Faʻafefea ona pa'ū tamaloloa i le alofa: o foliga o lenei faiga

Anonim

O alii ma tamaitai e eseese lo latou natura, aemaise lava, o loʻo faagasologa o faʻaaogaina. Faʻafefea ona Alofa i le Aʻoaʻoina e Tamaloloa, O le ā e Tupu? Ou te faʻailoa atu tali i fesili o loʻo iai i totonu o lenei mea.

Faʻafefea ona paʻu tagata i le alofa: psychology

O aiga o psychologists fai mai o le tele o teine ​​ua tuuatoatasi e le o sina manatu e uiga i uiga ese o le atinae o le alofa i se malosi feusuaiga ma se feusuaiga malosi. O lo latou mafuaʻaga autu lea i le fausiaina o se fiafia mafutaga.

Pe faʻafefea ona fealofani aliʻi

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

O le iloaina o tulaga tutusa e i ai le alofa i alii, o le a e lagona atili le mautinoa ma sola ese mai le tiga tiga.

Vaega o le Alofa Alofa

O lea, o le tamaititi mafaufau o le alofa atiaʻe i le 5 vaega autu. Ma o le mafuaʻaga autu mo le tetea o le le talafeagai e leʻi oʻo atu i le tulaga mulimuli, o loʻo faia ai e le MCH le talosaga o le lima ma le fatu o le tamaʻitaʻi. Seʻio tatou saili poʻo le a le mafuaʻaga o mafuaʻaga o le faʻafitauli.

Vaega 1. O le foliga foliga o le agaalofa

A e iloa, teine ​​fiafia i taliga, ma tagata ma mata. Ma o le mea moni lenei e faigata ona finau. E tusa lava pe o le tamaititi talavou ei ai lona tamaoaiga tele i totonu, e foliga mai e mafai e se tagata ona maua se naunautaiga e togi i ai, pe leai se agaalofa.

O le mea moni, o sui uma o feusuaiga malosi e maua ai a latou lava filifiliga mo foliga o le filifilia. E leai se tulafono sili ona leaga iinei ma e le mafai. Le Mea Paia E Tatau Ona Iloa O Le Asiasi, laei e tusa ai ma lou tupulaga ma le Pati, Mulimuli i le Atua, auai i le taimi, i le faaeega.

O le poto i lenei vaega o le alofa o tagata, o le mch e le mafai ona pei o na o ia, ae o le toatele o teine. Afai e le lava aʻiaʻi o ia mai le tamaʻitaʻi, ona leai lea o ni faʻaaliga faʻapitoa e fesuiaʻi i le lua. Ma afai e iai le tali fiafia, alu i le isi tulaga.

Vaega 2. matagofie

O lenei o loʻo taumafai le tamaloa e latalata i lona faʻamaoni faʻapitoa. Ou te moe ma le agalelei alofa, romantic faailoga o le gauai, e maua ai fugalaʻau ma taʻavale i faleʻaiga. Ma, o le mea moni, o le taumafai e aumai o ia lava i le sili ona lelei malamalama. O ia gaioiga e fai ma mea laititi, o loʻo faʻaalia ai pe o i ai se tali tali mai se fafine.

I le tulaga o le le mafai ona totoga, lagona o tagata e leʻi iai lava le taimi e tupu ai. O le mea lea, o loʻo manaʻomia e le teine ​​se faʻaaliga o se tali agai i totonu, ma faʻalauiloaina o latou nofoaga ma le agaalofa mo le tamaloa, aua e ese lava lona faʻatamala.

Vaega 3: Tuufaatasia

Afai o le tulaga muamua na matua afaina ai, o le isi vaega amata. Lenei le MCH, e faʻafiafiaina le tali o le fafine, e amata lava ona magatuʻutu i le tino. I le taimi lava lea, o le te fiafia iai i le faamememe ua tupu ai i tusitusiga geometric. O se tamaloa na faia se filifiliga e faatoilaloina le teine ​​e ala i le faia o ia.

O a uiga ma metotia o le faʻamatuʻu o le a faʻaaogaina - o mea uma e faʻalagolago i le faʻafanofo ma avanoa tautupe. Ae paga lea, e le o moe tagata uma i le teine ​​ma le miliona sifiu rosa. Ae manaia tele ma le fiafia i taimi o le a i ai i soo se faamasinoga.

