Faʻafefea ona valaʻau Gina manaʻoga i le fale

Anonim

O tagata uma na vaʻai i le ata poʻo le ata o le kapeti ", miti o le sailia o se maneta magine moli ma gin e faʻataunuʻuina ai ona manaʻoga. E toaitiiti tagata latou te iloa lena mea, e tusa ai ma tala a Arapi, Gina o loʻo i ai pea. O i latou o ni mysic temoni, lea e mafai ona valaʻauina i luma ma faʻailoga faʻapitoa ma fai atu ia te ia i le manaʻo ia te ia. Ou te leʻi talitonu i lenei mea a o aʻu e leʻi taumafai. Na vave ona sau loʻu manaʻo nai lo le mea na tupu. I lenei tusitusiga, ou te taʻuina atu ia te oe le valaʻau Gina ma o a malo e tatau ona maitauina.

pepe

O ai se pupula ma pe faʻapefea ona fesoʻotaʻi ma ia?

E tusa ai ma le Arapi talitonuga, Gina e le mafai ona vaaia o loʻo i ai ni tomai silisili. E i ai ni tagata e faʻatagaina tatou e valaʻauina se tasi o isi faʻalapotopotoga, ma afai e te malilie e malilie malilie faʻatasi, o le a faʻamaonia ai manaʻoga taua. Ae e tatau ona maitauina e le o se ava uma lava i tagata, e na ona latou maua ni faʻafitauli.

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

Afai e te talitonu i talatuu, ona e le gata gina e le gata ir malosi, ae na o ia foi. Afai latou te faatusaina oi latou i mea fai mai mai le lotu Kerisiano, ona latou va ai lea o ni paie ma temoni. E pei ona e iloaina, vaega pouliuli e le mafai ona afaina, ae o le fesoasoani foi, pe afai o le tagata na telefoni mai, ua ioe ia latou. E le gata i lea, e taua le usitaʻia o le puipuiga malu e mafai ai e le tagata talaleaga le tagata ae le tumau i le lalolagi moni.

Muamua lava, e tatau ona e filifilia se nofoaga e faʻatino ai le le masani ai. Na maua se nofoaga talafeagai, e manaʻomia le faia faʻatasi o se lio, puipuia ma le lima vali pese pese. Nei taua ma taua taua, mo se faʻataʻitaʻiga, amio, ruby ​​poʻo quartz. Afai o iai ni fasi mai maa faʻalenatura, ona mafai lea ona 'aveʻesea e 5 si atu ia te i latou ma faʻamatuʻu i le ituaiga o liʻo. O le foliga ma le tele o tioata e matua le talafeagai. E talitonu e mafua mai i Jinn o le a le mafai ona mafai ona o i talafomo o tuaoi o le lio.

Talu ai talu mai Gina e le gata e lelei, ae leaga foi, e manaʻomia foi le tuʻufaʻatasia o le puipui. O le tusi pendant poʻo le statutte i le foliga o le sima e fetaui lelei. E tatau foi ona e aʻoaʻo pe faʻamaumau ni tatalo Mosalemi i luga o se fasi. O tatalo o Orthodox i lenei mataupu o le a le fetaui, talu mai Jin atunuu mai le Arapi atunuu, ma o loo i ai i le le mautonu.

E tutusa lava le taua le usitaia o tulafono pe a fai manaoga:

  • E le mafai ona fesili le gina i-----residing tagata oti;
  • O le upu o le manaʻo e tatau ona saʻo, aunoa ma le lua lona uiga, eseʻese lava le taua o le o le a faia faʻamaoni i le tele e te manaʻo ai;
  • Manaʻoga e tatau ona taʻua manino e aunoa ma le faʻaaloalo, ina ia sili atu lo latou tusia i luga o se fasi pepa, ona faitau lea;
  • I le faaiuga o le le masani, e manaʻomia le faʻafetaiaʻia ai o le mataʻutia o le mafaufau ma toe faafoi i lona lalolagi.

I nisi vaitafe e valaʻau mai Gina, e manaʻomia se moli, ae e tele auala faigofie. I le tutupu, e taua le manatua o upu a le tusiga e tatau ona e iloa i le loto. O le manuia o le olaga e faʻalagolago tele i le saʻo o le saʻo o lona faʻatinoga, ae mai le faʻatuatuaga. Afai e le talitonu se tagata e le talitonu o le a sau Jin ia ma faʻataunuʻuina lona manaʻo, e sili le le amataina o le gaioiga faʻapitoa. O manaoga o loʻo manaʻomia e tatau ona taunuu mo le tolu vaiaso.

