Fafine kanesa ma tama Taurus - faigofie i le alofa, mafutaga, faaipoipoga, feusuaiga, faigauo

Anonim

Na faia e Horoscopes se nofoaga taua i le olaga o fafine, o le toʻatele oi latou ua siakiina ma ia i latou. Toeitiiti lava o tagata uma e aunoa ma se mea e iloa ai a latou zodiac faailoga i le itu i sasaʻe ma sisifo horoscope.

Ua talitonu o loʻo fesoasoani nei le poto i latou ma isi, aemaise pe a tatou talanoa i le faʻaipoipoga, mafutaga. O le tane tino ma le fafine kanesa ua manatu o se ulugalii fiafia i le tele o ulugalii, e masani ona faʻamaonia le tele o le isi. Ia faʻamalosia le faʻatasi, o nei mea e lua e tatau ona sili atu galuega, e mafai ona aʻoaʻo atili e uiga mai lenei tusitusiga.

Fafine kanesa ma tama Taurus - faigofie i le alofa, mafutaga, faaipoipoga, feusuaiga, faigauo 3838_1

Alofa ma mafutaga

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

E masani ona faʻailoa e fafine lamatiaga i le faʻamoemoe, latou te le taumafai e sailia ni auala faigofie, o loʻo atagia mai foʻi i tulaga alofa.

O sui o lenei faʻailoga e faʻaaoga i mea uma latou te masani ai ia i latou lava, e tele lava taimi e faʻailoa ai le fiafia i ai. O nei fafine latou te tuʻufaʻatasia ni itu e lua - mana, faʻatonuga, i le taimi lava e tasi le alofa ma le malu.

O le tagata e faasino i le vaega o le lalolagi, o lea lava o ia ua sili atu ona lilo, e uiga i le soifua manuia, puipuiga tau tupe. E tatau i se fafine ona aʻoaʻo e faʻasoa le mana i lenei faʻatasiga, aua e te avea mea uma ia te ia lava. E tatau ona taʻitaʻia muamua i le paga lenei, o le mafaufau uma e tatau ona faʻalagolago naʻo i luga o lagona.

Tulaga lelei ma le le atoatoa

O tala ma meainu e tutusa lava, ma o lenei mafuaʻaga latou te mafaufau tutusa ai, latou te valoia manatu ma gaioiga.

Lelei le tuufaatasiga:

  • le agavaʻa e maua ai se gagana masani;
  • taumafai mo soofaatasi atinae, o le agavaʻa e faʻatatau i manatu ma fautuaga;
  • le naunau e fesoasoani;
  • naunau e faapaleni le vevela;
  • le foafoaina o le fealofani, o lo o le kaneki kesi;
  • Faigofie o le Sailosi fesoʻotaʻiga, faigofie o le faʻalelei pe a maeʻa se masi;
  • faamaoni ma matala, le le lava o le manaʻomia e faʻapalo ai lagona o isi ia i latou lava;
  • le avanoa e maua ai se fetuunaiga o fofo, ausia o tuʻutuʻuga;
  • Le mafai ona talisapaia le mafanafana, tapuni le fale.

Fafine kanesa ma tama Taurus - faigofie i le alofa, mafutaga, faaipoipoga, feusuaiga, faigauo 3838_2

E ui i le tele o foliga masani, o feteenaiga e ono tulaʻi mai i le va o sui o lenei faʻailoga. E tele taimi latou te fesoʻotaʻi ma le musu e faia ni faaleega. E leai se tasi na aumaia lava o Ia e ositaulagaina, e le fiafia e leiloa.

Le mautonu o le paga:

  • Ta feteenaiga auala i mataupu o le taʻitaʻi taʻitaʻi, e mautinoa le fiafia i le faʻaʻalutia;
  • E fiafia le mafaufau o le mafaufau - O se fafine e fiafia na o ia, sa naunau lava le tamaloa e tulia le taimi i sosaiete;
  • E manaʻomia faafoetu e iloa ni lagona fou, o nisi o ana gaioiga e mafai ona valea ma se fafine;
  • le manaʻomia le ausia o fetuunaiga i le va o taʻitaʻi e toʻalua;
  • Eseese faʻamuamua - E sili atu i lalo o tamai povi e sili atu le gauai atu i le mea ma isi, laiti e uiga i tamaʻitaʻi, mataupu;
  • O sini eseese;
  • Mafaufau i le tofo ma mea e fiafia iai, povi e sili atu le talafeagai, o raks e iloga e uiga ese.

Fetaui lelei i feusuaiga

I le fuafuaga faʻale-agaga, o tala ma le au epikopo e fetaui ma le atoatoa, i soʻo pea e i ai ni fesoʻotaʻiga. O le manaʻoga mo aliʻi i mea fou e mafai ona tuʻuina mai i le intersterphous sootaga ma le kanesa. O lenei e le o faailoa uma le puipuiga ma le leai o le fantasy mai le fafine itu. E taua tele le faʻalogo i manaoga o le paʻaga, o le a fesoasoani i ai e foia ai faʻafitauli o faʻafitauli i se olaga mafana.

