Tamaitai Taurus ma le tama Virgo - faigofie i le alofa, mafutaga, faaipoipoga, feusuaiga, faigauo

Anonim

Faʻatasiga o fafine Taurus ma aliʻi-taupou - o se faʻataʻitaʻiga moni o fesoʻotaʻiga masani i totonu o le aiga. E tofu paga tagata ma manatu lelei i faʻaipoipoga ma ua faʻatulaga e maua ai le faʻapenaga i ai.

Maota Tautua Pue i luga vaega o aiga ma alualu i luma, o lea e mafai ai ona avea o ia ma tama lelei. O le fafine a le taurus o le a maua le agavaa ma le tuʻufaʻatasia, lea e mafai ona aumaia ai ia te ia se sui o le elemene faalelalolagi.

Alofa ma mafutaga

Fesootaiga i le va o nei faʻailoga o le zodiac ua punou ma fuaina. O paʻaga e le fiafia e misa ma tuʻu le manaʻoga faʻapitoa i le tulaga muamua. Latou te manaʻo e fai le fealofani i fegalegaleaiga, o lea e masani ona sauni e saili se fetuunaiga i soʻo se feteenaiga. Tama Viruga e iai uiga o se tagata lelei ma le matuia. Na ia faasaʻoina ona manatu ma oʻu manaʻo, na maua ai le avanoa e aloese ai mai le aulotu ma tauemu agai i le au filifilia. O ia, na foi mai foi, e sau i le auala lava lea e tasi. O le tamaitai Taurus e faʻasino atu ma le faʻaeteete i lagona o le paga ma e le fiafia e faia gaioiga le talafeagai.

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

Tamaitai Taurus ma le tama Virgo - faigofie i le alofa, mafutaga, faaipoipoga, feusuaiga, faigauo 3887_1

Feteʻenaʻiga i nei faʻailoga o faʻailoga e seasea lava ona seasea ma masani naʻo ni mafuaʻaga ogaoga. O le muamua ofoina atu se faailoga. E le fiafia o ia e i ai i se misa mo se taimi umi ma e te manaʻo e toe faʻalelei i se taimi vave. O le tamaʻi povi o se mea e tumu i le loto maʻaʻa ma le peryy faʻailoga, ae faʻataga o ia e vave ona galo le feteʻenaʻiga.

E masani ona alofa i le mafutaga a se fafine nofoia se mea taua e le ita i le tamaloa. O le faʻatauaina o le taʻitaʻi o le taupou o loʻo ausia tulaga o mea uma i galuega ma fuafuaga a le tagata lava ia. Pisinisi e faamalosia i tausaga uma, aemaise ai pe a ma faaipoipo ma maua ni fanau.

Feusuaiga talafeagai

E oʻo i le amataga o feusuaʻiga, paʻaga e ono i ai faʻafitauli. O lenei faʻamatalaina e uiga ese i le faʻamalositino o le olaga. E fiafia se fafine e faʻaali lona alofa mo se paga ma feusuaiga, e masani lava o le avea o le muamua.

O se fafine o loʻo faʻamoemoe i ai amioga faʻapea ma mai le tamaloa, ae o ia e feusuaʻi i feusuaiga. O nisi taimi e foliga mai e le mafai e ia ona lagona le alofa i lagona alofa, ae e mamao aʻe. O le mea moni o le sili atu ona faʻasao ma le masani ai e faʻailoa lona alofa i se tulaga tutusa.

E tatau foʻi ona tatou foʻia faʻafitauli i le olaga mafana. Ua lava lona lagona e uiga i lona manaʻo i le feusuaiga, ma o le tamaloa fiafia e manaʻo e faʻatino latou. Ina ua maeʻa ona avea le malamalamaaga o le malamalama, olaga o le a taʻalo ma isi ata.

Aiga ma Faaipoipoga

I le tele o taimi, o paʻaga uma e mananaʻo e faʻaleaogaina lo latou mafutaga i se taimi vave. E le o se mea e ofo ai, ona o le uluaʻi fonotaga muamua, na amata ona latou tosoina tagata i le tasi ma le isi. I totonu o le aiga o le aiga, o loʻo taumafai nofoaga o loʻo tafana e nafa ma le malamalama Mutuale o lo oi ai o latou lelei. A faʻapea ona tulaʻi mai ni feʻeseʻesea, latou te vave suʻea se fetuʻutuʻu e le faʻatagaina le le fiafia ile isi.

Tamaitai Taurus ma le tama Virgo - faigofie i le alofa, mafutaga, faaipoipoga, feusuaiga, faigauo 3887_2

Male virgo ma le fafine taurus e le fiafia e asiasi i itu eseese ma nofoaga faitele. Mo i latou, e sili le faʻaalu o lou taimi avanoa i le fale pe i totonu o se cafe. I le faʻaipoipoga, e faʻapena foi le olaga o le olaga na o le faʻamalosia lea o le mafutaga o paaga, aua e masani ona latou faʻaalu soʻo se taimi poʻo se fanau.

