horoscope Sasae mo tausaga: ona foliga, faamatalaga o faailoga

Anonim

O le horoscope sasaʻe mo tausaga e pei o le faavae o le faataamilosaga o malama e sefululua tausaga le matua, i lea tausaga taitasi le faamaoti tutusa manu i tausaga taitasi. O le talitonu Saina o loo i ai faailoga i le tausaga se faatosinaga malosi i le natura ma le taunuuga o lo latou lē e ona.

o loo i manu i le horoscope e faapea: muamua alu le isumu, e suia o ia povi poʻa, sosoo ai ma le taika ma se lapiti, tarako, gata, solofanua, le 'oti, manuki, toa, taifau ma puaa. I lenei mataupu, mafaufau i le vaega autu o loo i ai le kalena Sasae.

horoscope Sasae mo le tausaga

E faapefea ona e iloa ai lou faailoga zodiac Saina?

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

Le igoa o le lomiga faa-Saina o le Zodiac "Sheng Xiao" faailoa "Faamanatu Fanau". E aafia ai le taamilosaga o le susulu o le po. O le converges aso o le tulai mai o le Tausaga Fou Saina i le amataga o le zodiac tausaga.

E le pei o fetu i Sisifo, i le faitauina i tausaga taitasi Solitulafono Tausaga Fou mo numera eseese. Latou eseese i totonu o le vaitaimi mai le Ianuari luasefulu-muamua i le luafulu o Fepuari. Faavae lea e tatau ona aemaise gauai atu le aso fanau aso o le masina o le taumalulu muamua ma le lua i le faia o latou faailoga zodiac Saina.

Ina ia fesoasoani ia te oe ofoina atu e faaaoga ai le faailoga o le zodiac i tausaga o le fanau mai i le laulau o le a outou maua i le ata o loo i lalo:

Kalena Manu i Sasae i le tausaga Lisi

O le a faamanuiaina i le tausaga o lau manu?

mafaufau i le Saina e pei o se manatu faavae o le "Benmingnian", po o le tausaga o taunuuga. I lalo e faatatau i le onset o le tausaga o le manu lea e patino a tagata. Mo se faataitaiga, 2019 tausaga Benmingnian i latou uma oe na o mai i lenei lalolagi i le tausaga o puaa.

I Saina, ua talia i se trepidation faapitoa ona faamoemoe i le onset o lona tausaga. Latou te talitonu o le a faapitoa lona sefulu ma le lua masina uma, o le a latou aumaia le tele o taua, e masani ona e oo lava i mea na tutupu matautia.

Ae le o mea uma e foliga mai o le Saina i le Raduzhny Malamalama - ua foi talitonu faapea o se tagata i lona tausaga mafua ai se tauemuga i le Tai-Sui - o le Paia o le Taimi Sili. Ma o ia, i le taimi, e mafai ona auina atu tofotofoga eseese. O le mea lea, o tagata i lena Tutotonu Malo ua talitonu le tausaga o taunuuga e aumaia ai suiga e leʻi faamoemoeina, popole ma le fiafia.

O a ni faailoga o le tausaga?

E le i uma faafuasei i le tusia i luga o le kalena, o le filifiliga paʻu i luga o nei tagata le ola e sefululua. I latou po o sa i ai se sootaga vavalalata ma le Saina, po o le, e pei o le talitonuga anamua faitauina, ua fuafuaina e aumai manuia.

Bull, solofanua, le 'oti, toa, puaa ma maile Saina e pei ona masani tausia e pei o se manu i le fale. E oo lava i se faataoto Saina lauiloa, o le fetu: ". Ono o manu i totonu o se fale e mau ai - o se faailoga o le le manuia" O le mea lea, ua e maofa ai na aofia ai i latou i le kalena i sasae.

O totoe e ono manu: isumu, taika, lapiti, tarako, gata ma manuki - matua faamamaluina ma faaaloalo i le aganuu o lenei atunuu.

E mautinoa lava o loo e fiafia e iloa pe aisea na tuu uma tausaga o manu ina i se faasologa? O lenei tala o loo i ai le tele o manatu, o le a tatou faamasani i le lua e sili ona lauiloa i latou.

O lea la, o le lomiga muamua o loo faapea mai manu e toasefululua i le zodiac sasaʻe o loo i ai, ma le isi tulaga e ese ai e tusa ma tulafono o Yin ma Yang. O lenei aoaoga e faatatau i le manu i le elemene o Yin po o Yang, e faalagolago i le aofai o ana claws (sisii, atigivae):

  • Yin - faamatalaina i le afioaga o le faitauga;
  • Yang - ese.

