O le a le mea na tui ai le laugutu pito i luga: faailoga o laugutu

Anonim

O nisi taimi oo tatou tino amata fafagaina faailoilo e uiga i suiga pe lapatai i faalavelave. E fesoʻotaʻi saʻo lea mea i le tala faʻapea, e na te iloa mea uma e uiga ia i tatou. O le a le mea o lo o i le pito i luga laugutu? O lenei mea o tupu e mafai ona faʻamatalaina i teuteuga mafuaʻaga, ae e mafai ona latou maua ni uiga se-o uiga. O loʻu uo e masani ona iloa muamua galuega pe a ia valaʻauina lona talanoaga i le aliʻi sili. Sa alagaina o ia e uiga i ona laugutu: sa amata ona lafi. I le tusiga, o le a ou talanoa e uiga i le faʻauigaina o faʻailoga e fesoʻotaʻi ma le tele o laugutu.

O le a le mea e i ai le laugutu pito i luga

Faʻauiga faailoilo e uiga i le pito i luga o laugutu

O laugutu o le pito sili ona lelei o le tino o le tino, e sili sili ona agamalu ma puipuia. Aisea e maosia ai laugutu? Afai e le o fesoʻotaʻi ma se tali mai i soʻo se mea ma faʻamaʻi, o le herpes siarus, ona mafai ai lea ona tufatufa atu ia te oe lava:
  1. O loʻo faʻatali mai se tagata i luga o sogi i le aso;
  2. tagata o le a tuu i luga laugutu;
  3. E i ai le talanoaga mo agaga.

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

O le muamua faʻauigaina e sili atu le sili atu nai lo le lona lua. Ae o le fiafia o kisi e mafai ona faʻamoemoeina naʻo i latou e alofagia. Afai e leai se alofagia ma o le fonotaga e le o vaʻaia, o lona uiga o mea e tutupu o le a tupu i se ki le lelei: o le ae mauaina i laugutu. Mo le a? Mo le tali sese upu poʻo lenei iloiloga i se tasi. O laugutu e mafai ona mauaina i le uiga moni o le upu ma i le auala e mafai ai: O le pelu pelu o le a faia e aunoa ma se lima-forsition.

O le a se isi mea e mafaufau ai le laugutu pito i luga? O se faʻataʻitaʻiga o loʻo faʻaalia mai ai o se lelei talanoaga mo agaga. O le laugutu pito i luga e talanoa ai. Ae o se fiafiaga e le gata o se talanoaga mo autu autu - fai mai foi faitatala. O lea la, e ui lava e saʻo i le talanoaga e uiga i soʻo se tagata, lea e te talanoaina ola ai.

Ae peitai, na fautua esonis ia mataala i le lalaga, aua latou te le o uma i le lelei. Afai o loʻo e tusia i se talanoaga le saʻo e uiga i se isi tagata, e sili atu le aua le faʻaalia lou manatu i luga o lana teugatupe. E sili le gugu nai lo le taimi mulimuli ane gnawing tuliligi mai le le fiafia.

O kisi e le masani ai, o nisi taimi e masani ai latou masani - mo se faʻataʻitaʻiga, i le alafau.

Tele esoricans mautinoa o laugutu e tele talanoaga umi. E mafai ona fai i le ofisa mai le ulu poʻo le inisi masani. Ae o isi taimi o le inisi o laugutu e taulia ai se talanoaga matuia ma aiga matutua.

E i ai le manaia o le faʻauiga o le laugutu pito i luga mai le inisi - e leʻi leva ae auai i le taumafataga. O le a valaʻaulia oe i le aso fanau o le faʻamanatuina, poʻo se aso malolo. O fou fou e iai le laugutu pito i luga o le iti i se taimi manaia: o le honeymoon o le umi o le olaga. O lea e tupu foi pe a tutusa le olaga o aiga ma le lagomeli, meli tausaga ma honey masei.

O le a le mea e moe ai le laulu i luga o le teine? Afai e fetaui ma le tauleʻaleʻa, ona o mai ai lea o laugutu i luga o sogi. Ae o le taulealea e tumu i se ese uiga: E i ai se feiloaʻiga e leʻi mafaufauina ma se uo tuai poʻo ni i latou e nofo mamao atu. O lenei fonotaga o le a avea ma se mea e ofo ai lona ofo, tusa lava pe o le a la latou sauniuniga muamua.

Afai o le laugutu pito i luga o ia lava o le a mafai, ma o le paʻu i luga, o le a e feagai ma se mea le fiafia - tagata le manino. Afai o le tumutumu pito i luga o le jodhith i le meteo-loto maaa tatau ona iai se suiga i le itu o le sologaina.

Faʻauiga faʻailoga e uiga i le laugutu pito i lalo

O le a le laugutu pito i lalo? O lenei faailoga e tautala ai o se manaia olaga i le moni o le malamalama o loʻo faʻatali se tagata i le lumanaʻi lata mai. O lona uiga, e tele le tofo. A le o le tagata o le a faʻatau ia te ia lava, poʻo ni malo o le a o mai ia te ia i keke ma keke. Taumafai e aua neʻi e auai i le 'ai, pei ona mafai ona taia i le soifua maloloina.

