Faʻafefea ona faʻamanatuina e le Slavs le aso o le auala o le auala o loʻo faʻaalia ia i latou

Anonim

O le laʻasaga o loʻo i le taimi lava lea o se lauiloa sili ona lauiloa ma le taʻutaʻua tutusa o le tagata paneta faapaupau. O le tausamiga o le agi mai le pa'ū i luga o le taumalulu solstice - o lona uiga, ia Tesema 21. E moni, e tusa ma mea silisili na vaaia, ua faamanatuina ia Tesema 25th. O lenei e faʻamatalaina i le mea moni o le la e amata ona tupu i le aso lona tolu pe a maeʻa le aso o le taumalulu solice.

I totonu o lenei mea o le a ou taʻuina ma aga o le aso malolo, lea e tatau ona fai pe faʻafefea ona faia fetuunaiga i lou taunuuga ma le fesoasoani a se kalolo.

Fanau mai o se ulu talavou i luga o le nofoa faataavalevale

Flashing aso malolo: O le a le mea e tupu i lenei aso?

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

Mai Tesema 21 ia Tesema 25, na fanau ai se la fou ma ua amata amata le tausaga fou fou. O lenei vaitaimi e lauiloa o le malulu o le taeao, pe a i ai mea uma i le natura kamela, ma maua ai le mautu ma mautu.

E mafai ona e lagona lea toʻafilemu, ae le talitonuina malosi faʻamalosi tino o loʻo siomia mai ia i matou: i le lagi, i luga o fetu, laʻau ma le kiona. O mea uma o loʻo i le natura o loʻo taʻua e le siosiomaga o le toʻamalie ma le fiafia. Na amata ona faasolosolo ona faasolosolo e le Shen's Shone i le taumafanafana. Ma a o e iloa, o le aotelega o le tuai ona faailoga ai le amataga o mea fou na tutupu.

I le aso o le malaga ese atu o le la o le la i le filemu o matou tuaa, na amata ai e le au SIVS le taimi o aga faaleagaga. O tagata na aafia e taumafai e fetaui lelei i se aso fou o le malosi o le ao. Na latou talitonu o le sili sili ona lelei o le tagata e mafai ona faʻataunuʻuina i lenei taimi. O le mea autu o le mafai lea ona faʻaaogaina lelei le malosi o le suli.

O le aso o le auala o le auala e aofia uma ai feoaʻi, agalelei, isi pese faafaitaulaga ma gaioiga.

Amata mai le aso o le taumalulu sosoʻo, o le taumalulu vaitau ua faasolo ina e uluaʻi mai lava e oʻo i se gataaga. O le pogisa o le taumalulu o le alu i le pito i tua, ua gauai atu i le tautotogo pore. E talitonu foi o le atua poto o Koyadata na aliali mai i le aso maoti.

Koyada mythology

E leitioa o le fanau mai o le ata paia o le oti i le po sili ona umi o le tausaga. Na taʻu mai e tali o le Au Mafuaʻaga na tatau ona liliu ai atua e toe fanau mai o le faʻailoga. Ma sa latou faia aua latou te popole i tagata e tuua le ala o le tulafono.

Ma e oo lava i uiga paia o lo o latou fesoasoani i le auala savali. Na uma lava, o le galuega a le Navoy o le tuueseeseina o le lalolagi o Iavvi and aia tatau mai le Kolos, e saʻilia e maua ai le pule i le lalolagi.

Sao i le faapaaga

E tusa ai ma le tala tuai, i le umi o le taimi, Tesema 21, o le Atua o le Atua tagata, ina ia mafai ona fesoaia i tagata i le nuu faaleagaga. Na fesiligia le taavale atu o Carv i le toe faafoliga, e uiga i le ono mafai ona i ai ni olaga, atiaʻe ma faʻaleleia i latou taʻitasi.

O pu anamua, na faamamaluina ai e le Atua o le la i tafatafa o le uili, faailoa atu o ia, faailoa atu ia i latou le seleselega agalelei ma aumaia le fiafia ia i latou.

