Mafaufau lelei: o le a lea, o auala o atinae

Anonim

O le tagata ua faamalosia i aso uma e feagai ai ma faigata eseese pe na o le auiliili faamatalaga fou. I lenei faiga, e fesoasoani le tele o le mafaufau loloto. O nisi tagata e iai se poto masani mai le natura mai le natura, ma o matou e iai faʻafitauli i ai, ae le o se mafuaʻaga le le fiafia, aua e mafai ona atiaʻe le poto! Faʻafefea ona faia, o a ituaiga o mafaufauga manino - O le a ou taʻuina atu i mea o loʻo sosoʻo.

mafaufau loloto

Mafaufau poto: O le a lea?

Mo se malamalamaaga sili atu i le manatu, e tatau ona ia mafaufau i ona vaega - e, e ese lona mafaufau ma le mafuaʻaga.

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

Mafaufau O le mafaufau mafaufau e aofia ai le gaosiga o faʻamatalaga ma faʻavae ni fesoʻotaʻiga mai mea na tutupu, mataupu ma le phonamena. O se mataina o loʻo aʻafia malosi ai lou mafaufau, aua o tagata taʻitasi e iloa o le tutusa manatu i auala eseese.

Mamanu E maua ai le mafaufau o le mafaufau. Afai tatou te fai atu ni upu faigofie faigofie, o le mafaufau o se saienisi e uiga i le mea saʻo, mafaufau moni. E i ai ana lava metotia, tulafono ma pepa. O loʻo faʻavae i luga o poto masani ile poto masani ma malamalama, ae le o tau manaʻoga.

Ia faia ni faʻaiuga tulaga lua, ua lava le i ai o faʻamasinoga lelei. Peitaʻi, pe a fai o se mea e matua faigata ona tupu, o mafaufauga talafeagai e manaʻomia. O le a fesoasoani e maua le sili ona faʻamaoni togafiti o gaioiga, tusa lava pe leai so o lau mea e tutupu.

Mafaufau loloto O ia e galue o se faʻagasologa e faʻaaoga ai e le tagata faʻailoga faʻapitoa i luga o faʻamaoniga ma mafuaʻaga lelei. O le mafuaʻaga o mafaufauga talafeagai ua manatu e maua se faʻaiuga talafeagai, tulei ese mai le faʻamatalaga faʻapitoa e uiga i le faʻafitauli.

TAUA TAIMI! Amata toleniga i luga ole taimi. Mo se faʻataʻitaʻiga, ia amata, foia se tasi faʻafitauli pe taʻalo ni nai pati faigofie i le tali. Faasolosolo ona faateleina le mafaufau.

Ituaiga o le logic

O finauga talafeagai uma e vaevaeina i ni vaega se tolu ma atonu o:

  1. Ata-talafeagai . I lea la tulaga, o le faʻafitauli e tulaʻi mai i manatunatuga a se tagata, e taofia mai ata o mea poʻo ni mea e aofia ai.
  2. Faamatalaga otooto - O se filifiliga sili lea ona faigata. E faʻaaogaina vasega, fesoʻotaʻiga poʻo mataupu e toesea i le olaga moni (o faʻafitauli).
  3. Manua - E i ai le mafaufau talafeagai ma isi tagata. E le taua iinei, le mafai ona faʻataʻitaʻiina le mea o tupu, ma lona tulaga lua, le i ai o le poto o le poto masani.

O lea ua matou iloa le mea e tupu. Ua oʻo i le taimi e iloa ai le auala e mafai ai ona fesoasoani ia i tatou i le olaga?

Aisea ou te manaʻomia ai le faʻatusatusaga?

Manoa lelei mafaufauga o loʻo manaʻomia mo tatou taʻitoʻatasi, e leai se mea o le galuega ma agafesootai. E i ai eseesega i le logoc: E mafai ai e se tasi ona maua se masani masani, a le aiga o alualu i luma, ma isi e fiafia lava, i le matematika faʻapitoa (inisinia, filosofia).

Se mea manaia. Le amataga lea o le manatu o le faʻavae o le "loctic" o le saienitini lauiloa o le poristoty aristottle. E lava le iai o le avea ai o se soʻotaga atoa o galuega, o loʻo aofia ai ni mataupu taua tele, vaega. Le igoa o le aoina "Octoon".

O le a se mea e mafai ona ausia e le atinaeina o mafaufauga mafaufau loloto?

  • vave ma saʻo faʻaiuga i tulaga eseese o olaga;
  • lava le iloiloga o ia lava, o latou malosiaga, e aunoa ma le faʻasesega ma le le fiafia o ia lava;
  • faailoaina a latou lava mea sese ma isi mea sese o tagata.
  • faamamafaina ma poto masani faamatalaga o finauga;
  • O le faatufugaga o le Talitonuga o le tagata faigaluega ma le taua o finauga.

