Fafine Fualaʻau ma Tama Taurus - Maea i le Alofa, Fesootaiga, Faaipoipoga, Feusuaiga, Faigauo

Anonim

O le feiloaʻi faʻatasi ma le tasi ma le isi, o se fafine-tele ma se tamaloa-tama na maua ai se manu o le fiafia. O le latou paga e fefiloi ma tumau. Ae faʻapefea ona oupasi faʻamaoni, agaalofa ma faʻasao lagona malamalama e fesoʻotaʻi le tasi ma le isi i le olaga atoa? Mafai ona mafai e paaga ona faʻasaoina le faʻamaoni ma le tuuto pe pa'ū i manaʻoga o taimi?

E mafai ona iloa e sui o nei zodic Connetchellagellation le auala e faauo ai? O le a le mea e faʻamuamua mo tamaʻitaʻi-faʻatatau ma aliʻi-taurus: aiga poʻo le galuega? Faʻafefea e paʻaga paga paʻaga o tala a le tautua ma le mea o loʻo faʻatali mo latou?

Fafine Fualaʻau ma Tama Taurus - Maea i le Alofa, Fesootaiga, Faaipoipoga, Feusuaiga, Faigauo 3835_1

Alofa ma mafutaga

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

Ma fafine fua, ma o se tama faʻaoleole e mautinoa o tulafono a le lalolagi o le alofa. Mo sui o nei zodic faaputuga o se galuega faʻamuamua o le olaga o le sailiga o se tagata nofo toʻatasi ma faʻatuatuaina satelite satelite. Tulaga taua, O tulaga taua i aso uma, o manatu lautele - manatu uma o lona lua lea tulaga mo i latou.

Tama-Taurus ma le Fafine Fualaʻau, na feiloaʻi ma le faʻatasi, alofa i le alofa muamua ma le faʻavavau. O le sui o le mana o le mana e tamaoaiga. O ia mo ia - o le lelei o le matagofie, uiga ma le faamaoni. E le matauina e se tamaloa se mea e taofia ai se tasi. Na te taumafai e uu uma lona taimi avanoa ma lana pele.

O le teine ​​e matua talisapaia lava e le tagata na mafaufau i ai. Na te tausia ma e leʻi umi se toe fai lona olaga e aunoa ma se aliʻi agamalu ma gatete ma le magumana.

Na iloa e paaga le faʻalogo ma malamalama le tasi i le isi. O sui o nei zodic ua uma ona faʻatumuina le latou fesoʻotaʻiga ma le agalelei, malamalama malamalama ma fiafia i taimi fiafia, o le alofa moni. E uiga i lenei paga o lenei tulaga e mafai ona mautinoa ia aua le fai atu e fetaui ma le 100%.

Fafine Fualaʻau ma Tama Taurus - Maea i le Alofa, Fesootaiga, Faaipoipoga, Feusuaiga, Faigauo 3835_2

Feusuaiga talafeagai

O le leo malu, fiafia ma le tamaʻitaʻi o le matagofie o le tino feevice o lana filifilia o se tasi o ona manatu. Fafine scales tomai ma le faʻamalositino e fausia se gaioiga faʻafefeteina, mafai ona ofi mai le sili ona manaia manaʻo mai lana paga. E sili ona teuteu ma faaaloalo le tagata i ou lagona ma mea e faamuamua o lana pele.

Faʻafetai i le fesoʻotaʻiga i se paga, o le feusuaʻi o sui o nei faʻailoga o nei faʻailoga o le zodiac ua tumu i lagona faigata. Mafutaga sootaga o tagata-Taurus ma fafine - Fua-fua e le gata mai i le malosi tino. E i ai la latou nofoaga mo le agaalofa ma le faigaunoa.

O paʻaga e i ai le malamalamaaga ma le agi alele ma le afa tiga e vali ai a latou faiga feusuaʻi ma ni ata mataʻina. I le amataga o lana mafutaga, o sui o le fua ma tamaʻi povi ua sauni e faʻafilemu le alofa e fiafia ai le tasi, latou te tosina ai i latou i le tasi ma le malosi tele.

Ina ua mavae sina taimi, o latou tuʻinanau e matua mou atu, ae e fiafia foʻi feusuaʻi mai ai foi.

Aiga ma Faaipoipoga

Se ulugalii lelei faaipoipo. E le fiafia le toʻalua ma le pa paleni ma le paleni i le latou filifilia. E mo ia uma mo ia: Muse, o se fafine, uo, le leoleo o se fale fiafia. Male Taurus Fiafia ma se fafine-fua. O le sui o le fola matagofie e talafeagai mo le matafaioi a le ava lelei.

Ma o le fafine fua, ma o le tane tarus o le a taumafai e mafuta ai afiafi i le toʻafilemu ma le fale aiga. O le a latou fiafia le tasi i le isi. I lea siosiomaga alofa mutimutivale, e tausia a latou fanau, fafaga i latou o se aiga lelei ma saʻo o le aiga malo tumu.

I le faʻaipoipo, o se tane ma le fafine o le tino ma le fafine taʻutino e faʻamaoni le tasi i le isi. E leai se tasi o latou e mafaia ona o le popo, taufaasese ma faalataina. O mea taua a le aiga mo sui o nei zodiac Connezezuzuzeds i le tulaga muamua. E leai se tasi e faʻaosoina le leo i tagata o lona aiga, e leai ma feteʻenaʻiga ma feeseeseaiga. O le alesu ma tama tane o le fafine ma le tane o le faʻaipoipoga 100%, o se tasi lea o le aiga sili ona tamaoaiga ma fiafia.

