Scorpio ma le Leoleo Tama - Maea i le Alofa, Fesootaiga, Faaipoipoga, Feusuaiga, Faigauo

Anonim

Ua leva ona ou faia i le mafaufau ma le suʻesuʻeina o faʻailoga eseese o le zodiac. O le aso nei o le a ou taʻu atu ai ia te oe pe o le fesoʻotaʻiga i le va o se fafine ccorpion ma le pule o le tamaloa.

Tapulaa o zodiac faailoga

E maeu le mafaufau o Zodoc, masalo e tele tagata pe a amata ona fausia sootaga. Ma e matua le manaʻomia, o le alofa tele o tagata, e matua masani ai le mafaufau e uiga i le talafeagai lava i le faiga faiga.

Scorpio ma le Leoleo Tama - Maea i le Alofa, Fesootaiga, Faaipoipoga, Feusuaiga, Faigauo 3811_1

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

O le mea moni, i le tele o lau faʻailoga faʻailoga e ono faʻalagolago i le faʻalauteleina o fesoʻotaʻiga o fesoʻotaʻiga. E le gata i lea, faatasi ai ma le fesoasoani o faʻamatalaga e uiga i faʻailoga taitasi, e mafai ona e faʻatinoina avanoa ma isi tagata e manaʻomia ona fausia se mafutaga i le lumanaʻi.

Lautele uiga o le talafeagai o faʻamaumauga faʻamaumauga

Afai tatou te talanoa e uiga i le tutusa o nei faʻailoga lautele, e mafai ona tatou faʻapea mai ma le faʻamalieina "toetoe lava atoatoa lelei atoatoa. O nei amio, lautele, o loʻo iai mea uma ia faʻatulaga ai se soʻotaga malosi aiga, ma o le fiafia tele o latou faʻaipoipoga.

O le mea moni, o le faʻavae o le fausiaina o se aiga O lenei paga o le tele o lagona, lea mulimuli ane atiaʻe i le isi, e masani lava ona masani ai i latou, e masani lava ona masani ai tali tutusa i le tele o mea.

Mai iinei e tupu ai le mea ua mafai ona tuʻufaʻatasia ai tagata poʻo le itiiti ifo o lo tatou mafaufau i le tasi ma le isi - o se ituaiga o gaioiga soʻoga poʻo le sini.

Fetu Faʻano i totonu nei tagata ina ia fiafia i le tele e mafai ai, o lea i le faʻaipoipoga e toetoe lava leai se misa. Mo nisi mea ma mea e mafai ona latou faʻaitiitia ai le manatu o le manatu, ae e le taofia ai latou mai le mauaina o fetuunaiga ma foia ni faʻafitauli.

E masani lava, o se faʻaipoipoga i le va o o se ulugalii o le a avea ma faʻataʻitaʻiga o le tele o le tuufaatasiga a le aiga e mafai ona avea ma se fafine ma se fafine.

I le ala, e aoga tele le matauina o se fafine o le a nofoia se tulaga tulaga tulaga i lenei paga. A amata e se tamaloa se faʻafitauli poʻo se faʻanoanoa, o se fafine e mafai ona toe lagolagoina le vave, ma o le tagata na te laveaʻi vave i ona vae.

I le taimi o le mapusaga, o le a faʻamalolo e se tamaloa sa fusifusia se fafine, aumai le mafanafana ma tausi le fale. O le mea tonu lava lea o le faʻavae o latou 'ava malosi' a aiga, aua o loʻo mafaia e le mafaufau feutanaʻi ma le lagolago felatuaai.

O a mea lelei o lenei Iuni

I le avea ai ma tulaga lelei tele o se paga, o isi nei e mafai ona iloga le:

  1. Mo le le pule o se tamaloa, o le upu faasino o le a avea pea ma tina taufaʻamataʻu, ma o le fafine malosi e mafai ona faʻamalieina atoatoa lenei faʻatusa, fausiaina le mafanafana ma le fealofani ma le fale.
  2. E masani ona iloa e le Scorpio le auala e lagolago ai se kanesa o le a alu ese mai le ogaoga o amioga lelei i le taimi puʻupuʻu taimi ma amata ona ausia ana taumafaiga ma le finafinau sili le finafinau.
  3. O tagata faapena e le malilie i le fuafuaina pe ona o le masani. O le a latou fealofani moni ma faatupuina se aiga malosi, ona ua latou sauni e osi taulaga mo le tasi ma le isi, ma o le afi o lenei.
  4. O le anoanoaʻi tamaʻitaʻi ma le kanesa i le kanesa e taofia ai lo latou lagona tele, auali neʻi faʻaputuputu i latou i isi. Latou te mafaia ona avatua le mafanafana ma le mafanafana o le latalata vavalalata ma tagata moni.