Ma afai tatou te suesue i le horoscope lava ia, o le a avea manino mai ai o loo i ai se alternation toniga o manu Yin ma manu Yang.

O se tulafono faafoe, le manu maua se numera tutusa o tamatamai lima i luga o le pito i luma ma le lala pito i tua. O le ese o le tulafono o le isumu: ona sisii luma maua tamatamai lima e fa, ma le pito i tua - lima. iloa le Saina a lelei ua faapea lava i lenei mataupu: ". taitasi mea ua tusa i lona seãseã"

O le mea lea, o le isumu ma maua le tulaga muamua i le lisi. Ina ua maea uma, e ofoofogia umia ma le uiga ese o Yang, ma na te silafia Yin.

Isumu maua ai le tulaga muamua i le horoscope

Anamua tofu tagata Saina le zodiac manu taitasi se uiga faafaatusa faapitoa po o se faailoga. sa vaevaeina manu e Toasefululua i le ono paga ina ia le uiga o le tasi tagata o le paga o loo tetee i le faailoga lona lua. Ona o lenei, na mafai ai ona ausia le lotogatasi i le va o Yin ma Yang.

Foi, i le mataupu o le sequences manu e aoga ma faaopoopo mai i totonu o Saina, o le mea sili ona taua ua tuuina atu i luma i taimi uma i Saina, ona ua uma ona latou tuu o isi uiga i se faasologa faaitiitia. Ma ua tuuina mai e le vaiolini muamua i se malosi, amataga iloga e Yang, sosoo ai ma le mataupu faavae o le sologa lelei o Yin.

faamatalaina tala e uiga i zodiac Saina

O le lomiga lona lua ua fesootai lelei ma le tala anamua. Setete e gata ai e leʻi i ai muamua i Saina lona lava liʻo zodiac. Jade emeperoa, o le Alii o le lagi (i se isi lomiga - le Buddha Tele), na manao e filifili ina sefulu ma le lua tagata ola e leoleoina i latou lona toafilemu.

O le mea lea, o le pule auina atu ai se envoy ola pea i le Lalolagi, le faasalaina o ia ina ia saili uma manu ma valaaulia i latou i le maota malo. Le lava lea e tasi e toasefululua, o le a lofituina i le faitotoa muamua, o le a tuuina atu faapitoa le alofa tunoa ma faamamaluina.

O le taeao na sosoo ai, alu manu uma i le meatotino o le emeperoa. Le isumu o le muamua o latou. Sa ia alu atu i le vaitafe, ae sa malosi foi le tafe mo ia, o lea na ia filifili ai e faatali. A itiiti mulimuli ane, o se povi poʻa latalata atu i le vaitafe. atu ia te ia le tricky Kryfa ma oso i lona atigi taliga.

e lei tetee le povi poʻa alofa mutimutivale, ma ua latou faaauau pea faatasi. Ina ua manumalo le vaitafe o povi poʻa, e amata ona sosola vave i le maota o le tupu. Iinei, oso faafuasei le isumu i fafo o le taliga ma pauu i le vae o le emeperoa. O lea e liliu mai taunuu o ia le mea muamua, ma le lona lua povi poʻa.

O le lona tolu ma le fa - o se taika ma se lapiti. sa faailoga ese uma i laua e agility ma le naunautai, ae manumalo manino le taika le saoasaoa (sa ia maua le lapiti i luga o le vaitafe i le fesoasoani a maa ma bric, ma le taika na oso i luga).

O le lona lima lele le tarako. Na ia taʻu atu i le pule o le mafuaaga o le faatuai o le timu, na foafoaina Dragon i le aai mu. sa i le emeperoa faia le malosi ma le agalelei o le tarako. O le mea lea, na ia tuuina atu ia te ia le nofoaga o lona lima i le zodiac Saina, e faatagaina ai ia te ia e ave lona atalii e suitulaga lona ono.

Peitai, na faaali atu lava le Alo o le Dragon i le maota o le tupu. Ae i le vae o le pule tolotolo le gata, ua taua o le taliaina o le afafine o le Dragon. O lea na ia maua le nofoaga lona ono.

na o mai faatasi le solofanua ma le 'oti. taumafai nei manu agalelei ma le faaaloalo e misia lana uo i luma. vaai i le tupu o latou tamalii ma tuuina atu e le siteki lona fitu ma le valu o le zodiac, faasologa.