O le lisiina o taimi o le a avea ma o se sili atu ponesi mo le olaga i aso uma. O le mea lea, afai e te faigata ma le iloa, mafaufau e uiga i le atinaʻeina o le talafeagai faʻatonutonu. A maeʻa mea uma, o le a faʻatagaina ai oe e le tele o faʻamatalaga taua mai le le taua o le "lapisi".

E le mafai foʻi ona e faʻagaloina le faʻaaloalo i le mafaufau: ona faʻaavanoaina lea o le ola lelei, e sili atu lona faʻamaoni i ia lava, vaʻai atili i ai lava i le suʻesuʻeina ma le soifuaga.

Rubrack Cube o loʻo aʻafia ai

O le Logc o se le mautonu tomai pe faʻatau?

O le tomai e mafaufau ai i le auala, auiliili le mea o loʻo tupu, o loʻo faʻamaonia e le mafaufau ma isi tagata poto faapitoa. E leai se tagata na fanau, ua uma ona iloa le auala e fai ai mafaufau loloto.

O le sili ona faigofie o mafaufauga o faʻatusa-talafeagai, ma e tupu mai i le 1.5 tausaga o le olaga. Ona amata loa lea ona faia e le tamaititi se aoga aoga o le mea lea ua tupu, faʻasolosolo ona iloga, e taua, ma o le a lona aiga lona lua.

O le tomai o lenei Fuafuaga e lauiloa o le lotomalie - o lona uiga, na atiae i luga o le faavae o lou tomai. Aus, e masani lava oi tatou, i le faʻaopopooa lo tatou lava atinae, tatou te maua foʻi le tele o faʻasalalauga a tagata lautele, ae le o le saʻo ma le soifua maloloina. Fusi ia i latou e aunoa ma le iloiloina o le tulaga na oi latou, o se tagata na faasolosolo malie ona leiloa mafaufau taua.

Se mea manaia. Afai e te manaʻo e faʻaleleia lau faʻamatalaga, amata galuega tulagalua - faia upu fou, solo. O lenei mea uma o le a maua ai se lagona faʻamalosi.

O naunautaiga e ausia moni le tulaga o le lautele. Tau lava o le mafaufau pe fia taimi e te finau ai e uiga i le le-over-overs shonnomena - pe a uma, i lenei faiga, o le galue malosi o lau faʻapitoa meafaigaluega ua tupu.

Afai e te alu i luga o se tulafono masani aʻoaʻoga mo le atinaʻeina o le poto, o le taimi la lea e mafai ai ona e ausia mea maualuluga, tusa lava pe mamao ese mai le mafaufau lelei. Le mea autu, le iai o le naunau moni.

Mata e mafai ona atiae le mafaufau i se tagata matua?

Ioe, o le moni ma e fetaui lelei! E tele naua suiga i le lalolagi o le iloa tuai ua le toe mafai ona tuuina atu i le foia o tulaga. Ma e ui lava ina manatu o nisi o tagata ia maua le aʻoga maualuga atu i le taimi e maualuga ai, ma sili atu e le mafai ona e aʻoaʻoina, o se mea moni ituaiga manatu e sese.

Atonu e sili ona faigata o le a avea ma manumalo i lona lava paie. Moni, taimi i le olaga o se tagata matua o se e ukaina lea o punaoa e le o manaʻo i taimi uma e faʻaalu i nisi taumafaiga. O le mea moni, e le taufaamataʻu mea uma. E te manatu o le atinaʻeina o le poto, o le a e le tau faʻaalu se tele o taimi taua.

E leai se mea e te manaʻomia i tua o tusi, tuʻulafoaʻiina ma ou aiga, aua o le tele o mea talafeagai e mafai ona faia i le kamupani.

Manaia mea moni. O le lauiloa Roubkik poloka, na fausia i le sculledr mai Hanikeri, matua lauiloa i le 80s a le seneturi mulimuli na lolomiina ai se vevesi atoa na faapaiaina atoa.

O a ni taunuuga e te mauaina ma masani masani? O le a amata ona atili faʻafaigofie ai ona e filifili se taʻaloga faigata, o nisi o ia mea o le a pei e fiafia i ai fiafiaga.

Actic Atinae

E tele auala e atiaʻe ai mafaufauga talafeagai. Ona talanoa lea ma le sili ona lauiloa o latou.

Taaloga Taaloga

Latou te fautuaina e tagata matutua ma tamaiti pe a manaʻomia le atiaʻeina o le mafaufau ma faʻaleleia o latou mafaufauga mafaufau. O a nei taʻaloga?