Ae ui i lea, o le misiona a le Atua o manoa ia e faʻamuta e le gata i le faʻaleagaga o tagata faʻamalosi. O leisi malo na tatalaina le tele o tomai o taimi. O Ia lava ua valenaa le kalena (o le upu lava ia ua fai o le "leaga o le meaalofa"). O le vaʻataele na faʻaalia i mea anamua o le taimi gaioiga, aʻoaʻo le au atoʻala e faʻatautaia lenei malosi.

Atua o Keteda

I se faʻaopopoga, o le alofa tunoa laititi na aʻafia ai ni atunuʻu o ni atunuʻu, o loʻo saofatini i le latou leleiga. I tuaga tuai, o loʻo faʻamatalaina o latou na mulimuli ile fautuaga a le Atua na mafai ona ausia atoa le maliega i le paʻaga mafutaga.

I lenei fesoʻotaʻiga, ua amata ona faʻamamaluina le Atua e na o le taunuʻu mai o le tautotogo ma le kalena, ae ia e tatalo foʻi ia te ia i le va o ituaiga o loʻo pipiʻi. E faafetai ia te ia ona o le fesoasoani e agai atu i le itu i sisifo o le nuu i sisifo o tagata Rusia.

O le taʻavalemiti e sau mai le tama tama tama i le Atua i Dazhiboe, e faʻaalia ai lona faʻaititia o le hypostas. O le mea lea, sa masani ona ia suiina o se pepe - o se pogisa fou susulu.

Na faʻapefea ona lauiloa le tama talavou?

Sei o tatou liliu i luga o le tulaga masani masani ma Tamaʻitaʻi Tele. Na taʻua uma le taʻavale, ina ua latou matamata i suiga i tulaga masani: Faʻafefea ona suia le taumalulu i le tautotogo. E oʻo mai i lenei aso, na faasao le sauniga i le nofoaga, talanoa faapitoa pese faapitoa.

I le uluaʻi fasiotia, o le amio agaʻi sa matua faʻaaloalo i ai le aso faamanatu. I le po ao le i aso malolo, na susunuina i fafo ni afi, na motusia le afi, e tatau ona malamalama i le ala o le la. I totonu o le leleiga ua lavalava, lea na siʻofoina ma le faʻalelei se aiga ma naʻo tagata le masani ai. Na apoapoaʻi mai Hlebuulin le olaga fou, ma na na o le taoina e teu ai.

Latalata i afi, faʻateleina faʻafiafiaga na faʻavasega faʻatasiga ma siva, pese ma sitepu i le Atua. O leisi aganuu masani na faia - ma se maualuga tele, o le afi uili e tatau ona tuiina, faatusa o le tausiga o le susulu o le la fou ma le taunuu mai o le la fou.

I le taimi lava e tasi, o loʻo'solo uma na lisi uma ai latou, o pese faʻataʻamilosaga o loʻo valaʻaulia se olaga maloloina ma fiafia. I le taimi uma e leai se afaina e le mafai ona tulia i fafo o le fale, na maua ai mea manogi, a le suamalie, falaoa, tupe, o le a faʻaalia ai le agaalofa a le Tiviva sili o le Atua. Ma le na tutofu ma agalelei i mea inu, na talitonu, latou te manatu o le tolu taamilosaga masina o le olaga.

E talitonu e i le aso o le taumalulu sosoʻo, o le malamalama atoa, e faʻataʻitaʻia ai le la fou, na tulaʻi mai le loloto ma ua toto ai itu eseese o le olaga o le tagata.

Eseesega o le aso malolo agai mai le Christian World

I le aluga, e tele o tu ma aga masani na fefiloi, o lea o le aganuu aso na siitia ai somesace na faasolo i le Kerisimasi. Ma o le mea lea, e toatele tagata o ona po nei ua talitonuina le faamamafa o le pese-mama o se masani talafaasolopito o le Kerisimasi.

Aua neʻi faʻataunuʻuina le mea lava e tasi - E oʻo lava i le igoa o le "Crols", o le igoa o le Atua faamaʻi o le aʻi manino na suʻe manino. E A o I ai le Kerisimasi Kerisiano?

