Atamai yoga mo tamatamailima: o le a le aoga, poto filifiliga

Anonim

Faamaloloina poto - YOGA mo tamatamai lima - o faigofie faatinoina e ala i le faʻaleleia atili o faiga masani. Sa amataina ni nai seneturi ua tei ifo i Initia, ma mai iina na ia nonoina mai ai fomai o le le masani ai o le tele o le tele o le numera o Buddhist. Aisea e galue ai le poto mo tamatamailima, E faʻafefea ona e faʻatino lelei ma faʻataʻitaʻiga o faʻatinoga o gaioiga lautele o le ae mauaina i lenei mea.

atamai yoga mo tamatamailima

Vaega o le aafiaga o poto

Yoga Mudra faalagolago i luga o le toe mafaufau o tamatamailima uma o tamatamailima ma alofilima ma nofoaga sima o le tino, totoga.

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

Faataitaiga:

  • O le faiʻai "e pulea" i le pito i luga o le lima matua;
  • O le Spine - e afaina ai le itu i le ogatotonu i le va o le faasinomaga ma tamatamailima e leai ni igoa, i le tulaga o le paleni maaleale;
  • O vae pito i lalo e tutusa ma le leai o se leo ma tamatamailima ogatotonu;
  • Ma o vae pito i luga e fesoʻotaʻi ma le laititi tamatamaʻi lima ma le limatusi lima.

E pei ona e vaʻai, lima o se laʻititi lea-lomiga o le tino atoa. Ma le faʻaʻoleʻole eseese o tamatamailima (poto) gaioiga i le auala lava e tasi e pei o le faiʻai o le faia: "Fai se malifa", "Harin", "ma isi.

Ma le isi, ma le fesoasoani a nei mea, i le valea muamua, gaioiga masani e i ai se suiga i le tafega o le malosi i le tino. Ma i lalo o faiga masani, e leʻo toe ola o tino, ma ua toe fuataiina le tino atoa.

I lalo o le taʻitaʻiga a le tulaga ese tulaga, o le faʻaseʻe ua matiina pe, pe a faapea o lea tulaga, le tatalaina o le malosi auala. Afai e uu tamatamailima, o le malosi ua aoina i auala, ma pe a latou faʻailoa atu, o loʻo amata loa ona matou i fafo.

Ina ia mafai ona avea le aafiaga o le faʻataʻitaʻiga ina ia lelei, amanaia fautuaga nei:

  1. A faia se poto, e lua lima o lo o aofia ai.
  2. O loʻo e i ai i se tulaga toʻafilemu, e mafaufau i ou lagona - e le tatau ona e tiga pe le fiafia. I le tulaga lea, taofi le magesra.
  3. Totogi lesona pe tusa o le afa itula i le aso. Afai e te manaʻo, e mafai ona e gagau le taimi lea mo le tele o auala.
  4. Ia masani, aua naʻo le mauaina o le gaioiga talafeagai.

I faʻataʻitaʻiga?

Ia tatou faamasani i faʻataʻitaʻiga faʻavae a le poto i tamatamaʻilima. O le a latou fesoasoani e faʻaalia le malosi o le malosi malosi, faʻaaogaina lelei le ola ma maua ai se olaga umi ma fiafia.

Atamai "magoto"

O uiga o le sili ona paia o le shica. O lona faʻatinoina o loʻo faʻaalia i totonu o ni vaipuna o le faʻa, o Larynnx. E faʻamalosia ai le leo, e fesoʻotaʻi ma lea e lelei mo tamaiti Peraimeri, tusiata, faiaoga ma failauga.

Atamai yoga mo tamatamailima: o le a le aoga, poto filifiliga 3903_2

Faapefea:

  • ua fesoʻotaʻi itupa ina ia "atigi" atigi "
  • O tamatamailima o le pulumu taumatau e tatau ona fusi i le lima matua o le lona lua vaeluaga;
  • Ma le tele o le tamatamai lima o le palasitika taumatau e paʻi atu i le pito o le ogatotonu tamatamailima i le itu tauagavale.

Mudra "povi"

E se o se mea lilo e iai le iva o le povi o se manu paʻia. I lona mamalu, ma ia taua lenei faiga. O le a fesoasoani e feagai ma faʻafitauli tiga, malaia tiga lagona ma tagata atamamai.

Auala e Faatino ai:

  • O le mageso o le agavale agavale e tatau ona ootia i le leai o se lima o le lima o le pulumu;
  • Ole mea lava e tasi e faia ma Lima fou a le tina;
  • E manaʻomia le tuʻufaʻatasia auala ma faʻasino tamatamailima i le itu tauagavale;
  • O lea tatou te faia i le lima lona lua;
  • Faatinoina ma le fuafuaina o tamatamailima lapopoa.

Mudra malamalama

E taua tele. Faʻatagaina oe e 'aveʻeseina o lagona loloto, faʻateleina le popole, atuatuvale, lagona lemu, faʻaleleia atili le gaioiga o le mafaufau, faʻamanatu, mafaufau O loʻo faʻaalia le faia i le moe moe o le moe (insomnia poʻo le faʻanoanoa), maualuga le faʻamalosi. O le a oʻo mai le malamalama o le MUDRA. "O le a mafua ai ona ia mafaufau i le tele o mea i le lalolagi, filosofia.

