Tamaitai Taurus ma Gemini Grand - Pe lelei i le Alofa, Fesootaiga, Faaipoipoga, Feusuaiga, Faigauo

Anonim

Aulelei, atamai, le mautinoa o le fafine faa-lagolago ma le le tumau, lua ma le manatu faapito, Ae a latou paleni? E mafai ona e fai mai o le au faafeagai ua tosina i ai, pe le o le Iuni? Faʻafefea ona maua se gagana masani ma e mafai ona fausia se aiga faʻaaloalo ma talitonuina?

Fafine Taurus ma Gemini Country: E aoga le amataga e amata ai se ogaoga mafutaga? Eseese manatu i le olaga o nei sui o nei Zodic o loʻo talanoaina tele i le atinaʻeina o le faʻauo faauo i le va oi latou?

Tamaitai Taurus ma Gemini Grand - Pe lelei i le Alofa, Fesootaiga, Faaipoipoga, Feusuaiga, Faigauo 3837_1
Tamaitai Taurus ma Gemini Grand - Pe lelei i le Alofa, Fesootaiga, Faaipoipoga, Feusuaiga, Faigauo 3837_2

Alofa ma mafutaga

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

Tamaitai Taurus ma Twin alii. Lua le fiafia o le uiga o le amio ma uiga. Matua tele taua ma olaga faamuamua. O le fafine tarus e vaʻaia o ia lava o se tausi le fale o le fale. Mo ia, o le taua autu o le aiga toʻa ma faʻatuatuaina.

Gemini Country - O se matagi ma le manatu faapito o loʻo iai se fonotaga ma aʻu uo, leo pisa ma gosus. Sui o le malosi o feusuaiga - Meschak, Iapani ma se faitioga, o ai e leʻi le faanatinatiina ia te ia lava ma le ogaoga o mafutaga. Na te fiafia i tala malie ma aso mo le tasi po.

E mafai ona amata se alofa o tagata? E le talitonu le tagata Gemini i lagona agamalu ma gatete o ia, e le o ia o se fiafiaga ma e le o se miti. O le fafine taruss e fiafia i le tui o le itu o ia le le taualoa ma lua aiga. O lea la, tusa lava pe o le a le apora garea i le va o latou, o latou alofa vavalalata o le a matua lei leva ona ola.

Gemini tamaloa o se tagata le tumau ma le le tumau tagata. I le va o le lumanaʻi i le lumanaʻi, o fesoʻotaʻiga ma se fafine-tauro o le a fiu, ma o le a vave maua mai lona sui sui. E ui lava i totonu o lenei taimi e iai tuusaunoaga, ma sui o nei faaputugatupe adtec malosi e maua ai se alofa masani ma faʻafiafiaina ai le alofa alofa.

Tamaitai Taurus ma Gemini Grand - Pe lelei i le Alofa, Fesootaiga, Faaipoipoga, Feusuaiga, Faigauo 3837_3

Feusuaiga talafeagai

O le matafaioi autu i le feusuaiga olaga o se ulugaliʻi o le tauʻoa o faʻafanua ua tofia i se fafine. O se sili atu feusuaiga sui sui avea o latou vavalalata vavalalata ma agamalu ma agamalu. Male fanau faʻafetai faʻafetai i lona le mautonu o le a faia ni mea e le masani ai faʻataʻitaʻiga i le latou feusuaiga olaga.

E eseese uiga e fesoasoani i paaga e le mafaamatalaina ma faasaoloto. O le muamua a latou fonotaga masani o le a avea ma tagata. Mo alofa alofa, sui o zodiac contenellations e sili ona filifilia nofoaga e le masani ai o le mea e foliga mai e foliga mai ma le le mafaamatalaina lagona ma le le mafaamatalaina o le olaga.

Aiga ma Faaipoipoga

Mo se fafine, o se galuega faamuamua i le olaga - ma le manuia le faaipoipo. Ae peitaʻi, o le masaga male o le a leai sona faʻalavelave e faʻaola i latou lava ma le faʻaipoipoga. Na te le alo le vaʻai ia te ia i le matafaioi a le tagata nafa a le aiga tagata. Ona o mea e eseese ai i le olaga, o sui o nei zodic faaputuga na seasea faaipoipo.

Tusa lava pe mafai e le fafine o le fafine ona masaga loʻu lima, o le a tuʻuina atu lona lima ma lona loto, o le a faapuʻuina ese lenei aiga. O le a fiafia le toʻalua i soʻo se mafuaʻaga i le galuega, o le vaiaso ma aso malolo e taofi ai uo i le Kamupani.

Fafine-Taurus e le faamalieina i lenei filifiliga. Muamua o le a ita o ia, faʻatulaga Soundals. Ae ina ua le mautonu le sui o le fola matagofie, o le a faʻaleagaina ai nei mafutaga faaleaiga. O le le faʻafouga o le masaga tagata o le a le faia le toʻalua. Afai e le o sauni o ia e taofi i luga ma lona ala tāega o le olaga, e sili atu le faaipoipo ia te ia.

Tamaitai Taurus ma Gemini Grand - Pe lelei i le Alofa, Fesootaiga, Faaipoipoga, Feusuaiga, Faigauo 3837_4

Pros ma streen ver ulugalii

O le tele o tulaga lelei o ni nai tamaitai-Taurus ma Gemini tamaloloa:
  • Eseʻese 'eseʻese ma tagata faʻalelei lanu malamalama i o latou olaga i aso uma.
  • Le tatalaina fafine ma gaioiga a se tamaloa.
  • O le leai o se feteenaiga i mataupu i mataupu.
  • Lagona ma le fiafia i feusuaiga olaga.