Faamamaina mo se teine

E tusa ai ma le laina masani, o lenei vaega o le tane le tonu ua taʻua o le "tuli". Ona taumafai ai lea o le tamaloa le au osofaʻiga e le au loimata e vaʻai i le teine ​​i taimi uma e mafai ai, faʻamolemole ia te ia ma mea fiafia ma isi. Ae e i ai le lamatiaga ma le lamatiaga iinei - o loʻo iai pea le alofa o loʻo i ai pea le lava o le taliaina o faʻaaliga o tuʻinanauga o le tuʻinanau ma le alofa tele.

Mai le itu, matou te le o talanoa e uiga i le alofa moni, ae naʻo le faʻatiga. Tele tamaʻitaʻi talavou ma faʻauʻu laiti ua leiloa o latou ulu ma amata talitonu i mea uma latou te fai atu ai. Mo se faʻataʻitaʻiga, sa fai atu se tamaloa i le lumanaʻi na ia manaʻo ai i se aiga ma se fanau, ma e toeititi toetoe a faʻaipoipo. E taua tele le oʻo mai i ao papa piniki i le eleele ina ia aua le faʻaseseina ma le saua.

O le a le umi o le "tuliga" o lenei mea e faʻatosinaina i le le onosaʻi o le tamaʻitaʻi poʻo lona manaʻo e foliga mai. Afai e le o "rerender" muamua, ona masani ai lea o le taimi lena. E pei o le tagata e pei o se tagata tulimanu moni, fiafia i le tino, ae o le amio lelei foi.

E moni, e iai le vaega a fafine e fiafia e malolosi tuai lenei gaioiga. E amata ona latou taʻalo i le tali atu, taumafai e faʻaititia le faauoga matagofie i se taimi talafeagai. Ae i le taimi lava lea, ma ou te le faʻailoaina le mea eʻo, ae aua le foaʻi atu ia te ia, ma vaʻaia nisi "foliga". E le saʻo le amio a le mafaufau o le mafaufau e le saʻo.

O le mea moni o le tagata e mafai ona na ona fiu e tamoe mo le sini o le loto. O lona mana ma le manaʻo o le a leiloa, o le a ia malamalama ai o le taʻaloga e le aoga le moligaʻo. Ma o le mafutaga o le a muta, ma e aunoa ma le mauaina o isi atinae.

Vaega 4. Alofa

E pei ona e malamalama i ai, afai e le matua malosi lagona o tamaloloa ma e leʻi pasi le siaki, na iʻu lava i le seti muamua. Ma na o le taimi nei o le alofa i luga o se tulaga fou fou.

Afai foʻi na oʻo mai i le taimi muamua le ms le matutu, na taʻitaʻia i latou e alataʻita i le tino, sitepu, o lea ua suia le tulaga. O loʻo mafaufau o ia pe o le a faʻaaogaina le teine ​​o ia o se toʻalua lumanaʻi.

O le tulaga lea o le faʻaaogaina o le lalolagi faʻafitauli ma saili mo tali i mataupu:

  • O le a aoga le aiga fiafia ma ia?
  • E i ai loʻu manaʻo e ave o ia i ava?
  • O ia moni o loʻu fafine lelei?

Ma o iinei e le i fafo, ae o uiga faaalia o se fafine. O loʻo auiliiliina e le tagata lona uiga, o le taumafai lava i le laʻasaga a le toʻalua, tina o tamaiti i le lumanaʻi. O faiga feteenai, ona o lenei mch saili malosi le nofoaga o lea tamaitai talavou, ma o lenei ua ou mauaina se tali alofa, amata ona siaki o ia lava.

Ioe, o le tane egosm e matua malamalama lava iinei. Peitai, e le mafai ona suia soo se mea. O nisi taimi e iai, ioe, o tagata tuusaunoaga mai tulafono - o le talaʻaga o le matagofie o le alofa i le vaʻai. Ae i le faataʻitaʻiga, o lenei mea ua sili atu ona tupu ae e seasea lava. O le masani a le atinae o le va feagai e pei ona faamatalaina.

Ioe, o se numera tele e faaea ai se aiga lea na tupu aʻe ai le tamaloa. Afai e mafanafana sootaga ma matua (aemaise o Tina) sa mafanafana, talafeagai, ona e taitaia lea o lona tina pele e alofagia na lagona alofa. Ma le leaga o le mafutaga ma le tina, e leai se alofa, o lea e mafai e le tagata ona mafai ona i ai i le afa o le "taui".

