1936 O le a le ituaiga manu i luga o le hroscope

Anonim

Na amata ona aafia loʻu tina i le Fens Shui ma Saina, sa i ai sona aafiaga lelei i lana amio ma le le fiafia. O le itu i sasaʻe o manu i sasaʻe o le mafaufau o le mafaufau o tagata na fananau i le tasi tausaga poʻo le isi. O tausaga taʻitasi, e faʻatumauina ai se manu ma le taʻamilosaga 12 tausaga le tuai.

O le asō O le a matou vaʻavaʻai i le 1036: o le a le meaola e fai ma sui. O le mea lenei i le taimi nei, o le tausaga lea e fanau ai le tina o loʻu tina, ma o se mumu mumu mumus ua malu. O le a se eseesega i le va o nei tagata mai isi, pe faʻafefea ona maua se auala ia i latou? Na laki lava ma le tulafono o loʻu tina sa fanau lana tama i le tausaga o Ratt. Ua lelei le tasi i le isi, ma o le lalolagi foi na nonofo i lo tatou aiga.

1936 O le a le manu

Mumu mumu

Saili le mea o loʻo faʻatalitali ia te oe i le aso - o le horoscope mo aso nei mo uma zodiac faailoga

I le tele o faʻamatalaga o loʻo faʻaaogaina, ua matou saunia se saʻo pepa talosaga mo se telefoni feaveaʻi. Vaʻaia o le a oʻo mai mo lau zodiac faʻailoga i taeao uma - e le mafai ona misia!

Sii mai Free: Horoscope Mo Aso Taʻitasi 2020 (Avanoa i Android)

Faatasi ai ma le upu "rat" i le tele o tagata e tele fegalegaleaiga, ae o raves rats atamamai ma le atamai manu. E le gata i latou o ese eseʻesega faʻamaʻi pipisi, ae faʻapea foi o tagata foi e mafai ona tuʻu faʻatasi ai ma le afaina ma fefaʻatauaʻi o le tasi, ina ia le tatau ona latou tuuaʻia isumu ma le isi. Ma o le a le mea ofoofogia o le muliu?

Ua faaeeina e le elemene o le afi ona uarota i femalagaiga ma le fiafia: O nei tagata e mafai ona ofuina le faasaoina oa latou teuga. Latou te le fiafia foi i le manuia tele - latou te manaomia vave mea uma. Ina ia faia lenei mea, ua latou sauni ai e ono lamatia, vaavaai mo le malamalama poʻo le ala itu o le itu: O le afi afi e le fiafia e galue faʻamalosi tino.

I se tusi! Fanau i le tausaga o afi afi e iloga e ala i le poto masani, mafaufau ma taleni.

Ma le isi, o le ulu o le elemene ua faaeeina mai ai ni tau ma se suiga suia: E mafai ona latou suia a latou fofo faʻafuaseʻi. O lenei tulaga e aumaia ai le tele o faʻafitauli i le olaga, ae le mafai ona faʻafetaiaa ia. E le mafai ona latou feagai ma se laulaufaiva maʻai, o le a le o taimi uma i taimi uma o le a faʻaalia ai le le fiafia i ai suʻega poʻo faitioga i se tagata. Ma afai e mafai ona 'alofia mea o le au galulue, o le feteʻenaʻiga tulaga e le mafai ona aloese mai ai.

O uiga lelei lelei e aofia ai le lelei fetuunaiga o afi afi i so o se tulaga, faʻapea foi ma le ola ai i soʻo se aiaiga. Ma e iloga nei tagata i le le mautonu ma tagavai, aua latou te faʻatauaina faʻaiuga oa latou galuega. Ae mo tagata lautele ma latalata afi afi ua sauni e ositaulaga tagata uma, e aofia ai tupe tautupe.

I se tusi! E maua e Raery Rats le fiafia ma le tausamiga i le natura. Latou te iloa ona faailoa manatu ia faia.

Ua faamutaina e le elemene o le afi ona uarota i le tele o faasaua o le malosi. O le kapaka le malosi o le Fieer Rat o loʻo sailia se auala i fafo, ma le sili fofo mo lenei o le a faimalaga. . E manaʻomia ni faʻailoga, fou manatu - e faʻamalosia ai latou e auai i mea eseese ma mea na tutupu.

