Aikupito o Cross Akh ma Ring Luga o le Upsttans: Faapitoa taua

Anonim

O le lalolagi Roma anamua na tuua ai le tele o mea lilo ua le tatau ona sa leʻi tapunia, o loʻo malepelepe saienitisi. O le tasi o le adding o le Aikupito o le aufaitai a le Aikupito, o le mea e i ai le pito i luga o le mata o le matasele. Na toe foi mai aʻu uo mai Aikupito ma aumai ma le Igilisi Akh o se Soo Faʻafiafiaga.

Ou te maitauina na ou le toe lagona le fiafia i afiafi. E aliali mai i lenei satauro e maua ai Lona pule tumau, tumu i le malosi. O le mea lea, latou te fiafia lava i tagata e faʻataʻitaʻiina matata ma mea taua. I le tusitusiga, ou te faʻasoa atu ia te oe faʻamatalaga e uiga i lenei mea lilo o Youlte, o loʻo taofia pea lona taʻitaʻiga i lenei aso.

Aikupito kolosi

Faaiuga faailoga

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

O tagata suʻesuʻe o faʻailoga anamua na malilie e le koluse Akh o se tagata e faʻatautaia i le isi lalolagi. O lenei Alit Willet e faatusa i le faavavau ma malosi malosi. Na taunuu le satauro i o matou aso mai le loloto o le seneturi. O tagata suʻesuʻe i taimi o faia ai nei faʻailoga i soʻo se mea: i nofoaga tupuaga, i le faʻavasegaina o tufugaga a Aikupito anamua.

O lenei kolosi o loʻo tagofia i lima o le mau a Aikupito anamua ma Farao, o mafaufauga taʻitasi e mafai ona vaʻaia i puipui o malumalu ma malumalu uma.

I se tusi! I Aikupito anamua, na fono ai le satauro pu. Na ia fesoasoani e suʻe le auala e alu ese ai mai le isi lalolagi ma isi fua o le i ai.

O le a le taua o tagata Aikupito na i ai lenei faʻailoga? E talitonu ua ia tatalaina mea lilo o le isi lalolagi, lea na fesoasoani e faaleleia ai le ola faalelalolagi ma le mana malosi. Peitai, na o tamaloloa filifilia na iloa lelei le faʻaaogaina o le satauro lea satauro, aua o isi o loo ia sana le malosi ma le malosi. Peitai o lenei sa lava lava mo se tagata masani.

O le taua moni o le sate o loʻo faʻamamaina pea i se faʻalilolilo, ma e leai se masalosalo e ono aʻoaʻoina lona aoga. Masalo o le mea lilo na maliu faʻatasi ai ma le agavaʻa mulimuli a le tagata Aikupito anamua. Ae o loo iai le faamoemoe o le poto faalilolilo na mafai ona faʻaauau pea tusa i le aso.

I se tusi! O tagata e ana le faʻamasinoga o Cross o loʻo ia faʻamautinoaina o loʻo faʻamalosia atili ai manaʻoga.

I le aganuu anamua a Aikupito, ae o upu umetele e faavavau, ma sa fesootai foi ma humaniʻe hymnostics, o lea na fesoasoani i le faatulagaga o le ola. Na mautinoa i taulaga anamua o faitaulaga a Aikupito o le ki mai le faitotoa o le parataiso e faamanatu mai ai lona tino na sopoia Akhi.

O tagata suʻesuʻe o aso nei o faʻailoga e talitonu o le Akh foliga mai o le soʻoga o le satauro o Osiris o Osiris ma le atua fafine. O lea, o le kolupolo e faʻailoa ai le autasi o le aliʻi ma tamaʻitaʻi e amata. Le isi manatu: O le satauro faailoa atu mataupu faavae o le olaga, ma o le tamaoaiga o le faavavau lea. O se taunuuga o le taʻitaʻiga o le faʻavavau ma le malosi taua, tatou te mauaina le tino ola pea.

Ua lauiloa o le faʻataʻitaʻiga a tagata Aikupito anamua e faʻavae i le sailiili mo le tino ola pea ma le ola e faʻavavau. O lenei ua faʻamaonia e le auʻatu o le auvae o Faraohs o tagata o Farao. O tagata Aikupito na talitonu i le olaga atoa ma le toetu, ma o lenei faʻatuatua e faʻaalia i le mili i le Osisis. O tagata suʻesuʻe na maua le satauro Akk ma luga o Timo o le Mummue: Na ia tatalaina le lalolagi o Poloaigaya ma lona leʻi faʻavaea.

Akh Aikupito cross tau

Faatoagaina o Talitonuga

O paga o saisai o le soʻotaga e lua o le amataga - aliʻi, talu ai i le faʻailoga o tagata Aikupito na tutupu i le va o le Atua o loʻo nofo ai i le lalolagi atoa. O le tane amata i faatagata o le la, o le fafine - o le masina. I Aikupito anamua, na talitonu e sili le taimi sili ona faia o le amulet ache o se la le la lesula. Peitaʻi, e mafai ona faʻapaʻia lea o le amulet ma i se isi taimi, pe a oʻo i le afā mai masina o le la e le tatau ona ofi ai le la.

