Aquarius fafine ma Capricorn - masani i le alofa, mafutaga, faaipoipoga, feusuaiga, faigauo

Anonim

O le fiafia o le teine ​​anquatic ma le toʻafilemu, faigata ma paleni tama tama-capricorn? E foliga mai na, naʻo ni ata malie e mafai ona latou fiafia i ai. Ae o le faasausili e faasino i ai le faafeagai.

Aquarius fafine ma Capricorn - masani i le alofa, mafutaga, faaipoipoga, feusuaiga, faigauo 3794_1

Alofa ma mafutaga

Alofa i le va o le ese i le natura ma le faʻataʻitaʻiga o amioga i sosaiete e tupu faʻafuaseʻi. Ae e le tatau ona te ofo ia, e lua faʻailoga e lelei ona faʻatautaia e ala i le toa, o lona uiga, o le paneta e faʻatapulaʻaina ma lilo. I le taimi lava lea, o le Parangan Paneta o le saolotoga, o manatu fou e taua tele lona sao i le faafanua faafanua o le teine.

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

O lenei mea e iloa ai le latou mafutaga. I le amataga, o le a taumafai le fafine i le saolotoga, tutoatasi, peitaʻi o le malosi uiga o le kapofi o le a suia lona auala i le ola.

I le aluga o taimi, o le a masani o ia i le mafaufau o le mea e mafai ona manaʻomia se tasi. Ona avea lea o le a avea ai o ia ma uo faʻamaoni moni mo Cakericorn, poʻo ai, na manaʻomia le mautu ma faʻataʻia lava ia te ia lava.

E talitonu o lenei paga e sili atu ona totogi pe a uma le tolusefulu. E oʻo mai i lenei tausaga, o siteki e toa nofo filemu i lalo, e malamalama i le mea latou te mananaʻo i ai mai le ola. Ma latou te mananaʻo i se malosi tino, alofa ma le talitonuina loloto i le paga.

Feusuaiga talafeagai

I le faiga o le tausaga faʻafeusuaʻi, poʻo le Aquarius ma Caseriborn Faʻafatausaga, ono mafai ona solia. E i ai le faʻanatura faʻanatura ma le naunautaiga e pule i le va o mea masani ai o loʻo faia ma o le leai o le umi o faʻaoʻo.

Ma taumafaiga uma a le fafine na te faamamafaina i lo latou lava olaga o le a vaaia e le apalai i lona lava tupe maua. O sui o lenei faʻailoga e iai lona uiga ese o le ogo, ma a paʻi atu le Aquarius, o le mafutaga e mafai ona tupu ai le taʻe.

Aiga ma Faaipoipoga

Afai o le Aquarius ma Caprickorn ia maua le ofisa resitala, ona e ono avea lea o se faʻaipoipoga lea e faʻavavau. E masani ona tiga le tui o le au tusitala i teteʻa, ma o lea o leʻa faʻaaogaina o lima ma loto i luga o la latou vaega o se laasaga matuia ma le mafaufau.

Aquarius fafine ma Capricorn - masani i le alofa, mafutaga, faaipoipoga, feusuaiga, faigauo 3794_2

O Aquarius foi e patino i le Inisitituti o le faaipoipoga ma le ogaoga o le ogaoga. Aemaise pe a faatatau i le fesoʻotaʻiga ma Capricorn - I totonu o le fafine vaʻai i se punavai o le faʻamalosia ma le lagolago, o lona uiga, o mea lava e masani ai o lea laititi.

I le tausiga o tamaiti o le aquarius ma capricorn - o le sili malie. O le a avea ma se faʻataʻitaʻiga moni mo nai pese, tuʻu soo ia i latou. Mo lenei faasaʻoina o loʻo hide o se lagona mataʻutia ma teisi o le coursurion: O tagata o lenei faʻailoga e masani ona taumafai e aʻoaʻo se tagata vavalalata i mea e sili ona latou manatu e taua.

Tusa pe o se tagata ua i ai ni manatu lelei ma tulaga taua. O le a ia faʻatagaina i latou uma fetufai soo ma avea ma tina sili i le lalolagi.

Pros ma streen ver ulugalii

E ui i lea, o elemene o le lalolagi ma vai e tumau feteenai. O le mea lea, i le fesoʻotaʻiga i le va o Capricorn-tagata ma Aquarius, fafine, o mea uma e le mafai ona lamolemole. O fea o iai ni mea e nana ai? Sei o tatou faʻataʻitaʻia le mea e tatau ai ma le lelei o le paga.

Lelei o ulugalii

  • Faatasi ai ma le auala saʻo, o le aquarius o le a mafai ona suia atoa le feʻelaʻe ma aumai i se mafaufauga fou. Mai le tagata faasausili, o le a liliu i totonu o se tagata toa moni, na sauni e puipui lona fatu ma lana fanau.
  • O le a mafai e le fafine Aquarius ona toe lolomiina e le o se mea alofa tele. A uma mea uma, nei Pragmatic Sporchornt e uiga i lona soifua maloloina, aua leai se isi e mafai ona maua ni tupe.
  • Aquarius e masani ona faamalosia e pele ia i latou pele. Igoa, o le mafaufau i le mafaufau ma manaʻomia ni mea mautu ma le loto maʻaʻa o loʻo feagai ma subricorn. O le a mafai foi ona ia tago i se tulaga taua i le lalolagi i fafo, ma o se fafine e nafa ma le faamafanafanaga.