Tele le talitonuina o oe o mumu mumu (isumu) masani ona tau atu i se fefinauaiga ma isi. E manaʻomia ona latou aʻoaʻo pe faʻapefea ona faʻamalosia fua i fafo o le ita ma le ita, ae maise lava latou te vave faʻatulagaina lava latou. O le faʻaliliuga o le natura e masani ona afaina ai afi afi, o le a le mea latou te faʻanoanoa ai.

Mo nei tagata, o le tulaga lautele o se tagata e taua, ma afai e maualalo ifo nai lo le uiga o le manu, ae e le mafai lava.

1936 O le a le ituaiga manu i luga o le hroscope

Fafine

Fanau i lenei tausaga ua faaee atu ma le talitonuina matagofie ma matagofie. Peitaʻi, o le manaʻoga i taimi uma i le maualuga e tau atu i le faʻavaeina o le lavelave: O le isu e masani lava ona taua manatu ia te ia. Ona o lenei, o loo fefe faitio ma tali mamao atu i la latou tuatusi.

Afi afi o le faalagolago i le natura o loʻo popole i le faʻaputuputu ma saofaga i lo latou lumanaʻi. I le tasi itu e tasi, e leaga, pei ona soifua ai le isupee - i uma manatu uma i le lumanaʻi. O le le faʻatagaina o isumu o loʻo faʻaalia i mea uma: mai le paʻu i le faʻatau atu i le tuulafoaia mai ia mea. O lenei ova tele e mafai ona oʻo atu ai i misa i totonu o le aiga, ae o le isumu e le mafai ona pulea a latou ata.

I totonu o le aiga, o le isumu o le faʻamoemoega o se ava lelei ma se tina alofa. Nei faiga atoatoa fale, i totonu o le fale o ia e faamalieina pea ma tau manaia. Ae faapea foi, latou te le galo foi e uiga i le galuega, talu ona mautu mea mautu mo isumu.

Tagata

Nei taaloga masani ma le uiga o le natura, tumu i tagata fai pisinisi. O le toʻafilemu o le itu mai fafo e faʻapipiʻi ai feololo ma le le fiafia . E sili le le mafai ona aveina le auala afi ma le le fiafia i le trufles. I le ita, o le afi afi ua le mafai ona le mafai ona suia ma fautua atu i le siosiomaga.

Mai le natura, o isumu tane e le eseese le eseese o le natura, ae a tatau ai, latou te mafai ona palapala. Ae naʻo se faʻamoemoe faʻapitoa: Mo lona faʻailoa lona mana faʻalenatura ma le tumau.

I le alofa, o se tamaloa-isumu e matua faamaoni, e mafai e ona lagona ona aafia ai le fefe. E mafai ona leiloa lona ulu mai le alofa mai le alofa, Ma ina ua maeʻa le faʻaipoipoga o le a avea ma toʻalua faʻamaoni . Manuta i le Alofa e taʻitaʻia i le tele o faʻaaliga i fafine, ae o le a latou mautinoa e mafai ona taʻitaʻiina i se pale.

Galuega

O nei mea e le mafai ai le tagata faigaluega ma mea malolo o loo taumafai e faia le lalolagi sili atu ma sili atu le mafanafana. Ua faaee i latou i le natura o se malosi tele o le tele o le malosi e mafua ai ona sologa lelei i le pito. Na faatonu ma le poto le malosi o Kapika e avea ma se faʻamanuiaga mo le isumu lava ia, ma mo tagata o loʻo siʻomia.

E le maua e Congenectictiction le afi mus ma mafua ai le le mafai ona galue e ausia mea maualuluga i lana galuega. Ole fiainu mo le manuia tele o le tele o tagata e tatau ona latou o atu i luga o latou ulu ae le o latou teena le amio lelei mo le ausiaina o le faamoemoe faamoemoe.