Vaega 5. manaʻo e mafuta ma se fafine i le olaga atoa

O alii e fiafia e sili atu le talafeagai lagona nai lo fafine. O le malosi o le fola o le manaʻomia o le malamalama o le ata o le ata o se paʻaga, o loʻo auiliiliina ai "ae le o faia se" ae leʻi filifilia se laasaga matuia. Ma o le taimi e iloa ai le talitonuina o le "Fafine lava", na muta mea uma i se faʻaipoipoga aloaʻia.

E mafai ona muta mea uma ma le faʻaipoipoga

Ae o le tupu o le Aliʻi lava o se faʻaiuga o le suʻesuʻega e oʻo mai i le faʻaiʻuga mo ni mafuaʻaga le fetaui ai le teine. Ona mafai lea ona ia mou ese atu e aunoa ma se mafuaʻaga ogaoga, lea na faʻailo ai i le fafine puapuagatia. O le mea moni lava, o lona manaʻo e taʻoto ese le tino foliga mai o le teine ​​tuʻulafoaʻia, ma na manatu loloto ai mea uma ma mamafa (masalo e sili atu ma le faʻatasi).

O le vaega mulimuli e masani ona tuai mo se vaitaimi le tumau. Aemaise pe a le o le teine ​​e le o taumafai foi i le faʻaipoipoga aloaia. Oosi i totonu o le afi sasaa faigata faʻafitauli, o le faʻamalosi mai matua, talitonuga faʻalelotu talitonuga ma sili atu. O le a lava le mea, o lona uiga o le Mch e tuu ai le teine ​​i le taʻutaʻua, ma e le na ona mou atu.

Fautuaga Auala e Taʻitaʻia ai Mau o Tagata

Aisea e alofa ai tagata? Aua latou te lagona le feutanaʻi fiafia ma tosina i le tasi ma le isi. Ae faʻapefea ona puipuia oe lava mai tagata tulimanu alofa, e le o le faʻaliliuina o latou faigofie? O le faia lea o lenei mea, e tatau ona e faia le saʻo o le na o le alofa o aliʻi.

Ou te fautuaina e faʻalogo i le fautuaga lea:

  • Vaʻai le paleni i le va o se tamaʻitaʻi faigofie ma le le amanaiaina. E leai se tasi pe o le isi e lelei, sili atu le lelei o le auro auro.
  • Iloilo lagona o le MCH, e faʻatatau i ana gaioiga, ae le o upu. Ioe, faamalo ma suamalie tautalaga e manaia i tagata uma. Ae a aunoa ma le faʻatonutonuina o mea moni, soʻo se tautoga o le alofa ma faʻamaoni o le a tumau lava ona o upu. Aua le faaseseina oe lava!
  • E pei ona e iloa, o hormiones hormines o le euhoria amata ona faia i lalo o le faatosinaga a le tino. Ona vaʻaia lea o le lalolagi i le lanu piniki, ma o le kapeʻa e foliga mai e lelei, leai se mea leaga. E le manaʻomia le alu i le lagona ma ave I le taimi lenei o le talatalanoa lea. Faatali seia faʻafilemu le Euphorian Euporia i lalo o sina taimi pe a mafai ona e vaʻai i le tulaga moni o mea.

O le mea moni, e leʻo se manatu o le fomaʻi, o se mea na afaina ai, o le a le mafai ona taʻu lelei mai pe faʻapefea ona atiaʻe le alofa i lau mataupu faapitoa. Lagona - o se tagata taʻitoʻatasi manatu. E tele ulugaliʻi e filifili e faʻaipoipo i se masina mulimuli ane tafaoga ma na faʻanoanoa ai ma le faʻanoanoa i le taimi! Pe faia le alofa i le aso muamua, ae e leʻi taofia ai le fausia o sootaga fiafia, matuā maʻata ma feusuaiga.

O le mea lea, e le mafai ona fai si vaega o le tino, a o se tasi na o le fautuaga a le mafaufau. Ae, o lou olaga e tulaga ese, ma e leai se tasi e mafai ona fai atu mautinoa pe faʻapefea ona tupu, pei o le tala i lou alofa.

Ma i le faaiuga, suʻesuʻeina o le vitio, e aumaia ai tali i le fesili: "Aisea tatou te fealofani ai ma" tagata? "

Faitau atili