  1. Chess. E aunoa ma le atinaʻeina lelei mafaufauga, e le mafai ona manumalo i le chess.
  2. Tagata siaki. O le sili atu faigofie lomiga o le taʻaloga nai lo le kulimi, ae na faapena foi ona afaina ai mafaufauga loloto.
  3. Talatala o le backgammon. E toʻatele na taina i latou a o le tamaitiiti, ae le o tagata uma e iloa o le faʻafouina o tua atu o tua.
  4. Crosswords, paso, redus. Faatasi ai ma a latou fesoasoani, e le mafai ona e mauaina se toleniga manatua ma atiaʻe le poto, ae faʻalelei foi lou mafaufau poto.
  5. Faaleaiga. O le metotia e faigofie tele - e tatau ona e filifilia se upu ma piki i luga le maualuga maualuga mafai numera o fegalegaleaiga i ai.
  6. Ressisi po o Othello. O le isi filifiliga lea o le laupapa le taʻaloga, lea e faʻaaogaina ai, paʻepaʻe paʻepaʻe ma le laupapa. E le gata i na o le talafeagai, ae o mafaufauga foi mo le mafaufauina.
  7. Erdes pe faaeeina. O le taʻaloga e aofia ai le tusia o upu mai mataʻitusi faʻapitoa.

Chess mo le lelei atinae

Faamalositino mo le atinaeina o le poto

A e setiina se sini - o se ogaoga faʻaleleia o lau mafaufau mafaufau, ona le lava lea o taʻaloga. E pei o isi mea faigaluega e aoga i le faʻaogaina o gaioiga faʻapitoa. O a latou faʻataʻitaʻiga o le a maua i totonu o le lisi i lalo.
  • Faasoa. O tusi o loʻo fefiloi i le faʻasologa o le faasologa, ma e tatau ona faia e se tagata se upu o latou.
  • Galuega mo le iloa. O le a e mauaina i latou i le tele tele i le lautele cobweb. Ma o loʻo ofoina atu foi le tele o pisi tusi a tagata lotu ma le tutusa galuega.
  • Filifili upu e fusifusia mo ni fuaitau se lua. Mo se faataitaiga, "tatala le faitotoʻa", "o manu felelei" - le ki ki.
  • Tutoatasi faia o le crosswords, paso.
  • O mai ma le lima metotia o le faaaogaina o se aitema. Pe o le isi filifiliga e lima fofo i se faafitauli faapitoa.
  • Suʻega o le suʻega. O le Initaneti e ofoina mai ai se tele tele o galuega. O suʻega o le a avea ma fesoasoani sili mo le atinaʻeina o le atamai. E i ai filifiliga e tatau ai i le taimi e faia ai galuega e faʻatino ai galuega, ae e leai lava o ni galuega le tumau.

O suʻega uma faʻaaoga le faʻavae o "mafuaʻaga mafuaʻaga". O lenei tulaga o loʻo faʻaalia ai le iai o le tele o tali, naʻo le tasi o loʻo saʻo.

O le taimi muamua, e ono foliga mai o mea nei e aoga. O le mea moni, o se tagata e leʻi fuafuaina o le a oo mai nisi faʻafitauli: o tali vaʻaia fesoʻotaʻiga faʻapitoa, ae foliga mai na e talafeagai ai ma e talafeagai lelei. O le auala lea e tupu ai le galuega a le mafaufau ma le talitonuga e tupu.

Fautuaga lelei Faʻafefea ona atiaʻe le mafaufau

O e paie lava e fai faamalositino mo le faʻaleleia o lou mafaufau poto, ae e te le o faamoemoe i lenei mataupu? Ona aoga lea o le a faigofie ona mafai ona aoga e aunoa ma le tele o taumafaiga:

  • Faitauina o le au faitau. O le suʻega o tusitusiga o loʻo faʻamatala mai ai gaioiga a tagata tomai faʻapitoa i le suʻesuʻega o soligatulafono, latou te faʻavae i luga o mafaufauga talafeagai. O le tele o togafiti na e vaʻaia, faigofie le a tuʻuina atu i ai galuega talafeagai.
  • Iloilo gaioiga na faia. Le itiiti ifo i taimi e tatau ona e faʻamatalaina ia te oe lava: Mo le a le mafuaʻaga e te faia ai se mea, o le a le mea e tupu pe a fai e te le faia, lea e oʻo mai ai.
  • Taumafai e tusi ma fai isi laasaga ma se lima le aoga. Lenei o le a faʻatagaina ai ni vaega se lua o le faiʻai.
  • O aso uma, savali i luga o le auala pe a ma le itula. Ioe, afai o le tau. E le gata ina maua e le savali i fafo e le gata i le atinaʻe o le faʻatusa, ae faʻapea foi foʻi ma isi ituaiga o mafaufauga.
  • Afai e mafai, aua le totogiina se taimi o le taimi mo le sili atu ma le itula. Pe sili atu le faia o le malologa i le 60 minute. O se togafiti galue e mafai ona tausia pea le faiʻai i totonu o le leo faʻatasi ma faʻaleleia atili mafaufauga mafaufau.

E te miti o le faʻaleleia o lau mafuaʻaga? Ona le paie lea ma oe 'alofia ia le itiiti ifo ma sina taimi puʻupuʻu i le aso o toleniga. O le mea e tatau ona e fiafia i ai.

Mulimuli ane, ia suʻesuʻeina le ata tifaga

Faitau atili