Fafine Taurus ma Tama Taurus - Manino i le Alofa, Fesootaiga, Faaipoipoga, Feusuaiga, Faigauo

Anonim

Lua povi. Lalolagi elemene. Sa latou mauaina le tasi ma le isi. O se fafine ma le tane na fanau i lalo o le faaputuga o le faaooga, fealofani faatasi. O paʻaga uma e faʻaaloalo ma le fuafuaina. Ae o le a le ituaiga o leo o loʻo faʻatali mai ai latou?

O feusuaiga lelei poʻo le fiafia o le agamalu ma le gatete lagona e faʻagaioi e tamaʻi povi pe a filifilia lana paga? O a sui o lenei zodiac faʻaaogaina e sauni e alu e faʻasao le faʻauo ma o latou taʻuleleia i le galuega?

Fafine Taurus ma Tama Taurus - Manino i le Alofa, Fesootaiga, Faaipoipoga, Feusuaiga, Faigauo 3909_1

Alofa ma mafutaga

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

O le fafine ma le teine ​​ma le tama taurus e le fufui ma le ulu i fafo o le alofa. Ina ia mafai ona ulufale i se mafutaga, e tatau ona latou mauaina se paga. I le uluaʻi tulaga, e lua sui o lenei faʻailoga o le zodiac foliga i le tasi ma le isi, iloilo.

Fiafia manaia le taurus o le a le faailoa atu ona lagona. O le a amata ona ia faʻaalia le alofa ia na o le taimi lava e uma ai lava ona mautinoa o le paga lea o fusi o ia i itu uma. E leai se tasi o i latou e filifili e muamua tatala o latou lagona ma maua ai se faʻailoga o le gauai atu, mata fefe e faʻateʻaina.

Alofa sootaga i le va o le lua tau o le totoina lemu ma sologa lelei. Aunoa ma le tele o faʻaaliga o lagona ma lagona malamalama. E le tatau i le fafine tarurus po o se tasi ona filifili e fai se sitepu agai i le isi. O le tele o le a latou iloa e le tasi le isi, o le tele o le a latou malamalama ai e na o le tasi ma le isi. Afai ua toe fiafia ma ogaoga sootaga i le va oi latou, o le a latou umi, fiafia, tumu i le faʻaaloalo ma le faamaoni. I le alofa, o le fafine Taurus ma tama taruss e 100% talafeagai.

Feusuaiga talafeagai

Mo paʻaga, fananau i lalo o le faʻaputuga o le Taurus, o le tulaga muamua o le fiafia faʻaleagaga. I aiga tau feusuaiga, e taua le fealofani ona o paaga uma. O la latou fegalegaleaiga vavalalata o ese lava, latou te sailia pea i musumusuga.

I le feusuaiga ma le fafine Taurus ma Alii-Taurus e leai ni papupuni ma faʻavaʻa. O i latou uma ua sauni e faʻataunuʻuina le manaʻoga sili o le paʻaga. I feusuaiga, sa ia i latou le malosi ma omiga. E tasi le latou sini - ia fiafia ma fiafia i se paga. I feusuaiga, tala o le 100% talafeagai.

O le mea uma o le sui o lenei zodiac faaputuga e matua lotoleaga lava. Peitai, e poʻo se fafine po o se alii e aona Rususon. Latou te le o sailia ni tagata alolofa i le itu, fiafia i le tagata o le tasi. Paagaga e masani ona sailia ni nofoa fou mo feusuaiga ina ia mafai ona sili atu lo latou olaga vavalalata.

Aiga ma Faaipoipoga

Afai e filifili e le au tau faʻatonutonu e faʻaipoipo, o le a umi ma fiafia o latou aiga olaga faʻafiafia. Faʻalelei Faʻamoemoe, faamafanafana, toʻafilemu ma faʻamafanafanaga sili ona taua mo paʻaga. Sui o lenei zodiac faaputuga o le sili ona lelei aiga aiga.

