Fafine Taurus ma Tama-SagittariUus - talafeagai i le alofa, mafutaga, faaipoipoga, feusuaiga, faigauo

Anonim

"Matou te matua ese lava - o le man-sagittarius ma se fafine taurus! Ma tagata alofa! Matou te mananao matou te mafuta! Ae e mafai i a matou tulaga lavelave, ma faʻamoemoe, e sili atu talosaga ma manaʻoga! E le faigofie la tatou mafutaga. Matou te feteʻenaʻi pea i le nofoaga e tasi. Oe, alofa, ma lotoleaga ia te aʻu i taimi uma, talu ai o aʻu o le tele o le fiafia e te fia fesoʻotaʻi. O aʻu o le ua oʻu! Ou te le mafai.

Fafine Taurus ma Tama-SagittariUus - talafeagai i le alofa, mafutaga, faaipoipoga, feusuaiga, faigauo 3917_1

Ou te ita i le mea o loʻo e taumafai e faʻaosofia ai aʻu ma le toe fatuina, ae ou te alofa pea ia te oe, tusa lava pe a! E foliga mai ia te oe o le a ou le fiafia ia te oe, ae leai. Ou te le iloa pe faʻapefea ona faʻaalia oʻu lagona. E faʻapefea ona tatou fiafia i ai? Faʻafefea ona maua se fetuʻutuʻunaʻi? Auala e Fiafia ai? "...

Foliga o le uiga o le tagata-malosi

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

Elemene o le afi tuuina atu se tamaloa saini o le tagata e ala i se mea mataina. Ma le isi, o le sagitiruius e le ogatasi. "Tupu e fitu i le vaiaso," o lenei mea e uiga i Sagittarius, ae o lona manaia ma alofa tele e tosina ai le isi itupa o se maneta. Sagittari alii. I le avea ai o se tulafono, o ia i ai se paaga i lona soifuaga. Ola i loʻu olaga atoa i le tasi mea - e le mo ia.

E le faigata le conquer o sagittarius. E faigata ona tausi. O faʻailoga a aliʻi e sili atu le saʻolotoga i mea uma, e ui lava o le "OCCOLTZ" e maua ai pea i latou lava. Ae le o le mea moni lea o le faʻaipoipoga i sea tagata o le a umi lava le tamaloa. Na vave ona la faʻaita ma faʻapea foi e teteʻa. Ma umi e aunoa ma le mafaufau loloto. Ona ia tosina mai lea o le taimi na teʻa mai lona olaga, 'aua le toe manatua.

Fafine Taurus ma Tama-SagittariUus - talafeagai i le alofa, mafutaga, faaipoipoga, feusuaiga, faigauo 3917_2

Savali i le Olaga, o le tagata Sagittarius e i ai le taimi e le fiafia ai i le tele o sui o le fola matagofie, ae e le o se mafuaaga o le faanaunauga. E ui lava i mea uma, e tumau lava le fiafia ma matala ma e le leiloa se faʻamoemoe e feiloaʻi ma o ia, naʻo le pau ma le tulaga ese.

Taurus Fafine: O le a lona

O le teine ​​o Taurus e i le malosi o le elemene faalelalolagi. O ia o le mea lilo, o se mea lilo. O se fafine na aofia ai tagata uma e feteʻenaʻi ma le faʻaaloalo. Sa ia te oe mea uma ma i le taimi e tasi: o le uiga ma le mafanafana, ma le malu, ma malosi, ma le malosi, ma le malosi, ma le alofa, ma le isi luʻitau e tosinaina ai tagata ia te ia. Fafine-callef maua le sili atu le talitonuina. Latou te malulu e tumau uma i le tau o le taunuuga. Ae i le taimi lava e tasi, ua tatau ai ona afaina ai le natura e ola i se mea, ae i le loto. Mo povi, le mataina o faamatalaga e taua, ma lagona.

Tamaitai saini ola tumu. Afai latou te alolofa, ia faʻamalamalamaina ai le lalolagi atoa i lenei alofa, ma afai latou te inoino i ai, na faʻateʻaina le lalolagi mai le ita. O tamaʻitaʻi e mananaʻo latou te mananaʻo i le saʻolotoga, aua le faʻatagaina se tasi e osofaʻia o latou lava avanoa, ae e faʻatatau i le paʻaga e ese mai foi. Latou te fiafia e pulea i latou tagata, ma faatalofa atu i ai, o le a masani ona avea le tele o latou porosi.

Fafine Taurus ma Tama-SagittariUus - talafeagai i le alofa, mafutaga, faaipoipoga, feusuaiga, faigauo 3917_3

O teine ​​ua lotoleaga ma le loto maʻaʻa, ma o loʻo masani ai ona faʻafaigofie mafutaga ma aliʻi. E ui ina a o le alofa, ua sauni le saini a le fafine e tele, pe a moeiini ona mata i mea uma o lona pele.

Alofa ma mafutaga i le va o le tagata-faatonu ma teine-Taurus

Tama-Sagittarius o taimi uma i le sailiga. Ma e fiafia lava o ia e le gata na o le sailia o ona aiga, ae o ia foi lea. O sea alii e taumafai pea mo le alualu i luma. O loʻo tumu o ia i manatu matagofie ma ni fuafuaga iloga. Na te manaʻomia na pei lava na pele, ae o le falesa lea, e pei o le manatu, e ono le mafai foi ona oʻo i ana galuega uma.