O le manuki toetoe tuai mo le taliaina o le emeperoa. Ae sa amata ona vave puna i luga o le laau ma maa ma maua pea i le maota o le tupu, ma ave le laasaga lona iva. Mai le manu mulimuli na oo mai, sa i ai se toa i se taifau ma se puaa.

E ala i le faamasinoga, na manatu le maile e ave i luma, aua o ia vave momoe ma swims atoatoa. Ae sa ia, vaivai o le auala umi, filifili ai e malu i totonu o le vai ma leiloa taimi tele. tatau o le manu o loo lisiina uma le tagavai o le leoleo o le Faitotoa Faalelagi.

E mafai ona e fesili atu pe aisea e leai se pusi i lenei lisi? ola i le pusi faitotoa e sosoo ma le isumu, ae aunoa tauemu ia te ia. Sa matua le fiafia le isumu, ae sa fefe e tau. Ae peitai, sa ia le faalogo e uiga i le poloaiga malo, sa to o ia le taui ma sui taufaasese.

Pei ona outou silafia, pusi fiafia e moe malie. O lea, i le afiafi, na fesili se pusi mai le tala i le isumu e ala i luga i le taeao. faafoliga le isumu na ia malilie. I le tafa o ata, sa ala ae lava le amataga, e lei ala se tasi ma faatopetope e alu i luga o le auala. Ina ua ala ae le pusi mai le moe, sa i ai se tele o le taimi, o lea na ia lē mafai ona avea i se liʻo o le fiafia.

Latou te fai mai e talu mai lena taimi a lauiloa uso o le pusi ma isumu o loo faia, ma o le gata saili e vave natia i se taimi vave e pei ona latou vaai i se pusi.

Moni, e iai leisi lomiga. E tusa ai ma ia, ala ae i le pusi ma le isumu, sa faatasi ma ia i le vaitafe ma oso i luga o le povi poʻa. Peitaʻi 'ua alu foʻi le manu i totonu o le vai, na tolopoina e le isumu le pusi i le vaitafe, ma na molia ai nei. O le mea lea, o pusi Canlerate e le mafai ona aau.

O loʻo tulaʻi le fesili, aisea la e masani ai ona faʻaigoa le lapiti o le lapiti o le tausaga o le pusi? Foliga, e uiga i le nonogatupe sese uma o uputuu Saina moni.

Mo se faʻataʻitaʻiga, o Vietmense Zodiac e matuaʻi i ai ae le o le lapiti o loʻo i ai le pusi faʻailoga. E talitonu o le mafuaʻaga o le mafuaʻaga o le upu Saina "lapiti" ("Mǎo Tù" ma le Vietnamese "

I sasae o le Styverscope

O le a le faatusa o lona uiga o saini taitasi?

O mea taʻitasi o mea e ola ai o le kalena o le itu i sasaʻe ua faaseseina ma se faʻailoga faʻaaloalo ia te ia i le sili ona lelei, manino:

  • ua fesootai isumu ma le poto;
  • Povi e iloga i galuega faigata maualuga;
  • Tiger e sili atu ona faalagolago;
  • o faaeteete lapiti;
  • Ua faaoʻomia le tarako ma se malosi tele;
  • Snake - fetuutuunai;
  • O le solofanua e taumafai pea;
  • O Tina e taumafai e fai mo le loto gatasi;
  • E fesuiaʻi le manuki;
  • O le tau o le amio lea;
  • O le maile e faamaoni;
  • Puaa - faauo.

I se faʻaopopoga, 12 manu ua vaevaeina i totonu o le fa "faʻailoga".

  1. O le muamua triad e aofia ai se isumu ma se tarako ma se manuki. E eseese uma lava i latou i le amio malosi ma gaioiga, ae masani ona tigaina mai i faʻalavelave faʻafuaseʻi, e aunoa ma se auro tutotonu.
  2. O le trian trad e fai ma sui o le povi, gata ma se poto. Latou te puleaina lelei le manuia, ae ona o le faigata o galuega, o le faʻaaogaina tumau o le taumafaiga tele o taumafaiga. E mafai ona e fiafia tele i le faʻafaileleina o ia uiga ma lo latou agavaʻa e tusia fuafuaga i le lumanaʻi.
  3. O le tolu triad e aofia ai se tiger faʻailoga, solofanua ma maile. O lisi o fola o le sili ona lelei e mafai ona avea ma meaalofa o le faatauanau ma le mafai ona faʻatuina fesoʻotaʻiga. E tele ni mea e manaʻomia ai e tagata uma, ae mo le agaga latou te manaʻomia se tasi poʻo le maualuga o le toʻalua pele e toʻalua.
  4. O le lona fa Triad e fai ma sui o se lapiti (pusi), 'oti ma puaa. O faʻailoga o le fiafia o se olaga matagofie, ua ia maua ai se lagona lelei o le matagofie o le matagofie ma eoaʻe taleni. Latou te tuʻuina atu folasaga, ia manuia le faʻaaloalo ma le amio lelei.