Le mautonu mafaufauga ma le moni, faʻateleina i le faʻaliliu, tuʻuʻesea le afi afi mai le tele o tagata ma leai se mea e le faʻatamala. Afi isumu le mafai ona faaseseina pe taufaasese, latou te le mafai ona fautuaina, ae latou te i ai lava latou mafai ona tautala soo se tasi.

O le alofa i mea uma fou e faʻamalosia ai isumu e saili pe faia ai ni polokalame fou ma metotia e faʻaitiitia ai le gaosia. Faafetai i lenei, e mafai ona latou ausia tulaga maualuluga i luga o se malae faapolofesa.

Manatua! E mafai ona ausia e Raery Reats le sili atu le lelei o le mea e fai ma tagata e fai faamalosi po o le pule. Ae o loʻo latou feʻaveaʻi i luga o tusitusiga niva, i faiga faapolokiki ma i luga o le itu.

E fesoasoani tele le tagata freuright i se isumu e ulufale ai i mea sili ona lelei o nafa ma sailia le manuia. . Le manuia faʻapisinisi e le gata i le masani masani ma poto, ae faapea foi ma le galuega vaivai. Afai ua alualu i luma le RT, o le a aoga e aunoa ma le taofi o lima e ausia ai le manulauti sini.

Manatua! O le afi isumu e mafai ona faigofie ona fai ma tagata.

O le le lelei o isumu aisa, o le feeseeseaiga o manulele, e masani ona tau atu i feteenaiga i le tagata faigaluega. Manino rat mafai mo soʻo se mafuaʻaga, aemaise lava pe a foliga mai o se mea le talafeagai pe sese . Afai e le o aʻoaʻo le isumu seevae e teu ai le laulaufaiva i tua o nifo, ma faitioga ma faʻailoga i totonu o le laiga, ona feteʻenaʻi lea o taimi masani.

1936 O le a le ituaiga manu i le itu i sasae

Alofa ma Aiga

O isumu i le alofa e le masani ona faʻafiafiaina i latou. I le alofa mafutaga, latou te taofia ai le ita tele ma le faamaoni a tamaiti. Afai o pisinisi ma paʻaga, o le isumu o loʻo sailia ni penefiti, ona alofa lea o ia mo le faʻamaoni. Afai o le paʻaga e faʻaalia ai le malulu poʻo le le faʻamaoni, o le o le a le alofagia ma lau: mo ia, e leai lava se mafutaga e aunoa ma le alofa.

O le manaʻoga mo le pule e mafai ona faia ai se lagona o se isumu o se fale pule pule. Ae e le o mea uma e pei ona taua: Latou te alolofa i mea uma i mea uma ma manaomia le tamaoaiga tausisia le amio pulea. O tiute i totonu o le fale o le isumu o le isumu ma le o le tau.

E toʻatele matua e oso ma le faaeteete ma le faʻamaoni e faʻatutu a latou fanau, i a latou lava faʻataʻitaʻiga, e faʻaalia ai amioga saʻo. Sa fesoasoani le aga masani i lagona o isi tagata e fesoasoani ia mumū ina ia malamalama i a latou fanau ma aumai i le taimi.

Faigofie

Isumu . Faatasi ai ma lau saini lelei le talafeagai, atoatoa le malamalama ma le faʻaaloalo uiga i le tasi ma le isi. I le moega, atoatoa le malamalama o le agaga. Peitaʻi, o faʻailoga e mafai ona faʻaleagaina ai le finauga mo le taʻitaʻi: O se tasi o paga e tatau ona tuʻu saʻo i le pama o le isi.

Povi . O se United Unity Union, Ratt faigofie ona tatalaina le ulu o le povi ona o lona uiga malie. O se povi e mafai ona fefefe ai se mea ma le le fiafia o le ita, ae le o se isumu. E le gata i lea, o Wola o se mea lelei tele le puipuia lea e aoga tele ona avea ma se faleʻoloa taʻavale.

Tiger . Ao e le ogatasi, ona o le faifai pea o lo o iai se tauiviga mo taʻitaʻiga. Afai e i ai se tasi o paʻaga ioe e tuʻuina atu i le nofoaga o le taʻitaʻi, o le a mafai ona fausiaina se tuʻufaʻatasiga o faʻaipoipoga. I le moega, o paaga e talafeagai lelei mo le tasi ma le isi. O le fesoʻotaʻiga e sili ona mafai ona o le tasi lea e avea ma tagata.