Tamaʻina Manaʻomia

Faamautu ma lamepa

O le sili ona malosi ma le aoga o le apili o le Gina o Gina Paus faʻailoa mai le iai o le 'apamemea. O lenei uiga mafai ona faʻatauina i le Souvever Shop, aua e le tatau ona matua. Ia tusia foi le Agaga malosi o le a manaomia nei mea e maua mai:

  • o le faʻafefeteina o soʻo se manu, ae mafai ona e maua e aunoa ma le saua, mo se faʻataʻitaʻiga, e faʻatau i luga o le maketi;
  • palasitika po o le uamea ufiufi mai le faletupe;
  • resin;
  • Andiga lanu vali, ma e mafai ona faigofie giche.

I le ogatotonu o le lio mai i Crystals e tatau ona e tuu se moli apamemea, tuu le ufiufi o le manu i totonu ma sasaa sina vali luga. Ma e tatau ona tapunia ma faʻailoa e pei ona aliali mai JIN i le moli. I le taimi lava e tasi, e manaʻomia le fai atu o upu nei 33 taimi:

Jean upu 1.

Ina ua maeʻa le fuaitau le numera manaʻomia o taimi, o le moli o loʻo ufiufi i le tapuni ma leotele ma faʻaseseina o latou manaʻoga. I le faaiuga o le faasologa, e tatau ona faapea mai Gina:

Jean upu 2.

Ina ia aua nei i ai i le falepuipui, gani e mautinoa lava le mafai ona faia le mea na fesiligia ai i latou. Afai e faʻatinoina manaoga, e tatau ona e aveese le tapuni mai le vaʻa ma faʻafetai i le faʻapitoa o le mafaufau.

O le isi, e le o le aoga le aoga e mafua ai ona mafaufau foi le Gin o le auai o se lamepa. I lea tulaga, o le mea saʻo lea e fesoasoani i le ipu mo se taimi umi, ma e mafai ona avea manaʻoga i soʻo se taimi, ae e tatau ona sili atu nai lo le tolu. O le tulafono e faia e pei ona taua i lalo:

  • Tuu se apamemea moli i totonu o se lio o lanu piniki crystals.
  • Ave se vaʻa i ou lima ma le mafaufau mafaufau pe faʻapefea ona iai se faʻaletonu malosi o le lanu lanumoana o loʻo fausia i le ea, o loʻo faasolosolo ona tapunia le isu i luga o le isu. Taumafai e matamata i ai. Malosi e gin.
  • A tumu le vaa, e mafai ona e lagonaina na ia moe. I le taimi lea, e tatau ai ona e faia mea nei:
    Jean upu 3.
  • O le lamepa ma gin e manaʻomia e alu ai mo sina taimi i se lio o tagi ina ia masani ona masani i le fale fou.
  • Ina ia faia se manaʻo, e tatau ona e tuʻuina se lima i luga o le moli, mafaufau mafaufau i le manaʻo ma fai mai:

Jean upu 4.

E fautuaina le faia o se manao se tasi i le aso, ae e tatau ona sili atu ma le tolu. Ia maua le avanoa e fai ai le 3 manaʻoga i luga 3 manaʻomia e valaʻau i se isi Gina, ae muamua atu ia e faʻataunuʻuina le vaega na faʻataunuuina. Mo lenei, faaletalai upu nei:

Jean upu 5.

Faʻafefea ona uʻuina lagona le fiafia e aunoa ma se moli?

Gin e aunoa ma se moli moli

Afai e le mafai ona mauaina le lamepa, e valaʻau Gina, o loʻo lava ia e faʻaaogaina ai le lanu piniki ua leva ona taʻua. O lenei RIte e mafai ona leaga, ma e tatau ai ona i ai se manaia ma se ie ma tatalo. E tatau ona e amata faitauina tatalo pe a fai e te lagona se maʻi o le malosi o malosiaga, e tulaʻi mai ai pe o le vaevaega. O ia lava faʻaaliga e ono faʻaalia ai le osofaʻiga malosi e se vaega o le vaega o aʻu. Faafetai i tusitusiga paia, o lona malosi o le a le faailogaina, ma o le a ia alu i lona lalolagi.