O le matua le lelei o se ulugalii a fafine taurus ma Gemini tamaloloa:

  • O le faʻafeagai o le faʻaititia o vaʻaiga i le ola ma mea taua o aiga.
  • Malamalama ma le tumau ai o se tamaloa e tau atu i le mea leaga ma taufaasese.
  • Le lava le malamalama ma le faʻaaloalo.
  • E masani ona misa ma feeseeseaiga.
  • O le faʻaliliuga o tamaloloa e faʻaalu lou taimi faʻaavanoa na o aʻu ma se fafine. I fonotaga faamuamua ma uo ma falelotu i Newclubs.
  • Eseese mea fiafia, fiafia ma fiafia.

Faʻafefea ona e alofa i le masaga male

Faʻatau se tamaloa masaga mo se fafine e le o se faʻafitauli. E lava le feusuaʻiga e sili ona vaivai, agamalu ma faʻamalosi. Gemini tagata na te matua talisapaia le filifilia filifilia.

O le sui o le fogafale matagofie e le aoga le aʻoaʻoina o le ana, faʻailoa mai ia te ia mo ona vaivaiga. Leai se mea e te taumafai e foliga ai o le poto ma le poto. Gemini alii o le a le talisapaiaina. O le sui o le mamana o feusuaʻiga o se lagolago o le malamalama, e le mamafa e noataga o fesoʻotaʻiga.

Afai ua faʻamalieina le fafine i tala ma le loto maulalo, naʻo le pau le mea e aoga ai le masaga. O ia lava o le a ia faʻailoa le alofa ma faʻafiafia i le teine.

Fesootaiga Faigofie

Tamaitai Taurus ma Twin alii e le faia mo le faauo. E eseese a latou mea e fiafia i ai, fiafiaga i ai, Faamuamua. O le le mautinoa o le fafine o le taurus mafua ai uiga leaga i totonu o le masaga ona o lo latou tuai.

O le sui o le malosi o le fola e le manaʻomia se uo le toʻafilemu filemu. Na te manaʻomia le malosi, alu ese, faifai pea gaioiga. Tamaitai Taurus, i se isi itu, e le o taumafai e avea ma ogatotonu o le gauai. Na ia taumafai e faʻaoʻo atu le itu auai, nusipepa pati ma mea na tutupu. O sui o nei faʻailoga o le Zodiac e le maua foi le tasi o le a latou fiafia e talanoa i le tasi ma le isi.

Fetaui i galuega

Manuia pisinisi pisinisi poʻo le galulue faʻatasi, lea ua leaga i le toʻilalo? O le a maua e le au fai pisinisi pisinisi lelei mo soʻoga soʻoga? E faʻamoemoe i pou o loʻo nofoia e sui o nei faʻailoga o le zodiac:

  • Tutusa pou. O se tulaga fiafia pisinisi, lea i le tele o taimi o le a manuia. O nei vaega eseese e tuʻufaʻatasia e le tasi ma le isi. Fafine ofu lelei ma le masani masani galuega. O tagata e mafai ona foaʻiina i le uluaʻi galuega ma le faʻapitoa galuega. A o le i tutusa le tutusa, e mafai ona tuu se galuega faigata ma nafa. O le tusi lesona e mafai ona talitonuina, o le a latou feagai ma le 100% poloketi.
  • Fafine Taurus - pule. Gemini tamaloa - e tupu. Faʻalavelave e feoaʻi e le aumaia ai ni taunuʻuga manaʻomia. Fafine Taurus o se telegese ma le faʻauiga, e leai se taimi mo gaioiga a le tagata faʻatau. Gemini tamaloa, i le natura ma se manatunatuga ma mafaufauga, o le afi o manatu sili ona lelei. O se lagolago o se fatuga masani i galuega. O le fafine Taruss o se tauemuga e teena uma le fou ma le iloa i le aa. E le gata i lea, i luga o le faʻavae o le tagata lava ia i le va o nei faʻailoga o tamaiti Zodic o fefaʻatauaiga e masani ona tupu fefinaʻi ma feeseeseaiga ua umi.
  • Fafine Taurus - Soundoun. Gemini tamaloa - pule. Le manuia le mafutaga. O loʻo avea ma aliʻi, o le masaga, o se galuega i luma o faʻafitauli, o loʻo taʻua i luga o se manino ma le saoasaoa faʻataunuʻuga. Ae e le masani ona galue le fafine e galue i se tau le lelei. E sili atu ona talafeagai mo le fuaina ma faifai pea pese. Ona o lenei tulaga, o le ulu ma le supa e masani ona le maua ai se gagana tutusa ma gagau le taimi momoliina o galuega. I se tulaga talafeagai, o le masaga ulu o le a taumafai e saili se sili atu fetuʻutuʻunaʻi ma amata galuega.

Tamaitai Taurus ma Gemini Grand - Pe lelei i le Alofa, Fesootaiga, Faaipoipoga, Feusuaiga, Faigauo 3837_5

Faaiuga

O le fafine tarusus ma le Gemini tamaloloa e matua faafeagai ma le natura o le alofa ma le faauo faauo e sili atu le le amata. O le a le taitai mai ai i soo se mea lelei. O loʻo iai ni mea e mafai ona o loʻo iai le Zodica o loʻo i se itupa. I lalo o ni tulaga faʻapitoa, o le pisinisi galulue o fafine - Taulaʻia ma Gemini tamaloloa atonu e fua tele ma manuia.

Faitau atili