Peitai, o o latou olaga o le a mataga ma monononous. O le lava o mafaufauga o mafaufauga ma le malamalama o paʻaga o le a tauia i nisi taimi e ala i fonotaga ma uo a aiga ma faʻalavelave tele aʻiaʻi. E fiafia tele tala malie ma le paie ma le pisapisao a itu ma guinua o se afiafi filemu i le lio o o latou aiga.

Pros ma streen ver ulugalii

O le tele o tulaga lelei o ni nai tamaʻitaʻi ma tagata-Taurus:

  • Mea masani fiafia, saili mo le ola, fiafia.
  • Uiga ese tau feusuaiga.
  • Tipi i se paga.
  • Tomai e faʻalogo ma malamalama i le paga.

O le matua leaga o le ulugalii ma le tane - Taurus:

  • Malosi o paaga uma.
  • E le o le le mautonu ma le le mautonu.
  • Telegese pe a faia faaiuga.
  • E leai se tasi o paaga e le o sauni e alu i le leleiga.
  • O le amio lelei o misa ma feeseeseaiga.

Fafine Taurus ma Tama Taurus - Manino i le Alofa, Fesootaiga, Faaipoipoga, Feusuaiga, Faigauo 3909_2

Faʻafefea ona e alofa i se tamaloa-taurus

O le fafine tarus e seasea ona ave le sitepu muamua agai i le tamaloa e te fiafia i ai. E tusa lava pe o ia o le ita i le alofa, e leai se tasi o iloa e uiga i ai. O se uo o se feusuaiga lelei e faitioina i ona lagona ma lagona. E taua tele le faʻaalia muamua o ia i le tagata le faʻaaloalo ma amata tuoloto i le faʻauotonu. Ae faʻafefea ona e alofa i se sui o se feusuaiga malosi, fanau i lalo o le faʻailoga o le Taur?

Le tagata amioatua ma lemu le faʻafefeteina suʻesuʻega ma le faaeteete suʻesuʻega ma iloiloina le sui soa. Na te le talitonu i le alofa i le taimi muamua. Faafe ese se tamaloa ma le ofu mai le aoina mulimuli pe taugata atoatoa e sili ona lelei o le a le mafai. Mo ia, i le tulaga muamua - le tau i le agaga ma le loto gatasi o vaʻaiga ma sini.

A faʻapea o le fafine o le a avea le tamaʻitaʻi o le a avea ma matafaioi a le leaga ma le malu ma le mafaamatalaina, ona savali saʻo loa lea o se tamaloa i le teine. O se vaega malosi o le ituta e lagona sese ma taufaasese. E le tatau ona avatua e le fafine se mea, e leai se mea e sau ai. O le tala i gaioiga o le teine ​​o le a na o le tuleia o le ana.

Fesootaiga Faigofie

O le fafine ma se tamaloa na fanau i lalo o le faaputuga o le tauurus e mafai ona avea ma uo. Latou malamalama le tasi i le isi ma le afa pasi. Tauro e leʻi tuua le a latou faauoga i le taimi e tasi, o le ogatasi i totonu o latou mafutaga e sili atu le taua mo latou. O sui o lenei faʻailoga o le zodiac e le gata i le ola mama e le tasi ma le isi, e mafai lava ona maua mai se fesoasoani faʻaletupe, e aunoa ma se mea e toe totogi ai.

I le faigauo, o se fafine-tariris ma o le tama-taica e fetaui ma le 100%. O le latou mafutaga o le a faamaoni ma le le fiafia mo le tele o tausaga. Latou te malamalama i le taua ma le aano o le faʻauo, ave le tasi i le isi ma le lelei uma ma le toʻilalo. Mo se fautuaga poʻo se fesoasoani ia i latou, e mafai ona faʻafesoʻotaʻi i latou i soʻo se taimi o le ao ma le po.

Fafine Taurus ma Tama Taurus - Manino i le Alofa, Fesootaiga, Faaipoipoga, Feusuaiga, Faigauo 3909_3

O la latou faigauo e seasea lava ona alu i se mafutaga fiafia. Latou te iloa faʻapefea ona iloatinoina i le va o le olaga patino ma fesoʻotaʻiga. O sui o lenei faʻailoga o le zodiac e faʻamaoni i lona lua vae. Latou te le o se mafuaʻaga o le galugalu ma le fiafia. Peitaʻi, afai e o ia tamaʻi povi a latou, i le gasologa o fesoʻotaʻiga faauo i le va o latou atonu o se aloiaʻi, ma o le a latou fesuiaʻi i se alofa fou lea i la latou mafutaga. O sea taua o le a manuia ma e mafai ona latou le maua se mafuaʻaga mo feteʻenaʻiga ma vaeluaina.

