Gemini fafine ma le tama virgo - faigofie i le alofa, mafutaga, faaipoipoga, feusuaiga, faigauo

Anonim

O se fafine masaga ma le tane-tama e mafai ona faʻatusatusaina i le vave vaitafe ma maa - faʻatasi ai, o le fegalegaleaiga i le va oi latou e mafai ona eseese. O nisi taimi o maa e tagata suʻesuʻe i le tafe vai ma e teteʻe i ai, lea ou te manaʻo ai e vave ona foʻi, ma o nisi taimi - ua toe lafoina i le itu saʻo. O le fetaui i ai ma sui o nei faʻailoga e tusa o le aofaʻi, o le mea lea, o loʻo faʻalagolago lava i le auala e faʻatino ai a latou lava vaivaiga.

Alofa ma mafutaga

Aua nei e matauina le teine ​​Twin e matua faigata - o le matagofie, matagofie ma fiafia ma fiafia, e faigofie ona faigofie ona fesoʻotaʻi ma le faʻamoemoeina. O le tamaloa na fanau i lalo o le faʻailoga o le taupou o se tagata moni, o le a vave lava ona matauina o ia ma o le a faia muamua ni sitepu i le taimi muamua. O le a latou vave saili le gagana masani, e pei ona moe atu i le poto masani a talanoaga ma feeseeseaiga. O le tamaloa e mananaʻo i le uiga o le tama ma lona ala masani i le olaga, ma e talisapaia lona atoatoa foliga mai ma le mafai ona te tausia.

Gemini fafine ma le tama virgo - faigofie i le alofa, mafutaga, faaipoipoga, feusuaiga, faigauo 3882_1

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

Ae a mavae le ata o le sa masani masani o le a faia, o faafitauli e mafai ona amata i fegalegaleaiga. Tagata-Taupou - toʻamalie ma tapunia tele e tele i nisi taimi e foliga mai o nisi taimi le fefe. E matua fefefe lava i le vevesi, o le tele o mea uma i le lalolagi o le a latou ola ma latou te manaʻo e fuafua o latou olaga muamua. Gemini, i le isi itu, o nisi taimi e faia ai le le mautonu o le a avea ma mea taupou. I lenei tulaga, o le a pa'ū le paga e afuina ma taupulega, ma fitafita مgata o Mercury e le tumau i latou. Afai e le mafai e paʻaga ona faia lenei taimi, e mafai e le mafutaga ona alu i se iuga oti.

Feusuaiga talafeagai

O le tosina atu i le va o sui o faʻailoga e sili ona lelei, ae o uiga o uiga e mafai ona faʻatagaina ai se lolomiina ma mo feusuaʻiga. Gemini teine ​​e fiafia ma lagona, o isi taimi e foliga mai e matua manaʻomia tele. O le taupou-taupou, i le le fiafia, i le moe malulu teisi atu, e seasea lava faaalia lagona ma tau i le amataga. I mataupu faʻavae, pe a fai e malie e taʻalo le vaiolini lona lua ma mulimulitaʻi i le paaga, ma o le a mafai atoa ona faʻaalia o tatou manaʻo ma mafutaga lelei o le a lelei tele.

Aiga ma Faaipoipoga

Fiafia i le faʻaipoipoga i le va o tamaloloa-taupou ma le fafine masaga o loʻo i lalo o se fesili tele. Na te miti o se olaga o le aiga o le filemu ma le filemu i le faʻavaeina atoatoa o le olaga ma afiafi i luma o le TV. E le mafai ona ola e aunoa ma fesoʻotaʻiga ma faʻafitauli fou, ina ia vave ona e misia lona paaga mataga.

I le aiga, o fafine masaga na te masani lava ona faʻalogo i ai, o loʻo sauni ai ma aveese le taimi masani, ae e faʻalagolago i musumusuga e le o faamalieina i se taupou I se faʻaopopoga, o le a faʻavaivai ai le tagata Toteri ma le faʻauigaina o le paʻaga, ma lona - le le-le-faʻaaloalo ma le fiafia o le toʻalua.

Gemini fafine ma le tama virgo - faigofie i le alofa, mafutaga, faaipoipoga, feusuaiga, faigauo 3882_2

O se faʻaipoipoga fiafia e mafai naʻo le mea e fiafia iai Verva e tuʻuina ai masaga le saʻolotoga, ave i nisi o faʻafitauli i le fale ma lona toʻalua "i tagata." O se fafine, i le isi itu, e tatau ona e ave sina mea e tatau ona e faʻamago ai lou pefu ma vaevae lou taimi avanoa e tutusa ai i le va o uo ma se teuga tupe. Afai, faateialeai foi, o le a mafai ona sana ai le taupou i le moni o mea fou e le fetaui ma lagona fou, ae faapena foi ona atoatoa le tulaga.