O le a le mea e mafai ona aofia ai ma le 'ai o se lupe

I totonu o mea leaga tele e mafai ona iloga i le faʻatasiga o lenei paga o vaega nei:
  1. E ui i le mea moni o le aliʻi-kanesa e masani ona saunia i se fetu mai le lagi e amata ai le sikaina o lona toʻalua, o le faʻailoga lea o le mafuie e masani ona suia. Na te matua salamo, e aunoa ma le mafaufau vave, ae o le a tumau pea le tulaga. O le tulaga lelei lelei mo le mafutaga e tupu pe afai e tupu lea mea ma e le iloa e le ava.
  2. O le fafine mataga e matua mataga lava le natura, o lea e mafai ona ia masalomia se pule i le pule i mea e tusa ai ma le manuia mafuaaga i ai.
  3. O faʻailoga uma lava e sili ona taʻutaʻua ma iloga, ma isi, e oʻo lava i latou. O lea a faʻapefea ona taʻitaʻiina i latou i nisi fegalegaleaiga, e taufaʻamataʻu le mafaufau i le mea e mafai ona faʻaleagaina ai i latou ma le uluaʻi mafutaga.

E faʻapefea ona iai ni faʻailoga na i ai i le faʻauo

Ile mafutaga faauo o nei faʻailoga, o mafutaga tutusa e tasi e faʻapipiʻiina e pei o le alofa. O se tagata faʻamaoni moni o loʻo fusifusia o loʻo nonoa i latou, lea, e ala i le auala mulimuli ane aumai lava i latou i se tulaga fou atoa.

O tagata faapena e le mafai ona faʻaofi, e seasea o latou fesootai, pe a latou fesootai lea, o le amio ma gaioiga a isi tagata o le a le faʻalauiloaina e talanoaina ai latou. Ae peitai, e le mafai ona fai atu, o le leai lea o se taimi, ona ua toeitiiti lava o faia e tagata uma na mea.

Scorpio ma le Leoleo Tama - Maea i le Alofa, Fesootaiga, Faaipoipoga, Feusuaiga, Faigauo 3811_2

I le taimi mulimuli, o soʻo se ituaiga o fesoʻotaʻiga ua faʻaititia i se lagona faʻanoanoa tele e saili i mea sese mai isi tagata, ae tele na tatou ofuina ai se ituaiga faʻasaienisi. I mea uma, o le fafine atamai tele o le aliʻi e masani ona fiafia i ai le aliʻi-kanesa, ina ia e le fiafia lava i ai.

Peitai, o le toʻalua o itu e lua e manaʻomia le leoleo, pei ona faigofie ona faʻaeteete se fafine tausimaʻi i le taʻitaʻi.

O le a le mamao o faʻailoga i le pisinisi pisinisi

I le pisinisi a le pisinisi, pei o isi uma, o ia faʻailoga, o ia faʻailoga e mafai ona maua ai ni fesoʻotaʻiga masani o fesoʻotaʻiga toetoe lava. E tele, i lenei ituaiga o fesoʻotaʻiga, e mafai ona latou tosina mai nisi o sini masani a le tasi i le isi. Afai latou te galulue faʻatasi i se ituaiga galuega, o le a mafai ona latou mauaina se manuia tele.

O taimi faigata, o le a latou sauni uma e lagolago le tasi i le isi ma fuli i le lima o le fesoasoani, talu ai lena mea e tasi o le mea e iloa ai le tulaga o le tagata.

Scorpio ma le Leoleo Tama - Maea i le Alofa, Fesootaiga, Faaipoipoga, Feusuaiga, Faigauo 3811_3

E le tutusa ma le tasi le malosi ma le sitaili e tasi, ina ia faigofie ona saunia le galuega tului. E le gata i lea, afai latou te galulue i se tasi kamupani ma tasi le matagaluega, latou te le mafai ona fausia tulaga lelei mo le tasi, ae faapena foi ona faʻatumauina lelei le mafaufau o le mafaufau mo isi tagata faigaluega.

Peitaʻi, e taua ai le manatua o pisinisi o mafutaga e mafai ona vave alu faauo, ma i latou, i le isi itu. Lenei paga, o suiga ia na o mai ma le loto i ai, o nisi taimi latou te le malamalama vave i le uiga o le le amanaiaina.

Faaiuga

  • O nei faʻailoga o le zodiac e maeʻa ona ogatasi ma le tasi.
  • I le va o latou e mafai ona o pisinisi ma aga masani, ma alofa i mafutaga latou te masani ai.
  • Mo lenei ulugalii, e taua le taofia o lagona ma le lotoleaga ona faaleagaina lo latou faaipoipoga.
  • O faigauo i le va o latou e mafai ona faigofie ona alu i totonu o le tulaga o le alofa, o lea la pe a faaipoipo uma a o latou fili e faafesagai.
  • I pisinisi fai pisinisi e mafai e tagata na faia se mea sili ona manaʻomia pe a latou ufiufi i se manatu masani.

Faitau atili