Mudra malamalama

Faapefea:

  • tuufaatasia le limatusi lima ma le pito o le tamatamai lima tele;
  • Faʻasaʻoina o mea o totoe o totoe, ae aunoa ma le faʻapipiʻi.

Mudra Sky

O le faamalositino ei ai saʻu sootaga ma le lalolagi faʻaleagaga, o le pito i luga o malosiaga malosi. E taua ona faʻataʻitaʻi pe a i ai le taliga i se tagata, e faʻaititia se faʻamasinoga. E masani lava, masani masani o loʻo fesoasoani e vave faʻailoaina le tala, ma pe a iai faiga faʻanaunauga, ma pe a fai o loʻo faʻamalieina le tele o faʻamaʻi.

Faapefea:

  • O le tamatamaʻilima aʻi tamatamailima ina ia afaina ai lona faʻavae i luga o le lima matua i luga o le lima matua;
  • E tele le limamatua o le lima i le tamailima muamua;
  • Ina ua o ogauma totoe, e tatau ona latou sao, ae leai se fesoiga.

Matagi matagi

Saina vailaʻau maua le matagi ma le lima o elemene. E talitonu o ia i lona solia i le tino o le tagata e iai "matagi" faʻamaʻi. O a nei vaisu? I lalo o latou malamalama i osofaʻiga o heamatism, racoulitis, stembling lima, o latou ulu.

O le masani a le poto o le poto o le a sau o le a fesoasoani i le matua faʻaleleia atili le tulaga lautele o le tagata pe a maeʻa ni nai itula. A taulimaina faʻamaʻi e mafai ona ulufale ai i le tulaga masani, faʻatasi ai ma lenei masaniga e te manaʻomia e faʻataunuʻu ai le poto o le olaga. E tatau ona e faia lelei le tele o le mea lava e oʻo lava i faʻailoga uma ua mou ese atu.

Faapefea:

  • Faʻaaogaina le pito i lalo o le pito i lalo o le limatusi, e tatau ona e paʻi atu i le aluga o le lima matua;
  • Ma le limamatua e tatau ona taofi lemu;
  • O totoe o tamatamailima e faamavae ma malolo.

Ioe, o le masani o le poto e sili ona manaia, ae le tatau foi ona galo ia te oe e uiga i le manaomiaina o meaai lelei, moe ma le tino. Mai mea uma lava, e aʻafia mea uma i le faʻalavelave.

Matagi matagi

Mudra "oso mai"

O faʻailoga mo lona faʻatinoina o soʻo se malulu o le malulu, o le faʻaititia o le faʻaofu i totonu o le faʻa, o mama, tale, tale, simuni. O faamalositino e uiga i le faʻamalositinoina o le puipuiga o le tino, faʻaleleia le puipui o le faʻamamafa, e mafai ai e se tagata ona toe faʻalelei se tagata.

Ae ina ia sili lea o le aʻafiaga, vaʻai i ni tapulaʻa faʻatapulaʻa. O lea la, e manaʻomia le 'ai naʻo le fua, araisa ma lamatiaga, ma le valu vai mataʻulu vai.

Faapefea:

  • O alomeli ua tuufaatasi faatasi;
  • Sa sopoia faatasi ma le tasi ma le isi;
  • O le tamai tamatamai lima i luga o lima o lima o loo i luga o le a resitaraina ma siomia ma le fesoasoani i le faasino igoa ma tamatamailima tetele o le pulumu lona lua.

Mudra "faasaoina le ola"

Lenei faʻalavelave, pe a fai e iai le fatu fatu. O le taulaitu o loʻo faʻaalia i tiga tiga, osofaʻiga, kichycaardia, popole, faʻaliliuga, ambractal gaʻoa.

Afai e i ai se mea e sili atu mai le mea mai le atofaina, vave amata ona faia mudra. O faʻailoga e matuaʻi mou atu lava o le a alu i se taimi, ma i lona uʻu tomai e galue e pei o nitroglycerin.

Auala e Faatino ai:

  • E tatau ona vaʻai le tamatasina faʻamalama ina ia paʻi lona faʻavae i le pito lapoʻa o tamatamailima;
  • Faʻateleina papa o tamatamailima uma ma tagata taʻavale saʻo e tuʻufaʻatasia.

Alofa Atamai

Faʻalauiloa le tulaga o le malosi paleni i le tino, faʻateleina le malosi taua, faʻaopopo le malosi, onosaʻi e faʻamamafa ai le ola lelei, o le a faʻamalolo foliga o foliga o foliga.

E fetaui ma ia lava ma e aʻiliʻili, e iai faʻafitauli faʻafitauli i le faanatinati.

Faapefea:

  • E manaʻomia le faʻafesoʻotaʻi atu o pads i le leai o se igoa, o le tina o The lima lima matua;
  • O le totini o totoe ma malolo ma malolo.

E tele ma le poto e maua ai le ola maloloina i isi faʻamaʻi. Faatasi ai ma nisi o latou, o le ae masani ai le vitio lenei:

Faitau atili