Mars i le 7 fale i se fafine ma le tamaloa

Anonim

Mars i le 7 fale o se mea e le lelei i ai. O le lona fitu o le fanua o le horoscope o loʻo fesoʻotaʻi ma paʻaga fegalegaleaiga (pisinisi ma le faʻaipoipoga amio), o le a manaʻomia le faʻaalia o le faʻaaloalo, tausiga ma tausiga le tasi i le isi. O le saratanetal ma Borser Mars, e uiga i le isi itu, o loʻo maua ai feeseeseaiga tumau i le tagata lava ia luma, ma le le malamalama. O le a le isi mea o lenei itu o le paneta mumu e afaina ai se tagata? Tatou saili.

Mars i le Maota 7

Uiga o Mars i le 7 fale

O sea tagata taʻitoʻatasi e le mafai ona taʻua i le faʻaaloalo ma le faigofie ona oʻo mai i fetuunaiga. E faʻaalia le saoasaoa ma le mautinoa i le fesoʻotaʻiga ma isi tagata. I nisi taimi, atonu e ono malosi ma le tali atu e iai isi o se osofaʻiga o amioga mama.

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

Tagata o le tagata e maua le amio vaivai, maaleale, poto masani natura - e manino lava e le o satelin o le olaga mo le tagata e ona o le Finder i le fanua o Natata. Na o le "nuanua" latou ma lona le mafai ona i ai ma le malosi le malosi O le mea lea, e talafeagai naʻo na tagata e mafai ona tuʻuina atu se taʻutaʻua agavaa e tutusa ma le tagata lava ia malosi ma uʻamea.

I le olaga, o le ona le tagata lea tulaga e masani ona feagai ma fili, tatala feteenaiga ma le feutagaiga. Afai ua faʻaleagaina mars, e oʻo foi ina ia taliaina lava i latou. O lenei foʻi e aofia ai foʻi faʻafitauli i soʻotaga patino: le mafai ona malamalama i le paga ma le manaʻo e tausisi i la latou lava mea saʻo.

O fea le vaega o gaioiga, o se tasi e mafai ona iloa atoatoa lana lava? I soo se tasi, lea e fuafuaina, o le tauiviga: i taʻaloga, i taʻaloga, pisinisi, o faʻasalalauga, faʻasalalauga, faʻasalalauga, o faʻasalalauga, faʻasalalauga ma isi foliga.

I se tulaga lautele, o tagata e ana lona fitu e mafai ona manuia, ae masani ona le faia ona o lo latou paie ma le "malo faavavau o mataupu taua. O le tele o uiga e i ai se sili malosi libido, lea e maua ai ma le matagofie mo sui o le isi itupa.

O na tagata e aulelei tele mo le isi itupa.

Mars i le Fitu fanua i faailoga eseese

O le malamalama faaopoopo i le olaga o lē e ona le pule o loʻo iloiloina o le a faʻaalu ai le faʻaaogaina o le faʻaputuga o loʻo tau ai le paneta?
  • O le sili ona lelei aafiaga o Mars ua matauina i faailoga Scorpio, Capricorn ma Aries . I le taua taua o le paneta ma augani a le samoa, mafai ona e talanoa i le sasonega malosi o le ola, ia e atiaʻe le moni i lona tuputupu aʻe soʻo. I le tulaga lea, e masani lava ona matua leaga lava le faiā ma faia ia sili ona lelei ni uo pe pele.
  • O le tulaga e sili atu le leaga nai lo tagata e ona o le pauna vaivai, pe a fai o lona igoa Kanesa, taurus po o fua . Ma o le mafutaga ma le afa lona lua o le a faʻatumuina i le poto, faʻafiafia, faʻamalosiʻau ma le fuā.

Tofia le Soifua Maloloina

O le vaega lona fitu o le horoscope o loʻo fesoʻotaʻi ma le vaega o fatugaʻo ma suauʻu. Faatasi ai ma se tulaga le lelei, o se tagata e mafatia mai le le atoatoa o le faiga o vaega o le tino.

Maso spasm ono tupu, i lalo ifo o le tiga i tua, faʻaopoopoga, jade, conit. E matua taua lava le faʻamalolo i le matata o meaʻai maloloina, aua le talepe le taumafataga.

Mars i le 7th House i se tamaloa

O se tamaloa ma lenei tulaga i le olaga e sili le fiafia i pisinisi faiga faʻapaʻaga ma mafutaga patino. O loʻo ia faʻailoa malosi i le alofa i le alofa, e aunoa ma le faʻatali i ai mai le filifilia. O loʻo iai le pisinisi, atamai ma faʻamalosiʻau i le faʻatuina o fesoʻotaʻiga fou.

O lenei MCC mea e fai ma sui moni o lona fafine. E masani ona amata le faʻafitauli o le mafutaga, o le mea na faʻamamaina ai. Ae i totonu o lea o latou faʻatasiga, o loʻo faʻaauau pea le agaga o se vailaʻau.

O se teine ​​lelei mo se tamaloa ma Mars i le 7 fale - Raimin, malosi, o le malosi, faʻapea foi. E sili mamao pe a iai se pisinisi soofaatasi i totonu o se paga, a leai e le vevela le malosi Martian malosi o le a tutuli e misa.

Mars i le 7th House i se fafine

O lē e ona o le paneta mumu i le vaega fitu o le tagata o Natata ua faʻailoaina foi i le gaioiga i le olaga lava. Mai le aʻoga tausaga, ua siʻomia e le autalavou ma lagona "e pei o iʻa i le vai" i fesoʻotaʻiga ma le isi itupa. E iloga i le aulelei faapitoa mo alii.

Mafai ona faaipoipo vave ma e leʻi mafaufauina. Ma e uiga i le taunuuga o le iuninene o le a taʻu mai ai vaega o tagata ma le lelei o le paneta. Faʻataʻitaʻiga, ma se vai le lelei ma le taua vaivai o le paneta, e i ai i le tane le malosi, alofa ma le alofa ma faifaimea. O le tetea e le o le aofia ona o sauaga.

Feteʻenaʻi e masani ona tulaʻi i mafutaga.

I le faaiuga

Sei o tatou otootoina le Autu:

  • Mars i le 7 fale - o se tulaga lavelave lavelave. I le tasi itu, o se tagata na aulelei tele mo le isi itupa, miti o se mafutaga fiafia. Ma i le isi itu, sa vave lava ona amata i le tafailagi ma feeseeseaiga feeseeseaiga i le tafailagi.
  • Ina ia ogatasi le itu, e tatau ona e avea lau tagata e te fiafia iai, pe a i ai, e fesili ifo ia te oe lava ae le i taumafai e sui.

Faitau atili