O le i ai o crysssys i le lio, e tatau ona e faitauina le gafatia ia i latou ina ia avea i latou ma se malosi malosi, puipuia

Jean upu 6.

Ma, alu atu i le mita mai le Tausaafia maa, 5fiti o le tala o nei upu:

Jean upu 7.

E ui lava i le mea moni o Jin e le mafai ona vaaia, e mafai ona e lagonaina. I le taimi o le faʻauluuluga o le ata o le ata, o le ae lagona ai le gaoioi o le malosi tafe pe oʻo foi foi o le masiofo o le savili. O le ae lagona lava o loo e iai i totonu o le potu e le na o oe. Afai o le jin e sili ona malosi, ona oʻo lea i le lio, o le a oʻo atu i le tioata, o le a mafai ona vaʻai i le mafiafia o le malosi o le malosi o le malosi o le paʻepaʻe pe lanumoana.

Le faia o se manaʻo, e tatau ona e faʻailoa mai nei upu:

Jean upu 8.

Ona e tatau lea ona e faafetai atu Gina ma upu "alu ma le lalolagi!" Ma alu se tasi o tioata e fausia ai le pou maneta.

Riti i luga o le auala

Ina ia mafua ai gina e faʻataunuʻuina le manaʻo, e manaʻomia le maua o se nofoaga tuu i le vaomatua poʻo le paka. E manaʻomia le ave faʻamaneta piniki lanu, o se logo ma se 'apamemea. Faatasi ai ma le fesoasoani a crystals, e tatau ona e uuina le lio, e tuu le ato i le ogatotonu ma fai upu:

Jean upu 10.

Ona tatau lea ona e togiina se logo i le bowler, fai atu 3 taimi i luma o lena:

Upu tali 11.

Afai ina ua paʻu le logo o loʻo aui ma o lona uiga na sau Jin. O lenei e tatau ona e manino ma leotele faitau ou manaʻoga, o loʻo tusia muamua i luga o se laupepa. I le faʻamaeʻaina, o le pepa e tatau ona gagau ni taimi e tele, seti afi ma togi i totonu o se 'apamemea. A e fua o ia, e tatau ona e faafetai atu Gina.

Faasologa ma Kostroma

O lenei tusitala o loʻo faia foʻi i luga o le auala, ae na o le po. Mo lona faʻatinoina, e manaʻomia le faʻaamalu le afi tele, a o ia manaʻomia le faʻaogaina o lala o laʻau o loʻo taia ai le uila. Ua talitonuina o le manu e maua ai le uila i le taimi o se faititili, ei ai se malosi faapitoa e fesoasoani e valaʻau ai isi faʻalapotopotoga.

Gina e tatau ona valaʻauina naʻo ia, ma pe a ma se tasi, e leai se tasi e tatau ona vaʻai i lou agavaʻa mai fafo atu. E le aoga foi le talanoa e uiga i ai.

Ina ua maeʻa ona iai le afi, e manaʻomia le faʻamau ai o laʻau lanu piniki i luga ma le taimi o le a tupu malosi le afi, fai mai:

Jean upu 12.

Ona toe mulimuli ai lea ma le leotele le tautala 3 taimi na tusia i luga o se laupepa o le manaʻo ma faʻafesoʻotaʻi le Jin ma upu:

Jean upu 13.

I le faaiuga o le le mautonu, o se laupepa faʻapipiʻi ma manaʻo ua lafoina i totonu o le afi ma faʻatali mo le susunuina atoa. Afai e le atoatoa le pepa, e le taunuu le naunautaiga. E masani ona fai le tulaga o le 3 vaiaso. A o le i tuua le fale, e manaʻomia le tuʻu i fafo le afi i le vai poʻo le oneone.

Valaau gina

Auga

  • E leʻi faigata le valaʻauina o Gina, e manaʻomia ona e maua ni uiga talafeagai ma ma e masani ai.
  • Faatasi ai ma le gin, e tatau ona amio le faaaloalo, a leai e mafai ona afaina ai oe.
  • E le mafai ona e faia se sili atu nai lo le tolu moomoo e tolu, a o e tatau ona tusia muamua i se fasi pepa.
  • Aua neʻi galo e faʻafetai i Gina ma toe foʻi i lona lalolagi.

Faitau atili