Lapiti . AONE e le lelei, ao faifai pea le lapiti i le mafaufau i le mafaufau loloto i le isumu. Mafutaga taofi vave vave pe a latou amata. Afai e manaʻo paaga e faʻaipoipo, e tatau ona iloa e le lapbtit a latou amio agaʻi i le luni ma taofi le faʻamalosi i luga o le isumu.

O le tarako . Fiafia lelei. O le tarako ua le fiafia i le isumu, lea ua sauni e sau ma lona manaʻo mo le saʻolotoga o le ola ma ulufale i le faʻaipoipoga. O le a ia taumafai e faʻateleina lona autasi e le aʻoga uma, e siosiomia le mafaufau ma le faʻaeteete. O le ulugalii o le ai ai se tasi, o na paaga o le a mafai ona tuʻufaʻatasia ma le tasi ma le isi.

Gata . O paʻaga e fefaʻasoaaʻi le tasi ma le isi, ae mulimuli ane o le isumu e iloa ai le le fiafia i le gata. Gata foi latou te le iloa le faamaoni ma avane. Mafutaga i se paga o le a vave manuia pe a uma ona malulu paaga i le moega.

Solofanua . E ui i le afa o le amataga o le tala, o lenei iuni ua matua le lelei. Fefaʻatauaʻiga le malamalama o le tasi i le isi, ma uiga le lelei uiga faʻapitoa lelei. I le maeʻa ai o milo, o misa ma feteʻenaʻiga, paaga filifili i le solia o mafutaga ona o le malosi malosi mai ia i latou. E talitonu tagata atamamai e naʻo le faia o feusuaʻiga e mafai i le va oi latou, ae leʻo le faʻaipoipoga.

'Oti . O mafutaga e mafai na o le mea e mafai ai ona o le saogalemu o mea: O le 'oti o loʻo sailia pea se paʻaga e mafai ona nofo i luga o le ua. Peitai, o le vevesi ma uia o le 'aina i le tasi itu e mafai ai ona faavaivaia lelei le isumu, ma o le a filifili i luga o le solia o le mafutaga e le talafeagai.

Manuki . O le mafutaga i le va o latou e sili atu ona valea, ae mamao ese mai le atoatoa. Ae ui i lea, o le taimi lava, o le a mafai ai ona faailoa atu le suka i luma o le manuke, o le a taʻu mai ai lona talitonuina.

Povi . O nei mafutaga e le talafeagai mo mea uma. O le mea e faʻaleagaina e le aunoa le talatala o le talafasi, lea e naunau mo le faʻamaoni ma viia. Ae peitai, afai o le taʻavale amo tele ma faʻamaoni i le tau o le po o le faʻamaoni. Ae i lenei tulaga, feteʻenaʻiga tumau i luga o le faʻavae o tupe o loʻo faʻatali mo se ulugaliʻi e le mafai ona o mai i upu ma le maosia faʻapipiʻi.

Maile . O se tulaga lelei i totonu o paaga e mafanafana le tasi ma le isi. O le togiola e saunia ai se taileole tupe tumau tupe ma siosiomaga e tausia le maile e avatu i ai lona faamaoni ma lona faamaoni. Faapitoa le saogalemu o le a avea ma le sosoʻo a le tiute o le mataupu e aofia ai i le isumu.

Puaa . O se manuia faʻatasiga i le mea e sili ona malamalama ai paʻaga ina ia malamalama le tasi i le isi. O le fiafia uma e maua ai ni tupe, ona e iloa lelei lea pe faʻafefea ona fiafia le tasi ma le isi ma faʻafetaia le olaga o fiafiaga. Ae ui i lea, o le isumu e tatau ona osofaʻia ai lo latou agaleaga ina ia aua neʻi e faʻafefeteina se puaa i le amataga o tafaoga faamasani. I le moega, latou te soona fealofani.

Faitau atili