Le sauniga o le faapaiaina o le masina ma le la

I le ponaā poar, alu i le avanoa avanoa ma sii lou lima ma le koluse i luga o lou ulu. E alagatatau ona vaai le helter o Anchkha i le lagi. Ona tatau lea ona e fesili atu i le Atua Amsocson A o lea na ia musuia ai vaitafe o le olaga i lenei 'oloa - musuia o ia. O le talosaga e mafai ona faʻaalia i au oe lava upu, talu mai lava muamua o faʻamatalaga o le apili i le atua faʻaipoipo e le talitonuina.

I le taeao, alu i le avanoa avanoa ma faaloaloa lou lima ma se amulet e fetaui ma le la. O lenei ua e tatau ona fesili i le Atua Osiris, ma o ia faaleagaga i lou Amulet Ankh. O le talosaga e mafai ona faʻaalia i au oe lava upu. A maeʻa, le ata o le Amuleti ua manatu ma mafai ona faʻaaogaina i lōia. O le faamanuiaga malosi o le a laveaʻi i le tele o tausaga.

E tatau ona ou faʻatinoina se tattoo ma Akh crown pe a fai i le peʻa o le tattoo? Leai, Tattoos Faalagolago ma Toe Faʻaleleia le leai se uiga. O le malosi e sui na o se metallic cross akh - siliva poo le auro. E ui o isi tagata o tato-i foliga o Antoo ua mautinoa ua latou faʻamalosia tomai malamalama ma faʻaaogaina. E sili atu lea tulaga, ma o le talo e mafai ona avea ma faalelei o le uaina o se meaalofa nana.

Koluse ah.

Talosaga o le Koluse

Aso nei, o sulufaʻiga a le koluse, ma e tosina ese le mataala o tagata e talosaga faaleagaga ma le faafanoga o le malamalama. O le mea moni, e leai se tasi na te iloa le mea lilo o le faʻaaogaina o le Aikupito Amulet, ae ia faʻamalosia le malosi i totonu ma o le faʻaalia o le ono mafai ona aoga.

I se tusi! O le satauro na faʻaaogaina e faʻatulaga e faʻatulaga ai i le taimi o fonoina ma fevaevae vasega.

O le aufaʻamanu e faʻamalosia e Anarks e faʻamalosia tomai, fesoasoani e nonoa i se faʻatasiga e le mafai ona nonoa, pe a iai ni tali i fesili uma o le fiafia. E le manaʻomia le asiasi i totonu o 'olo, e mafai ona e taumafai e saili le lumanaʻi o oe ma faʻapipiʻi mea lilo o le tuanaʻi ma lenei apu.

O le a le mea e tatau ona avea ma mea moni arelet arkh? Ina ia mafai e le mea taua ona aoga i le aoga, ma e le o se pefu i ona lima, e tatau ona lafo mai i le uamea. O fafine e manaʻomia le filifilia o se ario ario (siliva - uamea masina), o tamaloloa e fiafia i le auro - uamea o le la. O le Amulet e tatau ona ofuina i luga o le fatafata, o loʻo tautau i luga o le paʻu paʻu. Faʻaaoga e pei o se coufrier filifili e le mafai ona suia: naʻo le paʻu.

A maeʻa ona mauaina, e tatau ona faʻaaoga le Amulet i le tagata fou: Faʻapipiʻi i se pusa ese ma ave i le isi mea. E mafai ona e talanoa i le mafaufau i le Amulet, o loʻo taumafai e paʻi atu i le taimi atoa o le mafaufau. Ona fautua atu lea o tagata atamamai e ofuina se Akhh mo le 2-3 itula i le aso i lona fatafata. E le tatau ona sili atu i le taimi o le ofuina, e pei ona mafai e le am o le satauro ona ulufale i le feteenaiga ma le tamaloa a le tamaloa.

O le a le umi e tatau ai ona ou ofuina le Akh i le fatafata? A maeʻa ni nai vaiaso, o le malosi o le tagata o le a fetaui lelei ma le malosi o le amole, o lagona le lelei uma o le a faia, ma e mafai ona faʻaaogaina le aput mo lona faʻamoemoe. Ina ua uma ona fetuunai se tagata i le Amulet, Ankh mafai ona ofuina mo se taimi umi.

Aikupito kolosi arsiks faaaoga:

  • i taimi uma loloto;
  • i le taimi o le masani masani;
  • ia faʻatumu le gafatia o le malosiʻaga;
  • Ia faʻateleina le malosi i totonu o le atunuʻu.

O lenei Amole atu e le o se faamuamua mo soʻo se mea faʻapitoa o faʻataʻitaʻiga faʻapitoa. O lona uiga o lona uiga e le talafeagai, e mafai ona faʻaaogaina pe a fai o le faia o soʻo se faʻamaneta tiʻetiʻe.

Faailoaina atu o le malosi o le nuu

Ina ia faʻailoa le au faʻasaina a le atunuʻu o le tino ma faʻalautele le malamalama, e tatau ona e faʻaaogaina le satauro tina na o le moe. O le faia o lenei mea, tuu le pulu i luga o le ua pe taofi i lou lima (e mafai ona e tuu i lalo o le aluga) i le taimi o le otaota e moe ai. O le taimi o miti e mafai ona e mauaina le mea muamua e leʻi iloa o faiga faataulaitu, o le ki lea o loʻo i ai i le satauro o Akhh.

Faitau atili