Faʻafefea le miti a le Vanga, o le a lona foliga

Anonim

O le tagata lauiloa Bullelani e le gata i le le mautonu i lona olaga atoa, ae na ia tuua foi le fonotaga, lea na faamatalaina ai le uiga o miti eseese. O le Hag's miti a le WAG o se faamaoniga ma le faʻatuatuaina o le faʻauigaina o le po sper. Ma ona foliga autu, ou te fautua atu e te masani ai oe i mea nei.

Ata o le Vangu

Biograsland Brick ma Mea Moni Mea Moni e uiga i le Wall

A o le i iloiloina le miti faʻauiga o miti Vanga e maua fua, tatou aʻoaʻoina teisi e uiga i le tele o faʻamatalaga o le lumanaʻi.
  • Vegana, nai lo, "PSUdUnonym" le upu na lipotia ai, igoa atoa - wambia panderov.
  • Na fanau Wangliya i le 1911 i se aiga mativa e le popole tele. Mai le tamaititi na iloa le mea ua mativa ma le le maua o se mea leaga. Ona maliu ai lea o lona tinā o lona tinā, o lea na ia oso ai le tina fai someti.
  • O se mea na leiloa ai le mafai ona vaai. Na tupu ile 12 ona tausaga, ina ua pa'ū le teine ​​i a afa.
  • Vega sa toleni i le fale o tauaso, lea na ia iloa faitau ai (Brülle's for) ma kuka.
  • I le olaga o le washge, na tatau ona ou alu i le pau le tauaso. Manaʻomia lona mativa, ua faʻamalosi o ia e faigaluega na, na fai mai i lona tulaga na i ai ma le faigata tele (e masani lava ona ou matelaina. O lea, i le 19 tausaga, na tiga le teine ​​i po o le pole, ae e le fefe o ia o le a vave ona e fetaui ma le le mafaufau, mauaina o tomai faaletulafono.
  • O le mea e fiafia ai, o uluaʻi valoaga o le tauaso o loʻo sau ai i totonu o miti iloga.
  • A o taʻu atu e le itumalo, na siosiomia ai o ia e nisi o faleʻaga mai isi fua masani, na tali ai ana fesili.
  • O Wainglia e tele-fua mea e tele-fua mea e fesoʻotaʻi ma le olaga o polofesa lauiloa ma le aganuu fuainumera.
  • E le o tagata uma e iloa, ae o le 10 tausaga ua tatau lava ona nana e le fafine lana meaalofa, aʻo ia fefe e tuʻuina atu i le valea.
  • Lauiloa wanng ua avea ma o le vavalo o le Taua Muamua a le Lalolagi. E ui lava i le taimi lava na ia, ioe, e leai se tasi na talitonu.
  • Sa i ai i le vasega le igoa o fitafita o le vasega, o le tupe na aumaia e tagata sa talia e lona toʻa faafetai, na avatua i le paketi a le Malo.
  • Ua taaalo lava valoaga a Vinitoni: O lona uiga, na ia vaʻaia o le taua lona lua lona lua o le a amata, o le osofaʻiga o le Diliters (ISA). O le le lelei tonu, na ia valoia foi sona popole mai lenei lalolagi.

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

Ma e ui o le mea muamua e te fesoʻotaʻi ma Warga o ana folafolaga lauiloa, na ia iloa foi le faia o miti. O le mea lea, o le lelei tele le faʻauiga o le want miti faʻauiga ma faʻamatala o po.

Miti a le Dream Booku faamatala miti i luga

O le na te valoia le mautinoa o tagata sa masani ona gauai atu, o le mea la e faamaea ai lo latou seleselega, ma o nisi taimi o le lumanaʻi ai o le lalolagi atoa. E le aoga le mafai ona faʻauiga saʻo.

E le i maua e tagata se latou lipoti i le mea moni o loʻo iai le faʻailoga o le lumanaʻi o le lumanaʻi. I lenei tulaga, o le miti tusi o se taʻutaʻua lauiloa tele lava o se aoina o ni miti nostardamus: I le tulaga uma, o mataupu o loʻo taulai atu i mea na tupu ai le umi o le lumanaʻi.

