Tamaitai Araries ma le tama iʻa - mafai i le alofa, mafutaga, faʻaipoipoga, feusuaiga, faigauo

Anonim

Tamaitai Aries ma le tama iʻa - o le tulaga lava lea e tasi pe a teteʻe atu i latou. O elemene o nei faʻailoga e ese le eseʻese: afi ma vai. I se faʻaopopoga, atalaga e tatalaina le Ziodical City, ma o le iʻa o loʻo faamalieina. E ui lava i lea, o ulugaliʻi atonu e mauaina lelei le fealofani i mafutaga.

O le eseʻesega i mataʻitusi o ia faʻailoga e mafai ai ona taina uma mea e fiafia i ai i le fetaui ma le teteʻe atu i ai. Aries ma iʻa o loʻo felagolagomaʻi le paga ma mafai ona maua ni manatu masani o fesoʻotaʻiga. O faʻailoga nei e latalata i le Zodoca faasologa, ina ia faigofie ona malamalama le tasi i le isi. O le va oi latou e masani ona latou masani ai i le alofa, Tuufaatasi ma Faaipoipoga. Ae peitai, o le faʻaopoopo i uiga ma o le vanu o le vai ma le afi e taʻitaʻi i faʻalelalolagi ma le le malamalama, e masani lava ona tatalaina feteenaiga.

Alofa ma mafutaga

O le fafine Aries ma le tama e alofa tele i le tasi ma le isi vave, ma le agalelei ma alofa. Romentics i le fesoʻotaʻiga e masani ona faʻalauiloaina iʻa, o le maʻalealea lea ma faigofie ona sui o le zodiac. O le taʻitaʻiga i le fegalegaleaiga o faiga o se malosi, tane faʻailoga.

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

Peitaʻi, o le aliʻi iʻa e leʻi televave le faʻasalaina e taʻutaʻu atu ai i o latou lagona, ma o le faʻamalosi foʻi a latourisi e le tatau ona faʻavaveina iʻa i le faʻaipoipoga. Tele attrologers talitonu o lenei paga e tatau ona umi i fegalegaleaiga vavalalata, maua ai le masani fegalegaleaiga manatu. O le vaitaimi o le alofa e pasia, ma o le paga e tatau ona fesagaʻi.

Tamaitai Araries ma le tama iʻa - mafai i le alofa, mafutaga, faʻaipoipoga, feusuaiga, faigauo 3870_1

O le faʻaalia o le alofa i lenei tandem o le a foliga ese. Fafine-aries e manaʻomia le vave faʻaalia o lagona, fiafia mo se paga. E iʻa iʻa pei ona mafaufau i lagona ifo o i tatou lava e aunoa ma le sasaina o latou. Aries tatau ona matua loloto lava le vaʻai i le lagona o le paʻaga, matauina faʻailoga o le faʻalogo mai lana vaega. E tatau ona sauni tagata i se tagata e faʻamaonia o latou lagona ma se gaioiga alofa, i taimi uma e faʻamalosi pe meaalofa.

Peitai, afai e le faʻafefe i le fiafia i eseesega, latou te mafaia ona oʻo le fiafia moni i le alofa. O le tuufaatasiga o asini ma iʻa e faʻaputuputu ma fiafia pe a le tuʻuina atu e le paga ni tulaga faaesea ma saoloto mai le finauga mo le taʻitaʻiga i lenei faʻatasiga.

Feusuaiga talafeagai

O le tutusa o le paga i feusuaiga e maualuga tele. O le tamaloa o le a alofa i le manatu o le paga ma lona naunau e faʻataʻitaʻi, vagana ai le foliga o le ario muamua i le temoni o iʻa. O le fafine o le a lagona atoatoa le agamalu ma le alofa o le paga. Ala o le a maua le tele o lagona lelei ma fiafiaga fiafia.

Tamaitai Araries ma le tama iʻa - mafai i le alofa, mafutaga, faʻaipoipoga, feusuaiga, faigauo 3870_2

Feita e talitonu le tasi ma le isi ma fiafia i le moega, e masani lava ona malie i le faʻaipoipoga, e aunoa ma le aʻoaʻoina o se paʻaga i isi fuafuaga. Na fautuaina e tagata atamamai e le faia ni faanaunauga taua i nisi lagona ma feusuaiga, ae ia e faamasani tasi i le isi.