Faʻapea foi, o le nifo o le laugutu pito i lalo e ono faaee le tamaititi poʻo se tamaʻitaʻi sogi. E tusa ai, o le i luga o le laugutu pito i luga na lapataia e uiga i le kisi o le tamaloa. Peitai, o le matauga o le ulufale e uiga i le amataga lea:

  • O le laugutu pito i luga e tautala e uiga i kisi o le alofa;
  • Maualalo laugutu e faatatau i luga o kisi.

Ae o nei faamatala e tele foi lona faalagolago i le tagata lava ia ma ana amio. E le aoga tele e faʻamaonia le mea pito i lalo poʻo le pito i luga poʻo le pito i luga ua taʻua: E tele taimi e iai ni faʻailoga i tulafono.

O le a le pito i lalo o le laugutu

Faʻauigaga

O le a le mea e fai ai laugutu i le taeao? O lenei mea na tupu ai suiga manaia. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le ae faia se tofo suamalie ipu poʻo le mea e ofo ai.

Afai na amata i le 12 itula o le aso, e manaʻomia le faʻamoemoe i se lelei talanoaga e uiga i mea taua. E mafai ona e taumafai e aloese mai le ulaula ae le o tali. O le a sefe mai le tele o mea sese i le lumanaʻi ma o le a le faʻatagaina e faʻaleagaina le va feagai ma tagata taua.

Afai o laugutu o loʻo tuʻituʻi i le vaeluaga o le po, ona leaga lea o le talanoaga ma le afa lona lua. Ina ia aua neʻi e paʻu i le iʻuga, e tatau ona e taofiofi lagona i lalo o le faʻatonutonuina o le mafaufau ma aua neʻi faʻatagaina i latou e faʻaleagaina le manaʻo. Manatua o lau sili atu o le a faʻalagolago i lenei talanoaga: O le ae tumau faʻatasi pe o le a.

Faʻauigaga

Aso Gafua . E ui i se faigata aso, o laugutu o loʻo aʻafia ai se mea e faʻateʻia ai pe faia ni mea suamalie mai uo poʻo uo.

Aso Lua . E i ai le talanoaga lelei ma le pule. Ae ui i lea, e le tatau ona le maina: masalo o le a foina o lou siʻitia. I soʻo se tulaga, o le a soʻona le talanoaga.

Aso Lulu . E i ai se talanoaga le fiafia ma uo: Ua e faʻatagaina oe e tufatufa atu faʻamatalaga e uiga ia i latou. I totonu o le lumanaʻi, faʻaleagaina le pei o le aua neʻi faia voluaga o mafutaga.

Aso Tofi . O lenei laugutu e na o mea leaga na tutupu: O teineiti o loʻo faʻatali i se talanoaga manaia ma uo teine, ma o tamaloloa o ni tafaoga faamasani ma lana pele ma le malamalama efuta.

Aso Faralie . O lenei aso e le muaʻi vaʻaia se mea lelei. O le taufaamatau e faʻamoemoe ma se pele e mafai ona oʻo i se malologa atoa o mafutaga. O lea, ia faaeteete i faatalatalanoaga, aua le lio ese mai le tauau.

Aso Tonaʻi . I le faagaeetia i lenei aso na folafola se fonotaga manaia ma lana pele, fusi ma sogi. O tane e tele na lapataia o se fonotaga ma se uo o loo soifua i se nofoaga mamao.

Aso Sa . Afai o laugutu o loʻo faʻamamaina mai le taeao po, e tele le ita tele i luma. Afai o laugutu o mai i luga pe a uma le aoauli, e iai le talanoaga ogaoga ma aiga matutua, ae le o taimi uma.

o le a le mea o le laugutu pito i luga o le teine

Faailoga mo teine

O le lelei o laugutu mai teine ​​o le a fesoasoani e puipuia ai mea taua e uiga i le olaga.

  • Afai o laugutu uma o Bred Wort, e leʻi leva ona masani lelei ona avea ma se tagata talavou matagofie ma se alii talavou lalelei. Faʻapea foʻi, o le faʻailoga e mafai ona valoia le malaga matagofie tele, o le faʻamanatuina o le a faʻaauau mo le tele o tausaga.
  • O laugutu o loʻo faʻamamaina i le taumatau - ia faʻalogo lelei tala matagofie e uiga i se mea taua.
  • O laugutu o loʻo i luga o le itu tauagavale - sauni mo tala le fiafia.
  • I le ogatotonu - o loʻo e faʻatali mo le tuuatoatasi.
  • I lalo ifo - Sauni mo se fono ma se aiga.

Talitonu i ai pe le o le a avea lenei mea, ia foia oe.

Faitau atili