Ma e le aoga foi le mautonu i aso o aso malolo e lua: ina ua uma ona sui le kaleane ia Jobian, na siitia ai le Kerisimasi o Cristian ia Ianuari 7. Ma o le faʻauiga o le faʻauiga o tagata strollers e masani ona sau lelei i le aso o le taumalulu solice.

Augutu

Magic of se aso malolo manaia: o se faamalama i se olaga fou

O isi gaioiga faʻapitoa na faʻatinoina i luga o le faʻataʻitaʻiga o se alofa tunoa. Ae o le latou sini o se tasi - e faaali le fiafia i le faʻamaeʻaina o le pogisa taumalulu pore ma le taunuu mai o le leo leotetele.

O le sao mai le pogisa na tuuina atu i mea lilo, au tala pepelo. Na talitonu o lea mea i le po uma, o le momoliina uma, o le a feagai ma se tagata ma le leaga, e avatu i le olaga fou, sau i faaaliga fou.

Lea e te aumaia le faʻataʻitaʻiga faʻasalalauga "lea e taʻalo ai Ieova", ma o se tala puʻupuʻu mai ia te ia, faʻamatala ma le finauga i le va o atua e lua - BOBOBOG ma MIGE. O loʻo taʻu mai e ia le finau mai o nei faʻalapotopotoga e le mafai ona taulimaina se tagata faigata i le ala faigata e aunoa ma le alu i luga o ala sese.

O le faʻaaogaina o lana fuafuaga, e filifilia e le Atua le masani a le tagata Rusia na faʻaigoa DBYYAN. E auina mai o ia i le ala mamao, lea, e tatau ona ia feiloai ma le leʻa, o se mea mataga tele lea, e tau foʻi ma faaosoosoga eseese.

O le faigamalaga lenei o Dr.ryan i luga o le tulaga portical ma ana mea uma ma o se ituaiga o suiga mai le olaga tuai i le atoa fou. Ua mulimuli foi lona ala i le mea na ia iloa ai le ola mamana fou - alofa ma alofa!

Na mafai ona ia tuua le olaga tuai e faʻavavau, o masaniga tuai, sui le nofoaga na nonofo ai. Peitai naʻo le toe maua o le tele o lagona fou, e leʻi iloa muamua: Ua ou iloa le fiafia o le Alii, fiafia o se mafutaga faʻaipoipo.

Faafetai i aao ma sogi o tamaiti i le agaga o Daryan, Se mea fou na mafai ai e ia vaʻai i le lalolagi fou, ma le fiafia i le lalolagi agalelei .

Na maua e DBryan le avanoa e vaʻaia ai mea eseʻese na tutupu, ia saʻo i tofotofoga eseese mo le malosi, i le taua tele o le manatu o le tagata. Ae na savali o ia i le ala saʻo, ma Faʻatupuina uma le ola o loʻo liliu ma o ese mai suiga o le iʻuga.

Faʻafefea ona suia lou olaga ma le togafiti o le faʻaliliuga?

E pei lava o Darbyan, e mafai ona suia lona olaga mo le sili atu pe a fai e sauni ai e fai ai nisi taumafaiga mo lenei. Ma o le taimi o le aso malolo na sili ona fetaui e sili ona fetaui mo suiga fou.

O se taimi lelei lea e aveese ai le sili atu uma, le aoga, ua le toe aumaia le lagona o le fiafia. Ae, e mafai ona toe fanauina, pei o se tama talavou, ma amata se suiga fou o lou olaga! O le mea lea, aua le fefe e tatala lou faitotoʻa i suiga lelei.

E tatau ona totogi faʻapitoa i le malologa o le nofoatele. Alu muamua i ai, tuu nai lo lou lagona ma malosi i mataupu ma mea na tutupu. E fautuaina tele le faia o mea na e tolopoina mo se taimi umi, faʻatali mo taimi sili ona lelei. O iinei na latou o mai ai, o taimi!

E taua le faʻaalu i le aso o le sitepu i le maualuga o le aoga mo oe lava, tumu i lagona lelei: olioli, e le o teteʻe i le suia masani o le faʻamataʻu, ma ia e teteʻe i lona lava gaioiga. Ma o le aso o le taumalulu sosoʻo o le a faia se aoga faʻapitoa i le tagata.

Faitau atili