Naʻo lenei mea e mafai ona faʻatoʻilaloina lenei matagofie ma le tagata uiga ese, ma o le teine-forthu mafai ona feagai ma se galuega. Mo lenei, ua iai le poto talafeagai ma le onosai. Peitai, e le o le taimi lava latou mafutaga o le a faʻalauteleina soʻu tulaga, o le tele o nofoa o loʻo vili solo i luga o le vaa-tagata i le taimi atoa, ma o taula o le tamaʻitaʻi lotofaifa ma faʻapupula. Afai e alualu i luma o ia i le faʻatasia o lona le lelei ma talia le pele ma ona faʻalavelave uma, O le ulugaliʻi o le a maua ai se avanoa mo le fiafia ma le fiafia.

Feusuaiga talafeagai

O le teine-Taurus e matua agalelei ma sexy. E le fiafia o ia i feusuaʻiga lava ia, ma le gaioiga, uiga, ma e le o le aofaʻi. Mo tama o le faʻailoga, o se vaega taua o se gaioiga faʻapitoa e taua, o lona uiga, sauaga ma le agamalu mai le paga, ma le sagittius-o loʻo matua faʻaliliuina i le mamao tele ona o lona feusuaʻi i le taimi nei. E le mo ia le tausiga umi. E pei o le paʻia, faʻafuaseʻi ma uila, maʻoe ai foʻi se vai tutusa e uiga i feusuaiga, e ui lava o le a mafai ona fetuʻutuʻunaʻi ma le faamaoni.

Aiga ma Faaipoipoga

Man-Sagittarious mafai ona ulufale i totonu o le faʻaipoipoga i lalo o le faʻamalosiʻaga o le muamua lagona. Na te le manaʻomia le tele o loʻu taimi e faia ai se laasaga matuia. Ma o le teine-taair iloa le faia o se lagona i se tamaloa faafetai i lona bomonenine, agamalu, agamalu, tausiga, lagona ma feusuaiga. Ae o le ao se fia tausaga faʻaituau mulimuli, e leai se tasi e faʻalauiloaina le toʻatele o le fafine, mai le poto e faia ai lana paʻaga, ae le taumafai e fai lana paʻaga. Ma le ario, o le a le pasi lenei mea.

Ae o le faʻasaoina o le faʻaipoipoga, e le lava le tasi taumafaiga a le Taulas - o le tamaʻitaʻi faʻaipoipo. Afai foi na tuʻuina atu foi lana amori ni taumafaiga ma le itiiti ifo ma sina suiga a latou amioga mo le lelei o le pele, ona foliga mai lea o le latou soʻoga e umi a latou soʻo.

Pros ma streen ver ulugalii

Fafine Taurus - Siosiomaga. E manaʻo ia te ia le mautu i mea uma, ma o le Samitirius-Guy, e uiga i le le toʻalua, e le sailia le mautu. E faigofie ona faatatau i tupe, pe na o mea uma na te avatu ia te ia lava. Ma le isi, o le aliʻi saini e faʻasino i le galuega, e masani ona suia le aotelega o gaioiga e le fiafia ai e sili atu ona faʻapalepale.

Sagittarius e le mafai ona faia. Na o le pau lea e mafai ona fai e pei ona iai. Afai e le o faʻamalosia e le teine ​​faʻaoleole i lona filifilia, o le a maua ai le saʻolotoga o gaioiga, aʻo faʻamautinoaina le mafanafana o le fale.

Faʻafefea ona e alofa i se tamaloa-fana

Lenei ua taʻua i lenei tusitusiga. Aoina. E mafai le faatoilaloina le shooter e pei ona taua i lalo:
  • Avea ma Uo Ia te Ia, a Fetalai, e pei o-mafaufau;
  • tagofia i temoni toko uma;
  • auai i le ausiaina o ona manatu matagofie;
  • Aua le taumafai e pulea pe toe faia;
  • Aua neʻi 'ona tapulaa lona saolotoga;
  • Aua le faʻatulagaina vaaiga o le lotoleaga.

Fesootaiga Faigofie

O faigauo i le va o le fana ma se tane ma se fafine e mafai. E le gata i lea, o sea faʻatasiga e matua malosi lava pe a fai e masani ona i ai mea masani.

O nisi taimi o le a foliga mai o se tamaʻitaʻi-povi, e faʻaaoga e le Samittturius, ae o le a faʻatū i luga o ona mata, ona e le maua ai se uo agalelei ma agalelei. E masani lava ona lagolagoina e mea uma sagititrius, tusa lava pe sili ona faigata ona fesoasoani.

Fetaui i galuega

I le lua, o se mea sili atu le faigofie o le sailia o se gagana masani nai lo le olaga. Afai latou te fai pisinisi paʻaga, o latou gaioiga ua faʻavaivai i le manuia. O le tasi sini e mafai ona taʻitaʻiina ai i latou i le fetu o le lalolagi.

Faʻapea foi, o nei faʻailoga e lua o le a aoga atoatoa, pe o ia o le pule poʻo le soloaina. O le Taur-ulu o le a faalogo i manatu e le masani ai manatu o se subordinate, o le a mafai ona aveese le aoga e mafua mai i le poloketi le aoga. Afai foi o le ulu o le a avea ma seevae, ona tumau ai lea o le pisinisi, o le a faaoʻomuina ai le malosi ma le tiga i le tiga o le mafaufau i lona tomai.

O le faʻapotopotoga i le va o le faʻatonu ma le Taurus-tamaʻitaʻi e le lelei lelei, ae e mafai lava pe a iai le alofa tele i le va o le latou mafutaga i le maualuga o taumafaiga i le taimi o le latou sootaga i le tele o a latou mafutaga i luga o le latou mafutaga i le maualuga o taumafaiga i le taimi o le latou mafutaga i le maualuga o taumafaiga i le taimi o latou sootaga i luga o le latou mafutaga i le maualuga o taumafaiga i le taimi o le latou mafutaga i le maualuga o taumafaiga.

Faitau atili