O se faʻapitoa foliga o le miti a Vinga - E le tele le po o le po ma faʻailoga i totonu, ae e i ai i latou e masani ai. E tuʻuina atu se faʻamatalaga auiliili o mea taʻitasi ma auiliiliga ata faʻataʻitaʻiga.

O lenei teineitiiti o le a le talitonuina, ona o Crarirthoyant na faamaonia lelei lona meaalofa sili i le lalolagi. O le mea lea, o le toʻatele o tagata na filifilia lana tusi o miti mai se lautele o isi lomiga.

Na fai mai ana mea, ma tapuaiga i le malo o Tapuafa, ae e i ai e le tagata le mea lilo e taua e taua le mafai ona tatou malamalama ma malamalama.

O ata ma faailoga na vaʻaia e se tagata faʻapitoa e ono iai se uiga taua i le tulaga o le lalolagi atoa. Peitaʻi, ina ia saʻo ona taina le miti, e tatau ona vave manatua atoa, tuʻuina atu o nai poloka atoa ma foliga o le moe.

Manaomia le manatuaina o le ata sili ona moe

E le faigofie le taimi o le miti a le WAGG. Ua manino o le taʻitaʻia o le tauaso o Ia lava na mafai ona tuu ni aumau tusitusia mulimuli ane o ia lava. O le mea lea, ina ia tusia ai i se lomiga faʻapitoa o tagata o onapo nei e ono faʻaaogaina, na manaʻomia le galue lelei i le inisitituti o le aʻoga (Fautuaga) ma Parapschologis.

I lona olaga atoa, sa latou suʻesuʻeina le faaoolima, sa latou faaalu faatasiga o lana meaalofa, na latou faaaluina faatasi ma o lea, ma le maelega na fai atu mea uma. E naʻo a latou taumafaiga na faataga le malamalama o le vavao i le faasao, e aunoa ma le masi ane ia te ia i lona tuʻugaga.

Faʻafefea ona faʻaaogaina le WALL miti faʻauiga - miti faʻamatala

Afai o loo e faalavelave i le fesili, o lona uiga o le isi ata o le moe, e mafai ona e faʻaaogaina le faʻamatalaupu o le po e te le vanga. E faʻaavanoaina avanoa faʻaavanoaina i luga ole Initaneti ma mafai ona faʻatauina i foliga o se tusi lolomi.

Le isi, ou te faʻatagaina ni faʻatonuga mo le saʻo o le faʻaaogaina o le miti tusi:

  • O le mea muamua e fuafuaina e ala i le autu o le moe;
  • Ona toe foʻi mai ai lea o vaega laiti tau faʻaputuga;
  • E te manaʻomia le talisapaia o mea na e lagonaina i se miti, faʻapea foi ma le taimi lava na e ala ai.

Ma ina ua maeʻa lena mea, e mafai lava ona e suʻeina le faʻauiga o le po risina e ofoina mai e le miti.

Na faamatala e Wemelia le tala autu a miti, faamalamalama pe aisea na ese ai le tulaga o mea: i mea leaga pe leaga, i le tamaoaiga, isi.

Ma mo le tele o po lavelave, na faaaoga e le perofeta perofeta i laasaga, ma iloiloina tulaga tutusa ata.

Archetypes e tusa ai ma le miti a le WAGG

E leʻi iloa e le Sisifo le aʻoaʻoga faʻapitoa,

O le mea moni, na ia faia se faamamafa i le faʻaitiitia o ia ata moe:

  • vai;
  • afi;
  • o manu;
  • fauega;
  • o aiga o le toto;
  • Lona tino.

Ma faʻaopoopo le atoaga o le aofaʻi i le va o le amio na vaʻaia, tusa lava pe o le a foliga mai e le talafeagai ma le tasi ma le isi. Afai e te suʻesuʻeina faʻamatalaga uma o le moe, ona faʻataunuʻu foʻi lea o lona tāua.