Aiga ma Faaipoipoga

O logatasi i le faʻaipoipoga i totonu o tamaitai talavou - o alii taʻitoʻatasi ma iʻa e faʻalagolago i le ituaiga o iʻa na ia maua. Tusa lava pe o le a avea o se miti, faʻatasi, e le masani ai tagata taʻitoʻatasi poʻo se gaioiga a fafine-manatu o se mea taua i lona ata o le lalolagi.

I le taimi muamua, "O le pasia" lomiga o le luni o le a feagai ai ma faigata tele. Fafine-tagi, o lē e naunau i le natura moni, o lo o feagai pea ma le faʻaosoosoga e "faʻasaʻo", toe faagalo le paʻaga. O se pea paga o Aries-Ita e faigata ona aofia ai ma filifilia masani fiafia.

I le faʻatasiga ma le malosi ma le malosi ma le malosi ma le malosi, e le maua ni taunuʻuga leaga, ma le faʻaipoipoga, e faʻapena foi itu uma o le faʻatasi. O se fafine e ave se fafine ma tausi, o le a saunia e se fafine-arai ituaiga o fafine

Tamaitai Araries ma le tama iʻa - mafai i le alofa, mafutaga, faʻaipoipoga, feusuaiga, faigauo 3870_3

E ui lava i feteenaiga, o teteʻiga e tutupu, ona o le mea moni o iʻa e fetuutuunai malolosi i faʻafitauli ma le mafiafia. O le fanau mai o tamaiti i totonu o le faʻaipoipoga e aumaia ai ni taitoalua, faʻatonutonuina i se sini masani - tausiga o tamaiti.

Faʻafefea ona e alofa i se iʻa iʻa

Ina ua pa'ū Aries i le alofa, o le lalolagi o feosofi i le vevela vevela! Ae o le fafine e tatau ona tauaveina i le mafaufau e fefe le iʻa o le vevela. O le tama iʻa o le a faʻafefe ai se ulu faʻaaloalogia, o le a le tatau ona tuu le fafine i le gasologa o se gaioiga manumalo.

E sili atu le talafeagai, faifaipea le alualu i luma o mafutaga: aua le faʻamalosia mea na tutupu, tuʻu le iʻa e faʻailoa ai le uiga maoaʻe ia te oe. Faʻailoa le fiafia o tagata ma e masani ai lou fiafia mo oe, fesili faʻatasi i le Fono - Tauvaga ma le naunau e auai ma fesoasoani ia te oe.

Ole gasologa o se alii saini o le tagata o le a fesoasoani i tamaʻitaʻi laiti o ata tifaga: Faaali ia te oe lava le sili atu, tali faʻapitoa, o le agavaʻa e faʻaalia ai le malamalama ma le alofa mutimutivale. Tuu pea i le iʻa e lagona i totonu o outou se tama taua, ona ia fiafia ai lea ia te oe ua saunia.

Tamaitai Araries ma le tama iʻa - mafai i le alofa, mafutaga, faʻaipoipoga, feusuaiga, faigauo 3870_4

Fesootaiga Faigofie

O faigauo i le va o le tamaloa-iʻa ma o se fafine-aries o se mea e seasea. O le a le manatu o nei tagata e lua e masani ona le tutusa. Na te maua lava se lagona ma le eseʻesega i aganuʻu.

Teine-aray foliga mai ua lofituina le lofituina ma le sili atu le le lelei. Ma ia faʻapea, o faʻailoga o aliʻi e foliga mai e faʻaʻoleʻole ma le le fiafia - o se taimi sili e manaʻomia e malamalama ai e le.

Mafai ose lio o nei faʻailoga, ina ua amata ona matafaga i laiti poʻo ua naunau lava e pati leisi laʻititi, e fesoʻotaʻi ma manaʻoga masani.

