona e faʻatauina ni a latou ma teuteu o latou foliga ma teuteu foliga o le chammile. Afai o mea faigaluega uma e fou ma lelei, e mafai ona e faʻatau ai se scorwdriveve ma teuteu chamomile.

9 tausaga le matua olaga le fiafia

Meaalofa mai le Tane - Fale

O le manatu lelei o le tuʻufaʻatasia - o le mafuaʻaga e avatu ai i lau ava pele ni meaʻai teuteu, o le a teuteuina le umukuka kamuta poʻo le puipui i le potu 'ai. E mafai foʻi ona e mauaina se matagofie o le kulimi manaia, teuteuina i se mamanu o Daisies. Vaa mai le a le Avas pe o le Finans e pei o fafine - o le manumalo-manumalo filifiliga mo se meaalofa i le faamanatuina o le faaipoipoga.

Finans mafai ona suia le oloa mai i Peraracs, mo se faʻataʻitaʻiga, o le uluaʻi vaega o le faʻataʻitaʻiga a le sili atu. Ina ia aua neʻi avatua se pusa gaogao, e tatau ona e tuʻuina ni teuteuga - mama poʻo tautaliga. Mo fatu ma mama, o loʻo faʻatau atu ai le agaga faʻasoasoaina, o le toʻalua o le a naʻo le fiafia i le meaalofa na te faia.

I le tausaga atoa, e mafai ona e mafaufau e uiga i le toe faʻafouina o le lagona o le loto. Sui le magoto i le faletaele poʻo le faleuila e tasi, ae naʻo sina taimi ae e te leʻi faia le aso mamalu. E ui lava e le foliga manaia, ae o le a manatua mo le tele o tausaga - a o le a e faʻaaogaina le plumbing.

Afai e fiafia le ava i le togalaʻau, e mafai ona e tuʻuina atu i fatu o se tauivea, lea na ia fiafia e fuafua e faʻatatau i le faletanoa o le fugalaʻau.

Faaauau le chamomile autu o cosmetics ma fua o lenei laau. E mafai ona avatu se seti mo le paʻu tausiga, tino ma lima. Faatasi ai ma Chammilile, e mafai ona e mauaina ma lauulu tausiga oloa - palu, shampoos.

Chamamile Bridierie, o le umukuka apalai ma o nei fugalaʻau manaia, o se seti mo le softlework ma le chammile autu. E mafai ona e mauaina se mataupu mo se telefoni ma ni fugalaʻau manaia, ma se fata, ma se fasimoli i foliga o le chamomile.

Faitau atili