Fafine Fualaʻau ma Tama Taurus - Maea i le Alofa, Fesootaiga, Faaipoipoga, Feusuaiga, Faigauo 3835_3

Pros ma streen ver ulugalii

O le tulaga lelei o se paga-fafine-fua ma tamaloloa-taurus:

  • Ata tipi, tausiga ma le mafaufau.
  • Le lava o feeseeseaiga ma faalumaina.
  • Mau tutusa tulaga masani, mea e fiafia i ai ma sini i le olaga.
  • O le manaʻo e faatasi, e ui i faʻafitauli talafeagai ma faʻafitauli.
  • Atoatoa feusuaiga.

O le matua le lelei o fafine - o fua ma le tama taruss:

  • O se tagata le mautonu o nisi taimi e fefefe ai i nisi taimi e ave le sitepu muamua pe faia se filifiliga taua.
  • Fafine le naunau e auai i aso uma o le lalolagi. O lana mau: "Tina i totonu o se fale mo le lalelei."
  • Afi o le lotoleaga mai se tamaloa. Tele taimi e aunoa ma se mafuaaga.

Fafine Fualaʻau ma Tama Taurus - Maea i le Alofa, Fesootaiga, Faaipoipoga, Feusuaiga, Faigauo 3835_4

Faʻafefea ona e alofa i se tamaloa-taurus

O le tama taurus o loʻo sailia o ia lava muamua o le motuse, ae le o se faʻafiafiaga. O se fafine e tatau ona tele se sui o se malosi faʻamalosi ina ia ia vaʻai atu foi e vaai i isi. Ina ia avea ma teine-tele e avea mo le tama-fuirs numera tasi i le atulaulau, na te le tau faia ni taumafaiga sili. Ua lava lea mo paaga e lagona le ulaga o agaga.

O le sui o le malosi o le fola e le o fiafia i taugata o le manogi po o le ultrammiderer. E ese lo latou loto ia te Ia. Mo se tamaloa-fefaʻatauaʻi i le faamuamua, o le lalelei o le teine. Tina, toe faaleleia, malamalama lelei. Aua le lafoaia oe mo le isi. Taʻalo se matafaioi, O se sui matagofie o le foloa o le a le umi, ma ua malo la latou faʻatasiga e tauvalaau.

O le tama o le tau o le a maitauina i le faʻamaoni ma le faʻatauvaʻa o le natura ma se tamaoaiga i totonu o le lalolagi. E le aoga le fafine-o le fafine e susulu malamalama o le saʻo saienisi tonu poʻo le polokiki.

E le fiafia foi le au taʻavale-talitonu ma faʻamalositino. O le a faagaoioia tamaʻitaʻi ma le manatu o tamaʻitaʻi e se sui o le fofoga o fofoga, o le saʻo le faʻasologa o gaioiga ina ia fiafia le tagata na alofa ia te ia.

Fesootaiga Faigofie

O uiga tutusa ma tagata o le a fesoasoani i se fafine-fua ma o se tamaloa e maua ai se tagata faatuatuaina ma faamaoni i foliga o le tasi ma le isi. Fiafia masani ma mea fiafia o le a faʻamalosia ai le latou soʻotaga sili atu. O faigauo o nei faʻailoga o nei faʻatauga o le a fausia i luga o le malamalama ma le manaʻo e fesoasoani.

O le tele o fafine ma aliʻi e leai se lagona o le matauʻa, mea aoga e aoga mai le galulue faʻatasi. O sui o nei faʻailoga o nei faʻailoga o le a faigofie ma faigofie ona fesoʻotaʻi i luga o autu o ata, musika, tifaga.

Latou te fiafia e asiasi i gaioiga ma faʻaaliga. Peitaʻi o la latou faigauo e seasea ofi i se mafutaga ogaoga, faʻapena foi ona leai ni mafuaʻaga o le liusua faʻa lua o le mamafa ma le Taurus.

Fetaui i galuega

Soofaʻatasi Pisinisi Tamaitai-Fules ma Tagata-Taurus o le a le aumaia le taunuʻu manaʻomia. Ona o le le mautonu ma le naunau e nafa ma a latou amioga, o lo latou galulue faatasi o le a le aoga. E le gata i lea, ua le lelei mo i latou poloketi lata mai o poloketi.

O le fafine ma le tama-taris e matua le mafai ona suia i ata, atavali, fatufatuga. I isi vaega o gaioiga, latou te le fiafia ma toilalo. A faʻapea o le a le aoga a sui o nei Zodiac o le a galulue i se 'au i tofiga tutusa, o le a lelei le a latou fatufatu.

O le a latou feololo ma le malamalama i le le masani ai-tulaga ma le muamua poloketi. Peitaʻi, mo le tausitusi, faaiuga o mataupu faaletulafono poʻo le maeʻa o konekarate taua, e tatau ona tofia sili atu le faʻatulagaina o le taʻitaʻiga.

O sui o nei failauga faasee tui malie o le a le mafai ona faatulagaina e galue pe a le fiafia o ia. O le fafine fua o le fafine ma tama tane e tatau ona fiafia i galuega. A leai, ma le avanoa muamua, o le a latou maua se nofoaga e tatau ai.

Faaiuga

Lautele Taugata, Manatu, Matua Malosi Mamalu I Lau Satemate E Mafai Ona Fai ni Se Sili Faapitoa Faafaseina Ma Faalelei 100%.

Alofa, alofa ma alofa ua toe avea ma pule i le latou tuufaatasiga. Ae e le gata i le agamalu ma le le fiafia e tuli ai le fafine-fua ma se alii-Taurus. O a latou feusuaiga e le talafeagai. Faʻafetai i lagona malosi, latou te fatuina se aiga faʻatuatuaina ma fiafia aiga.

Faitau atili