Fetaui i galuega

O iʻa ma meaʻai e mafai e le taʻape ai mauga! O le malosi i le pisinisi o le a maua ai se maoaʻe o le faaputuga o tagi, ma o le a lafo atu le iʻa i le itu taumatau ma le poto masani. Fafine-Ofagafa lelei fesili e faʻatatau i fesoʻotaʻiga i fafo ma pulega, iʻa Iloilo le pisinisi togafiti ma faigata o se pisinisi soʻofaʻatasi.

Tamaitai Araries ma le tama iʻa - mafai i le alofa, mafutaga, faʻaipoipoga, feusuaiga, faigauo 3870_5

Matou te manuia foi le fai pisinisi, le fafine o le tagata folau faʻailoga tagata mai iʻa o le televave o galuega. O meaʻai ma le mafaufau loloto i le mamafa o iʻa, pe a faʻamalosia latou e faʻanatinati atu e tusi ai. E manaʻomia foʻi paʻaga uma e aloese mai le mataituina ma galuega faigata. Ole lautele, o lenei paʻaga o le a tuʻuina mai ai faʻamanuiaga manuia.

Pros ma streen ver ulugalii

I sootaga, tamaitai-o fafine ma tama iʻa e i ai uma lava taimi lelei ma mailei. Muamua matou te lisiina ia lelei le lelei o lenei pala.

Pea itu o le ulugalii

O uiga o le tagata lava ia o iʻa ma fai faʻatasiga faʻatasi. Afai e le lava le talitonuina i se tasi, o le a maua ai le lagolago i se isi paga.

  • O le malosi lelei o faiga o le a avea ma faʻamalosia le malosi o le mafutaga, o le a fesoasoani ai le iʻa ina ia manuia ai i le faʻapolofesa ma mea fatufatu gaioiga.
  • O le a avea ma faʻamaufaʻailogaina o le aliʻi ma le maufaatuatuaina o le a le faʻamaligiina ona avea ma se lagona filemu mo aries, lea e malolo ai le fafine le agaga mai se tau. Ua latou punou i le paga, ave se fafine mamei ma le fiafia.
  • Afai o se alofa moni o loʻo i ai i se paga, e oʻo atu i soʻoga ma le malamalama lelei.

Vaivaiga o sootaga

O le fegalegaleaiga o Amries-Ita e i ai le toe itu, Ma e tele lava ulugalii e le o lagona le fiafia i lenei luni. Mai le itu e ono foliga mai o nei tagata e masani lava e le talafeagai mo le tasi ma le isi.

Tamaitai Araries ma le tama iʻa - mafai i le alofa, mafutaga, faʻaipoipoga, feusuaiga, faigauo 3870_6

Mafai ona mafua ai le le fiafia i se paga:

  • Le eseesega i aga. O se tagata gaosi tino ma le lalelei teine ​​o le a faigata ona le fiafia i le faʻafesoʻotaʻi ma le melannolic ma miti tagata.
  • E fai ifo ma le naunautai o iʻa, e oo lava i le poletiaʻiga o asini, ua feagai ma le tagata ma faamalieina ia lava, ia e le saofaga i ai i le malamalamaʻaga.
  • O le manaʻo o se fafine e tuʻu mea uma i lalo o lona faʻatonutonu o le a le fiafia i tagata uma ma mafua ai se tetee i totonu.

Matamata i le vitio e uiga i le mafutaga o le ulugalii fagota - aries:

Faʻafefea ona tumau le fiafia i se paga

O le faasaoina o le ogatasi o le fafine-autumn ma le tane-iʻa ​​faʻalagolago i taumafaiga fetuʻunaʻi:

  • naunau e fausia ni mafutaga;
  • alofa malosi;
  • O Aso Sa o se poto masani paaga.

Fusi Paʻaga-Aries i le Iunivesite ma le iʻa aʻoaʻo e pulea a latou amio, nana ai nifo maoae. O le paʻaga o iʻa e tatau ona faʻaolaina agai i luma, ae aua le manaʻo loloto. I nei tulaga, o se paga o Aries-tamaitai ma o le a lava le vaega o le tamaloa e i ai avanoa e fau ai se fiafia ma le umi-taimi le mafutaga.

Faitau atili