Rahu i le 2 fale i se fafine ma le tamaloa

Anonim

O le aufaitau masani i le auiliiliga o le horoscope fesili na o le tele o paneta, ae o loʻo tuʻufaʻatasia e lua ata lafoia. O le mea moni, e leʻo paetete, ona e leai sa latou mea tele, latou te le mafai ona vaʻaia i le lagi i le Teleskop. O i lalo o le masina o masina - Rahu ma Kuta. O lisi a le vasega, tatou te aʻoaʻoina Karmane.

O le a le mea o le a fai atu ai ia Rahu i le fale fanau 2nd, aʻoaʻo mai le tala lea a sosoo ai.

Rahu i le 2 fale

Lautele Faamatalaga Rahu

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

Rahu i Tourology o se isi itu o le Northern, po o le alu i le itu i matu o le leai. O se manatu o le vaeluaga o le masina o le ecliptic i lona gaoioi mai le itu i saute i le itu i matu.

O Rahu o le malosi o le malosi e lagolagoina ai le tele o tala i le olaga o se tagata. Faʻafeiloaʻi ma manaʻoga e le mafai ona faʻatino i le eofu ua tuanaʻi, ma ona o le toe o mai ai lea o le agaga. Rahu saofaga i le fausiaina o tulaga talafeagai ina ia mafai ai ona faʻamalosia le tagata i le uiga o le olaga o le olaga.

Rahu pei o le faatofuina i le taufaasese, e mafai ona ogatasi mai le taimi faʻatulagaina - o mea uma e faʻalagolago i mea o le au ma le le fiafia.

Rahu i le 2 fale uiga

Ina ia tuʻufaʻatasia se uiga o se tagata ma le Northern Node i le lona lua fanua o le Horoscope, e manaʻomia muamua i le suʻesuʻe uma o le 2 fale.

O le fale lona lua e faasino i mea uma e oe i ai le tagata, o lona manatu o meatotino, tupe ma isi mea e maua ai mea tautupe, faʻaaoga mea taua faaleagaga.

Afai na pa'ū Rahu i le 2 House, e pei o le faʻamatala o se tagata malosi, taugofie e maua ai tupe. I le faʻalauteleina o lona tulaga lautele, o fesoasoani i ai faʻamaʻi o loʻo iai le manatu mamafa, lautele ma mafai ona folau i le le lalolagi onapo.

I se isi itu, e i ai le lelava, o le manaʻo e faʻaalu le tele o tupe ma o le talitonuga o tupe ua faʻaaluina e pei o le malemo i le matagi. Na teʻi lava mea uma e leai ni otaota, ae leai semanu e mafai ona ola.

Ae e le gata lea. Faʻapea foi ma se tamaloa o loʻo i luga o le pito i luga o le hroscope o le tele o lona olaga o loʻo soifua faalilolilo. Mai i taumafaiga ua tuanai, e tele mea lilo na ia puipuia mai tagata ese i luga o le auala lelei.

I le taimi lava e tasi, e faigata tele ona ola i se olaga amiotonu ona o le malosi atinaʻe malosi "i". Ma o le atinae e poloka i taimi faifai pea o le lagona o le tausalaina.

E masani ona iai se lagona o le tausalaina

O le pule o le vaega i lalo o le iloiloina o fuafuaga e faʻataʻitaʻia ai mea taua o isi. I le osofaʻiga ua tuanaʻi, na ia faʻaumatia ai le tele o ona lava taua, o lea ua le malamalama foi i le mafuaʻaga e fai ma gatapo ma isi tagata.

Afai e foliga mai ia te oe o loʻo e iloa lelei se tagata, ona e sese ai lea - o le mea moni, e te iloa o ia lava e mafai ona maua. O le manumalo o Rahu i le 3 fale ma le loto fua, e noatia i osofaʻiga o matapeʻapeʻa ma le lotoleaga.

Na te feagai ma lona olaga atoa ma loʻu lagona e taua tele le tau mo mea uma ae ia. O le mafuaʻaga e leʻo le mafuaʻaga lea e ao ai ona ia talitonu. Ma afai e le masani ona manaʻomia i le moni, o le a faʻamaonia ai i isi i ona lava faʻalavelave.

Karmic galuega

Le faʻatuina o le olaga o le olaga, e taua le faia o le tele o le tele o karmic galuega:

  1. I nisi tulaga, e manaʻomia ona aveʻese mai ni amioga tau solitulafono o aso ua tuanaʻi poʻo mea o loʻo i ai togafiti.
  2. E manaʻomia le toe faʻatuina manatua o mea leaga o mea leaga, ma e faʻateʻa atoa loa. Faia se tagata galue malosi karma.
  3. O le galuega sili ona taua mo se tagata taʻitoʻatasi o le aʻoaʻoina lea o le mea e faʻaolaina ma le atinaʻeina o le a le mea e sili le taua o le mea e sili ona faʻamaoni mo se faʻafofosega o metotia le faʻamaoni.
  4. E le mafai ona tuputupu aʻe, faʻaaoga taumafaiga a isi, - I totonu o le olaga e tatau ona ausia e malosiaga o le tagata lava ia.
  5. E le mafai ona e aitalafu ai.
  6. E fautuaina i le tautala itiiti ma maua tupe i le tasi ma le fesoasoani i auala faamaoni.
  7. E manaʻomia ina ia mafai ona ou taʻuina atu le mea moni, aua neʻi faʻasalaina i isi ma le pepelo.
  8. E manaʻomia foʻi le faʻatapulaʻaina o le faʻaaogaina o le 'ava malosi, ulaula, ana vailaʻau faʻapipiʻi, ma lelei ona fautuaina.

O meaʻai maloloina e sili ona taua.

E masani lava, o tagata amioleaga na salamo ma O lenei lalolagi e o mai i lenei lalolagi. O le mea lea, e tatau ona faʻatapulaʻaina mai soʻo se lamatiaga, o vasega e le taliaina e ala i le faʻaleagaga, uliuli togafiti.

Isi uiga o Rahu i le 2 fanua:

  • O galuega a le faiaoga, Philogist, o Astrologer, o le fale fai fale, ma faitala o le a talafeagai ai ma fai pese.
  • O le fefe i le faʻamalologa o tupe ua atiaʻe malosi, e sili atu le aua le faia o le lapoʻa lapoʻa.

I alii ma tamaitai

Sui o itupa uma uma ma Rahu i le fale 2 o le aso lona 2 o loʻo taumafai ai i le soona fai i le fiafia. Latou te faʻaaogaina feusuaiga o le avea ma se malosi patino, e masani ona fesoasoani faʻatasi ma lona fesoasoani faʻasaga i isi.

O teineiti ma lenei vaega e pei o le manda hari, ma o tamaloloa e tele le taua mo mafaufauga vaivai. Mo i latou, o feusuaiga e masani lava e le o se sini, ae o se mea faigaluega.

Faitau atili