Pau lava le mea e mafai ona tautua ai ulugalii o le a le fuafuaina tulaga. Afai o paaga o loʻo iai le valavala ile taimi umi, o le a amata ona aveese moni mai le tasi i le isi. E leʻi umi ae tatau ona avea i latou ma tagata ese latou te le tuʻuina atu ia te maua le avanoa e faʻaauau ai faʻatasi.

Pros ma streen ver ulugalii

O sui uma o le elemene faalelalolagi e filemu ma le mitamita. O le iʻuga o lenei o le leai o le faʻanaunauga ma le faʻaititia o lagona i fesoʻotaʻiga. E tele taimi e avea ma iʻuga o le nofo fealofani, aua o pale e lava le tutusa i feteʻenaʻiga, lea e maua ai le avanoa e vave filifili ai.

I le va feagai ai i le va o le taupou-taupou ma se fafine-tauous tufatufaina mea lelei nei:

  • E lua manaʻo e ausia Tupe tutoʻatasi;
  • ma le filemu ma le nofo ai i fegalegaleaiga i mafutaga;
  • le maelega o paaga uma o;
  • uma mea uma;
  • faʻapotopotoina o latou lagona faʻapitoa le tasi i le isi;
  • avanoa masani ma mea e fiafia i ai;
  • tutusa i le manatu o le tausiga o tamaiti;
  • Le naunautaiga e fatuina se aiga malosi.

O se tasi o mafuaʻaga mo le ogaoga o qumary e le o le leai o se mea lelei o mea. O se fafine e fiafia e faʻafiafiaina oe lava i mea taugata, pei o le mea e taulaloina ai se tamaloa e faʻaalu naʻo mea aoga. O le iʻuga, o tagata taʻa paʻaga e tulaʻi mai ai feeseeseaiga.

I le va o vaivaiga i fesoʻotaʻiga, o mea nei e mafai ona iloga i le:

  • O le malulu tele o le taupou o le tama taupou;
  • O paaga uma na matapeʻapeʻa ma pipi;
  • Virgo matagofie ma taufaafefe;
  • Pagana Aua le mananao e talanoaina o latou lava vaivaiga;
  • alu ese i aoga aoga;
  • Male vinimo o loʻo i lalo o le taʻitaʻiga a fafine faʻaʻauta;
  • O paʻaga uma o loʻo loto maʻaʻa.

Faʻafefea ona e alofa i se aliʻi male tane

Tamaia Vimao E iai uiga lelei o uiga lelei, o lea la ua maeʻa felagolagomaʻi, e mafai ona lagolagoina se vaega o talanoaga. I le taimi o le talanoaga, e toʻafilemu le tamaloa ma e faʻamasinoina, e le fiafia tele i soʻo mai i le soʻo. O le mea moni, e mafai ona ia faʻaalia se maʻi ma faʻaalia se tulaga ita, ae ina ua uma ni nai minute e toʻafilemu ma masani ai. Tama Viruga o le a gauai atu i le poto ma le aʻoaʻoga tamaitai ma le lautele lautele.

Man Vilelea fiafia e tausia uma lagona ma lagona ia te ia lava. O le mea na mafua ai ona sasaina e ia ana mea na tutupu uma i le filifilia o le filifilia poʻo le tuʻua lava ia te ia lava. O le filifiliga lona lua e ono mafua ai faʻamaʻi eseese ma le leaga o le mafaufau. O se fafine na fautuaina e faʻafilemu e le paga ma avatu ia te ia e tautala atu pe a tatau ai.

Fesootaiga Faigofie

O se mafutaga malosi male faʻamaoni e tulaʻi mai i le va o nei sui. Latou te fiafia e faʻaalu se taimi faʻatasi, savali faataamilo i le paka poʻo le faia o ni mea fiafia. E i ai le mafaufau mafaufau i le va o uo, e mafai ai ona latou malamalama i le tasi ma le isi e aunoa ma ni upu.

Tamaitai Taurus ma le tama Virgo - faigofie i le alofa, mafutaga, faaipoipoga, feusuaiga, faigauo 3887_3

I le va o uo e iai le eseesega. Male tama taupogo na masani i faitioga ma maitauina i se taimi talafeagai, ae o le tauur teles o se lagona lelei e tali filemu i manatu.

Fetaui i galuega

E tofu le paʻaga ona ausia tupe tutoʻatasi, o loʻo iai se aoga lelei ia latou mafutaga i totonu o le galuega. Latou te mananaʻo e tuʻufaʻatasia taumafaiga tuʻufaʻatasi e ausia ai se sini sili. E le afaina poo ai le a avea ma nofoaga taua. O le mea autu mo i latou o le faʻataunuʻuina o galuega uma.

O sui o nei zodiac faailoga o ni mea moni e moni, o le a le fiafia e aʻoaʻo fou tekinolosi ma algorithms i le galuega. Latou te mananaʻo latou te faʻaaogaina polokalame faʻamaonia.

Faitau atili