Golden Goodting - E fia tausaga o le olaga ma o le a le matua o isi faaipoipoga

Anonim

O le faʻaipoipoga o le aso sili ona taua i le olaga o paga taʻitasi. Ma le tausaga e masani ona masani ai e faamanatu ai. E iloga ona igoa i lona igoa, Contes ma Lines. Afai e te fiafia e iloa: "O le faʻaipoipoga auro, e fia tausaga ma le isi taimi o totoe?", Ona la faitauina le isi mataupu.

O fea e sau ai le tu masani

Tagata o le itu i sasaʻe (alavai ma le atunuʻu o le la o le la), na faʻamanatuina le faʻamanatuga o faʻaipoipoga, tulei atu mai i faʻavae o le numera o le numera. E tusa ai ma le autu anamua o fuainumera, o iai ni aso fiafia ma le le lelei.

Faaipoipo tausaga: O le a le faʻaipoipoga e fia tausaga

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

Mo se faataitaiga, o le tele o mea fai mai o aso e sili atu ma sili atu nai lo le fa o le a televave le mafai ona faamanatuina i le tuuina atu o le tele o malo. Ae o le sefuluiva tausaga o le sefululima, luasefulu lua-lua ma le tolusefulu-tolu tausaga o le olaga faʻaleaiga, o loʻo faʻamanatuina sipela i sooupu ni uo uo uo.

O le a le ituaiga faaipoipoga?

Green Weedge Ua taʻua o le faʻamaumauga o le faʻaipoipoga. E fesoʻotaʻi ma lau mygt lau, o loʻo teuteuina i le pale o le faʻaipoipoga.

O le faaipoipoga Sini Valaau le tausaga muamua o le faaipoipo. O lenei igoa e iai se faʻailoga faʻapitoa ma le le mautonu. O lea la, i se tasi mea, i le muamua 12 masina o le faʻaipoipoga, e tutusa lava le fesoʻotaʻiga o ie manglee ma le faʻanoanoa.

O le tane fou ma lona toʻalua na mafai ona iloa lelei le tasi i le isi, o le sootaga i le va oi latou o loo faaauau pea ona faaauau pea, pei ona "tumau". Ma i le faigofie, o le igoa o le "faʻaipoipoga o le faʻaipoipoga" na faʻamatala atu i sina eseesega: I le tausaga muamua o le nofo soofaatasi O le moega o le ie na faia) vave ona ofuina.

I le aso o le lalaga o le Citz, e tatau ona tuʻuina atu i le tasi ma le isi o se meaalofa taulima mai le Citz. Faafaigofie foi le igoa o le 1 tausaga - Cotton, aua ua leva ona mafai e lo latou olaga ona faatumuina le masani i taimi uma.

Oe manaʻomia pea lenei aso e tatala ai le fagu o champagine ua tapena sauni muamua. Ma le faamanatuina o Molimau Talata, sili ona lelei ma matua o le ulugaliʻi.

Pepa Matai i le lua tausaga o le tausaga. GUBUMS, api ma tusi i luga o le mataupu o tusiata o loʻo folasia mai ni meaalofa masani.

O le uni uding O le lona tolu o le faitauga lona tolu o le faaipoipoga ua valaauina.

Linou o le faaipoipoga - E fia tausaga? 4 tausaga o faaipoipo.

Laupapa Valaʻau le lima tausaga o le galulue faʻatasi i le faʻaipoipoga. O le tane ma lana ava e tatau ona faia meaalofa a le tasi i le ituaiga o mea laupapa.

Lafo uʻamea uʻamea - E fia tausaga? 6 tausaga i le faaipoipoga.

Ma le aso zinc Faʻamanatuina 6 tausaga talu mai le 6 masina talu ona faʻamaloloina. O lenei Faatusa o loo suʻe mai: O le faʻaipoipoga faʻatasi e pei o le faʻaputuputuina e faʻapitoa asini, le mea e tatau ona oʻo mai ai i luga.

aso copper i le aso fanau - Iunaite Setete. E tatau ona fesuiaʻi ma pepa tupe siliva e faʻatusa fiafia ai mea na tutupu i le oʻo mai.

TIN , E fia tausaga? E valu tausaga o le olaga faaipoipo. O lenei aso faia ai se taimi nei i le ituaiga o mea a le aiga ma le pupula matagofie, mo se faʻataʻitaʻiga, mogasua mo le tao cuck cupkes. I nisi tulaga e seasea, o le iunivesete valu tausaga valaau Mooi le Faaipoipoga . Ona faʻatau mai lea o se moega fou, faʻatusa le faʻafouga o le galuega.

Agavaa Finansova E iloa o le a mavae le faaipoipoga. E tatau ona e faʻatauina le manaʻo o meaʻai ma tioata oloa.

Tain (pe lanu piniki) Tausaga Muamua 10 tausaga o le faaipoipoga. O lona faʻamanatu faʻamanatu e tatau ona afa i faitotoʻa, o loʻo iai muamua molimau. Ie - palasitika, mea vaivai, ae i le taimi lava lea e finagalo tutusa i le tulaga maualuga.