I le taimi lava e tasi, e le mafai le taupupuni o le a faʻamatala le miti, e le fesoʻotaʻi ma se tagata faʻapitoa. A uma lava, o le lautele o le malamalama e le mafai ona faʻaaogaina faʻapitoa mataʻitusi ma ata, ae foʻi o le lava uiga. I latou e faaoso le miti o le atoa o lagona ma fegalegaleaiga.

Afai na faaali se tagata ia te ia mo le faʻateʻiina o lona moe, na ia foaʻi atu ia te ia e uʻu se mea i ona lima (e masani lava o se fasilaau, e ui lava o le a le tagata e suʻe ni mea faitino.

Ile faʻagasologa o laʻasaga mai i le laʻasaga mai a ai miti, e taua le faʻaeteete ile ata ile lautele, o le tala o mea na tutupu. E tatau foi ona e filifilia vave le sili ona taua mataitusi. Lenei e mafai ona e faʻaogaina e le naʻo le aoina o miti a le vanga, ae faʻapea foi ma isi faʻamatalaga faʻamaonia.

Faapea na ou moemiti i vai. O loʻo tele uiga o lenei faʻaigoa, ae o le mea pito sili o le tatou vaʻai i ai pe mama pe palapala. Ona e tatau ona e mauaina na faia e se tagata i se miti tonu le auala na ia fegalegaleai ma vaega o vai:

  • Mo se faʻataʻitaʻiga, na oʻo mai i le vai - i le toe faaleleia;
  • Pa'ū i le vai palapala - i le faʻamaʻi;
  • Fufulu se avetaavale malu - ia maua le poto;
  • Folasia i totonu o le puddle o le palapala vai - i le malulu.

O lona uiga, e taua tele le faʻapipiʻiina o se miti lelei pe le lelei. E manaʻomia e faʻaputu le faʻailoga autu o le moe i le taʻavale, faʻaopopo i isi faʻailoga ma ona lagona i se miti.

Miti e maua ai le tele o faʻamatalaga aoga

Faʻafefea ona faʻailoaina se miti faaperofeta

Tele o auiliiliga o mea na tutupu o le o mai o le uafu i le moe. E leʻi levaa na aʻoaʻoina e le Perofeta ona ou iloa lelei, ae o le umi o taimi e mafai ai ona fai atu ma maualuga le miti pe a le afaina tele le miti. Afai e te manaʻo foi e aʻoaʻo lea tomai, faʻaoga tatau fautuaga mo le Sili o le Provadian.

Ia mataala lelei i vaega nei o le po o le po:

  • pupula ma lanu po o le po
  • Miti ma se togafiti taulaitu, pei o ata tifaga, pe a suia uma gaioiga i nofoaga;
  • Tou te le mauaina ni uiga o nei moe i soʻo se tusi miti, aua e tele naua, o le tele lava latou te le fesootai ma le tasi ma le isi;
  • O manatua o le ituaiga miti o loʻo faʻasaoina mo se taimi umi. E tatau ona e mafaufau e uiga i ai, ma e tulaʻi mai i lou manatua. E faigata tele foi galo;
  • O le miti o se miti na o faatasi ma lagona malosi.

I le taimi lava lea e tasi, e faʻatauleina mai ai miti faʻavaloaga, i se tasi tagata latou te ui ai i taimi uma o lo la olaga, e leʻi auai i isi io latou olaga atoa. Ma, o le mea moni, e le o le po uma na auala i foliga atamamai ma malosi lagona mafai ona manatu i mea.

Le lelei o le miti tusi vina

  • Faʻavae i luga o le upu a se meaalofa moni, o lana meaalofa na mauaina le mamalu o le lalolagi;
  • O se faʻamatalagofie loloto o faʻamatalaga taʻitasi ma faʻailoga e taʻua;
  • onapo nei;
  • E mafai ona faʻaaogaina mo aso uma ina ia mafai ai ona iloa le tau vaʻaia i se miti.

Afai e te fia malamalama i le tomai o miti tiʻetiʻe, oe tatau ona faʻataʻitaʻia le po, faatusatusa ata o le mea ma, e tusa ma le taimi o le miti i le po.

Ma i le faaiuga, suʻesuʻe le vitio e uiga i le walge:

Faitau atili