Afai e tatau, e tatau ona e faʻafesoʻotaʻia aga e Sasae o le a fesoasoani ia te oe e aʻoaʻo atili e uiga i le paga. E taua le aʻoaʻo atili faʻalogo ma malamalama i se pele pele, ma ia e ave uma le lelei ma le le lelei. O le kanesa atonu e le lava le alofa, lagona i lenei mafutaga, e taua le aloese mai le masani ai.

Fafine kanesa ma tama Taurus - faigofie i le alofa, mafutaga, faaipoipoga, feusuaiga, faigauo 3838_3

Aiga ma Faaipoipoga

Taurus E le O le mea e manatu o lē e ona, e le onosaʻi i le mea sese ma soʻo se tasi o ona faʻailoga. O sui o lenei faʻailoga ua faʻaalia i faʻasolosolo faʻasolosolo, faʻavaveina, na faʻamaloloina foi e uiga i faʻafitauli. O le tagata na te taʻitaʻia ni manaʻoga mo se paʻaga, ia toe faʻafoʻi o ia i lona lalolagi, e tatala o ia.

E masani ona faʻaalia e tagata faʻailoga o isi fafine, ae toʻatele lava, o le a le toe maua nisi o feʻau. O le fafine na iloga i le paleni, e fiafia o ia e faʻaalia ona manatu tele i ai. O kanesa e le eseese vave, ae lava sa lava le lotoleaga. Na te faia mea uma i totonu o le fale, e tele taimi e talosagaina mo se fesoasoani lona lua, e fiafia i ai ma le fiafia.

Fesootaiga Faigofie

O faigauo i le va o sui o nei faʻailoga e seasea lava ona tupu. O latou foliga faʻaosofia le tasi i le isi i le isi taimi ina ua maeʻa le muamua minute o tafaoga faamasani. I le maeʻa ai o se masani, e masani ona avea i latou ma paga. I le alu ese mai o le manuia alofa, e matua sili ai ona faigata ona faauo, feeseeseaiga e tupu mai.

O sui o nei faʻailoga e mafai ona avea ma uo sili pe faʻasaga fili. E mafai ona liua le faauo malosi i se mea sili atu ona ogaoga. O le isi mafutaga e faʻalagolago i tagata. E le fautuaina e tagata atamamai mai le amataina o mafutaga aʻiaʻi, ina ia muaʻi aʻoaʻoina sili atu le tele o le tasi, ia faʻatumu ma le tele, taumafai e talanoa i latou.

I fegalegaleaiga faauo, ola patino e masani ona talanoaina. O sui o le Zapov Taurus ma kanesa e iloga e le atinaʻeina atinaʻe, e masani ona maua ai faʻafiafiaga masani. Mai le itu o le tamaloa e masani ona 'inoʻino i isi tamaloloa.

Fetaui i galuega

O faʻailoga o le Zodiac e malamalama le tasi i le isi ma le semi-le aoga, faʻalogo i le manatu o le isi, saili i soʻotaga faʻatagaina i faʻafitauli. Mafutaga i foliga o le ulu o le ulu e le mafai ona galue i lenei mataupu. O mea uma na taumafai e faʻaalia lo latou maualuga i le afaina o le lona lua.

O le sili filifiliga e tutusa i lenei mataupu. E fautuaina e tagata atamamai e feutagai, auai i pisinisi soofaatasi. E toalua tagata o le a faaleleia atili le tasi ma le isi, oa latou faasalalauga a latou pisinisi e masani ona manuia. E taua tele le faʻatumauina o se mafutaga tutusa, aua le taumafai e faʻaseseina le tasi ma le isi pe toso le ie pulumu mo oe lava.

Faʻafefea ona e alofa i se tamaloa-taurus

O se fafine e tatau ona amanaia le vevela vevela o se tamaloa e mafai ona feteenai i amioga. E le tatau ona maua le fesoʻotaʻiga ma tagata mai fafo. O le faʻamanino o fesoʻotaʻiga na o ia e mafai ona aumaia ai nisi aoga aoga nai lo le faia o faʻafitauli mo tagata uma.

E tatau i se fafine ona saunia se tamaloa e tele le va o le siosiomaga, e taua le aloese mai le leaga. O povi e mama lava, latou te mafai ona suia mea na tutupu pe a uma le tele o tausaga.

O sui o lenei faʻailoga ua faʻailoaina e le faʻamaoni, mafai ona aoga. Uma povi uma ina ua maeʻa le afa lona lua taumafai e taofi le mafutaga, o se fafine i se tulaga o le a le faʻavaeina tulafono. Ua manatu le tamaloa o le Taʻitaʻi i se pea paga, na ia malamalama atoatoa ai ona uiga.

Fafine kanesa ma tama Taurus - faigofie i le alofa, mafutaga, faaipoipoga, feusuaiga, faigauo 3838_4

Faaiuga

Faaiuga:

  1. Ole kanesa ma tauau e avea ma paga malosi, o le faʻailoga o le faʻailoga o le faʻailoga e mafai ona faʻaalia ai uiga faʻataʻitaʻi.
  2. O se fafine e tatau ona amanaia le fuā a le tagata, faʻavasegaina, e tatau i le ulugaliʻi ona iloa le mafutaga na o ia.
  3. O se tamaloa ma le fafine na te lelei lelei, mafai ona amio lelei se pisinisi soofaatasi, i le galuega e tatau ona latou amio tutusa.

Faitau atili