Meaalofa mo TNW Cording

Mai i meaalofa i le 10th aso fanau o ato ato. Ma le tagata, o le tane o loʻo auai i le 11 Roses i lona toʻalua: 10 o latou e mumu - faʻailoga alofa i se paga, ma le 1 paʻepaʻe - e faʻatagaina le faʻamoemoe mo le isi 10 i le isi tausaga i le isi 10.

Uamea O le faaipoipoga ua taua o le tasi sefulutasi tausaga le matua. Steeli oloa ma le eletise eletise e talafeagai o ni meaalofa.

Nickel Wedd Sa latou faatonu ma le lua ma le afa tausaga o le faaipoipoga.

Lrangessheva (lace) O le aso e manatu i lona sefulutolu tausaga.

I lalo Faaipoipoga o faaipoipoga Lona uiga o le sefulufa tausaga o le faaipoipoga. Siofutoga faamolemole tasi isi sui faigaluega.

Tioata (a le isi grastal) O le faamanatuina o le aso ua faamanatuina ina ua mavae le 15 tausaga o nonofo faatasi. I le tu ma aga, e manaʻomia le ata vaʻai, ina ia mama le mafutaga i totonu o se paga pei o se mea malepelepe.

Turquoise Matua ile sefulufa tausaga o le faaipoipoga.

Pupuni O le sekone o le faʻaipoipoga o le faʻaipoipoga o le olaga faʻaipoipo. Ufiufi se laulau faʻamanatuga, ia mautinoa e faʻatau se galuega fou popcemin - o le faʻailoga e le o toe manaʻomia fua seti.

O le faaipoipoga o Wal Faaigoa lua sefulu tasi tausaga faatasi.

Fanaloga Aso Lulu - luasefulu-lua tausaga.

Beylova - luasefulu-tolu tausaga.

Satin lalaga Malamalama o le 24 tausaga le matua.

Silver Whidding Manatu luasefulu-lima tausaga i le mafutaga agavaa. O le muamua faʻaipoipoga faʻamanatu lea e tatau ona maitauina e faʻapena. Sipuni faʻamolemole le tasi ma le isi ma meaalofa i le ituaiga o mama mama.

Siliva siliva mo siliva siliva

Carl o faaipoipoga - E fia tausaga? O le matu atoa o le faʻaipoipoga. O lenei aso e iloga ai ma se persil asoa, lea na nonofo ai tausaga uma ma le tasi ma le isi.

Coural Weding - E fia tausaga? 35 tausaga faʻatasi. O lana faʻailoga o se afi-mumu ruby.

Alumini aso Suia 37.5 tausaga. O le sili sili lea ona umi le alofa.

Mercury Wedding E faaigoaina 38 tausaga.

Runonova - 40 tausaga.

Sapphire Wedding - E fia tausaga? 45 Tausaga, aua o taitoalua na latou filifilia faaipoipoga. Mo le 45th aso uma o le tu masani, e tatau ona e ave i le tasi le isi asoa (mama) ma sapphire faaofi.

Golden Goodgeng - E fia tausaga o ola ola? Afa seneturi, pe limasefulu tausaga. Au auro - Avea o se sui faʻafoliga o mea na ausia ma faigata galuega. Afai e mafaia faʻatasi e tagata le nonofo ai i le afa seneturi, ona latou mafai lea ona faʻamaonia latou te alofa i ai, faʻaaloalo ma talisapaia e le tasi le isi.

Ma ina ia toe faʻamaonia ia lagona fiafia, o le faamanatuina o le faʻaipoipoga auro o le tuʻuina mai o faʻasao o le tuʻuina atu lea. Ma le fanau tolotolo faalemalo a tausaga o lo o maumanatu i ai o aiga.

Tele malo e mafai ona faalauiloa i le auro aso fanau - o le tele o aiga. Ma e tatau ona faafoliga e velaina oloa auro a le auro ma mea

Emerald Matua Limasefulu lima tausaga i le faaipoipoga.

Taimane Valaʻau se aso fanau o le onosefulu tausaga. E talitonu i ai, e leai se tasi o le a mafai ona faʻamutaina se sao sei seʻi vagana le oti.

O le wory wording uiga i le onosefulu lima tausaga faatasi.

Maa Matai onosefulu-lima ma le afa tausaga na faʻaalu i le faʻaipoipoga tutotonu.

A Le fiafia o le toto - E fitusefulu ma le tolu mai le aso o le faaipoipoga.

Le Afioga a le Faaipoipoga Filemu o Elizabeth II ma Filipo

Pale Valaʻau le aso fanau o 75 tausaga faʻatasi.

Oketo Maua e pei o 80 tausaga o le faaipoipoga.

Maamora Ua faʻaleaganuʻu ia telefoni mai i le aso 90, na faʻaalu i le faʻaipoipoga.