Fetaui i galuega

O le pisinisi o pisinisi e lua faleie e matua manuia lava. O se fafine ma le tane e fanau i lalo o le faaputuga o le tautous na fausia ai sini manino, magaala lelei otootoina auiliiliga ma galuega i luga o le iuga. Latou te galulue faigofie ma faigofie. Aemaise manuia i le va o sui o lenei zodiac faaputuga o se fatuga fatuga.

Ae ui i lea, i totonu o se 'au o loʻo aofia ai se tamai aurus ma tau-Taurus, e tele mea leaga:

  • Leai se mafaufau.
  • Telegese ma le le fiafia.
  • Soona maaleale.

Ina ia mafai ona faʻavasega soʻo se fesoʻotaʻiga i le va o lenei faʻaeʻeina o lenei mea malie ma manuia, e manaʻomia lava ona latou lafoina ni manatu fou. Afai e faia moni fuafuaga a le pulega, ona fai ai manino lea o le fafine Tauteru ma le tama-taurus. O le sailia mo musumusuga, e masani ona latou suʻeina sili atu fatufatuga ma manatu faʻapitoa.

Fafine Taurus ma Tama Taurus - Manino i le Alofa, Fesootaiga, Faaipoipoga, Feusuaiga, Faigauo 3909_4

Taurus E seasea suia a latou gaioiga faapolofesa. Ae peitai, o le a latou le ofi e galue pe a le o le a latou le maua ai le faamalieina poo le tagata lava ia. O le mea o loʻo i ai i le filifiliga o le galuega e seasea ona tupu muamua. Ma o se fafine, ma mo se alii e sili atu le taua nai lo le siosiomaga alofa i le 'au ma power talafeagai.

Faaiuga

O laina o le lalolagi-lalolagi o le a le sailia ni tala ma le lotomamago ma taimi pupuu. Ua faavaeina ma faʻamaoni i latou pe a filifilia se tagata Satelite o le ola. Mea masani fiafia ma sini, tutusa tutusa o agavaʻa ma mataʻitusi fesoasoani i tino e amata ai i tino ma le agaalofa. E tutusa ma latou na tupu le tuufaatasiga ma le manuia.

E leai se mea e manaʻomia mo le manaʻoga e faʻamaonia isi o faʻafefea ona faʻatasi. E tusa lava pe leai foi le faifaita, e i ai lo latou malamalamaʻaga matagofie ma mamana, latou te sauni e faʻafilemu le fiafia i se nofoaga talafeagai mo se nofoaga talafeagai mo se nofoaga talafeagai mo se nofoaga talafeagai mo se nofoaga talafeagai mo se nofoaga talafeagai mo se nofoaga talafeagai mo se nofoaga talafeagai mo se nofoaga talafeagai mo se nofoaga talafeagai mo se nofoaga talafeagai mo se nofoaga talafeagai mo se nofoaga talafeagai mo lea nofoaga talafeagai mo se nofoaga talafeagai mo se nofoaga talafeagai mo se nofoaga talafeagai mo se nofoaga talafeagai mo se nofoaga talafeagai mo se nofoaga talafeagai mo se nofoaga talafeagai mo se nofoaga talafeagai mo se nofoaga talafeagai mo se nofoaga talafeagai mo se nofoaga talafeagai mo lea nofoaga talafeagai mo se nofoaga talafeagai mo se nofoaga talafeagai mo lenei. Ona o le tuai ma le le mautonu ma le fafine, ma le fafine, na fanau i lalo o le faʻailoga o le Taurus, e masani ona manumalo i le avanoa e fai ai se faʻamaoni ma le fiafia. Peitai, afai latou te faaipoipo, latou te fiafia ma malolosi lo latou aiga.

Faitau atili