Ou te manaʻo foi e faʻaopopo lena Saina tagata Saina tulaga o faʻailoga taʻitasi o le horoscope i le tasi o le lima natura elemene:

  • uamea / auro;
  • laau;
  • vai;
  • afi;
  • Lalolagi.

Ma, e tusa ai, i tausaga taʻitasi e faʻasino i se elemene faʻapitoa. Mo se faʻataʻitaʻiga, 2019 lagolago pauna eleelea lalolagi. E aliali mai o manu uma e maua i le 5 ituaiga ma le toe fai o le onosefulu tausaga.

Ina ia faʻamautu lau manu i luga o le Saina Zodiac, ua lava lona iloa, o le a le tausaga na fanau ai se tamaloa.

Faafetai i le kalena i sasaʻe, e mafai ona e malamalama lelei i lou tagata, e pei foi i le natura o le lau pele ma e masani. O le isi faamanuiaga - ua avea mafai e faamatala le alofa ogatasi ma le tulaga ogatasi i le olaga pisinisi. O le ae aoao i le ala tele o le gauai e tatau ona totogiina.

e matua scrupulous le Saina i le fesili o le tulaga ogatasi o faailoga, ma talitonu o ua fuafuaina muamua. I aso anamua, o le horoscope Saina faaalia pe e mafai ona alu i le alofa ma le faaipoipoga pe leai. O talitonuga ua faasaoina i tatou aso: o le toatele siaki pea i latou lava i luga o le zodiac ao lei filifili mo le faaipoipoga po o le sootaga faaleuo.

faaiuga Saina i luma o horoscope suesuega faaipoipoga

manu uiga

O le aoaoina o le tausaga o le manu i le poloaiga, e faapea foi ona suesueina le horoscope i tausaga o le fanau mai i le laulau, sa ou fuafua e faamasani ai ma le faamatalaga o le meatotino a le manu taitasi.

Isumu

O totonu o le nofoaga muamua o le taamilosaga, o lea e talitonu e faapea o le poto uma manu. E tutusa faailogaese ai i gaoioiga maualuga, ae i le fussiness taimi lava e tasi ma le popole. Le isumu o se manu secretive mananao e natia mai le malamalama, ae o le a ia fiafia e lamatia e faaofuina i le ola o le afuafua.

Povi

O se matautia e galulue malosi ma onosai manu, toafilemu, pe afai o le ita o ia. Alofa e toatasi, e le suiga tele. Bull - matuai leai se aoga, ae e mananao le e matūa iloiloina loloto i totonu o le faamatalaga. Ae taofia pea le faamaoni ma le tuuto i le filifilia lesona po o tagata.

Tiger

o Tiger a manu atamai lava. O ia o se manu tele, e tusa ai ma lea e le i uma le fiafia i le luitau laiti. Lava e le faaseseina e se tasi ma le taufaasese o lona lava tagata o le a manaomia se totogifuapauina taugata. faaalia le loto Eelam le palette atoa o latou aafiaga faalelagona, e faapitoa lava, leaga. Aua e te taumafai e tuu lava a taika i se pa - o le a ia i ai i le taua manumalo mo le saolotoga.

Lapiti

Bunny, e pei ona ua iloa, e le ese i le malosi tele, lea, peitai, e le taofia ai o ia mai le faaali mai o le usiusitai. Ia te ia ua na o latou lava tulafono, o lea o le olaga tuputupu aʻe o faigata tele. I le taimi lava lea e tasi, o le taumafai e aloese mai le feiloaiga tatala ona o lo latou le palaai. I le olaga, e manaomia le leaga o le saogalemu, faamafanafanaga.

O le tarako

Pe e mafai ona maua se tasi e mafai ona malosi atu nai lo le tarako? Le gata enchants lona mana mythical, tomai ofoofogia. Mo ia, o se olaga o le tagata masani o le manino e le o se filifiliga. Sa ia taumafai mo mea uma i le pupula, faaliliuina. Lona nofoaga vaivai o le atoatoa.