Tulaga lelei ma le le atoatoa

Gemini fafine ma le tama virgo - faigofie i le alofa, mafutaga, faaipoipoga, feusuaiga, faigauo 3882_3

E pei o soʻo se isi ulugalii, masaga ma le taupou e manaʻomia uma mea e manaʻomia. I le le mautonu e mafai ona aofia ai:

  • maualuga le mafaufau o paaga uma;
  • Faataitaiga aoga ma vave pesega ile olaga;
  • Mautinoa ma le naunautai i mataupu tau tupe.

Afai tatou te talanoa e uiga i misses, ona ogaoga ai lea o faʻafitauli i se paga e mafai ona fatuina ai vaega nei:

  • Uiga ese o uiga o le faʻatulagaina o le ola ma le mafutaga faʻaleaiga;
  • O eseʻesega ogaoga i gaioiga lautele ma le ola le ola;
  • Maualalo le talafeagai.

Afai o le masaga masaga fafine ma tamaʻitaʻi o le a aʻoaʻo e manumalo i faigata ma faʻamalosia nofoaga malolosi o le latou mafutaga, o a latou faʻaipoipoga atonu e manuia.

Faʻafefea ona e alofa i se aliʻi male tane

E ala i le faʻailoga o Taupou, nofoaga mautu ma faʻatuatuaina, o aliʻi e fananau, o le mea taʻitasi e suʻesuʻeina o se toʻalua mana. E pei foi o isi sui uma o le fola malosi, latou te fiafia i tamaitai lalelei, ae la ua lelei ma saʻo le saʻo. O lavalava, lauulu lauulu ma tagata teine ​​e tatau ona atoatoa le faiga - o le vine o le vinego o le a iloa vave se tamai taga pe uliuli i lalo o fao.

I se faʻaopopoga e faʻaopopo, o se fafine e tatau ona maua ai le atamai sili ma le tauagafau - pupula tele i le fafine poʻo le leo tele o le tama. Afai o le muamua le masani na faʻamanuiaina, e tatau i le paga ona faʻaalia se teine ​​lelei, lea e masani ona taʻitaʻi se aiga. Aua neʻi galo le fiafia o le tane a le tane e faitio ma tuusaunoa fautuaga, ae 'inoʻino pe a fesiligia lona pule. E tusa ai, i le manatu o le faʻailoga o le faʻailoga o lenei faʻailoga, e sili le malilie e malilie i ai, ma aua le faʻaalia ni mea sese.

Fesootaiga Faigofie

Afai i le alofa mafutaga ma faʻaipoipoga le tutusa o se masaga fafine ma aliʻi ua lava le lava, ina ia pei o uo, e fetaui lelei ma le tasi i le 100%. O le taimi faʻaalu faʻatasi o le a faʻatumuina faʻatasi i talanoaga poto ma talanoaga a uiga uma o le a mafai ona aʻoaʻo se mea fou.

Gemini fafine ma le tama virgo - faigofie i le alofa, mafutaga, faaipoipoga, feusuaiga, faigauo 3882_4

A manaʻo ai, o le fafine faʻasaga e iloa le mea e le naʻo le tautala, ae naʻo le faʻalogo foʻi, o le a mafai foʻi e se tagata ona tuʻuina atu i ona faʻafitauli ma le fefe. O le taupou o Melancholilic o le atuatuvale ma le leaga o mafaufauga, ae o le fiafia ma le mautinoa o le uo teine ​​na vave tuliesea le le mautonu lagona ma o le a le maua ai le le mautonu lagona ma o le a le fiu e le fiafia. Aua o lana vaega, faaeteete, e mafai ai e le tagata talafeagai ona avatu se fafine le tele o upu faigofie ma taofia o ia mai galuega lavele.

Fetaui i galuega

I galuega ma pisinisi, o le tutusa o lenei ulugaliʻi e maualuga lava. O loʻo ia i latou le mafaufau lelei, ma le malosi ma atoatoa le tasi i le isi - o le uluaʻi manatu ma gaioiga o masaga o masaga ma le faʻamalosiʻau ma le tiute o le taupou e ono fesoasoani tele.

Gemini fafine ma le tama virgo - faigofie i le alofa, mafutaga, faaipoipoga, feusuaiga, faigauo 3882_5

I lenei faʻatasiga, o le fafine o le a avea ma 'aʻai o aitia ma se afi o le a fesoasoani i luma i luma, ma e masani ona leai se poto o le tagata i le taumatau itu. O le a ia le faʻatagaina o ia ua leiloa i le vaitafe o ona lava mafaufauga ma o le a filifilia le mea sili ona manogi.

Talafeagai

  1. Gemini ma Virgo auai i elemene eseese (Air ma le Lalolagi) ma iai ogaoga eseesega i mataitusi.
  2. Alofa ma feusuaiga le talafeagai i lenei paga i lalo ifo o le averesi - o le fiafia o le soʻotaga e mafai lava pe a fai e malilie paʻaga e galue i galuega.
  3. I le faauo, galuega ma pisinisi, o le masaga fafine ma le tama-tane ua fetaui lelei i le tasi ma le isi, ina ia mafai ai ona latou mauaina tupe maua ma le mafanafana.

Faitau atili