Leaga o le Iuni a Capricorn alii ma fafine Aquarius

  • E i ai a latou mea taua. Cappocorn e alofa tele i le faʻavae o gaioiga, faʻatonu, ma o le aquarius e fesoʻotaʻi le saʻolotoga ma le faʻalavelaveina o gaioiga. Latou te manaʻomia le tele o taimi, alofa ma le malosi e faʻamalosi ai.
  • Saolotoga, meaalofa alofa alofa E te le popole tele pe faʻapefea ona vaʻavaʻai tagata i a latou gaioiga. Mo Callicorn, o le faaaloalo lautele e toetoe lava a maamofia. O le a le mautonu o ia i gaioiga a lana paga ma ita tele.
  • Capricorn - moni o le fale e faatonu. Masalo o le a taumafai se tamaloa e faʻatapulaʻaina le saolotoga o se fafine i le filifilia o lavalava, asoa, uo ma upu. Na te le eseʻesega ma le ita tele ma mautinoa o le a le tigaina i le maʻi ma le faʻavaʻa.

Aquarius fafine ma Capricorn - masani i le alofa, mafutaga, faaipoipoga, feusuaiga, faigauo 3794_3

Faʻafefea ona e alofa i aliʻi

  • Faamama oe lava. Capris, e pei o seisi lava vaega o le lalolagi elemene, manaʻomia se teine ​​ua mulimuli mai ia te ia lava. Mo le tagata o le lalolagi - o le tasi lea o lona faailoga tuutino e le faatigatia ai o ia i le filifilia.
  • Talanoa. I le aotelega, e aumai capricorn e faʻafesoʻotaʻi e faigata tele. Ae a mavae ni nai fonotaga ma le umi o talanoaga, o le a amata ona ia tatalaina, ma e uiga foi i le amio ai heane.
  • Ia feololo ma le tauagafau. E seasea ona fiafia i le pamu o teine ​​ma fafine, e mafua mai i le mea moni o latou paaga e tatau ona malu atili ma o ia lava.
  • Faiga masani, pisinisi ma feminion o le tolu mea lilo o le fafine manuia o le fafine o Capricorn. Tagata o lenei faʻailoga e manaʻo i se aiga alofa alofa. E leai se mea e oʻo lava i le malosi sili ona malosi mo le tamaʻitaʻi o le a mafua ai ona latou suia le tulaga.
  • O pupuga e talisapaia tamaʻitaʻi o loʻo iloa mea latou te manaʻo mai le ola, faʻapea foi ma i latou e ausia a latou sini. E mafai ona latou faʻataʻitaʻia naʻo latou na o soʻo se mea o loʻo i le atamai ma mea aoga.
  • E ui lava i mea uma na muamua, o tagata o lenei faʻailoga e talisapaia ai le faʻamoemoeina. O le a latou le avea ma faasea tumau i faafitauli, ma loimata ma toe faailoa mai sui o le elemene lea o le elemene i se tagata le mautonu.

Fesootaiga Faigofie

Capricorn ma Aquarious e iai ni eseesega, ma o uo o le faʻamaonia o le poto o tagata: o le faʻafeagai o tagata.

Masalo, latou te leʻi mafaufauina le atinaʻeina o mafutaga e faʻaosofia ai, o le a faia mo ni nai tausaga. I se faʻaopopoga, o le suauʻu faʻailoita-o tamaloloa, e saua i fafine, pe a latou le lagonaina a latou aia ia latou. O le mea lea, o le sitepu muamua i se paga masani masani faia Aquarius.

Ae faʻafefea pe a fai o le Capricorn Man ma fafine fafine manaʻo e nofo uo? O lenei taunuʻuga o lenei taunuʻuga e mafai ai. Caprictor e taua le faia o fesoʻotaʻiga fou ma maua ai le manuia moni mai le fesoʻotaʻiga faʻagasologa.

Aquarius - ma o le Aquarius-interrovert - i le faaletonu o loʻo i ai se lio tele o fesoʻotaʻiga. O lea la mo le Capricorn i le taimi mulimuli ane, o faigauo e avea lava ma ituaiga o le latalata o le galue poo le pisinisi fai pisinisi.

Fetaui i galuega

O lenei ulugalii e masani ona amata i se pisinisi aiga. O le mea moni o le teine ​​aquaruius e le gata i se mea e le mafai ai. Ma lona naunautai e fesoasoani foi i le faoa o mea uma e totogi ai mea uma e fefe ai ma foliga fiafia e uiga i ni faʻafitauli talafeagai. Faia o se mea silisili, o le a mafai ona faʻateleina le tino o le tino o le latou aiga.

O le mafaufau poto o le Capricorn e mafai ai ona e faia lelei, ma o le manatu faʻapea o le faʻatuina o sootaga ma paaga ma le le faʻatulagaina o tulaga masani.

Faaiuga

  • Capricorn-tagata ma le Aquarius-fafine - Tuafa ulugalii.
  • O tamaloloa e tosina mai aʻoaʻoga ma faʻamoemoeina, ae i le taimi lava e tasi tauagafau ma faʻamalosi tamaʻitaʻi.
  • O lenei mafutaga ei ai avanoa uma e fausia ai se sili ona lelei aiga masani pe a fai o paaga i uiga o le tasi.
  • I le moega, feteʻenaʻi e mafai: O le teine ​​e sili atu le manaia o le mafaufau nai lo lona alofa.
  • O faigauo i le va o le aquarius ma Capricorn e sau i lalo i le Baal pisinisi penefiti o le lona lua.
  • I lenei galuega, o se maketi sili ona lelei, mafai ona faʻavaeina se tele tupe maua faʻafetai i gaioiga soʻotaga.

Faitau atili