Platinum (a le o le mumu) valaʻau le sili ona faamamaluina aso malolo o le soʻoga o le faʻaipoipoga. Ae paga lea, e le o tagata uma e mafai ona fai i lenei mamalu mamalu. E ui i lea, e i ai ni tuufaatasiga i tulafono.

Mo se faʻataʻitaʻiga, tagata faifaatoaga o Asuyev, na ia faʻaaluina o latou olaga atoa i se nuu, o loʻo taua i atumauga i le atunuʻu Lerika (Azerbaijan), o loʻo tusia ai le au tagata tausi.

O le platitum Wedges na oi luga ia i latou ina ua maitauina e le Judeula Agyev 126 tausaga le matua, ma le toʻalua - o le pepe Ayev - 116 tausaga.

Faʻapefea ona faamanatu ni aso o faʻaipoipoga i nofoaga eseese?

O le a malamalama i le faʻamanatuga O le a le faʻamanatuga, o le a tatou liliu i le toe iloiloina o tu ma aga faʻafai ae o le faʻamanatuga i atunuʻu eseʻese o le lalolagi.

Egelani

E matua toʻalua matua o loʻo faʻailogaina le tele o le 50-tausaga le matua aafiaga o le a le faʻamamalu e se tasi, ma le tupu o le atunuʻu! Ma ia maua ia faamalo o le a latou uma i le lima tausaga ma mulimuli ane.

O lenei tu masani ona na momoli mai talu mai le 1917, ina ua amata le Danich Toose Plincards ma faamalo atu i faaiuga o aso uma. Ma o loʻo lafoina i le faʻapipiʻiina o le teutusi i meli.

Ioe, o le a e muamua galue e galue aiga - e tatau ona latou tusia se tusi e uiga i o latou aiga ma lafo atu i le fasima palama.

Amerika

I le Iunaite Setete, na faʻailoa mai ai se masani faʻapena talu mai le 1950. E iloa i lalo o le lisi o le aso fanau. Ae le pei o atunuʻu o laʻau, i tausaga uma o le faʻaipoipoga soofaʻaipoga e le o se faʻapitoa faʻailoga, ae e taua lava i ni meaalofa faʻaaloalo e mafai ona oʻo i ai.

Tagata Rusia

O le masani a le Quindid faamanatuina o le faamanatuina o le tausaga talu ai o faaipoipoga ua avea ma lauiloa talu mai le faaiuga o le 19 senituri. I le lumanaʻi, faʻalautele sosolo tele i le tuai o 80s. I le taimi o le Soviet faatasi soo, oi latou na matauina o le sauniuniga itumalo, o le 50S ma le 65 o aso nei o le faʻaipoipoga na faia ina ia faʻamalosia ai ofisa lesitala.

O nei, pe a fai e avea toʻalua ma aiga ma o latou aiga i le sauniga lavatoʻatasi, o lea na latou faia ai le sauniga lava lea lava ia, o le mea moni na omai ai lava i soʻo se isi faafiafiaga. Ma le isi, e iai tulei iloga na o mai e mai lava nei, e pei o le "toe faʻaleleia o le" malu o le "aiga faʻafiafia i le laupapa auro.

I le taimi lava e tasi, o taʻitasi uma o loʻo faamanatuina o se faʻapotopotoga taʻutaʻua: O le au faʻatoʻaga faʻatasi, ia manumalo, foaʻi mai foʻi meaalofa, ia faʻatulaga se aso faʻafiafia, tiʻetiʻe ma tauvaga.

O fea e te faʻaalia ai faʻapitoa se aso e sili ona manatuaina? E tele ona afaina ai pe fia tausaga ua mavae mai le faaiuga o le faaipoipoga:

  • Mo se faʻataʻitaʻiga, 5 tausaga - o se faʻaipoipoga ua faʻamanatuina i luga o le vae o le natura pe alu i le faleʻaiga;
  • Penili tausaga - ua matauina i vai vai;
  • Peitai e tatau ona fai le sauniga faʻaipoipo i le auala lava lea e faia mo le Mausation.

Meaalofa meaalofa

O sui o loʻo faia e faʻafiafia ai oloa mai mea e taʻua o le aso fanau. Mo se faʻataʻitaʻiga, teuteuga, o maʻi o maʻi aiga, inter, ma isi.

O nisi taimi o nei meaalofa o loʻo filifilia, tulei ese mai faʻatasi ma le faʻatusa o le faʻaipoipoga o le tausaga faʻaletupe. Mo se faʻataʻitaʻiga, o le "Buaro genroe" e le gata i le uʻamea lava ia, ae faapena foi faʻatasi ma le fale ma le fale. O le mea lea, o se meaalofa matagofie o mea mo le fale.

O lea ua e iloa le taimi e te faʻamanatuina ai le mea o le faʻaipoipoga faʻamanatuga ma o a meaalofa i le toʻalua e manaʻomia le fiafia o le tasi. Mulimuli ane, ou te tofia se ata vitio:

Faitau atili