Pluto i le scorpion i le fafine ma tagata

Anonim

Pluto i Scorpio e mafai ona feiloai i le Horoscope o tagata o loʻo o mai i le vaitaimi mai le 1984 i le 2000. I lea tulaga, o paneta pludo pa'ū i totonu o ona nofoaga i aso uma faatasi ma Mars, o se faailoga o le faaeaga o Uranium. O lea foi e maualuga lona faailoaga i le olaga o le tagata moni.

Pluto i scorpio

Pluto i le faʻailoga o le scorpio: foliga

Pluto, o le na pa'ū i totonu o le faaputuga o scorpio, nofo i le tulaga sili ona malosi. O lea la, o uiga lelei o le Zidica faʻailoga ua faʻaalia maualuga, ma o le lelei ma le lelei.

O le paneta pulepeo lava ia lava e fesoʻotaʻi ma le toefaafouina, faʻaleagaina, faʻafouina, lilo, popolega tetee ma faʻamalosi tino.

  • I le le saʻo le aʻoaʻoga ma le atinaʻeina o le natura o le Nati, e avea lava oe ma teine, ua sili ona faʻateleina le maʻi, ia te ia lava. E masani ona feagai ma le popole popole ma le loto mafatia.
  • I le tulaga o atinaʻe mataʻutia, e maualuga aofaʻi e le tagata le ola mama. O le mea moni o se ata tifaga sili ona atamamai ma le lototoa. Le fefe i soo ni faigata ma faigata.

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

O le a le avea o ia ma "lanu efuefu mass", e iloga ona o le tele o faaupuga. Ae o le faʻafitauli o le iloa pe paʻepaʻe pe uliuli pe uliuli, e aunoa ma tuaoi. E matua faʻapea foʻi i le fatufatu, aoga, o le agavaʻa e suia ai mea le aoga atoa i le mea saʻo ma taua.

I lona soifuaga, o le pule o Putto i Scorpio e tatau ona popole mamafa i mafatiaga ogaoga, loloto lagona oo tatou lagona. O le iʻuga, e faigofie lava ona agaleaga ai, leaga, le tauimaina faʻaletino, ma, i se isi itu faʻaleagaga, o le maualuga, maualuga maualuga (maualuga tikeri o le silafia).

O miti o le suia o le mea sese, i lona manatu, o le tulaga o le setete, taumafai e feagai ma le mana tuai. I se taimi tutusa, ae o loʻo i ai le avanoa e faʻatautaia ai fausaga fesuiaʻi, faʻatupu ai se mea fou fou i le faavae o le tagata tuai.

O le isi o lona tulaga iloga o se tulaga sili ona manaia o le tino. Poʻo le a lava se mea e tupu, o le tamaloa ma le pluto i scorpio e maualuga lona avanoa e ola ai.

uiga maualuga maualuga tumau tino

Ma le isi, o loʻo nofo o ia i se Mamanu ma eseʻesega o lagona lagona, e leʻi mafai ona maitauina ma le taua o le malosi. I le olaga, o loʻo faʻatali mo le tele o ova ae o le siʻitia, faʻapea foʻi ma le malamalama malosi malosi. O loʻo galulue i se mea fou ma le atinaʻeina o le fou poʻo le faʻaleagaina o le mea tuai.

I le fafine

O le tamaʻitaʻi ma le vaega lea o loʻo saili ai mea uma e faia ai mea uma e talisapaia isi. I totonu o lenei fesoʻotaʻiga, e faʻapea e faʻaauau ai le iloiloina o a latou gaioiga uma, o se pulea lelei o oe lava. Ou te le faia se mea, e aunoa ma le mafaufau i ai.

O le e ona o le plutu i scorpio - natura e matua vevela ma fiafia. Ae e mafai ona faʻafiafiaina e uiga ia ia soʻo se mea e lamatia ai lona tino i lona tulaga leaga. O le mea lea, e le fautuaina le faʻataina o ni mea ma faʻatonutonu e pule ai.

O loʻo ia te ia lava-faʻamoemoe i le olaga, e mafai ona manaʻomia le faʻamalosiʻau o mea tau tupe. Ae o le Plannet Plinto na te faʻapipiʻiina i ni faʻailoga mataʻutia, ona o le mea e mafai ai lona olaga atoa ona pa'ū.

O lenei teine ​​mafaufau i mea uma

I se tamaloa

Pluto i totonu o le faaputuga o scorpio i totonu o le horoscope faʻaalia se uiga le aʻoaʻiina ia te ia lava, ma isi tagata. E le pepelo lava ia te ia lava i soo se tagata le manuia, ma mea na tutupu.

Na ia saili e aumaia lona ola mo le mea lelei, ae masani ona feagai ma sana tele sese manatu manatu, ua tumu ma ni faʻafitauli matuia. Pluto i le scorpion taimi e maua ai le tulaga o le leai o se "mea uma pe leai se mea" pe a amata ona manuia se tagata.

Afai foi e le atiaʻe se mea, e le galueloa e ia mo le faʻatulagaina o ia, ua ia lagona le loloto o le faʻanoanoa ma le mafatia tele.

I le ala, tagata fetuutuunai e uiga i le mafai ona maua ai le tele o le pule i le ola e 2030. Ae maise lava, i le taimi lea, tagata o loʻo tosinaina e Pluto i Caprickorn (pe o le vaega ma lea, o le a le fiafia i ai. Ma o vaega o faʻaipoipoga ma le atoatoa e le tuʻuina atu ia i latou e vaʻai i ni faʻafitauli o faʻafitauli o le foia o faʻafitauli.

O le mafuaʻaga manino lea e mafaufau ai e uiga i tagata uma e ana o se itu o se itu ma sina faaitiitia o latou faanaunauga. Pe le sili atu ona iloa e le o tatou fuafuaga uma e fuafuaina ina ia iloa i le mea moni (o ia na te iloa, masalo e sili atu mo le sili atu).

Faitau atili