Gata

E faailogaese ai i le alofa tunoa, manifinifi ma le natura matūa mou. Faleoloa tele mealilo, e masani ona le suia oo latou paʻu. e lē mafai ona taʻua gata o se tagata leaga, ae silafia e tagata uma ia mea oona e oti. I le taimi lava e tasi, ua atiina ae le lagona, poto, e tulaga ese le fetuutuunai o Ia i tuutuuga fou e ola ai. Ma afai o se mea na faia e le pei o se mea, vave ma ina le matauina mou mai luma.

Solofanua

o le tauagafau o le solofanua, manu tamalii ma e faamaualuluga. alofa o Ia ia e faaalu se taimi i le natura, e eseese le lototele ma le naunautai. Ae peitai, ou te manaomia le alofa, le alofa ma le tausiga. Sa ia adores fesootaiga, paaga fou, e le mafai ona na oi latou mo se taimi umi.

E aunoa ma le faigata tele, mala tiga ma faafitauli eseese, peitai, e le vaai manino i taimi uma le taunuuga iuga. I se tulaga lautele, o le solofanua o se optimist fiafia.

'Oti

ua faailoga ese le 'oti e ala i le faatosina unpretentiousness ma faalenatura. Ua ia te ia le faapea mana tele, e pei o se taika po o tarako, o lea na ia e sili atu e pei o le faamafanafanaga aiga nai lo adrenaline. Foi faigofie ona lolo atu i le faiga o isi. Mai le taimi lelei, e mafai ona e matau le vave galo o le solitulafono, e le o mafai ona ita i ai mo se taimi umi.

Manuki

Marty o se vavega tulaga ese o le natura. E mafai ona ia ofo aunoa, talie, e faatumulia le olaga ma le lagona lelei. Ana gaoioiga te le maua pea o se fausaga talafeagai. Manuki - o se uiga ma le ita, ae le lelei, o loo i le "Autu Golden".

I le taimi lava e tasi, ua atiina ae le atamai, e faigofie ona malamalama i le poto. Moni, ei ai se maualuga o avanoa o lo o faia lenei uma faapitoa e umia le gauai o tagata lautele i luga o latou tagata. Ina ua maea uma, e le iloa e se tasi le auala e amio ai se tagata faapena, o totoe na faatasi ma ia.

Povi

e mafai ona e tuuina atu Roosters i latou lava i se malamalama lelei. E mafai ona avea le toafilemu, faasausili, ma e mafai ona faia se faatusa o taitai o le toaga. I so o se mataupu, tulaga ese pea le toa nisi o le faasaua: pe afai e tupu se mea matuia, o le a ia nofo i luga tagata uma ma tuleia e faatino.

I lenei tulaga, e le mafai ona fai atu e faapea o le ua faalavelaveina malosi roosters e se isi manatu po oi latou o loo i tacty tele. Ma, ioe, e le mafai e le tautatala e uiga i lo latou originality, o le mafaufau e lē o ni tulaga faatonuina.

Maile

O le faailoga sili ona aoga o le Horoscope Sasae. e le faatali le taifau mo se taui mo ana gaoioiga, o le faia ai i latou mai le faamoemoega faaleagaga sili ona lelei.

Ae e masani lava ona amio lava fussy le pussy, aggressively ma annoyingly. Ae peitai, afai o le "matagi agi i le isi itu,", i luga o le ese mai ai, e mafai ona amata ona amio atoatoa o.

Puaa

Faatupuina le lagona o le matuai leai se aoga, e ui lava o le mea moni e na o le mafatia mai naivety ma gullibility. O le puaa o se fiafia, tagata lelei-natured, lea e le o atoatoa faalavelaveina ai e lona lava faatusa.

E sili atu lona fiafia e fesootaʻi ma tagata mo le agaga nai lo le faia o faʻataʻitaʻiga folasaga. O lona minus e taoto i le le mafai ona taofiofi le leaga o le leaga. Ma, o le puaa e faigata ona oso i luga, ae faʻaalia le mautu i le faʻasologa filifilia.

O lenei ua e iloa le mea taua o le Saina Horoscope, masalo ua e suʻesuʻeina le Sasaʻe Kalena o meaola i le laulau i tausaga ma mulimuli ane tausaga o le a. Ma le mea mulimuli, suʻesuʻe le vitio i luga o le autu:

Faitau atili